- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.781
hoşgeldin canım ayyy yerim ben onu minicik annesi çok tatlı değişir o sana benzer merak etme
annem bana kızım kimseye kızgın ve nefretle bakma bebeğin ona benzer demişti :) bende şimdi birine sinirlendimmi hemen başka bi yere bakıyorum bu işin şakası tabiikaydirigubbakcemile3
Kızlar ben masamda bi güsel temizlik yaptım ama çok çok yoruldumay birde evde olsamda evi temizlesem halim ne olur acaba canım annem benim yaa .. Ynur cum bak emin ol mevla ya çok şükretmemiz lazım bi çok hamile arkadaşıma göre çok şanslıyız tamam çok büyük bir hasret ve heyecan birikimizi oluyor paylaşmak istediklerimiz oluyor ama bi o kdar da rahatız şekerim :):)
hepi toğu bi oda temziliği kadar temizlik yptım öldüm valla
slm kızlar umarım iyisinizdir uuzn süredir giremiyorum 21 haftalığım kıızm olcak allah nasip ederse ismini ZEYNEP düşünüyorum:)bir sorum olcaktı nabzınızda artış oluyormu özellikle yemek yedkten sonra dr sordum hamilelikte artışş olur dedi ama 90 civarı nabzım oluyor yada cokmu fazla kendimi dinliyorumkafamçokkarıştı birde 2 haftadır kuru öksürüğüm var bir türlü geçmiyor dr çiğerlerimi dinledi birşey yok dedi öksürüken karnım acıyor artık ne kadar çok dikkat edersen o kadar çok hassaslaşıyorusn bir an önce doğrumak istiyorum ben bebeğime zarar gelmesin diye hepinizi allah hastalıklardan korusun inşallah...
canım çok haklısın o yönden baya şanslıyız :içelim: Haftasonu doktoruma şuana kadar toplam altı kilo almışım çok dimi dedim kızıcak biraz dikkat et dicek diye beklerken annen besliyorda ondan dedi sırnaşık şey evinde olsaydın görürdüm ben seni diyo kaydirigubbakcemile3 haklı valla işten git yemek yap eviderle topla çamaşır ütü gerçi benim eşim yardım ederdi ama yinede ben kendimi baya hırpalardım şimdi öylemi ohhhhh yediğim önümde yemediğim arkamda şükürler olsun sositososito son aylar evde olucaz bakalım o zamanlar nasıl geçicek zemuszemus
Hoşbulduk canımcımmm...Ayyy evet banada öle diolarrr, kime bakarsan ona benzermiş diyeee...Ay bende bu aralar bi takıntı oldu ne yersem annemde yada kayınvalidemde söylüyorum gizli yiyip bi yerine sürersen çocuğun orasında burasında çıkarmışşş...biri gül koklamış yüüznde çocuğun tabak gibi gül figürü çıkmışmış, biri üzüm yemiş bacağına sürmüş üzüm çıkmış, biftek çıkmış falan filan..
Bizim kuzende sırf bu hurafedir diye şeker yemiş ensesine sürmüş şimdi kızının ensesinde kırmızı bi leke var...ne biliyim banada biraz hurafe gibi gelio ama inanmadan da edemiyorum opuyorumnanaktan
bizimkide yardıme eder ama baktı canı istemiyor benide alır dışarı kaçar :) sonra eğer haftasonuna yaklaştıysak ev temizlenecekse başlar bir kadınla anlaşsak ayda bir iki kez gelse demeye :):): Ve şimdiden başladsı sen son aylarda çok zorlnacaksın ne yapacağız bence birielri bulalım şimdiden analaşalım demeye :):):)
bu hamilelik insanı ne rezil eden bişey yaw kaydirigubbakcemile3
ben hayatta kimsenin yediği birşeye imrenmem, imrenmezdim yani eskiden.
ama çok değişmişim :)
bugün müdürüm yemeğe gidemedi, toplantısı vardı. dışarı giden arkadaşlardan yiyecek birşeyler istemiş, sonra tekrar toplantıya girdi. şimdi yemekler geldi, benim de çok sevdiğim şeyler... deminden beri dolanıp duruyorum, yememem lazım adamın yemeğini, hem de habersiz, akşam yrim ben de diye diye...
ama naptım... içimdeki minik obur çok ısrar etti, içinden birazcık yürüttüm yedim :kedi:
şimdi de müdürüm gelsin de söyliyim diye bekliyorum, oğlumda yediğim şeyin lekesi olmasın kaydirigubbakcemile3
benim demek istediğimde bu işte canım....şimdiki nesil bize kıyasla daha bir şımarık yetiştiriliyor...aileler sürekli çocuklarının arkasında hiç çocuklarının hatalarını düşünmeden onları haklı görüyorlar...tabi anne babanında görğüsü önemli....şimdikilerin imkanlarıda çok...o nedenle ellerindekilerinin kıymetini bilmiyorlar...ellerinden kaybettiklerinde şimdiki zamanı,birkaç tokat yedikten sonra hayattan ,birkaç başarısızlık belki anlarlar..şimdi hayatı toz pembe görüyor çoğu....boşver sen..hiç kendini üzme,dedim ya en azından bebeğin doğana kadar....sen ne kadar sinirlenirsen o kadar üstüne gelirler...
