- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.921
hayır canım zevk falan deil sadece düşünüpde bi çorap bile alsalar yeter ama problem o deil bizimki nie bana öle afra tafra yapıor sürekli biz onlar yüzünden tartısıyoruz asıl onların torunu ama hemde çok zor gelen bi torun :sinifsinif: sinir şey annemlerde attı havasını doru düzgün saol annecim falanda demedi şimdide canım balım(( ben senden öle bi alırımki ama bunun hırsınııııı
sagol canım....darsı başına....oo ebru demek 660gr çok iyi ya bakalım bnde bu hafta gidicem doktra hadi gözün aydın senin
beraber sancı çekeriz artık :))))))canım gözün aydın...benimkininde 25 şubat görünüyor doğum tarihi aynı gün doğurcaz sanırsam
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin.
Bizim kız da haftaları ikişer ikişer atlıyo. Ben de şubatın 20 si gibi doğum yapıcam sanırım bu gidişle.. Doğum iznimi martta alabilirsem okul kapanana kadar izinli olabilecektim oysaki. Hayırlısı bakalım..
Ben de bırakıp gidemiyorum burayı kaydirigubbakcemile Neyse biz de bizden sonra doğum yapacaklar için doğum maceralarımızı paylaşırız.. kaydirigubbakcemile5
selam anneşiler nasılsınız kimseler yok heralde benden başka hafta başından beri cumartesini bekliyordum annemle beraber kızıma alışverişe gideceğiz die çok keyifliydim taki eşim akşam eve gelipde moralimi bozana kadar hiç heves falan bırakmadı ben neden daha önce ona annemlerde olcağımızı söylemedim die amaaa asıl sebep o falan deiil hemen dedi bak sen bunları bena saymıcan demi benimkiler aldı seninkiler almadı die dedi çünkü ananemiz aldıda hıhhh sayarım tabii hemde senin burnundan öle getircemki almasınlar zaten amannnn ananemiz yeter bize UUUFFFFF çokkk canım sıkıldı yaaaaaa sinir oldum yaaaaklava:kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
çok memnun kaldım canım...kesin değiştireceğim dr mi...pazartesi diyorum gidip dosyamı alayım benimkinden.......
Günaydın arkadaşlar...ben evdeyim ama bir dünya işim var benim de....ev işlerinden sonra yazılı sınavlarını hazırlamam lazım çocukların....aşının ben de hiçbir etkisi olmadı çok şükür...ama ablam vurulduğunda kolu şimiş kabarmıştı kıpırdatamıyordu ve yanılmıyorsam midesini de etkilemişti...bünyeden bünyeye değişiyor maalesef...geçmiş olsun canım.
selkie merhaba
persembe dr la randevum vardi hastahane ve dogum olaylarini konustuk. ben hep normal doum ve amerikan hastanesi dusunuyrdum. dr. istedigim hastaneye gelecegi icin. bunlari konusurken nrmal dogum icin amerikani kesinlikle tavsiye etmedi. sadece 2 hastahane secenegi sundu. birisi anadolu yakasinda medicana dedi. ne alaka diyeceksin ama ekibi cok iyi dedi. normal dogum orani cok yuksekmis. ama buraya gelmesi zor oldugu icin ben orda yapamayacagim. aklima sen geldin. haberin olsun dedim.
selkie merhaba
persembe dr la randevum vardi hastahane ve dogum olaylarini konustuk. ben hep normal doum ve amerikan hastanesi dusunuyrdum. dr. istedigim hastaneye gelecegi icin. bunlari konusurken nrmal dogum icin amerikani kesinlikle tavsiye etmedi. sadece 2 hastahane secenegi sundu. birisi anadolu yakasinda medicana dedi. ne alaka diyeceksin ama ekibi cok iyi dedi. normal dogum orani cok yuksekmis. ama buraya gelmesi zor oldugu icin ben orda yapamayacagim. aklima sen geldin. haberin olsun dedim.
kızlar nasılınız...ben ayrıntılya girdim...herşey çok iyi çıktı.....660 gr olmuş bebişim...23 hafta 4 günlük....beklenen doğum tarihide değişti...25 şubatta bekleniyor kızlarr.ben mart annesi olamayağım sanırım......ama burdan ayrılmaya niyetim yok! :))))))
kızlar sizdeki psikolojik değişimler ne alemde?ben çok kötüyüm ya,bi bencillik sormayın.kimsenin bişi demesine dayanamıyorum.zayıfım diye millet ayy hiç göbegin yok diyor.hamile dediğin göbekli olur,böyle bişi anlaşılmıyo dendikçe çıldırıyorum.bi de herkesin benim işime karışmasına sinir oluyorum.ayrıca bebeğimi sevmelerine göbegimi okşamalarından nefret ediyorum.o benim bebegim diyorum içimden.çıldırdım sanırım benkaydirigubbakcemile3
selkie gözün aydın..... darısı tüm annelere.....
Selkie... Masallah,bebegine .. Birsey sorucam,bu dogum tasrihi SATá gore hesap edilmiyormuki? Normalde ne zaman dogum yapman gerekiyordu?
belki senin dediğin gibidir...........:)Demekkİ selkİe yumurtlama gÜnÜnden bİraz daha erken hamİle kalmıŞ bu da doĞum tarİhİnİ erkene Çekİyor bİraz
gunaydın kızlarrrrr delikafadulden
bende isteim ne yazıkki , ve aksam 6 ya kadar buradayım mafoldumben
hatırlarsanız dun 4 boyutlu ultrasona girdim , rabbim hersey yolundaymıs, bu arada oglum oluyormussss sonunda ogrenebildim, zemuszemus
hepımızı sasırttı , hep kız sanıyorduk bu kdar zamandır gostermedıgı ıcın kaydirigubbakcemile3
saglıgının ıyı olmasına cok sevındım ama kaydirigubbakcemile2
kızlar nasılınız...ben ayrıntılya girdim...herşey çok iyi çıktı.....660 gr olmuş bebişim...23 hafta 4 günlük....beklenen doğum tarihide değişti...25 şubatta bekleniyor kızlarr.ben mart annesi olamayağım sanırım......ama burdan ayrılmaya niyetim yok! :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?