- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.821
hepatit
Nilüfer
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Eğitimci
Yaşadığınız Yer: Antalya Giriş tarihi: Oct 2009
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
semraogretmen kullanıcısından alıntı
slm kızlar umarım iyisinizdir uuzn süredir giremiyorum 21 haftalığım kıızm olcak allah nasip ederse ismini ZEYNEP düşünüyorum:)bir sorum olcaktı nabzınızda artış oluyormu özellikle yemek yedkten sonra dr sordum hamilelikte artışş olur dedi ama 90 civarı nabzım oluyor yada cokmu fazla kendimi dinliyorum birde 2 haftadır kuru öksürüğüm var bir türlü geçmiyor dr çiğerlerimi dinledi birşey yok dedi öksürüken karnım acıyor artık ne kadar çok dikkat edersen o kadar çok hassaslaşıyorusn bir an önce doğrumak istiyorum ben bebeğime zarar gelmesin diye hepinizi allah hastalıklardan korusun inşallah...
hoşgeldin canım.kalp çarpıntısı-nabız artışı gebelikte artan progesteron hormonunun etkisi korkma relax olmaya çalış mümkün oldukçağlıkla doğsun kızın inş.
sadece acaba bendemi oluyor diyorum bende oturup kendimi dinliyorum bazı yorumları okudum kmse bundan bahsetmeyince allahın izniyle inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız güzel annlere sevgilerimle
evet ama çalışmaya alışan birisi içinde evde olmak işkence yapacak bişey bulamıyorsun gerçi o depresif günlerimi atlattım amaBen de tam tersi, işe gelmeyi hiç ama hiç istemiyorum. Bütün gün yiyip içip yatmak istiyorum cokacimcoook
Haftasonları ne kadar pozitif ve neşeliysem, özellikle pazartesi ve salı günleri tam bir domuz oluyorum :)
yaaa evet evde oturr oturr yat ye iç yat koca bi FİLL oldum en çokda ona moralim bozuluyor mafoldumbenayy evet yaa bazen ben de özlüyorum çalıştığım günleri ben de tedavi için çıktım işten şuan bi teklif var doğuma kadar ya da çalışabildiğim kadar çalışma ihtimalim var yani olursa benim için iyi olacak iyice tembelleştim iki adım atsam nefes nefese kalıyorum bacaklarım ağrıyor hemen püfff :çok üzgünüm:
akannehir akannehir
bosnaya katılıyorumm
evde olmak gibisi var mı yaa mafoldumben
hımm evet ben de geçen ay 30 tl ye beli lastikli bir pantolon almıştımızlar bu arada dün lcw gittim..orasıda hamile giyim getirmiş..pantolonları çok gzeldi,,hem uygundu fiyatla ,,35 falandı kotlar....ihtiyaçınız varsa haberiniz olsun...........
evet çalışırken bende evde olmayı çok özlüyordum genede çalışmak iyi yerimseniben
paltolarının içine sığmayan varmı 3 tane paltom var sadece 1 ine sığabiliyorum onuda pek sevmiyorum annemle deiştirdim ama onuda beğenmedim şimdi tek 3 aylık için paltomu alcamCADIARZU
hımm evet ben de geçen ay 30 tl ye beli lastikli bir pantolon almıştım
ama bundan başka giyebileceğimiz birşey göremedim
:1no2:
bosnacım süpersin walla iyi yaptın bencede aklında duracagına midende dursunkaydirigubbakcemile3Merhaba; hoşgeldin, hiç korkulara kapılıp telaş yapma, aynı sıkıntı bende de var, yemek yedikten sonra daha bir hızlı çarpıyor kalbim, nefes bile alamdığım oluyor bazen, çok normal şeyler bunlar, bebişleri kucağımıza alınca unutacaz hepsini..
ya bende gidip bakiim burdakinede gelmişmi..hiçbi pantolonum olmuyo..ewdeyim diye rahat esofmanlarla cıkıorum dısarı..bu palto işi nolacak kızlar yani nası palto alıcaz karınlar büyüyecek..ee hamilelikten sonra kullanılamayacakfisfisfisya bende sığamıyotrum...kalın hırkalar varua onlardan aldım giyiyorum şimdilikte....biraz daha büyüyünce artık önümü kapatmadan kullanırım...
normal hamile pontolonları ve tişortleri vardı...tşirtlerde hoştu...yeni gelmiş daha bende ilk defa gördüm zaten..şaşırdım hatta....hamile giyim diyede yazmışalra üstüne...
aa çok iyi o zaman :teytey:normal hamile pontolonları ve tişortleri vardı...tşirtlerde hoştu...yeni gelmiş daha bende ilk defa gördüm zaten..şaşırdım hatta....hamile giyim diyede yazmışalra üstüne...
valla ben almayı düşünmüyorum palto falan..1-2 giyip sonra giyemeceğim...o nedenle almıçam....ya bende gidip bakiim burdakinede gelmişmi..hiçbi pantolonum olmuyo..ewdeyim diye rahat esofmanlarla cıkıorum dısarı..bu palto işi nolacak kızlar yani nası palto alıcaz karınlar büyüyecek..ee hamilelikten sonra kullanılamayacakfisfisfis
aa çok iyi o zaman :teytey:
kızlar sizdeki psikolojik değişimler ne alemde?ben çok kötüyüm ya,bi bencillik sormayın.kimsenin bişi demesine dayanamıyorum.zayıfım diye millet ayy hiç göbegin yok diyor.hamile dediğin göbekli olur,böyle bişi anlaşılmıyo dendikçe çıldırıyorum.bi de herkesin benim işime karışmasına sinir oluyorum.ayrıca bebeğimi sevmelerine göbegimi okşamalarından nefret ediyorum.o benim bebegim diyorum içimden.çıldırdım sanırım benkaydirigubbakcemile3
kızlar sizdeki psikolojik değişimler ne alemde?ben çok kötüyüm ya,bi bencillik sormayın.kimsenin bişi demesine dayanamıyorum.zayıfım diye millet ayy hiç göbegin yok diyor.hamile dediğin göbekli olur,böyle bişi anlaşılmıyo dendikçe çıldırıyorum.bi de herkesin benim işime karışmasına sinir oluyorum.ayrıca bebeğimi sevmelerine göbegimi okşamalarından nefret ediyorum.o benim bebegim diyorum içimden.çıldırdım sanırım benkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?