2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ne güzel çalışanları görünce bende imrendim çalışmak çok iyi gerçekten evde olunca kendimi iyice koyuverdim kocaman bi fil oldum mafoldumben hamile olduğumu örendiğimde hemen ayrıldım şimdi çalışmak istiyorum evde böle boşşş boşş hiç iyi olmuyor ikide burası var :enbuyukkk:

Ben de tam tersi, işe gelmeyi hiç ama hiç istemiyorum. Bütün gün yiyip içip yatmak istiyorum cokacimcoook
Haftasonları ne kadar pozitif ve neşeliysem, özellikle pazartesi ve salı günleri tam bir domuz oluyorum :)

ayy evet yaa bazen ben de özlüyorum çalıştığım günleri ben de tedavi için çıktım işten şuan bi teklif var doğuma kadar ya da çalışabildiğim kadar çalışma ihtimalim var yani olursa benim için iyi olacak iyice tembelleştim iki adım atsam nefes nefese kalıyorum bacaklarım ağrıyor hemen püfff :çok üzgünüm:

evet canım haklısın..çok kötü bi huy..inşallah benzemezzz..yok yaa benzemez inşallah
Ya o sabırı nası kazanıcam bende bilmiyorum..Yeğnime annem bakıyo, ya o ağlayıp mızmızlanınca bişeyi istediğinde tutturunca bana afakanlar basıyo hiç sabredemiyorum, ama annem sanki onun çocuğu gibi çok sabırlı...
inşallah yüzünü görünce banada gelir o sabır kaydirigubbakcemile5

Gelir gelir :Saruboceq:
Umutluyum ben...

akannehir akannehir

bosnaya katılıyorumm
evde olmak gibisi var mı yaa mafoldumben

Bende imreniyorum evde olanlara... ışe gelmek çok zor oluyor artık, ama ben ayrılıyorum Allahtan yakında, birazda evde ense yapacam hehehehhe :)))

Bende imreniyorum evde olanlara... İşe gelmek çok zor oluyor artık, ama ben ayrılıyorum Allahtan yakında, birazda evde ense yapacam hehehehhe :)))

Bak nasıl nispet yapıyor yaw kaydirigubbakcemile3
Bu kadar söylüyorum, en sonunda işten atacaklar beni, alıcam boyumun ölçüsününaniknanik
Allah korusun ...

ay ewet ya kızlar bizim kendi işimiz olmasına karşın ölüyorum bi gün akşama kadra bn durursam dükkanda pilim bitiyo nasıl dayanıyorsunuz walla allahtan ewimle dükkan altlı üstlü yorulduğumda atlayabiliorum yatağıma:)

oyyy annecimmmm korkuyorum minik tosbaların bize hatıraları diye teselli buluruz artık kaydirigubbakcemile3

napalım artık olursada yapaçak bişey yok....

canım iyi yapıyorsun tedbirli olmak lazım...

kız kaynana çokmu baktın ne?sağlıklı olsunda gerisi boş ,benim oğlumda aynı babası ama huyu bana benziyor...en önemli kısmı bana çekmiş işte.kaydirigubbakcemile3..inşallah seninkininde huyu sana benxzer...

bu arada göbüşümün resmini koydum göbüşlerimizin olduğu topiğe...

Kendi adıma şöyle dayanabiliyorum:
Hamile kalana kadar çok titiz çalışırdım ben. İşle ilgili ufacık bir terslik olsa, o gece uykum kaçardı. İşim bitmeden asla şirketten çıkmazdım, masamda fazladan bir kağıt bile bırakmazdım.
Şimdi o kadar yorgun ve isteksizim ki... Masamı kağıtlar kaplıyor, 10 günde bir defa falan dosyalama yapıyorum. Birşey ters gittiyse gitti, stresten uzak durmam lazım deyip anında beynimden atıyorum. Saat 17:30 oldu mu, 1 dakika bile fazladan çalışmıyorum.
Napıyım, daha fazlasına ne içimdeki istek ne de vücudumdaki güç izin vermiyor zaten :)
Atarlar mı acaba beni işten kaydirigubbakcemile3

Bak nasıl nispet yapıyor yaw kaydirigubbakcemile3
Bu kadar söylüyorum, en sonunda işten atacaklar beni, alıcam boyumun ölçüsününaniknanik
Allah korusun ...

Nispet değil canım arkadaşım, sadece senden biraz daha erken izine ayrılıyorum diyelim, doğum sonrası bende yine yollara düşecem, çalışıp para kazanmak için, çok stresli bir işim var benim, malesef boşver deyip geçip gidemiyorum, her akşam işi eve taşıyorum yada stresini götürüyorum eve, bebeğimi düşünerek erken ayrılmaya karar verdim..

hepatit
Nilüfer

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Eğitimci
Yaşadığınız Yer: Antalya Giriş tarihi: Oct 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
semraogretmen kullanıcısından alıntı
slm kızlar umarım iyisinizdir uuzn süredir giremiyorum 21 haftalığım kıızm olcak allah nasip ederse ismini ZEYNEP düşünüyorum:)bir sorum olcaktı nabzınızda artış oluyormu özellikle yemek yedkten sonra dr sordum hamilelikte artışş olur dedi ama 90 civarı nabzım oluyor yada cokmu fazla kendimi dinliyorum birde 2 haftadır kuru öksürüğüm var bir türlü geçmiyor dr çiğerlerimi dinledi birşey yok dedi öksürüken karnım acıyor artık ne kadar çok dikkat edersen o kadar çok hassaslaşıyorusn bir an önce doğrumak istiyorum ben bebeğime zarar gelmesin diye hepinizi allah hastalıklardan korusun inşallah...

hoşgeldin canım.kalp çarpıntısı-nabız artışı gebelikte artan progesteron hormonunun etkisi korkma relax olmaya çalış mümkün oldukçağlıkla doğsun kızın inş.
sadece acaba bendemi oluyor diyorum bende oturup kendimi dinliyorum bazı yorumları okudum kmse bundan bahsetmeyince allahın izniyle inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız güzel annlere sevgilerimle

[/QUOTE]hoşgeldin canım.kalp çarpıntısı-nabız artışı gebelikte artan progesteron hormonunun etkisi korkma relax olmaya çalış mümkün oldukçağlıkla doğsun kızın inş.
sadece acaba bendemi oluyor diyorum bende oturup kendimi dinliyorum bazı yorumları okudum kmse bundan bahsetmeyince allahın izniyle inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız güzel annlere sevgilerimle[/QUOTE]

Ben cevap yazmıştım ama görmediniz heralde, bende de var çarpıntı ve nefes alamama durumu, özellikle yemeklerden sonra oluyor.. doktoruma sordum olabilir demişti... tedirgin olmaya gerek yok yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…