- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.861
gunaydın kızlarrrrr delikafadulden
bende isteim ne yazıkki , ve aksam 6 ya kadar buradayım mafoldumben
hatırlarsanız dun 4 boyutlu ultrasona girdim , rabbim hersey yolundaymıs, bu arada oglum oluyormussss sonunda ogrenebildim, zemuszemus
hepımızı sasırttı , hep kız sanıyorduk bu kdar zamandır gostermedıgı ıcın kaydirigubbakcemile3
saglıgının ıyı olmasına cok sevındım ama kaydirigubbakcemile2
teşekkürler hijyenim kaydirigubbakcemile5günaydın canlar
dimple aşıyı perşembe günü oldum kolumun üzerine yatamıyorum ağrı dışında hiç bir belirtisi olmadı bende
geçmiş olsun cnm
hayırlı olsun handecim, gözün aydın :1hug:gunaydın kızlarrrrr delikafadulden
hatırlarsanız dun 4 boyutlu ultrasona girdim , rabbim hersey yolundaymıs, bu arada oglum oluyormussss sonunda ogrenebildim, zemuszemus
hepımızı sasırttı , hep kız sanıyorduk bu kdar zamandır gostermedıgı ıcın kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar..
moralim çok bozuk korkuyorum bilen varsa lütfen yazsın.hareket ederken özellikle bacaklarımı kaldırıp indirirken vaginama çok baskı oluyor bugün iyice arttı(ağrı gibi acı gibi normal mi bu yoksa dr arayayım mı?çok pimpirikli mi davranıyorum anlamadım huzursuz oldummafoldumben bebek de çok haraketli değil iki gündür...
teşekkürler hijyenim kaydirigubbakcemile5
hımm benim de ağrı var biraz
senin bulantıların geçti dimi iyice?
hayırlı olsun handecim, gözün aydın :1hug:
gunaydın kızlarrrrr delikafadulden
günaydın arkadaşlar..
moralim çok bozuk korkuyorum bilen varsa lütfen yazsın.hareket ederken özellikle bacaklarımı kaldırıp indirirken vaginama çok baskı oluyor bugün iyice arttı(ağrı gibi acı gibi normal mi bu yoksa dr arayayım mı?çok pimpirikli mi davranıyorum anlamadım huzursuz oldummafoldumben bebek de çok haraketli değil iki gündür...
cnmm baktım ben siteye uyku setleri çok ciciler ama 200 fln fazla gibi geldi bana.ben yatağın içindekini alcam bi.ztn onu bile kullanmaı düşünmüom annem yorgan nevresim takımı fln hazırlıcak bide korkuluk yaparız dios bakalım ztn takım olur.onun dışında hazır yorgan ve yastık kullanmıcam ben
günaydın canlar ben hamile kaldığım günden beri çalışmıyorum o nedenle size kolaylıklar diliyorum evde bebek odası boyanıyo onunla ilgileniyorum beşiği dün geldi zaten boya işi bugün biterse çoook mutlu olucam herkesi öpüyorum güzel günler geçirin bebiklerinizle bu arada benimkiler fena kıpırdaklar dünden beri baya kıpırdıyolar büyüdüler artık herhalde daha net hissediyorum :)) ahhbi de tekme savursalar şöleee ....
canım hıc korkma onemlı bırsey degıl, bu haftalarda normalmıs, inan bende oleyım adım attıkca vajınam agrıo, ama otururken hıcbırseyyok,
rahım buyudugunden vajınadakı kaslar kasılıyormus...
korkmanı gerektırecek bırsey yok opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
belki bebeğin duruşundan fln baskı yapıodur.benimde bi kaç tekme darbesinden sonra bayaa ağrım olmuştu.ama endişhen dvm ederse arayıp sorarsın cnmm
evet bazıları cidden çok pahalı sonlara doğru uygun fiyatlılar var...ben zaten uyku seti alamayacağım...park yatak sipariş ettim..onların takımları ayrı oluyormuş ama her yerde bulunmuyor..daha çok nevresim takımı alıyormuş insanlar park yatak için...bir nevresim takımı beğendim eğer uygun bir set bulamazsam o nevresim takımını alacağım....
selam bnde haftaya park yatak sipariş edeceğim sen hangi marka sipariş ettin cnm?:uhm:
inş. :1hug:canım benim cook tesekkur ederim, darısı tum kontrole gıdeceklere.... :Saruboceq:
off off akannehirdimple cnm ya bulantılar tamamen geçmiyor malesef bazen o kadar bulanıyor ki midem
zorla yiyorum ama çıkarma yok Allah'a şükür sen çıkarıyor musun hala ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?