- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.841
hay agzına sağlık selkiecim.işte öyle,kimse ellemesin.şimdiden soruyorum eşime kimse kucagına almıcak di mi diye.yeni doğmuş bebeğin ne işi var kucaklarında.alacaksam ben alırım kucagıma eşim alır.
hahahahaha kıskançlığın da bu kadarı bea:) bebek bu kızım tabi alacaklar sewecekler sen bi bbek gördüüünde alıp sewmek isteemzmiydin şuna bak derler ya görmemişin bi çocuu olmuş tutmuş şeyini koparmış bu da öyle mannak :roflol:
babannede gelmeyiwersin canım . tmm oldu şimdi de yeni doğan bebişide kimse almak istemez heralde daha neler adamın alnını karışlarım
canım bende katılıorum sana yani ilk günler almak isteyende oluyo kucagına..bende kıskanırım acıkcasıı..simdiden paylasamıorum onu kimseyle yaa...nolacak bu halimiss:kedi::sm_confused:benim bahsettiğim doğdugu gün hasret. bebek yeni doğmuş,zaten feleği şaşmış,nereye geldim ben diyo:) babane,annane,dede,hala,amca,dayı kucagıma alayım derdinde.bırakın uyusun,anasını emsin.
kızlar iyi akşamlar.bugün doktorumuza gittik.ooğlumu gördüm büyümüş meleğim.ölçümlerimiz yapıldı bebişimin göbeği haftasından önde gidiyor maşşallahdoktorum doğumu son aylarda gündeme alıcaz ama nasıl istersen öyle olur dedi bende normal dedim.oda bana normal doğum içinde gün verdiklerini ve suni sancı ile doğumu yaptırdıklarını söyledi.büyük ihtimal bu yolla doğum yapacağım yani hayırlısı olsun bakalım.
çok sağol darısı başına canımcım normalde bende böyle bir yöntemi tercih etmem açıkcası garip geldi ama kural buymuş gün veriyorlar sezeryan gibi ve suni sancı veriyorlar doğumlar böylelikle gündüz oluyormuş bende normal yapmak istediğim için tamam dedim.canım hadi gözün aydın...valla normal sancın olursa suni sancı tercih etme derim...normal sancıdan daha ağır....
maşallah oluşuna canım gözün aydın iyi ne güzel inşallah normal doğumu kolaylıkla yaparsın rabbim yardımcımız olsun hepimizin:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:
çok sağol darısı başına canımcım normalde bende böyle bir yöntemi tercih etmem açıkcası garip geldi ama kural buymuş gün veriyorlar sezeryan gibi ve suni sancı veriyorlar doğumlar böylelikle gündüz oluyormuş bende normal yapmak istediğim için tamam dedim.
sağol canım inşaallah Allahım hepimizi bir nefeste kurtarır:Saruboceq:
ya bende gidip bakiim burdakinede gelmişmi..hiçbi pantolonum olmuyo..ewdeyim diye rahat esofmanlarla cıkıorum dısarı..bu palto işi nolacak kızlar yani nası palto alıcaz karınlar büyüyecek..ee hamilelikten sonra kullanılamayacakfisfisfis
Günaydın arkadaşlar a.s.
Merak etme pınarcım ben de çalışıyorum mafoldumben Allah kolaylık versin sana da
Bu arada dün tetonoz aşısı olmuştum ya, akşam baya fena oldum, normalden çok mide bulantısı-karın ağrısı.. Acaba aşı mı reaksiyon gösterdi?
Aşı sonrası sizde hiç sorun oldu mu ?
Günaydın arkadaşlar...ben evdeyim ama bir dünya işim var benim de....ev işlerinden sonra yazılı sınavlarını hazırlamam lazım çocukların....aşının ben de hiçbir etkisi olmadı çok şükür...ama ablam vurulduğunda kolu şimiş kabarmıştı kıpırdatamıyordu ve yanılmıyorsam midesini de etkilemişti...bünyeden bünyeye değişiyor maalesef...geçmiş olsun canım.
cnm sana da kolay gelsin.bırak işi gücü tatilin tadını çıkar bizim yerimizede gez.valla bu çocuk ne okucak nede çalışacak şimdiden bıktı yavrum benimkaydirigubbakcemile3
sana da kolay gelsin canım o zamanGünaydın arkadaşlar...ben evdeyim ama bir dünya işim var benim de....ev işlerinden sonra yazılı sınavlarını hazırlamam lazım çocukların....aşının ben de hiçbir etkisi olmadı çok şükür...ama ablam vurulduğunda kolu şimiş kabarmıştı kıpırdatamıyordu ve yanılmıyorsam midesini de etkilemişti...bünyeden bünyeye değişiyor maalesef...geçmiş olsun canım.
ya aşının vurulma kısmı açısınıdan hiç tereddüt etme 2 sn lik bişicnm ben henüz olmadım haftaya randevum var sonkez dr sorayım belki gerek yok der bende kurtulurum yaptırma derdinden çünkü hiç istemiom korkuom.
sana gelince her aşının bulantı ateş şişlik kızarıklık yapma riski var ama karın ağrın için bişi diemicem.belki stresten ağrımıştır.ztn şimdi de geçtiyse şikayetlerin sorun yoktur içini ferah tut cnmm
yhaa ndn dier anneler yok bi biz mi çalışıossenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?