2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm o şekilde acil bi durum olursa anestezi uzmanı da onaylarsa eğer spinal anestezi uygularlar(ameliyatta spinal normal doğumda epidural tercih ediolar)ama bazen çok acil durumlar oluo buna bile zmn kalmıo yada o an bununla vakit kaybetmek istemeyebilio dr durumun aciliyetine göre.sonuçta spinal 10dklık işlem ama dediim gibi anestezininde onayı lazım bu durum için.ben kesinlikle ameliyathane hemşireliği yapmış olduum için spinal istemiom.çünkü her evreyi biliom.şimdi durayı kestiler burayı diktiler die panik yaparım oyüzden uyumam en doğrusukaydirigubbakcemile3
valla biz tercihimizi belirtiriz.ama uygun olanı dr belirler.herşeyin hayırlısı.
ameliyathanede çalışırken bi kadın gelmişti doğumhaneye masada 1saat kaldı.dr bu çocuk böle çıkmaz dio kadın inat edio normal olacak die(insanlarda sezeryan yanlısı dr duydukca korkar oldu haliyle).bebek başı görünüo ama çıkmıo.apartopar ameliyathaneye alındı.ebe alttan bastırdı kafayı içeri biz yukardan çıkardık.o anı yaşadıktan sonra hayatta karışmam dr işine.düşünsene bi taraftan rahim kasları bebeği dışarı itio ama dier taraftan baş pelvis uyuşmazlıından bebek çıkamıo.acı ve kanama.Allahım sen bizlere hayırlı doğumlar nasip et:Saruboceq:

kızlar nasılınız...ben ayrıntılya girdim...herşey çok iyi çıktı.....660 gr olmuş bebişim...23 hafta 4 günlük....beklenen doğum tarihide değişti...25 şubatta bekleniyor kızlarr.ben mart annesi olamayağım sanırım......ama burdan ayrılmaya niyetim yok! :))))))

Son düzenleme:
selkiecim gördün mü bebişin yüzünü,nası bi his anlatsana.ben de haftaya giricem,20+4 iken tam.erken değil di mi?
dogum tarihi nasıl değişiyo,gelişimine göre filan mı?

selkiecim gördün mü bebişin yüzünü,nası bi his anlatsana.ben de haftaya giricem,20+4 iken tam.erken değil di mi?
dogum tarihi nasıl değişiyo,gelişimine göre filan mı?

gelişiminden dolayı çanım dogum tarihi dr önde gidiyor 25 şubat görünüyor dedi ultrasonda beklenen doğum tarihini....

Ay çok güzel bişey yaaa,günlerçe onu orda seyredebilirdim bıraksalar....:))),,,ama ben 23 haftalığım mesela çok net değildi bençe biraz daha bekle sen..daha net görürsün bebişin yüzünü....valla bana mı eşime benziyor kestiremedim ama ben.bkı duruyorum ftya...sanki çene kısmı bana benziyor..yada ben öyle görmek istediğim için bana öyle geliyor...

gözün aydın canım..maşallah paşaya...kocaman olmuş...:lepi:

gozun aydın selkiecim:) biraz erken gelmesini istiyordun sende ruyanda oyle gormustun sanırım:)
benimki tam gununde gidiyor yada 1 gun ilerde sadece:)) 1 hafta erken gelse diyorum dogum gunume gelmesi icin ama sanırım olmayacak hayırlısıyla saglıklı gelsinde..

gözün aydın canım..maşallah paşaya...kocaman olmuş...:lepi:

teşekkürederim kızlar....

eevet canım bende öyle rüya görmüştüm..ama şuat 28 de doğum yaptığımı görmüştüm...ben 24 şubatta belki doğum günümde doğar diye istiyordum bana en güzel hediye olur herhalde..
belki seninkide denk gelir belli olmaz......o işte hiç belli olmaz bir hafta erkende gelebilir bebeğin....

oo ebru demek 660gr çok iyi ya bakalım bnde bu hafta gidicem doktra hadi gözün aydın senin

canım gözün aydın...benimkininde 25 şubat görünüyor doğum tarihi aynı gün doğurcaz sanırsam

Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin.
Bizim kız da haftaları ikişer ikişer atlıyo. Ben de şubatın 20 si gibi doğum yapıcam sanırım bu gidişle.. Doğum iznimi martta alabilirsem okul kapanana kadar izinli olabilecektim oysaki. Hayırlısı bakalım..
Ben de bırakıp gidemiyorum burayı kaydirigubbakcemile Neyse biz de bizden sonra doğum yapacaklar için doğum maceralarımızı paylaşırız.. kaydirigubbakcemile5

selam anneşiler nasılsınız kimseler yok heralde benden başka hafta başından beri cumartesini bekliyordum annemle beraber kızıma alışverişe gideceğiz die çok keyifliydim taki eşim akşam eve gelipde moralimi bozana kadar hiç heves falan bırakmadı ben neden daha önce ona annemlerde olcağımızı söylemedim die amaaa asıl sebep o falan deiil hemen dedi bak sen bunları bena saymıcan demi benimkiler aldı seninkiler almadı die dedi çünkü ananemiz aldıda hıhhh sayarım tabii hemde senin burnundan öle getircemki almasınlar zaten amannnn ananemiz yeter bize UUUFFFFF çokkk canım sıkıldı yaaaaaa sinir oldum yaaaa klava:kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

Boşver canım. Bizde de oluyo o tip şeyler. Almazlarsa almasınlar. Torunlarına sahip çıkmıyolarsa kendi ayıpları. Yapacak bişey de yok. Hem belki onların aldıkları senin zevkine hitap etmiycekti falan... Annenle ikiniz çıkar istediğinizi alır gelirsiniz.
Hiç canını sıkma bunlar için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…