2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk canımcımmm...Ayyy evet banada öle diolarrr, kime bakarsan ona benzermiş diyeee...Ay bende bu aralar bi takıntı oldu ne yersem annemde yada kayınvalidemde söylüyorum gizli yiyip bi yerine sürersen çocuğun orasında burasında çıkarmışşş...biri gül koklamış yüüznde çocuğun tabak gibi gül figürü çıkmışmış, biri üzüm yemiş bacağına sürmüş üzüm çıkmış, biftek çıkmış falan filan..
Bizim kuzende sırf bu hurafedir diye şeker yemiş ensesine sürmüş şimdi kızının ensesinde kırmızı bi leke var...ne biliyim banada biraz hurafe gibi gelio ama inanmadan da edemiyorum opuyorumnanaktan

canım çok haklısın o yönden baya şanslıyız :içelim: haftasonu doktoruma şuana kadar toplam altı kilo almışım çok dimi dedim kızıcak biraz dikkat et dicek diye beklerken annen besliyorda ondan dedi sırnaşık şey evinde olsaydın görürdüm ben seni diyo kaydirigubbakcemile3 haklı valla işten git yemek yap eviderle topla çamaşır ütü gerçi benim eşim yardım ederdi ama yinede ben kendimi baya hırpalardım şimdi öylemi ohhhhh yediğim önümde yemediğim arkamda şükürler olsun sositososito son aylar evde olucaz bakalım o zamanlar nasıl geçicek zemuszemus

Merhaba; hoşgeldin, hiç korkulara kapılıp telaş yapma, aynı sıkıntı bende de var, yemek yedikten sonra daha bir hızlı çarpıyor kalbim, nefes bile alamdığım oluyor bazen, çok normal şeyler bunlar, bebişleri kucağımıza alınca unutacaz hepsini..

bizimkide yardıme eder ama baktı canı istemiyor benide alır dışarı kaçar :) sonra eğer haftasonuna yaklaştıysak ev temizlenecekse başlar bir kadınla anlaşsak ayda bir iki kez gelse demeye :):): Ve şimdiden başladsı sen son aylarda çok zorlnacaksın ne yapacağız bence birielri bulalım şimdiden analaşalım demeye :):):)

bu hamilelik insanı ne rezil eden bişey yaw kaydirigubbakcemile3
ben hayatta kimsenin yediği birşeye imrenmem, imrenmezdim yani eskiden.
ama çok değişmişim :)
bugün müdürüm yemeğe gidemedi, toplantısı vardı. dışarı giden arkadaşlardan yiyecek birşeyler istemiş, sonra tekrar toplantıya girdi. şimdi yemekler geldi, benim de çok sevdiğim şeyler... deminden beri dolanıp duruyorum, yememem lazım adamın yemeğini, hem de habersiz, akşam yrim ben de diye diye...
ama naptım... içimdeki minik obur çok ısrar etti, içinden birazcık yürüttüm yedim :kedi:
şimdi de müdürüm gelsin de söyliyim diye bekliyorum, oğlumda yediğim şeyin lekesi olmasın kaydirigubbakcemile3

al benden de okadar inanmıyorum desemde insanın aklını karıştırıyor kayınvalidemin bacağında da kırmızı leke var annesi denemek için et doğrarken sürmüş bacağına bana gösteriyo aman kızım sakın bişeyler yerken bi yerine sürme çiçek koklarken dikkat et diye ni biliyim iştekaydirigubbakcemile

aynen canım en rahatı birini bulmak artık başka çaremiz yok son aylar iyice mahfoluruz ben biraz ayakta duruyum belim kopuyor resmen akannehir valla canım bi yaklaşsak şu son aylara başka bişey istemiyorum artık bide bu aralar erken doğum korkusu sardı beni ya eşim gelmeden doğumda olursa diye ödüm patlıyo :gitme:

afiyet bal şeker olsun canım kan olsun can olsun inşallah oda iki kişilik söyleseymiş canım biliyor seninde halini ama çok güldüm canım ya :roflol:

sağol canım çook teşekkür ederim ilgine opuyorumnanaktan söylediklerini yapmaya çalışıyorum yapabildiğim kadar :çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: :roflol:

