2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba bir forma bakayım dedim bu aralar pek giremiyorum malum dün doktordaydık bebeişimin cdsini izledim az önce.Gözünü kaşıyo yüzünü kapatıyo yok ben size yüzümü göstermem diyo kerata olsun sağlıklı olduğunu bilmek güzel varsın yüzünü göstermesin.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
FTY seninde gözün aydın canım.
YAZ34 UMARIM GÜZEL HABERLERLE GELıRSıN.

Geçmiş olsun, dikkat et kendine, kansızlık zor bir durum, üstelik hamile iken daha da zor, Allah yardımcın olsun, bugun daha iyi olmana sevindim, umarım damardan almana gerek kalmaz...

Ayy ne şeker, yerim ben onu yaa.. hep böyle sağlıklı olur inşallah, darısı doktora gidecek ve doktordan geleceklere olsun, herkes güzel haberlerle gelir inşallah...

uyku hali hep bende de var canım.akşam 8 gibi uyuyakalıyorum bazen.yemekten sonra meyve suyu filan içince azcık diriliyorum en son ne zaman saat akşam 11 olduğunu gördüm hatırlamıyom o kadar vahim yani..

kıslar bazen kendimi çok şişmiş hissediyorum bazende süzülmüş gibi sizede oluyomu böyle sadece göbeğimi dğl heryerim öyle oluyo
4 kilo aldım ben. kendimi içi su dolu balon gibi hissediyorum.daha bu aydan ağırlaşacaksak ilerisi için kuvvet versin hepimize

Geçmiş olsun, dikkat et kendine, kansızlık zor bir durum, üstelik hamile iken daha da zor, Allah yardımcın olsun, bugun daha iyi olmana sevindim, umarım damardan almana gerek kalmaz...

umarım olmaz kansızlık.teşekkürederim canım.opuyorumnanaktan

kızlar az önce çarşıya fatura bırakmaya gitmiştim kendimi bebek mağzasında buldum hemen başladım şunu alayım bunu alayım ben sevindikce içimdekide seviniyor nasıl garip oldum yaa o küçük eşyalara bebişim mi giyecek aman Allahım yaaa....

Canım bende senin gibi olmustum hatta burayada yazmıstım tam ishal değildim ama bozulmustu bagırsaklarım.Canım ayran iç ayran bagırsaklardaki mikropları olduruyor ben bugun iyiyim Allaha cok sukur dene bak goreceksin faydasını.

allah mutluluğunu daim etsin canım sağlıkla inşallah kaydirigubbakcemile2 insanın inanası gelmiyor dimi minnacık şeylerin içi bi gün bebişlerimizle dolucak hayırlısıyla insanın gözüne küçücük geliyor ilk etapta bende her akşam açıp açıp bakıyorum aldıklarıma

Merhabalar arkadaşlar, beni unutmadınız inşallahzemuszemus
Çok uzun süredir sitenin azizliğinden dolayı giremiyorum, sürekli bilgisayarımı kilitliyodu..acaba virüs mü filan diye korktum
dedim girdim ve çok sevindim
Görüşmeyeli kısaca anlatıyım neler olduğunu..
doktora gittim minik prensesi gördüm resmini de ekliyeyim,
ama bana değilde babasına benzio yaa hiiiç benden bişi almamış nerden anladın diceksiniz el kadar bebekten ama yüzünün benim yüzümle alakası yok (kayınvalideme benzioooo)
neyse onun dışında ben maske takıyorum isyerinde dışarıda hasta olmıyayım diye
buraya yurtdışından gelen oluo ve patronlarda çok gelip gidio onların yanına maskesiz girmiyorum kesinlikle...

Amin İnşallah Evet canım Allahım içini dolu etsinde ama küçükler yaff öyle görünce bebeğim bu kadarcık şeye sığarmı diye dşünüyorum... ben hala almaya çlaışıyor herkez alma artık diyorlar çünkü hemen büyüyormuş bebekler... ama insan dayanamıyor işte opuyorumnanaktan

Bu arada ben doktora sordum, ayrıntılı ultrason ayrı birşeymiş,
yani normal kontrole gittiğiniz de tüm organlarına bakıo ama bunda daha detay bakıo..
Doktor dediki ben yapmıyorum bi problem görürsem dışarı gönderiyorum ama eğer yaptırcam dersen gönderirim 24. haftada dedi..
Bende gitmeyi düşünüyorum açıkçası

bende öylyim canım gözüm doymuyor valla hemen büyüyor alma artık diyolar ama dayanabilmek ne mümkün yaaaa çok tatlılar zemuszemus

Bu arada 1 ayda ortalama kaç kilo aldınız arkadaşlar ben rahat 2 kilo alıyorum 1 ayda...
Ama dikkat ediyorum çok yememeye özen gösteriyorum ona rağmen aldım yani toplamda 5 kilo aldım arkadaşlar..Ama vücudumda göbeğim dışında herhangi bi yerinde değişiklik olmadı..yani bacaklarım yüzüm kollarım aynı...sadece ortada bi top var

tedbiri elden bırakmamak lazım haklısın canım yerimseniben ama ben takamadım bi türlü çok komiğime gidiyor sağlık için elbette ama kendimi bi tuhaf hissediyorum :dance:

hoşeldn canımcım dün aklımdaydın.gözün aydın görmüşün miniğini.sağlıkla kucağına al inşallah.almıştır senden de bişeyler de farkedememişsindir.doğunca görcez benimki de dr un dediğine göre babasına benziyo ben de çok bozulmuştum laf aramızda:))
sağlıkla doğsunlar da gerisi boş demi opuyorumnanaktan

Beknur hoşgeldin canım, uzun zamandır görünmüyordun gerçekten.
Maaşallah bebişine, demek senin prenses de babasına benziyor. Ben yine resmini göremiyorum tabi ama eminim çok şekerdir, Allah nazardan korusun.
Ben de oğlumu babasına benzetiyorum, eşim de biraz annesini andırır, tırsıyorum valla babaanneye benzeyecek diye kaydirigubbakcemile3
Bizim burda da gripli arkadaşlar var, az önce söylendim ben de, ya siz gelmeyin ya da ben gelmeyeyim diye. Pazartesi günü ben de maske getiricem yanımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…