2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayır canım zevk falan deil sadece düşünüpde bi çorap bile alsalar yeter ama problem o deil bizimki nie bana öle afra tafra yapıor sürekli biz onlar yüzünden tartısıyoruz asıl onların torunu ama hemde çok zor gelen bi torun :sinifsinif: sinir şey annemlerde attı havasını doru düzgün saol annecim falanda demedi şimdide canım balım (( ben senden öle bi alırımki ama bunun hırsınııııı

Son düzenleme:

Senin ona surat yapman gerekirken eşin mi sana surat yapıyor?? Bu erkekler de bi alem valla!!! Elindeki bütün kozları kullan sen de kesinlikle altta kalma... :enbuyukkk:

oo ebru demek 660gr çok iyi ya bakalım bnde bu hafta gidicem doktra hadi gözün aydın senin
sagol canım....darsı başına....

canım gözün aydın...benimkininde 25 şubat görünüyor doğum tarihi aynı gün doğurcaz sanırsam
beraber sancı çekeriz artık :))))))

sağlıklı gelsinlerde ,,şubatta gelselerde olur....antatırız artık burda arkadaşlara...

canım hiç takma ..benimkiler ne ilkinde ne bunda hiç bişey almadılar...boşver almasınlar...sende ona göre davranırsn bundan sonra

kaynana kayınpeder ismi geçtiği an tüylerim diken diken oluyo allahtan eşim pek konuşmuyor ailesiyle ama onlar düşmeyecek gibi yakamızdan, onlara ne kadar uzak o kadar mutlu we huzurluyuz biz offfff

çok memnun kaldım canım...kesin değiştireceğim dr mi...pazartesi diyorum gidip dosyamı alayım benimkinden.......

selkie merhaba
persembe dr la randevum vardi hastahane ve dogum olaylarini konustuk. ben hep normal doum ve amerikan hastanesi dusunuyrdum. dr. istedigim hastaneye gelecegi icin. bunlari konusurken nrmal dogum icin amerikani kesinlikle tavsiye etmedi. sadece 2 hastahane secenegi sundu. birisi anadolu yakasinda medicana dedi. ne alaka diyeceksin ama ekibi cok iyi dedi. normal dogum orani cok yuksekmis. ama buraya gelmesi zor oldugu icin ben orda yapamayacagim. aklima sen geldin. haberin olsun dedim.

merhaba benim dr um asiyi tek doz ve kalcadan yapti. olmayanlar bu secenegide dr a sorsunlar. kalcadan daha kolay oluyor sanki. hic bir aci ve yan etki olmadi bende. tek doz yeteli mi dedim. senin bagisikligin vardir bu bebek icin ve tek doz yeter dedi.

diğeri?:uhm:

haa ..tamam çanım çok sağol bilgi için...doğru karar vermişim sanırım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selkie... Masallah,bebegine .. Birsey sorucam,bu dogum tasrihi SATá gore hesap edilmiyormuki? Normalde ne zaman dogum yapman gerekiyordu?

Demekkı selkıe yumurtlama gÜnÜnden bıraz daha erken hamıle kalmıŞ bu da doĞum tarıhını erkene Çekıyor bıraz

heyy kızlar bu arada vivaldinin four seasons ( dört mewsim)i bebişlerimize çok iyi geliyormuş yawaş yerlerinde sakin hızlanan bölümlerinde hareketleniyorlarmış ben şuan dinliyorum yüksek sesle we ewet gerçekten etkisi war sizde dinleyin kesinlikledelikafadulden

cnm hadi gözün aydın çok şükür,darısı bizlerinde başına inşallah

cnm normaldir,gebelikte duygular herşey değişiyor bende de bazen hiçbişi yokken sinir çıkıyor,ya ağlıyorum ya çok sinirli oluyorum ya da hiçbişi gelmiyo içimden,bu arada sen bebeğin hareketlerini hissediyo musun ben 19+3 oldum ama hala hissetmiyorum

selkie gözün aydın..... darısı tüm annelere.....

canım sağol,darısı başına.

Selkie... Masallah,bebegine .. Birsey sorucam,bu dogum tasrihi SATá gore hesap edilmiyormuki? Normalde ne zaman dogum yapman gerekiyordu?

evet canım sat a göre hesp ediliyor ama gelişimine göre tahmin veriliyor...dr bana 25 şubat ultrasonda gözüküyor dedi......şubatın son 10 günü bekle dedi....

Demekkİ selkİe yumurtlama gÜnÜnden bİraz daha erken hamİle kalmıŞ bu da doĞum tarİhİnİ erkene Çekİyor bİraz
belki senin dediğin gibidir...........:)

gözün ayın cnm,oğlun oluyomuş Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah,ayrıntılı için de tekrar gözün aydın

Gözün aydın arkadaşım, çok sevindim senin adına... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim iki haftam var daha, çatlıycam meraktan yaaa...

Kızlar bir de ben üç gündür her şeye ağlıyorum, ne olacak böyle

edebiyatçı,hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile3 bunalımlı hamileler grubukaydirigubbakcemile3
bazen süper enerjiğim bazen de eşim bişi dese gözlerim doluyo:kedi:

asinaz,ben 10 gündür filan hissediyorum,panik yapma canım er geç hissedeceksinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…