- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.981
merhaba arkadaşlar, günaydın hepinize
bu mide bulantısı beni mahfedecek yaa mafoldumben
selkiecim gözün aydın maşaallah kocaman olmuş bebişin.. tabiki de burdan gitmeyeceksin opuyorumnanaktan
ben de kısmetse öğlende ayrıntılı için gideceğim, bebişimi görücez inş., O'nu çookkk özledim :asigim:
Bana da artık bazen geliyorlar bosnacım kaydirigubbakcemile3 hormanlardan olsa gerek sengözlerimebaksanab
fly cım bosna cım günaydın
oluyo böyle arada bi geliyo bize normaldir :))
geçmedi bosnacım geçmediiiiiii akannehir:kedi:
canım hala hiç geçmedi mi bulantılar yaa... artık hafiflese biraz... Allah kolaylık versin, çektim biliyorum, perişan ediyor insanı...
Ahh canlarım yaa, o hormonlar bazen ne kadar şerefsiz oluyorlar :kedi:
Mahvettim kocamı da kendimi de
geçmedi bosnacım geçmediiiiiii akannehir
biliyorum bi dönem senin de ne kadar çektiğini :sinifsinif:
ben de biraz sinir ettim haftasonu kocamı, napalım bu bebiş işi o kadar kolay değil :dilcikar: biraz da onlar görsünler sıkıntısını :))
Günaydın arkadaşlar,
Mutlu haberlerle dolu, sağlıklı bir hafta diliyorum herkese...
Haftasonu İstanbul'da hava harikaydı, bugün de güzel güneşli ve sıcak, içi ferahlıyor insanın...
Hava harikaydı da, ben istediğim kadar güzel vakit geçiremedim ve geçirtemedim. Cumartesi sabahı başlayan bir huysuzluk ve öfke nöbeti taa dün akşam üzerine kadar aralıklarla devam etti. Yapmadığım delilik kalmadı. Eşime bağırdım çağırdım, yok yere kavga çıkardım, küstüm, ağladım. Sonra düzeldim, sonra aynı şeyleri en baştan yine yaptım. Öyle çok büyük bir suçu da yoktu garibimin... En son dün öğleden sonra arabayı terk ettim bir kırmızı ışıkta, sokaklarda ağladım, arabayı park edip peşimden koşmuş yazık, ben de o arada ne halt ettiğimin farkına vardım da düzeldik. Ama o arada içerde yavrum ne hale geldi bilinmez, hala çok vicdan azabı çekiyorum. Niye böyle oldum anlamadım, bir daha yapmayacağıma dair oğluma söz verdim :)
sağolasın canımm inşaallah :1hug:
zaten bu ayrıntılı uzun sürüyormuş değil mi, bol bol beraberiz inş :asigim:
senin de az kalmış kavuşmana :lepi:
bulantı için yapılabilecek pek bişi yokmuş aslında :sinifsinif:
rennie şurup içiyorum kaç aydır ama işe yaramıyor, dr. son çare bi mide hapı var onu veririm olmazsa dedi.. o da işe yaramazsa yapacak bişi yok
mecbur çekeceksin dedi akannehir
bugün o hapı alayım bari, bi umut :gitme:
günaydın kıslarr..
biz cumartesi doktordaydık...45 dk kızımızı isledik bide yüzünü tam gösterseydi süper olacaktı ama napalım utangaç benim kızım hiç anasına çekmemiş...
380 gr.olmuşuz teyzoşlar.
kıyamam sana seyyalcim senin de işin zor şikayet etme sus otur de bana yanında hiç olmazsa
Allah kavuştursun canım sayılı gün geçecek merak etme
günaydınnnn
Olabilir işte ben de onu düşünüyorumReflü mü oldun acaba?
Bulantıyla birlikte hazımsızlık, geğirme falan da oluyor mu?
Benim doktorum bir ilaç vermişti, sabahları kahvaltıdan önce alıyorum her gün, hatta kendi eşi de kullanmış bütün gebeliği boyunca, o çok iyi geldi bana...
gözün aydın dilacımgünaydın kıslarr..
biz cumartesi doktordaydık...45 dk kızımızı isledik bide yüzünü tam gösterseydi süper olacaktı ama napalım utangaç benim kızım hiç anasına çekmemiş...
merhaba arkadaşlar, günaydın hepinize
bu mide bulantısı beni mahfedecek yaa mafoldumben
selkiecim gözün aydın maşaallah kocaman olmuş bebişin.. tabiki de burdan gitmeyeceksin opuyorumnanaktan
ben de kısmetse öğlende ayrıntılı için gideceğim, bebişimi görücez inş., O'nu çookkk özledim :asigim:
günaydın kıslarr..
Günaydın arkadaşlar,
Mutlu haberlerle dolu, sağlıklı bir hafta diliyorum herkese...
Haftasonu İstanbul'da hava harikaydı, bugün de güzel güneşli ve sıcak, içi ferahlıyor insanın...
Hava harikaydı da, ben istediğim kadar güzel vakit geçiremedim ve geçirtemedim. Cumartesi sabahı başlayan bir huysuzluk ve öfke nöbeti taa dün akşam üzerine kadar aralıklarla devam etti. Yapmadığım delilik kalmadı. Eşime bağırdım çağırdım, yok yere kavga çıkardım, küstüm, ağladım. Sonra düzeldim, sonra aynı şeyleri en baştan yine yaptım. Öyle çok büyük bir suçu da yoktu garibimin... En son dün öğleden sonra arabayı terk ettim bir kırmızı ışıkta, sokaklarda ağladım, arabayı park edip peşimden koşmuş yazık, ben de o arada ne halt ettiğimin farkına vardım da düzeldik. Ama o arada içerde yavrum ne hale geldi bilinmez, hala çok vicdan azabı çekiyorum. Niye böyle oldum anlamadım, bir daha yapmayacağıma dair oğluma söz verdim :)
günaydın kıslarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?