- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.741
merhaba fıstıklar:)) herkes iyi galiba umarım bişey kaçırmadım çok meraklanıyorum sonra:)
hasret maşallah göbüşüne çok tatlı olmuşsun.
kızlar bu gün mide ağrım daha iyi sanırım yine şu kan ilacı yaptı deiştirmişti dr bunu da içemedim.kansız kalırsam damardan verecek(
kıslar bazen kendimi çok şişmiş hissediyorum bazende süzülmüş gibi sizede oluyomu böyle sadece göbeğimi dğl heryerim öyle oluyo
herkese merhaba bir forma bakayım dedim bu aralar pek giremiyorum malum dün doktordaydık bebeişimin cdsini izledim az önce.Gözünü kaşıyo yüzünü kapatıyo yok ben size yüzümü göstermem diyo kerata olsun sağlıklı olduğunu bilmek güzel varsın yüzünü göstermesin.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
FTY seninde gözün aydın canım.
YAZ34 UMARIM GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN.
jnm aynısı bana da oluyor,bi bakıyorum dev gibi olmuşum bi bakıyorum incelmişim,ben de bi anlam veremiyorum buna
Yemeklerden sonra nasıl uykum geliyor anlatamam.
Zaten geceleri deliksiz uyuyamıyorum, sabah sürünerek kalkıyorum.
Öğle ve akşam yemeklerinden sonra gözlerim kapanıyor valla.
Hadi akşam oyalanıyorum bir şekilde ama şimdi kafam klavyeye düşmek üzere...
4 kilo aldım ben. kendimi içi su dolu balon gibi hissediyorum.daha bu aydan ağırlaşacaksak ilerisi için kuvvet versin hepimizekıslar bazen kendimi çok şişmiş hissediyorum bazende süzülmüş gibi sizede oluyomu böyle sadece göbeğimi dğl heryerim öyle oluyo
Geçmiş olsun, dikkat et kendine, kansızlık zor bir durum, üstelik hamile iken daha da zor, Allah yardımcın olsun, bugun daha iyi olmana sevindim, umarım damardan almana gerek kalmaz...
ekteki resimdeki gibi oluyor işte...
:uhm: aynen valla şimdi biraz daha şişmeye gidiyim bişeyler atıştırayım cokacimcoook
görüşürüz yine canlarımmopuyorumnanaktan
arkadaslar herkese merhaba..ya bende dün gece baslayan mide agrısı ve ıshal gibi şikayetler war..halsizlik falan..yasayan oldumu böyle..ya su domuz gribi olayı fena bozdu psikolojimi..zaten bi dönem panikatak tedavisi görmüştüm..eski ataklarım gelicek diye cok korkuoprum yaa..resmen atesim cıkacakmı diye gözlüorum..lütfeeen cvvppır
kızlar az önce çarşıya fatura bırakmaya gitmiştim kendimi bebek mağzasında buldum hemen başladım şunu alayım bunu alayımben sevindikce içimdekide seviniyor nasıl garip oldum yaa o küçük eşyalara bebişim mi giyecek aman Allahım yaaa....
allah mutluluğunu daim etsin canım sağlıkla inşallah kaydirigubbakcemile2 insanın inanası gelmiyor dimi minnacık şeylerin içi bi gün bebişlerimizle dolucak hayırlısıyla insanın gözüne küçücük geliyor ilk etapta bende her akşam açıp açıp bakıyorum aldıklarıma
Amin İnşallah Evet canım Allahım içini dolu etsinde ama küçükler yaff öyle görünce bebeğim bu kadarcık şeye sığarmı diye dşünüyorum... ben hala almaya çlaışıyor herkez alma artık diyorlar çünkü hemen büyüyormuş bebekler... ama insan dayanamıyor işteopuyorumnanaktan
Merhabalar arkadaşlar, beni unutmadınız inşallahzemuszemus
Çok uzun süredir sitenin azizliğinden dolayı giremiyorum, sürekli bilgisayarımı kilitliyodu..acaba virüs mü filan diye korktum
dedim girdim ve çok sevindim
Görüşmeyeli kısaca anlatıyım neler olduğunu..
doktora gittim minik prensesi gördüm resmini de ekliyeyim,
ama bana değilde babasına benzio yaa hiiiç benden bişi almamış nerden anladın diceksiniz el kadar bebekten ama yüzünün benim yüzümle alakası yok (kayınvalideme benzioooo)
neyse onun dışında ben maske takıyorum isyerinde dışarıda hasta olmıyayım diye
buraya yurtdışından gelen oluo ve patronlarda çok gelip gidio onların yanına maskesiz girmiyorum kesinlikle...
Çok uzun süredir sitenin azizliğinden dolayı giremiyorum, sürekli bilgisayarımı kilitliyodu..acaba virüs mü filan diye korktum
ama bana değilde babasına benzio yaa hiiiç benden bişi almamış nerden anladın diceksiniz el kadar bebekten ama yüzünün benim yüzümle alakası yok (kayınvalideme benzioooo)
buraya yurtdışından gelen oluo ve patronlarda çok gelip gidio onların yanına maskesiz girmiyorum kesinlikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?