2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlarrr,

Uyku düzeniniz nasıl sizin? Geceleri deliksiz uyuyabiliyor musunuz? Ben gece 2-3 defa uyanıyorum... Allahım şu anda öyle yorgunum ki...:çok üzgünüm: Keşke şöyle deliksiz uyuyabilsem...

Gözün aydin canim...
Bizde oglumuzun yüzünü gördügümüzde cok sasirmis ve heycanlanmistik...
Tabi ona ilk görüste asik oldum o ayri bir konu...

Bizimki resmen Babasinin kopyasi...Yüz yapisi, dudaklari, burnu herseyi ayni Baba...
Görenlerde hayret ediyorlar

Beknurcum, seni unutmadık elbette, çok güzel haberlerle gelmişsin, maşallah kuzucuğuna, bende aynen senin gibi, renkli ve ayrıntılı ultrasona girdiğimde, bebeğimin yüzünü eşime benzettim, bana hiç benzemiyor diye de hayıflandım birde, sonra bazı arkadaşlarım, bana orda göründüğüne bakma, doğduğunda çok daha farklı oluyor dediler, ve yine kendi kendime düşündüm de, ne kadar saçma düşüncelere kapılmışım, önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması, elbetteki eşimize de benzeyecek dimi..?

Merhaba kızlarrr,

Uyku düzeniniz nasıl sizin? Geceleri deliksiz uyuyabiliyor musunuz? Ben gece 2-3 defa uyanıyorum... Allahım şu anda öyle yorgunum ki...:çok üzgünüm: Keşke şöyle deliksiz uyuyabilsem...

Uyuyamıyorummm :sinifsinif:

İlk yattığımda midem henüz sakinleşmemiş oluyor, uykuya dalamıyorum.
Daldıktan sonra, bir yanımdan diğer yanıma dönmek istediğimde uyanıyorum, çünkü eskisi gibi rahat dönemiyorum.
Sonra tuvaletim geliyor, uyanıyorum.
Derken sabah ezanı saati geliyor, cami evin karşısında, müezzin kulağıma kulağıma ezan okuyor, yine uyanıyorum.
1 saat sonra da saat çalıyor, ebediyen uyanıyorum.
Deliksiz uykulara uzun yıllar var gibi :)

Merhaba Beknur,
Bebek buyudukce cok degisiyor... Bence buyuyunce sana benzeyecektir..

Merhaba kızlarrr,

Ben geceleri hiç uyanmıyorum, üstelik wc için bile uyanmıyorum, sabah zor atıyorum kendimi wc ye... ve sabahları çok dinlenmiş, uykumu almış vaziyette kalkıyorum, benim hamileliğin ilk başlarında öyle oluyordu, bölük pörçük uyuyordum ve gündüzleri de leyla gibi geziyordum...

Merhaba kızlarrr,

canım bende uyuyamıyorum gece kaç kere kalkıyorum ya çişim geliyor yada bebeğim hareket ediyor bir ara sağ tarafım ağğrıyordu hiç uyuyamıyordum şükür ol bitti :) ben diyorumda uyyamıyorum diye kayın validem daha dur doğmadı ozman hiç uyamayacan diyor öyle deyince kızıyorum ama neyse

ayyy ben resmi eklemeyi unuttum kiii
Bosna'cım hoşbuldukkk nasılsın??? Valla neden tırsarsan başına geliyo bak benimki de babanneye benziyo valla
tak tak tabii benim patron dalga geçio hemşire hanım diye ama napıyım...
Hepatit'çim hoşbulduk canım, benimde sizler aklımdasınız ama siteye giremedim ki bi türlüü..Valla bende babasına benzetince bozuldum accık :)
Ynur'cum bence de tedbirli olmak lazım ben hastalanırsam ben ve bebeğim çekecek kimseye bişi olmıcaakkk

Son düzenleme:
kızlar dün gece 4 de uyandım bebeğim 2 gündür hareket etmiyordu,uykum kaçtııı kalktım evin içinde gezindimmmm sonra aklıma dolapdaki keçiboynuzu pekmezi geldiii 2 dolu kaşık yedim üzerinede 2 bardak su içtim gidip uzandımmm,benim yaramazzz tıklamaya başladıı nasıl mutlu oldum anlatamam rahat rahat uyudum bendeeee....canım oğlummmm seni çokk seviyorummm..şükürler olsun RABBıMe...:)

Merhaba kızlarrr,

her gece 5 ,6 kez wc sabaha karşıda açlık krizi yaşıyorum bide onun için kalkıyorum bide bende zaten bi bebek daha var kocacım sağolsun konuşur üstünü açar üstüme yatar onunlada uğraşıyorum sabaha kadar toplasan 2 3 saat belki uyuyorumdur o yüzden gün içinde hep aptal gibi dolaşıyorum evin içinde:1closedeyes:

hoşgeldin canım ayyy yerim ben onu minicik annesi çok tatlı değişir o sana benzer merak etme
annem bana kızım kimseye kızgın ve nefretle bakma bebeğin ona benzer demişti :) bende şimdi birine sinirlendimmi hemen başka bi yere bakıyorum bu işin şakası tabiikaydirigubbakcemile3

selam arkdaşalar
ben hep muhabbetin sonuna denk geliyorum...birden herkes gidiveriyor...geçmişi okudum çok şükür önemli bir sıkıntısı yok kimsenin.Allah da vermesin.....bugün doktora gidecektim ama ameliyattaymış...pazartesiye kaldık....
gece ben de an az 1-2 kez kalkıyorum üstelik yatmadan 1-2 saat önce su içmeyi kestiğim halde...özellikle bu ara çok sık gidiyorum....

