2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence çok hoş fiyatı da uygun özellikleride ii.ben kırmızıyı beğendim:))

canım gözünaydın cok sewindim insallah bundan sonrasınıda saglıkla geciririz..bu arada bende normal dogum istiorum ama kendi sancıların gelmezse suni sancı wericekler degilmi??

galiba herseyin dogal olması daha saglıklı

ben suni sancı lafını duyunca bile fena oluom.ama dr bunu sölerken bence doğuma kendisi girmesi için demiş olabilir.çünkü çoğu dr gece olan doğumlara gelemiyor.ama suni sancı ile zmn ayarlanıyor planlı oluyor.hem bu sayede kendi dr nuzda doğuma rahatlıkla girebiliyor.çok korkuom ama gittiğimizz dr böle bi teklif sunarsa geri çevirmem.sonuçta aylardır takibimi yapam kişinin doğuma katılması tercihimdir

canım gözünaydın cok sewindim insallah bundan sonrasınıda saglıkla geciririz..bu arada bende normal dogum istiorum ama kendi sancıların gelmezse suni sancı wericekler degilmi??

eet normal doğuma engel bi durum yoksa sende kbl edersen ve dr uygun görürse n.doğum için suni sancı veriolar.ama bazı durumlarda ameliyat gerekebilio.kiminin suyu gelio ya da bebek sıkıntıya girio yada ilaçla sancı sağlanmaya çalışıldığı halde doğum başlamayabilio.inşallah kolay bi doğum bekliodur bizi.anne olmak kolay deil der annem hepopuyorumnanaktan

sağol canım evet inşaallah hep böyle güzel geçer hamileliğimizin kalanı.benim doktorum suni sancıyla doğum yaptırıyormuş kendi sancını beklemeden gün veriyor sezeryan gibi yani.eminim garip gelecek çünkü banada öyle geldi.ama ben açıkcası sezaryan olmak istemiyorum tabi hangisi hayırlı ise o olsun.doktor ile detaylı şekilde önümüzdeki aylarda konuşacağım.

TÜM HEPİNİZDEN BİR RİCAM VAR DOKTOR GÖRÜŞMENİZDE BU YÖNTEMİ SORABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN.yani yapay sancı ile kendi sancını beklemeden yapılan doğum şeklini.bakalım sizin doktorlarınızın yorumları ne olacak...

yanlız bu park yataklar geldiklerinde biraz kırışık oluyor kurunca göreceksiniz buna nasıl bi çözüm bulurum bilmiyorum ütülenir mi acaba

yanlız bu park yataklar geldiklerinde biraz kırışık oluyor kurunca göreceksiniz buna nasıl bi çözüm bulurum bilmiyorum ütülenir mi acaba

İlk geldiğinde, kurduktan sonra tekrar kapatıp, kumaşlarını çıkarıp bir şampuanla yıka, sonra durula ve ıslakken yatağa tak... Buruşukluk kalmıyor... Hem plastik kokusu da gidiyor...

ya kızlar grip virüsü mü kaptım ne,alışveriş merkezine girdim çıktım,burnum bi fena oldu,kaşınmaya karıncalanmaya başladı.hapşurucam hapşuramıyorum.acil ne önlem alsammmmafoldumben

ya kızlar grip virüsü mü kaptım ne,alışveriş merkezine girdim çıktım,burnum bi fena oldu,kaşınmaya karıncalanmaya başladı.hapşurucam hapşuramıyorum.acil ne önlem alsammmmafoldumben

cnmm geçmiş olsun içini ferah tut.benimde arada bi burnum akıo.ama geçio.bişi yoktur.bol bol c vitamini

haklısın canım normal istiorum bende sezeryan istemiorum sezeryan olacaksada epidural istiorum..bu doktorların suni sancı secme nedeni gercekten bu dogum saatini kendilerine göre ayarlamak olabilkir..katılıorum..ama suda dogruyki bende beni tanıyan herseyimi bilen kendi doktorumun yaptrmasını isterm dogumumu..ne olursa olsun..benim merak ettigim hadi normal doguma alındım yolunda gitmedi bişeyler ve sezeryan gerekio o an ya işte ben bundan korkuorum yani uyutulmak is te mi yo ruuuuuuum..lmaz:epidural istiorum peki o anda epidural sezeryan yapılabilkirmi dersiniz???

laviniaebru merhaba canımm zemuszemus
uzun zamandır goremıyordum seni
dun 4 boyutlu ultrasona girdim, hersey yolundaymıs, buarada cınsiyetini sonunda gosterdi teyzesi, oglum oluomus benimdeeee opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

laviniaebru merhaba canımm zemuszemus
uzun zamandır goremıyordum seni
dun 4 boyutlu ultrasona girdim, hersey yolundaymıs, buarada cınsiyetini sonunda gosterdi teyzesi, oglum oluomus benimdeeee opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

mhaba handcim ck svnmdim canm hadi gözümüzaydn cinsiyti ögnmişssin. ya hayatm sitdmi biş va yazi yazamadiim yazamiöüm klavyy cailsmiö anlamadm :uhm::sm_confused:fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…