- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.881
merhaba...canım ben bu linktekini sipariş ettim...hem fiyatı hem kalitesi iyi burda bir mağazada kırmızısını gördüm..ideal boyutlarda her özelliği var...paraşüt kumaş değil yani o torba gibi olanlardan değil kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor...bana daha sağlıklı geldi...turkuaz olanını sipariş ettim daha çok hoşuma gitti...nevreim takımını da beyaz düşünüyorum...
Hepsiburada.com : MOOVY LÜX OYUN PARKI | Anne & Bebek & Çocuk
galiba herseyin dogal olması daha saglıklıgerçi böyle olduğu zaman çok telaşsız oluyor....hataneye falan çok rahat gidiyorsun ama suni sançı çekmek ağır biraz....
canım gözünaydın cok sewindim insallah bundan sonrasınıda saglıkla geciririz..bu arada bende normal dogum istiorum ama kendi sancıların gelmezse suni sancı wericekler degilmi??kızlar iyi akşamlar.bugün doktorumuza gittik.ooğlumu gördüm büyümüş meleğim.ölçümlerimiz yapıldı bebişimin göbeği haftasından önde gidiyor maşşallahdoktorum doğumu son aylarda gündeme alıcaz ama nasıl istersen öyle olur dedi bende normal dedim.oda bana normal doğum içinde gün verdiklerini ve suni sancı ile doğumu yaptırdıklarını söyledi.büyük ihtimal bu yolla doğum yapacağım yani hayırlısı olsun bakalım.
galiba herseyin dogal olması daha saglıklı
canım gözünaydın cok sewindim insallah bundan sonrasınıda saglıkla geciririz..bu arada bende normal dogum istiorum ama kendi sancıların gelmezse suni sancı wericekler degilmi??
bence çok hoş fiyatı da uygun özellikleride ii.ben kırmızıyı beğendim:))
canım gözünaydın cok sewindim insallah bundan sonrasınıda saglıkla geciririz..bu arada bende normal dogum istiorum ama kendi sancıların gelmezse suni sancı wericekler degilmi??
galiba herseyin dogal olması daha saglıklı
bazen oluyor, o da yeni yeni başladıdimple midende yanma oluyor mu bulantıyı o da yapıyor olabilir bana doktorum söylemişti rennie tablet kullanıyorum iyi geliyor
ben çıkıyorum arkadaşlar
hepinize hayırlı haftasonları a.s.
yanlız bu park yataklar geldiklerinde biraz kırışık oluyor kurunca göreceksiniz buna nasıl bi çözüm bulurum bilmiyorum ütülenir mi acaba
İlk geldiğinde, kurduktan sonra tekrar kapatıp, kumaşlarını çıkarıp bir şampuanla yıka, sonra durula ve ıslakken yatağa tak... Buruşukluk kalmıyor... Hem plastik kokusu da gidiyor...
ya kızlar grip virüsü mü kaptım ne,alışveriş merkezine girdim çıktım,burnum bi fena oldu,kaşınmaya karıncalanmaya başladı.hapşurucam hapşuramıyorum.acil ne önlem alsammmmafoldumben
haklısın canım normal istiorum bende sezeryan istemiorum sezeryan olacaksada epidural istiorum..bu doktorların suni sancı secme nedeni gercekten bu dogum saatini kendilerine göre ayarlamak olabilkir..katılıorum..ama suda dogruyki bende beni tanıyan herseyimi bilen kendi doktorumun yaptrmasını isterm dogumumu..ne olursa olsun..benim merak ettigim hadi normal doguma alındım yolunda gitmedi bişeyler ve sezeryan gerekio o an ya işte ben bundan korkuorum yani uyutulmak is te mi yo ruuuuuuum..ben suni sancı lafını duyunca bile fena oluom.ama dr bunu sölerken bence doğuma kendisi girmesi için demiş olabilir.çünkü çoğu dr gece olan doğumlara gelemiyor.ama suni sancı ile zmn ayarlanıyor planlı oluyor.hem bu sayede kendi dr nuzda doğuma rahatlıkla girebiliyor.çok korkuom ama gittiğimizz dr böle bi teklif sunarsa geri çevirmem.sonuçta aylardır takibimi yapam kişinin doğuma katılması tercihimdir
laviniaebru merhaba canımm zemuszemus
uzun zamandır goremıyordum seni
dun 4 boyutlu ultrasona girdim, hersey yolundaymıs, buarada cınsiyetini sonunda gosterdi teyzesi, oglum oluomus benimdeeee opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?