2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım....kolay gelsin :)

günaydın arkadaşlar..
moralim çok bozuk korkuyorum bilen varsa lütfen yazsın.hareket ederken özellikle bacaklarımı kaldırıp indirirken vaginama çok baskı oluyor bugün iyice arttı(ağrı gibi acı gibi normal mi bu yoksa dr arayayım mı?çok pimpirikli mi davranıyorum anlamadım huzursuz oldummafoldumben bebek de çok haraketli değil iki gündür...

günaydın canlar

dimple aşıyı perşembe günü oldum kolumun üzerine yatamıyorum ağrı dışında hiç bir belirtisi olmadı bende
geçmiş olsun cnm
teşekkürler hijyenim kaydirigubbakcemile5

hımm benim de ağrı var biraz
senin bulantıların geçti dimi iyice?
hayırlı olsun handecim, gözün aydın :1hug:

canım hıc korkma onemlı bırsey degıl, bu haftalarda normalmıs, inan bende oleyım adım attıkca vajınam agrıo, ama otururken hıcbırseyyok,
rahım buyudugunden vajınadakı kaslar kasılıyormus...
korkmanı gerektırecek bırsey yok opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

gözün aydın cnmm görmüşsün bebekini

belki bebeğin duruşundan fln baskı yapıodur.benimde bi kaç tekme darbesinden sonra bayaa ağrım olmuştu.ama endişhen dvm ederse arayıp sorarsın cnmm

cnmm baktım ben siteye uyku setleri çok ciciler ama 200 fln fazla gibi geldi bana.ben yatağın içindekini alcam bi.ztn onu bile kullanmaı düşünmüom annem yorgan nevresim takımı fln hazırlıcak bide korkuluk yaparız dios bakalım ztn takım olur.onun dışında hazır yorgan ve yastık kullanmıcam ben

günaydın canlar ben hamile kaldığım günden beri çalışmıyorum o nedenle size kolaylıklar diliyorum evde bebek odası boyanıyo onunla ilgileniyorum beşiği dün geldi zaten boya işi bugün biterse çoook mutlu olucam herkesi öpüyorum güzel günler geçirin bebiklerinizle bu arada benimkiler fena kıpırdaklar dünden beri baya kıpırdıyolar büyüdüler artık herhalde daha net hissediyorum :)) ahhbi de tekme savursalar şöleee ....

evet bazıları cidden çok pahalı sonlara doğru uygun fiyatlılar var...ben zaten uyku seti alamayacağım...park yatak sipariş ettim..onların takımları ayrı oluyormuş ama her yerde bulunmuyor..daha çok nevresim takımı alıyormuş insanlar park yatak için...bir nevresim takımı beğendim eğer uygun bir set bulamazsam o nevresim takımını alacağım....

günaydın...hayırlı olsun...kolay gelsin...tekmeler de gelir yakında merak etme hem sen çifter çifter yiyeceksin acele etme

Son düzenleme:
dimple cnm ya bulantılar tamamen geçmiyor malesef bazen o kadar bulanıyor ki midem
zorla yiyorum ama çıkarma yok Allah'a şükür sen çıkarıyor musun hala ?

belki bebeğin duruşundan fln baskı yapıodur.benimde bi kaç tekme darbesinden sonra bayaa ağrım olmuştu.ama endişhen dvm ederse arayıp sorarsın cnmm

kızlar çok sağolun içim rahatladı.biraz dinleneyim belki hafifler olmadı dr u ararım yine.
mutlu hafta sonları :))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya çok deil ama az biraz midem bulansa keşke.ne yazıkki sigara kullanıyorum ve ilk başlarda midem azda olsa bulanıodu günde bitaneyle yetiniodum.şimdi hiç bulantım tiksintim yok aksine nasıl cnm çekio.bide işyerim çok hareketsiz.dışarı hava almaya çıkıncada herkes içio bende içiom napcm bilmiom yhaa.şükürler olsun gebeliim ii geçio fkt azcıkın bulantım olsa fena olmazdı

selam bnde haftaya park yatak sipariş edeceğim sen hangi marka sipariş ettin cnm?:uhm:

selam bnde haftaya park yatak sipariş edeceğim sen hangi marka sipariş ettin cnm?:uhm:

merhaba...canım ben bu linktekini sipariş ettim...hem fiyatı hem kalitesi iyi burda bir mağazada kırmızısını gördüm..ideal boyutlarda her özelliği var...paraşüt kumaş değil yani o torba gibi olanlardan değil kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor...bana daha sağlıklı geldi...turkuaz olanını sipariş ettim daha çok hoşuma gitti...nevreim takımını da beyaz düşünüyorum...

Hepsiburada.com : MOOVY LÜX OYUN PARKI | Anne & Bebek & Çocuk

canım benim cook tesekkur ederim, darısı tum kontrole gıdeceklere.... :Saruboceq:
inş. :1hug:
dimple cnm ya bulantılar tamamen geçmiyor malesef bazen o kadar bulanıyor ki midem
zorla yiyorum ama çıkarma yok Allah'a şükür sen çıkarıyor musun hala ?
off off akannehir
bulantım hep oluyor ama çıkarma çokk nadir :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…