2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yeni doğan bebeği ne yani...hastalık kapaçak falan...zaten pek bi hassas oluyorlar...tutmayı beçeremiyor birde bazıları...diğer küçük çocukları topluyorlar başına falan ne sinir olmuştum yaaa...!kaydirigubbakcemile3

öyle deme,yeni doğan bebek alınırmı güzelim kuçağa...ben öyle yeni bebek için ziyarete gittiğimde almam kuçağıma bebeği kesinlikle.2-3 ay sonra alırım....çok nazik oluyor onlar....brde insan bebeğiyle yalnız kalmak istiyor ilk zamanlar..şöyle doya doya sevmek için ama ev kalabalık olduğu zaman pek öyle birimkanın olmuyor..sürekli birileri oluyor..herşeye karışıyorlar falan..sinir etmekten başka işe yaramıyorlar........

babannede gelmeyiwersin canım . tmm oldu şimdi de yeni doğan bebişide kimse almak istemez heralde daha neler adamın alnını karışlarım

çıkıyor arada öyle densizler....biri almazsa biri istiyor...ne sinir olmuştum yaaa....sonra abuk sabuk batıl inançlar uygulamaya çalışıyorlar bebeğin üstünde...bizimki tutturmuştu ilk kakasını atmayın..isilik olursa sürçez diye...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bende atıverdim sürmem ben öyle şeyler bebeğime....sengözlerimebaksanab

benim bahsettiğim doğdugu gün hasret. bebek yeni doğmuş,zaten feleği şaşmış,nereye geldim ben diyo:) babane,annane,dede,hala,amca,dayı kucagıma alayım derdinde.bırakın uyusun,anasını emsin.
canım bende katılıorum sana yani ilk günler almak isteyende oluyo kucagına..bende kıskanırım acıkcasıı..simdiden paylasamıorum onu kimseyle yaa...nolacak bu halimiss:kedi::sm_confused:

kızlar iyi akşamlar.bugün doktorumuza gittik.ooğlumu gördüm büyümüş meleğim.ölçümlerimiz yapıldı bebişimin göbeği haftasından önde gidiyor maşşallah doktorum doğumu son aylarda gündeme alıcaz ama nasıl istersen öyle olur dedi bende normal dedim.oda bana normal doğum içinde gün verdiklerini ve suni sancı ile doğumu yaptırdıklarını söyledi.büyük ihtimal bu yolla doğum yapacağım yani hayırlısı olsun bakalım.

canım hadi gözün aydın...valla normal sancın olursa suni sancı tercih etme derim...normal sancıdan daha ağır....

maşallah oluşuna canım gözün aydın iyi ne güzel inşallah normal doğumu kolaylıkla yaparsın rabbim yardımcımız olsun hepimizin:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:

canım hadi gözün aydın...valla normal sancın olursa suni sancı tercih etme derim...normal sancıdan daha ağır....
çok sağol darısı başına canımcım normalde bende böyle bir yöntemi tercih etmem açıkcası garip geldi ama kural buymuş gün veriyorlar sezeryan gibi ve suni sancı veriyorlar doğumlar böylelikle gündüz oluyormuş bende normal yapmak istediğim için tamam dedim.
maşallah oluşuna canım gözün aydın iyi ne güzel inşallah normal doğumu kolaylıkla yaparsın rabbim yardımcımız olsun hepimizin:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:

sağol canım inşaallah Allahım hepimizi bir nefeste kurtarır:Saruboceq:

gerçi böyle olduğu zaman çok telaşsız oluyor....hataneye falan çok rahat gidiyorsun ama suni sançı çekmek ağır biraz....

merhaba
ben plto isini su kisa gobegi kapamayan kase mntlarla halletim.
bugun bahariy mangodan aldim. 109 liradan 19 liraya inmis.
cok soguklarda isitirmi bilmiyorum ama altina kalin giyersem belki ise yarar:)

kızlar günaydın.işteim ben.başka çalışan varmı üstelik 16saatim bugün yani23,30da çıkacam offfff.çok uykum var gecede 3,30da uyudum nolcak bilmem

Günaydın arkadaşlar a.s.

Merak etme pınarcım ben de çalışıyorum mafoldumben Allah kolaylık versin sana da

Bu arada dün tetonoz aşısı olmuştum ya, akşam baya fena oldum, normalden çok mide bulantısı-karın ağrısı.. Acaba aşı mı reaksiyon gösterdi?
Aşı sonrası sizde hiç sorun oldu mu ?

Günaydın arkadaşlar...ben evdeyim ama bir dünya işim var benim de....ev işlerinden sonra yazılı sınavlarını hazırlamam lazım çocukların....aşının ben de hiçbir etkisi olmadı çok şükür...ama ablam vurulduğunda kolu şimiş kabarmıştı kıpırdatamıyordu ve yanılmıyorsam midesini de etkilemişti...bünyeden bünyeye değişiyor maalesef...geçmiş olsun canım.

cnm ben henüz olmadım haftaya randevum var sonkez dr sorayım belki gerek yok der bende kurtulurum yaptırma derdinden çünkü hiç istemiom korkuom.
sana gelince her aşının bulantı ateş şişlik kızarıklık yapma riski var ama karın ağrın için bişi diemicem.belki stresten ağrımıştır.ztn şimdi de geçtiyse şikayetlerin sorun yoktur içini ferah tut cnmm

yhaa ndn dier anneler yok bi biz mi çalışıossenağlama

cnm sana da kolay gelsin.bırak işi gücü tatilin tadını çıkar bizim yerimizede gez.valla bu çocuk ne okucak nede çalışacak şimdiden bıktı yavrum benimkaydirigubbakcemile3

sana da kolay gelsin canım o zaman

teşekkür ederim demekki bünye meselesi :çok üzgünüm:
ya aşının vurulma kısmı açısınıdan hiç tereddüt etme 2 sn lik bişi
tedbir amaçlı vurul derim, nolur nolmaz

bulanyım hala devam ediyor.. ama zaten benim en başından beri hiç gitmedi ki
yapıştı kaldı -tatlicadiarzu-
neyse annelik zormuş gerçekten

çalışan başka anneler de var gelirler birazdan a.s

günaydın canlar

dimple aşıyı perşembe günü oldum kolumun üzerine yatamıyorum ağrı dışında hiç bir belirtisi olmadı bende
geçmiş olsun cnm

gunaydın kızlarrrrr delikafadulden
bende isteim ne yazıkki , ve aksam 6 ya kadar buradayım mafoldumben
hatırlarsanız dun 4 boyutlu ultrasona girdim , rabbim hersey yolundaymıs, bu arada oglum oluyormussss sonunda ogrenebildim, zemuszemus
hepımızı sasırttı , hep kız sanıyorduk bu kdar zamandır gostermedıgı ıcın kaydirigubbakcemile3
saglıgının ıyı olmasına cok sevındım ama kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…