- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.761
Merhabalar arkadaşlar, beni unutmadınız inşallahzemuszemus
Çok uzun süredir sitenin azizliğinden dolayı giremiyorum, sürekli bilgisayarımı kilitliyodu..acaba virüs mü filan diye korktum
dedim girdim ve çok sevindim
Görüşmeyeli kısaca anlatıyım neler olduğunu..
doktora gittim minik prensesi gördüm resmini de ekliyeyim,
ama bana değilde babasına benzio yaa hiiiç benden bişi almamış nerden anladın diceksiniz el kadar bebekten ama yüzünün benim yüzümle alakası yok (kayınvalideme benzioooo)
neyse onun dışında ben maske takıyorum isyerinde dışarıda hasta olmıyayım diye
buraya yurtdışından gelen oluo ve patronlarda çok gelip gidio onların yanına maskesiz girmiyorum kesinlikle...
Merhabalar arkadaşlar, beni unutmadınız inşallahzemuszemus
Çok uzun süredir sitenin azizliğinden dolayı giremiyorum, sürekli bilgisayarımı kilitliyodu..acaba virüs mü filan diye korktum
dedim girdim ve çok sevindim
Görüşmeyeli kısaca anlatıyım neler olduğunu..
doktora gittim minik prensesi gördüm resmini de ekliyeyim,
ama bana değilde babasına benzio yaa hiiiç benden bişi almamış nerden anladın diceksiniz el kadar bebekten ama yüzünün benim yüzümle alakası yok (kayınvalideme benzioooo)
neyse onun dışında ben maske takıyorum isyerinde dışarıda hasta olmıyayım diye
buraya yurtdışından gelen oluo ve patronlarda çok gelip gidio onların yanına maskesiz girmiyorum kesinlikle...
Merhaba kızlarrr,
Uyku düzeniniz nasıl sizin? Geceleri deliksiz uyuyabiliyor musunuz? Ben gece 2-3 defa uyanıyorum... Allahım şu anda öyle yorgunum ki...:çok üzgünüm: Keşke şöyle deliksiz uyuyabilsem...
Bu arada 1 ayda ortalama kaç kilo aldınız arkadaşlar ben rahat 2 kilo alıyorum 1 ayda...
Ama dikkat ediyorum çok yememeye özen gösteriyorum ona rağmen aldım yani toplamda 5 kilo aldım arkadaşlar..Ama vücudumda göbeğim dışında herhangi bi yerinde değişiklik olmadı..yani bacaklarım yüzüm kollarım aynı...sadece ortada bi top var
Merhaba kızlarrr,
Uyku düzeniniz nasıl sizin? Geceleri deliksiz uyuyabiliyor musunuz? Ben gece 2-3 defa uyanıyorum... Allahım şu anda öyle yorgunum ki...:çok üzgünüm: Keşke şöyle deliksiz uyuyabilsem...
Merhaba kızlarrr,
Merhaba kızlarrr,
ayyy ben resmi eklemeyi unuttum kiii
Bosna'cım hoşbuldukkk nasılsın??? Valla neden tırsarsan başına geliyo bak benimki de babanneye benziyo valla
tak tak tabii benim patron dalga geçio hemşire hanım diye ama napıyım...
Hepatit'çim hoşbulduk canım, benimde sizler aklımdasınız ama siteye giremedim ki bi türlüü..Valla bende babasına benzetince bozuldum accık :)
Ynur'cum bence de tedbirli olmak lazım ben hastalanırsam ben ve bebeğim çekecek kimseye bişi olmıcaakkk
Bosna'cım hoşbuldukkk nasılsın??? Valla neden tırsarsan başına geliyo bak benimki de babanneye benziyo valla
Hepatit'çim hoşbulduk canım, benimde sizler aklımdasınız ama siteye giremedim ki bi türlüü..Valla bende babasına benzetince bozuldum accık :)
Ynur'cum bence de tedbirli olmak lazım ben hastalanırsam ben ve bebeğim çekecek kimseye bişi olmıcaakkk
Bak bu sefer gördüm :)
Çok tatlı maaşallah... Simenay'ın dediği gibi, yeter ki sağlıklı olsunlar, kime benzediği önemli değil. bizimki işin magazin tarafı :)
Biz de iyiyiz çok şükür, büyüyoruz işte, her gün yeni bir şikayet buluyorum kendimde, anneanneme benzedim :)
slm kızlar umarım iyisinizdir uuzn süredir giremiyorum 21 haftalığım kıızm olcak allah nasip ederse ismini ZEYNEP düşünüyorum:)bir sorum olcaktı nabzınızda artış oluyormu özellikle yemek yedkten sonra dr sordum hamilelikte artışş olur dedi ama 90 civarı nabzım oluyor yada cokmu fazla kendimi dinliyorumkafamçokkarıştı birde 2 haftadır kuru öksürüğüm var bir türlü geçmiyor dr çiğerlerimi dinledi birşey yok dedi öksürüken karnım acıyor artık ne kadar çok dikkat edersen o kadar çok hassaslaşıyorusn bir an önce doğrumak istiyorum ben bebeğime zarar gelmesin diye hepinizi allah hastalıklardan korusun inşallah...
Evet öle sağlıklı olmaları önemli...Ama ben huyunun özellikle babasına benzemesini isterim, çünkü babası çok uyumlu ve sakin bir insan beni hiç incitmedi şu ana kadar..ben daha fevriyim çabuk sinirlenirim, inşallar bu huyumu almassss :)
Valla dediğin gibi gün geçtikçe büyüyolar, kocaman oldular..ben de çok pimpirikliydim ama hareketlerini hissettiğimden beri eskisinden daha rahat ve sakin davranıyorum..
ya ben biran önce mart gelsede doğursam diyorum herkes diyoki bugünlerini çok arıcan dioooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?