2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamamki zaten ama mecbur ayrı yatmamız lazım eşim çok deli yatıyo uykusunda vuruyo bilmeden geçen karnımdan bi çekti beni sabaha kadar uyuyamadım rüyasında hırsız kovalıyo onun yerine bana vuruyo:mymeka:uykusuda ağır yanlışlıkla vurur zarar verecek bişey olur diye kendide korkuyo mecburusss yanii

Maaşallah maaşallah, kocaman olmuş :)

Özelden yazdım canım...

Benim eşim bir ara delirdi, o da bağırdı, ama ben baskın çıktım, kendimi arabadan attım :) Sonra peşimden geldi tabi, özür diledi bu sefer de. Yazık bir suçu da yoktu aslında, ama ben delirince çareyi özür dileyip sakinleştirmekte buldu sanırım. İşe yaradı ama kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel annişlerrr opuyorumnanaktan mutsuzummmm hep ağlamak istiyorum bugün :gitme: kendimi zor avutuyorum şuan iş yerinde of allahımm sen yardım ettt :gitme: kocişte çok kötü grip olmuş aklımda hep onda geçmez bugün banaaaa senağlama

Birçok gece biz de ayrı yatıyoruz. Hamile olan benim, gram gram kilo alıyorum ama eşim epey kilo aldı. Kilo alınca horlamaya başladı. Ben zaten çok zor uyuyorum, bir onun horladığı zamanlarda uyanırsam, bir daha asla dalamıyorum uykuya. Onu da uyutmuyorum tabi dürte dürte. Çoğu zaman, sen rahat rahat uyu deyip, gidip oturma odasında yatıyor...

Günaydın anne adayları;
Nasılsınız diyeceğim ama görüyorum ki yine rahatsızlıkları devam edenler bunaltı,kusma,eşiyle kavga edenler(Bosna sana yakıştıramadı özellikle) ,ayrıntılı ultrasona gire Selkie'cim gözün aydın ne güzel maşallah olmaz biz seni MART annesi olarak kabul ediyoruz ....:CüvCüv: Dila 45 dk çok güzel bir dilim ama bende kalmak isterdim ancak 10 dk kaldım meleğimle....
Cumartesi günü doktorumuzla buluştuk şuanda 21 hafta 4 günlük olduk ve herşey yolunda 450 gr ve 22 cm olduğumuzu söyledi doktor ve 1,5 haftada ben ben var ya ben 67,4 gr olmuşum ve doktorum 5 ayında bitti 6 ayına girmek üzeresin ama bu 1,5 kilo fazla dikkat et dedi bende aşırı yemediğimi söyledim pilav ve makarna çok az ye dedi ekmeği de azalt dedi.

23 KASIMDA renkli ultrasonumuz var hersey yolunda bakalım ...Ferrum Fort ve Magnezyum verdi ,eleviti alamadım sürem bitmemiş Eczacı dedi bide bu çıktı başımıza...

Ultrasonda kızımız kıpır kıpırdı o yüzden kalp atışlarını bile iyi duyduk.Cuma gecesi de resmen tekmeler ve hareketler dışarıdan benlli oluyordu .Doktorum artık böyle duyacaksın dedi ve fazla masa başında durma dolaş dedi..

ay hadi inşallah bi çözüm olur çok zor mevlam yardımcın olsun ben azıcık üşüttüğümde bile başlıyor da o günümü mahfediyor çok iyi anlıyorum seni inşallah geçer çabucak...
Allah razı olsun canım, gerçekten çok zor akannehir
inş. çözüm olur
sağolasın canımm

şimdi senin mesajını tamamlayamadan zor yetiştim lavaboya senağlama
inş. geçer inş..

yaa bosnacım yazık yaa adamada üzüldüm şimdi bebişinede...ben çok rahatım hasta olmadan bir hafta önce yapıyodum onları neyseki artık geçti krizlerim...
üüüüü yapınca hemen gözlerim doluyo o ayrı...üüü yüde kocama yapıyom aradabir ilgilensin benle diye bakıyorum ağlicam hemen susuyorum hehe nası bi psikolocidir yaw...
eee angaralılar kaçta buluşuyos buluşuyosmu?

olsun cnm üzme kendini inan bana sadece sana olmuyor bu,eşinde bunun farkında olduğu için haklı bile olsa bak seni sakinleştirmiş,sağolsunlar gerçekten,sen de daha fazla üzme kendini

ya evet bu sefer muayenehanede ilk randevusu bendim öyle keyifliydiki doktorum uzuun uzuun anlattı zaten öyleydi ama bu kadar uzun kalmıyorduk içerde...
öğpleden sonra gittiğimde yorgun ve kafası karışık oluyo adamcağızın akıllandım artıkın sabah sabah koşuyos cücümüze.

ayy sneinli fena imiş gerçekten anladım şimdi :)): biizmki bi keresinde yılan öldürüyorum diye benim boynuma sarıldı hemen çekti elini uyanıp ama bir iki gece baya bi tedirgin olmuştum :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın arkadaslar
ne guzel ya bebisler gorunmus buyumus kocaman olmuslar artık tam anlamıyla hamileyiz ufacık canlar icimizde ve kendilerini belli ediyorlar
benimi bebis sizinkilerin yanında zayıf kalmıs:) sizinkiler daha tosun Allah hepsini bagıslasın..

