- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.961
diğeri?:uhm:
ya yapanlar nasıl yaptı acaba valla dediğin gibi bi süre sonra deli ediyo insanı kaç kez denedim haftayı görmüyo nedenseklava:
valla ben pek yapamadım çok uğraştım ama olmadı e sonunda eşime dedim o da hemne yaptı sağolsun ama iki hafta demedi gitti yine gıcık ticker
yarın şime sölicem yapsın yine,sen de boşver çok daraltma kendini şeker
kızlar nasılınız...ben ayrıntılya girdim...herşey çok iyi çıktı.....660 gr olmuş bebişim...23 hafta 4 günlük....beklenen doğum tarihide değişti...25 şubatta bekleniyor kızlarr.ben mart annesi olamayağım sanırım......ama burdan ayrılmaya niyetim yok! :))))))
iyi akşamlar hanımlar size sorum olcak 3 gündür karnımda ara ara sertleşme var ve sertleşen yere dokunduğumda hafif ağrı oluyor benim gibi olan varmı normalmi acaba?21 haftalığım
iyi akşamlar hanımlar size sorum olcak 3 gündür karnımda ara ara sertleşme var ve sertleşen yere dokunduğumda hafif ağrı oluyor benim gibi olan varmı normalmi acaba?21 haftalığım
kızlar nasılınız...ben ayrıntılya girdim...herşey çok iyi çıktı.....660 gr olmuş bebişim...23 hafta 4 günlük....beklenen doğum tarihide değişti...25 şubatta bekleniyor kızlarr.ben mart annesi olamayağım sanırım......ama burdan ayrılmaya niyetim yok! :))))))
bu arada günaydınna.s.
Ayılamadım henüz ama eşim gittikten sonra uyumak istemedim
güzel bir hafta diliyorum herkese güzel haberler sağlıklı geçecek günler :cüvcüv:
günaydın canımm bende sen gibi burada ayılmaya çalışıyorum akşam en son sate baktığımd aikiyi gçmişti sabahta 7,35 te uyanıyorum amöa artık uyku düzensilikleri baş gösterdi bende:
merhaba arkadaşlar, günaydın hepinize
bu mide bulantısı beni mahfedecek yaa mafoldumben
selkiecim gözün aydın maşaallah kocaman olmuş bebişin.. tabiki de burdan gitmeyeceksin opuyorumnanaktan
ben de kısmetse öğlende ayrıntılı için gideceğim, bebişimi görücez inş., O'nu çookkk özledim :asigim:
Bana da artık bazen geliyorlar bosnacım kaydirigubbakcemile3 hormanlardan olsa gerek sengözlerimebaksanabGünaydın arkadaşlar,
Mutlu haberlerle dolu, sağlıklı bir hafta diliyorum herkese...
Haftasonu İstanbul'da hava harikaydı, bugün de güzel güneşli ve sıcak, içi ferahlıyor insanın...
Hava harikaydı da, ben istediğim kadar güzel vakit geçiremedim ve geçirtemedim. Cumartesi sabahı başlayan bir huysuzluk ve öfke nöbeti taa dün akşam üzerine kadar aralıklarla devam etti. Yapmadığım delilik kalmadı. Eşime bağırdım çağırdım, yok yere kavga çıkardım, küstüm, ağladım. Sonra düzeldim, sonra aynı şeyleri en baştan yine yaptım. Öyle çok büyük bir suçu da yoktu garibimin... En son dün öğleden sonra arabayı terk ettim bir kırmızı ışıkta, sokaklarda ağladım, arabayı park edip peşimden koşmuş yazık, ben de o arada ne halt ettiğimin farkına vardım da düzeldik. Ama o arada içerde yavrum ne hale geldi bilinmez, hala çok vicdan azabı çekiyorum. Niye böyle oldum anlamadım, bir daha yapmayacağıma dair oğluma söz verdim :)
sağol canımm nerdeyse ağlıcam o derece yaa :gitme:günaydın canım kıyamam yaa benim yengem de böle 6. ayına kadar çekti bulantıyı
bebişini görücekmişsin:ecrin_bebek: ne güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımcım bende 18n de giricem heyecanla bekliyorum
merhaba arkadaşlar, günaydın hepinize
bu mide bulantısı beni mahfedecek yaa mafoldumben
selkiecim gözün aydın maşaallah kocaman olmuş bebişin.. tabiki de burdan gitmeyeceksin opuyorumnanaktan
ben de kısmetse öğlende ayrıntılı için gideceğim, bebişimi görücez inş., O'nu çookkk özledim :asigim:
kuju_25 günaydın canım
uyku düzensizliği hangi uyku sabaha kadar yatakda dönüp duruyorum sürekli wc eşimde sağolsun savaş alanı zannediyo yatağı üstünü açar benim tarafıma gelir bana yer kalmaz atıcam yataktan en sonunda o gittimi uyuyordum bir iki saat ama belkide yatmaktan kilo alırım korkusuna yatmıycam artık
sağolasın canımm inşaallah :1hug:GÜNAYDIN CANIMM HADİ İNŞALLAH GÜSEL HABERLER İLE GELİRSİN . EBBEĞİNLEDE BOL BOL ÖZLEM GİDER BENDE ÇARŞAMBA 13,30 SAYIYORUM :):) BENDE ÇOK ÖZLEDİMMMM ... MİDE BULANTISINIDA MUTLAKA GÖRÜŞ BELKİ BİR İLAÇ VEREBİLİR SANA BUNUNLA İLGİLİ ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?