2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bendede oluyor o çarpıntı...

ızlar bu arada dün lcw gittim..orasıda hamile giyim getirmiş..pantolonları çok gzeldi,,hem uygundu fiyatla ,,35 falandı kotlar....ihtiyaçınız varsa haberiniz olsun...........

Ben de tam tersi, işe gelmeyi hiç ama hiç istemiyorum. Bütün gün yiyip içip yatmak istiyorum cokacimcoook
Haftasonları ne kadar pozitif ve neşeliysem, özellikle pazartesi ve salı günleri tam bir domuz oluyorum :)
evet ama çalışmaya alışan birisi içinde evde olmak işkence yapacak bişey bulamıyorsun gerçi o depresif günlerimi atlattım ama
yaaa evet evde oturr oturr yat ye iç yat koca bi FİLL oldum en çokda ona moralim bozuluyor mafoldumben

akannehir akannehir

bosnaya katılıyorumm
evde olmak gibisi var mı yaa mafoldumben

evet çalışırken bende evde olmayı çok özlüyordum genede çalışmak iyi yerimseniben

paltolarının içine sığmayan varmı 3 tane paltom var sadece 1 ine sığabiliyorum onuda pek sevmiyorum annemle deiştirdim ama onuda beğenmedim şimdi tek 3 aylık için paltomu alcamCADIARZU

ızlar bu arada dün lcw gittim..orasıda hamile giyim getirmiş..pantolonları çok gzeldi,,hem uygundu fiyatla ,,35 falandı kotlar....ihtiyaçınız varsa haberiniz olsun...........
hımm evet ben de geçen ay 30 tl ye beli lastikli bir pantolon almıştım
ama bundan başka giyebileceğimiz birşey göremedim
evet çalışırken bende evde olmayı çok özlüyordum genede çalışmak iyi yerimseniben

:1no2:

Son düzenleme:
paltolarının içine sığmayan varmı 3 tane paltom var sadece 1 ine sığabiliyorum onuda pek sevmiyorum annemle deiştirdim ama onuda beğenmedim şimdi tek 3 aylık için paltomu alcamCADIARZU

ya bende sığamıyotrum...kalın hırkalar varua onlardan aldım giyiyorum şimdilikte....biraz daha büyüyünce artık önümü kapatmadan kullanırım...

hımm evet ben de geçen ay 30 tl ye beli lastikli bir pantolon almıştım
ama bundan başka giyebileceğimiz birşey göremedim

:1no2:

normal hamile pontolonları ve tişortleri vardı...tşirtlerde hoştu...yeni gelmiş daha bende ilk defa gördüm zaten..şaşırdım hatta....hamile giyim diyede yazmışalra üstüne...

bosnacım süpersin walla iyi yaptın bencede aklında duracagına midende dursunkaydirigubbakcemile3

ya bende gidip bakiim burdakinede gelmişmi..hiçbi pantolonum olmuyo..ewdeyim diye rahat esofmanlarla cıkıorum dısarı..bu palto işi nolacak kızlar yani nası palto alıcaz karınlar büyüyecek..ee hamilelikten sonra kullanılamayacakfisfisfis

valla ben almayı düşünmüyorum palto falan..1-2 giyip sonra giyemeceğim...o nedenle almıçam....

aa çok iyi o zaman :teytey:

hihoyyythihoyyyt

kızlar sizdeki psikolojik değişimler ne alemde?ben çok kötüyüm ya,bi bencillik sormayın.kimsenin bişi demesine dayanamıyorum.zayıfım diye millet ayy hiç göbegin yok diyor.hamile dediğin göbekli olur,böyle bişi anlaşılmıyo dendikçe çıldırıyorum.bi de herkesin benim işime karışmasına sinir oluyorum.ayrıca bebeğimi sevmelerine göbegimi okşamalarından nefret ediyorum.o benim bebegim diyorum içimden.çıldırdım sanırım benkaydirigubbakcemile3

bende henüz bi değişiklik yok daha uysal oldum gibi ben de anlamadım kaydirigubbakcemile3 bana da top yutmuş gibisin başka bişi yok diyorlar çok mutlu oluyorum.göbeğimi benim de okşuyor okuldaki arkadaşlarım ama bundan rahatsız olmuyorum ne bileyim demek ki herkeste farklı oluyor.senin de geçer üzme kendini bu tür şeyler olur hamilelikte.

bendede bir asabiyet var ama çok çaktırmamaya çalışıyorum...
kız sen bebek doğunça napıçaksın...alıp seveçekler kuçaklarına falan...insan çok sinir oluyor biliyormusun???ilk bebeğim doğduğunda eşimin tarafının kuçağına almalarını hiç istemedim allah biliyorya...ne gıçık kapmıştım onlar kuçaklarına aldıkça...sanırım kıskanmıştım bebeğimi :)))) kaydirigubbakcemile3neyseki bu sefer gelemeyeçekler sanırım doğuma..çok mutluyum....

hay agzına sağlık selkiecim.işte öyle,kimse ellemesin.şimdiden soruyorum eşime kimse kucagına almıcak di mi diye.yeni doğmuş bebeğin ne işi var kucaklarında.alacaksam ben alırım kucagıma eşim alır.

hahahahaha kıskançlığın da bu kadarı bea:) bebek bu kızım tabi alacaklar sewecekler sen bi bbek gördüüünde alıp sewmek isteemzmiydin şuna bak derler ya görmemişin bi çocuu olmuş tutmuş şeyini koparmış bu da öyle mannak :roflol:

benim bahsettiğim doğdugu gün hasret. bebek yeni doğmuş,zaten feleği şaşmış,nereye geldim ben diyo:) babane,annane,dede,hala,amca,dayı kucagıma alayım derdinde.bırakın uyusun,anasını emsin.

babannede gelmeyiwersin canım . tmm oldu şimdi de yeni doğan bebişide kimse almak istemez heralde daha neler adamın alnını karışlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…