Simenaycım unutmadığınız için çok mutlu oldummm tşk ederim
Sinpac'cım nasılsın??? bencede bebekler ilerde değişiyolar ama benim yeğnim anasının karnında babasına benziyodu şimdi nerdeyse 2 yaşında hala babasının aynısı ablam diyoki tüm zahmeti ben çektim hala da çekiyorum gittin babana benzedin dio
Çatlada patla; evet insan görünce bebeğini çok tuhaf oluo kendi kendine şöle diyosun bu şimdi benim içimdemi yaniii
çok duygulandırıcı oluo...
Allah sağlık sıhhat versin acılarını yaşatmasın da kayınvalideme benzesin napalım artıkkk :)
Ya hoş benim kayınvalidemle bi sorunum yokk ama accıkta bana benzesin..
Valla inanmıcaksınız ama hamile olduğumu gördüğümde bir rüya gördüm kumral bir kızım olmuştu ve babannesinin aynısıydı rüya tuttu yerimseniben

slm kızlar umarım iyisinizdir uuzn süredir giremiyorum 21 haftalığım kıızm olcak allah nasip ederse ismini ZEYNEP düşünüyorum:)bir sorum olcaktı nabzınızda artış oluyormu özellikle yemek yedkten sonra dr sordum hamilelikte artışş olur dedi ama 90 civarı nabzım oluyor yada cokmu fazla kendimi dinliyorumkafamçokkarıştı birde 2 haftadır kuru öksürüğüm var bir türlü geçmiyor dr çiğerlerimi dinledi birşey yok dedi öksürüken karnım acıyor artık ne kadar çok dikkat edersen o kadar çok hassaslaşıyorusn bir an önce doğrumak istiyorum ben bebeğime zarar gelmesin diye hepinizi allah hastalıklardan korusun inşallah...

Bak bu sefer gördüm :)
Çok tatlı maaşallah... Simenay'ın dediği gibi, yeter ki sağlıklı olsunlar, kime benzediği önemli değil. bizimki işin magazin tarafı :)
Biz de iyiyiz çok şükür, büyüyoruz işte, her gün yeni bir şikayet buluyorum kendimde, anneanneme benzedim :)

Kızlar ben masamda bi güsel temizlik yaptım ama çok çok yoruldum ay birde evde olsamda evi temizlesem halim ne olur acaba canım annem benim yaa .. Ynur cum bak emin ol mevla ya çok şükretmemiz lazım bi çok hamile arkadaşıma göre çok şanslıyız tamam çok büyük bir hasret ve heyecan birikimizi oluyor paylaşmak istediklerimiz oluyor ama bi o kdar da rahatız şekerim :):)

hepi toğu bi oda temziliği kadar temizlik yptım öldüm valla

Evet öle sağlıklı olmaları önemli...Ama ben huyunun özellikle babasına benzemesini isterim, çünkü babası çok uyumlu ve sakin bir insan beni hiç incitmedi şu ana kadar..ben daha fevriyim çabuk sinirlenirim, inşallar bu huyumu almassss :)
Valla dediğin gibi gün geçtikçe büyüyolar, kocaman oldular..ben de çok pimpirikliydim ama hareketlerini hissettiğimden beri eskisinden daha rahat ve sakin davranıyorum..
ya ben biran önce mart gelsede doğursam diyorum herkes diyoki bugünlerini çok arıcan dioooo

MAŞALLAH BEBİŞİNE BEKNUR ÇOK TATLI.NAZARDAN SAKLASIN SAĞLIKLA KUCAĞINA VERSİN RABBİM:Saruboceq:

hoşgeldin canım.kalp çarpıntısı-nabız artışı gebelikte artan progesteron hormonunun etkisi korkma relax olmaya çalış mümkün oldukça.sağlıkla doğsun kızın inş.

Her kelimesine katılıyorum söylediklerinin, ben de huyunun babasına benzemesini çok istiyorum. Sabırlı, uyumlu, sakindir benim kocam, benim gibi deli değil... Ben çabuk parlarım, sabırsızım, inatçıyımdır da biraz... Sağlıklı olsun tabi ama mümkünse azıcık babası gibi olsun, adam çıldırır yoksa ikimizin ortasında :)

Bu sabah sağlık ocağına gittim ben. Ordaki doktor hanımın da 20 aylık bir bebeği varmış, sohbet ettik biraz. Bıdık ne kadar yaramazsa artık, bazen keşke hep anne karnında kalsalar diyorum dedi kadıncağız kaydirigubbakcemile3 Bazen gözüm korkuyor valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…