- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.801
ohh iyi yapmışsın bence yarasın bebişine:))nerde mangal kokusu alsam içim gidiyoo o tarafa doğru yöneliyom hemen tanısam yapanı gidip isteyeceğim o kadar yani:kedi:
yaa ne güzel çalışanları görünce bende imrendim çalışmak çok iyi gerçekten evde olunca kendimi iyice koyuverdim kocaman bi fil oldum mafoldumben hamile olduğumu örendiğimde hemen ayrıldım şimdi çalışmak istiyorum evde böle boşşş boşş hiç iyi olmuyor ikide burası var :enbuyukkk:
yaa ne güzel çalışanları görünce bende imrendim çalışmak çok iyi gerçekten evde olunca kendimi iyice koyuverdim kocaman bi fil oldum mafoldumben hamile olduğumu örendiğimde hemen ayrıldım şimdi çalışmak istiyorum evde böle boşşş boşş hiç iyi olmuyor ikide burası var :enbuyukkk:
Valla çok benziyormuşuz Beknurcum. Ben de öyleyimdir, birşeye kafayı taktım mı, o olacak, yapmadan ya da yaptırmadan ne rahat ederim ne de rahat veririm. Küçükken böyle değildim valla, bu hayat böyle yaptı beni kaydirigubbakcemile3
İnsanı yıpratan bir huy bu. O yüzden istemem oğlumun da böyle çatlak olmasını :kedi:
Ben de çok istedim, sürpriz falan değil bizim ufaklık, hatta epey emek verdik kendisine. Zorlukları olacak mutlaka, ben hazırım aslında, başıma neler geleceğini biliyor gibiyim. Sağlıkla gelsinler de, herkes gibi biz de gelicez inşallah bıdıkların hakkından :)
evet canım haklısın..çok kötü bi huy..inşallah benzemezzz..yok yaa benzemez inşallah
Ya o sabırı nası kazanıcam bende bilmiyorum..Yeğnime annem bakıyo, ya o ağlayıp mızmızlanınca bişeyi istediğinde tutturunca bana afakanlar basıyo hiç sabredemiyorum, ama annem sanki onun çocuğu gibi çok sabırlı...
inşallah yüzünü görünce banada gelir o sabır kaydirigubbakcemile5
akannehir akannehiryaa ne güzel çalışanları görünce bende imrendim çalışmak çok iyi gerçekten evde olunca kendimi iyice koyuverdim kocaman bi fil oldum mafoldumben hamile olduğumu örendiğimde hemen ayrıldım şimdi çalışmak istiyorum evde böle boşşş boşş hiç iyi olmuyor ikide burası var :enbuyukkk:
sendeee opuyorumnanaktanşimdilik öptük sizi anneler yemek yapmaya gidiyorum eşimde gelir birazdan
kendinize ve yumurcaklara iyi bakın
Bende imreniyorum evde olanlara... İşe gelmek çok zor oluyor artık, ama ben ayrılıyorum Allahtan yakında, birazda evde ense yapacam hehehehhe :)))
oyyy annecimmmm korkuyorumminik tosbaların bize hatıraları diye teselli buluruz artık kaydirigubbakcemile3
Merhabalar arkadaşlar, beni unutmadınız inşallahzemuszemus
Çok uzun süredir sitenin azizliğinden dolayı giremiyorum, sürekli bilgisayarımı kilitliyodu..acaba virüs mü filan diye korktum
dedim girdim ve çok sevindim
Görüşmeyeli kısaca anlatıyım neler olduğunu..
doktora gittim minik prensesi gördüm resmini de ekliyeyim,
ama bana değilde babasına benzio yaa hiiiç benden bişi almamış nerden anladın diceksiniz el kadar bebekten ama yüzünün benim yüzümle alakası yok (kayınvalideme benzioooo)
neyse onun dışında ben maske takıyorum isyerinde dışarıda hasta olmıyayım diye
buraya yurtdışından gelen oluo ve patronlarda çok gelip gidio onların yanına maskesiz girmiyorum kesinlikle...
ay ewet ya kızlar bizim kendi işimiz olmasına karşın ölüyorum bi gün akşama kadra bn durursam dükkanda pilim bitiyo nasıl dayanıyorsunuz walla allahtan ewimle dükkan altlı üstlü yorulduğumda atlayabiliorum yatağıma:)
Bak nasıl nispet yapıyor yaw kaydirigubbakcemile3
Bu kadar söylüyorum, en sonunda işten atacaklar beni, alıcam boyumun ölçüsününaniknanik
Allah korusun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?