canım sanırım bu ayrı yaşıyor olmamzıdan kaynaklanıyor ben iki kez rüya görüdm birinde 7 aylık diğerinde 5 buçuk aylık doğum yapıyorum mevlam korusun mevlam inşallah onalrıdna biizmde doğuma girerek halimizi anlayacak şekilde yanımızda olmalarını ve sağlıklı bebkelr dünyaya getirmmizi nasip etsin diyorum ben sadece :):):) biliyorum sende doğumda eşini içeri ladırmak istiyorsun :):)::)

tatlım ynur un yaptığı yorumalr aynen katılıyorum :)::):):): Evet oda fazla söylese imiş :):))::)):

Geldi şimdi...
Söyledim ama surat kıpkırmızı tabi...
Başladı gülmeye kaydirigubbakcemile3
Hadi gel nolur geri kalanını da beraber yiyelim deyip duruyor.
Yok dedim ben yiyeceğimi yedim zaten :kedi:
Rezalet valla cokacimcoook

şimdi dinledim kağan kocatepe anlatıyor anne bebeğinin ileride neleri çok yemesini sevmesini istiyorsa onları yesin diyor çünkü tat alma duyusu geliştiği için biz ne yersek onların tadını bildiği için mesela çikolata yiyoruz bebiş oynasın diye doğduktan sonra onlarda çok seviyormuş çikolatayı yani işin özü karnımızdayken yediklerimizin tadını bildikleri için doğunca bu tatlar onlara daha alışıldık geliyormuş

cokacimcoook çekil bakıyım deseydinnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlaaaar yaa bugün bi uyuşukluk var üzerimde yataktan çıkmayı canım istemedi 1'e kadar yattım havadan mıdır nedir sanki hala uykum var gibi ama yorgun da değilim anlamadım gitti CADIARZU

Bosna çok komik olmuş yaa bi doğursaydık iyice rezil olmadan kaydirigubbakcemile3 ayy bu seferde emzirme döneminde de aynı şeyler oluyor sanırım sütün çeker durumları

Bende aynen senin gibiyim....Ve kafama koyduğumu hemen yaparım...Eşimde diyoki inşallah bizim kız senin gibi bişi istediğinde tutturmaz yaptırana kadar uğraşmaz diyor :)Desene senle ben birbirimize benziyoruz diye
Ya sorma benim ablam çocuğu çok isterdi şimdi arıcaksın hep bu günlerini, kendine ayırıcak 1 dakkan olmuyo artık diyor...Öle olucaktır eminim ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır diyeee...

evet canım ama bazende diyorum yedi aylık doğsa o gelene kadar toparlarız ikimizde ay tövbe tövbe yaaa yanlızlık ne zor neler geliyor insanın aklına offf öyle bişey olsa allah vermesin bizimki askerden firar eder :Saruboceq: allah hayırlı doğumlar ve vakitinde versin inşallah sağlıkla biz bazen saçmalıyoruz işte :Saruboceq: bu arada geçen yine konuştuk doğuma girme meselesini ama ikna edemedim canım ya ben komada çıkarım ordan diyo :bbo:

ohh iyi yapmışsın bence yarasın bebişine:))nerde mangal kokusu alsam içim gidiyoo o tarafa doğru yöneliyom hemen tanısam yapanı gidip isteyeceğim o kadar yani:kedi:

Valla çok benziyormuşuz Beknurcum. Ben de öyleyimdir, birşeye kafayı taktım mı, o olacak, yapmadan ya da yaptırmadan ne rahat ederim ne de rahat veririm. Küçükken böyle değildim valla, bu hayat böyle yaptı beni kaydirigubbakcemile3

İnsanı yıpratan bir huy bu. O yüzden istemem oğlumun da böyle çatlak olmasını :kedi:

Ben de çok istedim, sürpriz falan değil bizim ufaklık, hatta epey emek verdik kendisine. Zorlukları olacak mutlaka, ben hazırım aslında, başıma neler geleceğini biliyor gibiyim. Sağlıkla gelsinler de, herkes gibi biz de gelicez inşallah bıdıkların hakkından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…