2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepimizin maşaşallahı var iyiyiz şükür .. kızlar tetenoz aşısını düşük ve erken dogum gibi durumu olanlar dr danışmaları gerekiyomuş böyle bişey duydunuzmu:?

canım sağol...darısı başına.....

o huysuzluk ağlamalar falan bendede var..normalde neşeliyimdir oldukça ama 3. 4. ayımdan bu yana pek bi huysuzum birde herşeye alınıyorum ağlıyorum hemde ne ağlama kesilmek bilmiyor :))........tv deki abuk sabuk şeylere bile alar oldum..........................................:tomato:

iyi akşamlar kıslarrkaydirigubbakcemile5
çizelge diye bi bölüm açmışlar tickerlar için tickerfactory den alabilirmişiz sadece yapmaya çalıştım ama olmuyor bi türlü acaba benim bilgisayarımdanmı kaynaklanıyor tickerı hazırlıyorum kopyalamaya izin vermiyor sizin oldum nasıl yapabilirim bilginiz varmı yardım edermisiniz

şimdi oldu.....ticker ı hazırladıktan sonra sayfadaki bbCode kısmında çıkan linkin ilk değil ikinci http den gerisini png ye kadar kopyalayıp yapıştırmak lazım....yani başından ve sonundan biraz silmek lazımmış...

iyi akşamlar hanımlar size sorum olcak 3 gündür karnımda ara ara sertleşme var ve sertleşen yere dokunduğumda hafif ağrı oluyor benim gibi olan varmı normalmi acaba?21 haftalığım

cnm hoşgeldin hakaten aramıza,ben de bugün hiçbişi yok güzel bi pazar olmasına rağmen inanılmaz mutsuzdum,hiçbişi zevk vermedi bana bi de üstüne ağladım hamilelik iştekaydirigubbakcemile3

offf deli olucam yaaa yapıyorum yapıyorum olmuyorrrrr:1shok:
sat tarihimi yazıyorum haftasını görmüyor bu ticker öldürecek beni bendemi bi problem ar anlamıyorum ne beceriksizim yaaaakafamçokkarıştı

offf deli olucam yaaa yapıyorum yapıyorum olmuyorrrrr:1shok:
sat tarihimi yazıyorum haftasını görmüyor bu ticker öldürecek beni bendemi bi problem ar anlamıyorum ne beceriksizim yaaaakafamçokkarıştı
cnm ben de beceremiyorum onu istersen bugün bırak yarın yap
sinirlerini germe boşuna
tahmin edebiliyorum durumunukafamçokkarıştı

yaa varya sinir oldum geri sayımmış tahmini doğum tarihini yazıcakmışım benim diğer ticker sat dan gidiyodu bu tam tersi bide "bbcode yazan yerdeki cıkan yazının başından ve sonundan biraz silmek gerekiyor " http ile başyayan yerden png" ile biten yere kadar olan kısmı kopyalamak gerekiyormuş öff ömrümü yedi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…