- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.901
yaz yazaamiöüm calismiökafamçokkarıştı
haklısın canım normal istiorum bende sezeryan istemiorum sezeryan olacaksada epidural istiorum..bu doktorların suni sancı secme nedeni gercekten bu dogum saatini kendilerine göre ayarlamak olabilkir..katılıorum..ama suda dogruyki bende beni tanıyan herseyimi bilen kendi doktorumun yaptrmasını isterm dogumumu..ne olursa olsun..benim merak ettigim hadi normal doguma alındım yolunda gitmedi bişeyler ve sezeryan gerekio o an ya işte ben bundan korkuorum yani uyutulmak is te mi yo ruuuuuuum..lmaz:epidural istiorum peki o anda epidural sezeryan yapılabilkirmi dersiniz???
gözün aydın selkiecim nasıl medicana memnun kaldın mı ?
çok sevindim cnm bizde seni yollamıyoruz zaten şubat topiğine :)
selkiecim gördün mü bebişin yüzünü,nası bi his anlatsana.ben de haftaya giricem,20+4 iken tam.erken değil di mi?
dogum tarihi nasıl değişiyo,gelişimine göre filan mı?
kızlar nasılınız...ben ayrıntılya girdim...herşey çok iyi çıktı.....660 gr olmuş bebişim...23 hafta 4 günlük....beklenen doğum tarihide değişti...25 şubatta bekleniyor kızlarr.ben mart annesi olamayağım sanırım......ama burdan ayrılmaya niyetim yok! :))))))
gözün aydın canım..maşallah paşaya...kocaman olmuş...:lepi:
gozun aydın selkiecim:) biraz erken gelmesini istiyordun sende ruyanda oyle gormustun sanırım:)
benimki tam gununde gidiyor yada 1 gun ilerde sadece:)) 1 hafta erken gelse diyorum dogum gunume gelmesi icin ama sanırım olmayacak hayırlısıyla saglıklı gelsinde..
gelişiminden dolayı çanım dogum tarihi dr önde gidiyor 25 şubat görünüyor dedi ultrasonda beklenen doğum tarihini....
Ay çok güzel bişey yaaa,günlerçe onu orda seyredebilirdim bıraksalar....:))),,,ama ben 23 haftalığım mesela çok net değildi bençe biraz daha bekle sen..daha net görürsün bebişin yüzünü....valla bana mı eşime benziyor kestiremedim ama ben.bkı duruyorum ftya...sanki çene kısmı bana benziyor..yada ben öyle görmek istediğim için bana öyle geliyor...
kızlar nasılınız...ben ayrıntılya girdim...herşey çok iyi çıktı.....660 gr olmuş bebişim...23 hafta 4 günlük....beklenen doğum tarihide değişti...25 şubatta bekleniyor kızlarr.ben mart annesi olamayağım sanırım......ama burdan ayrılmaya niyetim yok! :))))))
selam anneşiler nasılsınız kimseler yok heralde benden başka hafta başından beri cumartesini bekliyordum annemle beraber kızıma alışverişe gideceğiz die çok keyifliydim taki eşim akşam eve gelipde moralimi bozana kadar hiç heves falan bırakmadı ben neden daha önce ona annemlerde olcağımızı söylemedim die amaaa asıl sebep o falan deiil hemen dedi bak sen bunları bena saymıcan demi benimkiler aldı seninkiler almadı die dedi çünkü ananemiz aldıda hıhhh sayarım tabii hemde senin burnundan öle getircemki almasınlar zaten amannnn ananemiz yeter bize UUUFFFFF çokkk canım sıkıldı yaaaaaa sinir oldum yaaaaklava:kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?