:roflol: :roflol: :roflol:bu hamilelik insanı ne rezil eden bişey yaw kaydirigubbakcemile3
ama çok değişmişim :)
bugün müdürüm yemeğe gidemedi, toplantısı vardı. dışarı giden arkadaşlardan yiyecek birşeyler istemiş, sonra tekrar toplantıya girdi. şimdi yemekler geldi, benim de çok sevdiğim şeyler... deminden beri dolanıp duruyorum, yememem lazım adamın yemeğini, hem de habersiz, akşam yrim ben de diye diye...
ama naptım... içimdeki minik obur çok ısrar etti, içinden birazcık yürüttüm yedim :kedi:
şimdi de müdürüm gelsin de söyliyim diye bekliyorum, oğlumda yediğim şeyin lekesi olmasın kaydirigubbakcemile3
aynen canım en rahatı birini bulmak artık başka çaremiz yok son aylar iyice mahfoluruz ben biraz ayakta duruyum belim kopuyor resmen akannehir valla canım bi yaklaşsak şu son aylara başka bişey istemiyorum artık bide bu aralar erken doğum korkusu sardı beni ya eşim gelmeden doğumda olursa diye ödüm patlıyo :gitme:
bu hamilelik insanı ne rezil eden bişey yaw kaydirigubbakcemile3
Ama çok değişmişim :)
bugün müdürüm yemeğe gidemedi, toplantısı vardı. Dışarı giden arkadaşlardan yiyecek birşeyler istemiş, sonra tekrar toplantıya girdi. şimdi yemekler geldi, benim de çok sevdiğim şeyler... Deminden beri dolanıp duruyorum, yememem lazım adamın yemeğini, hem de habersiz, akşam yrim ben de diye diye...
Ama naptım... Içimdeki minik obur çok ısrar etti, içinden birazcık yürüttüm yedim :kedi:
Geldi şimdi...
Söyledim ama surat kıpkırmızı tabi...
Başladı gülmeye kaydirigubbakcemile3
Hadi gel nolur geri kalanını da beraber yiyelim deyip duruyor.
Yok dedim ben yiyeceğimi yedim zaten :kedi:
Rezalet valla cokacimcoook
Her kelimesine katılıyorum söylediklerinin, ben de huyunun babasına benzemesini çok istiyorum. Sabırlı, uyumlu, sakindir benim kocam, benim gibi deli değil... Ben çabuk parlarım, sabırsızım, inatçıyımdır da biraz... Sağlıklı olsun tabi ama mümkünse azıcık babası gibi olsun, adam çıldırır yoksa ikimizin ortasında :)
Bu sabah sağlık ocağına gittim ben. Ordaki doktor hanımın da 20 aylık bir bebeği varmış, sohbet ettik biraz. Bıdık ne kadar yaramazsa artık, bazen keşke hep anne karnında kalsalar diyorum dedi kadıncağız kaydirigubbakcemile3 Bazen gözüm korkuyor valla :)
canım sanırım bu ayrı yaşıyor olmamzıdan kaynaklanıyor ben iki kez rüya görüdm birinde 7 aylık diğerinde 5 buçuk aylık doğum yapıyorum mevlam korusun mevlam inşallah onalrıdna biizmde doğuma girerek halimizi anlayacak şekilde yanımızda olmalarını ve sağlıklı bebkelr dünyaya getirmmizi nasip etsin diyorum ben sadece :):):) biliyorum sende doğumda eşini içeri ladırmak istiyorsun :):)::)
Geldi şimdi...
Söyledim ama surat kıpkırmızı tabi...
Başladı gülmeye kaydirigubbakcemile3
Hadi gel nolur geri kalanını da beraber yiyelim deyip duruyor.
Yok dedim ben yiyeceğimi yedim zaten :kedi:
Rezalet valla cokacimcoook
Bende aynen senin gibiyim....Ve kafama koyduğumu hemen yaparım...Eşimde diyoki inşallah bizim kız senin gibi bişi istediğinde tutturmaz yaptırana kadar uğraşmaz diyor :)Desene senle ben birbirimize benziyoruz diye
Ya sorma benim ablam çocuğu çok isterdi şimdi arıcaksın hep bu günlerini, kendine ayırıcak 1 dakkan olmuyo artık diyor...Öle olucaktır eminim ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır diyeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?