hamilelik psikolojisiyle oluyor oyle bende bazen cok asabi oluyorum insallah sayılı gun gecer bebislerle bilrikte bunlarda bitecektir:)

valla aynen bende çok almadım eşim sabah bi dilim börek kalmış al ye dedim yok çok kilo aldım rejime başladım bugün dedi yemedi:umursamaz:
zaten anlamadım ben bu işi benmiyim hamile omu bilmiyorum sürekli canı bişeyler istiyo geliyo eve ne tatlı yaptın kısır yapsana şunu yapalımmı bunu alalımmı bende de tık yok hiç aşermedim dahakafamçokkarıştı

canımmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana ağlama ne olur sakin ol ve güsel şeyler düşün bak az kaldı gelecek eşlerimiz yanımıza gerçi zaman azaldıkça artık sabırda azalıyor daha çok özlemeye başlıyoruz ve mesela kıpırdıalrını onunla paylaşammak gibi dertlerimiz oluyor ama mevlam sağlıkla onları yanımıza kavuştursun da bi daha da ayrlık vermesin . eşinede çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer öyle ciddi birşey olmaz sen üzülüp bebeğinide üzme bizlerin görevi biliyorsun bebeğimize iyi bakmak onalrda vatai görevlerini tamamalyıp sağlıkla yanımıza kavuşmak herkes görevini iyi yapacak şekerim başka çare yok :):):)

biz bütün arkaşdaların yanındayız bol bol yazmaya çalış sıkıldıkça canımmm

Üz beni üz de yine ağlıyım senağlama
Pancubencim valla ben be hayret ettim kendime, içimde bir şeytan varmış meğer...
Ama cidden çok üzüldüm sonra, bir daha izin vermicem, söz...

Sen de çok güzel haberlerle gelmişsin, gözün aydın...
O kıpırtıları hissetmek harika gerçekten :)
Allah nazardan korusun minik kızını...

Adama ben de çok üzüldüm, o şaşkınlığı gözümün önüne geldikçe hala vicdan azabı çekiyorum. Akaşm düzeldikten sonra, sen nasıl olsa doğuracan o çocuğu, o zaman alıcam intikamımı dedi :) İnsan bu kadar mı pireyi deve yapar, yaparmış. İçerde kıpır kıpır olan minicik oğlum bile tırstı kaldı, ben sakinleşene kadar kıpırdamadı. Ödüm patladı valla... Bir daha yapar mıyım, tövbeee :kedi:

gözün aydın arkadaşım, maşaallah
ben de kilo aldım bu hafta galiba :kedi:
ben de :1closedeyes:

herşey yoruyor artık canım hiç böyle bişey gelmemişti baştan beri başıma ama iki gündür resmen çıldırdım bu hormonal denge ilk defa etkiliyor beni ama resmen çöktüm bilinçli bi şekilde depresyon geçirmekte bu olsa gerek senağlama şuan gözümde herşey dert pozitif bakamıyorum hiçbirşeye herşeye ağlıyasım var kocalarıyla kavga edenleride esefle kınıyorum biz iki dakikalık telefon görüşmesine hasretken yapmayın arkadaşlar kıymetini bilin eşlerinizin bizi en iyi onlar anlayıp onlar çekiyorlar allah hiç birimizi ayırmasın :Saruboceq: allahım bian önce zaman geçsin gelsin şu mart artık :Saruboceq:

günaydın kızlar......nasılsınız bakalım....?

gözün aydın cnmm Rabbim sağlıkla kavuştursun

canım sağol...darısı başına...

canım sağol...evet hisarda 6000 tl yi bulmuş normal doğum..benim bir arkadaşım orda doğum yaptı...1 gece kaldılar....gece yanında kalan kşi için bile yatak üçreti almışlar...içtiği sudan tut herşeye....kadın çok sinir olmuştu böyle olaçağını bilsem hayatta gitmezdim oraya demişti...medicana temiz bir hastahane..ben orda oğlumu genizeti amaliyatı yaptırdım çok memnun kaldım....çok güzel ilgilenmişlerdi.orda ali sal bey var çocuk doktoru erayıda ona götürüyorum.aynı zamanda alerji uzmanı...çok yi bir dr ,,,ilerde bebeğiniz için tavsiye ederim...

bende bugün kendi dr mden gidip dosyamı alaçağım...bayan dr olarak sibel hanımdan sonra zehra hanımı tavsiye ediyorlar genelde....ben ayrıntılı için mustafa özbeğe gittim...oda çok iyidi ama benim normal olduğu için erkek dr istemiyorum:kedi: ofda ilk önce normal ultrasonda yarım saat bi bebeği inçeledi...sonra yarım saat beni 4 boyutluya aldı orda inçeledi iyiçe...çok güzel bilgiler verdi bana...vücüdümüzda şişlik olması çok sakınçalıymış,,özellikle yüzde,,hemen dr ye gitmek gerekiyormuş...benim oğlanda olmuştu ve benim dr hiç ilgilenmemişti....sonra beni radyolojiye sevk etti...ordada yine ultrasona girdim yarım saat,orda rapor verdi bebeğin sağlıklı olduğuna dair bana...toplam 1,5 saat görmüş oldum bebeğimi....ben bi bayramdan sonra 1-2 hafta sonra gideceğim zehra hanım'a ,bakalım nasıl geçeçek sanada haber veririrm....sende ona göre gidersin...sibeli çok övüyorlar ama çok yağun ve 3 -4 hafta sonraya veriyorlar randevu...

çanım sağol,,kovsanızda gitmem zaten.çok alışım ben size....
bende arabada çok fena olmaya başladım...hemen midem bulanıyor...kafamçokkarıştı
canım hayırlı haberlerle gel inşallah....

Selkiecim şimdi gördüm mesajını, çok güzel haberlerle gelmişsin, tosuncuk olmuş oğlun, gözün aydın.
Allah nazardan korusun ikinizi de...

canım sağol,,,darısı başına...
canım sen naptın ..üzme bu kadar kendinide bebeğinide eşinide...insan daha bir hassas oluyor hamleyken...hepimiz gelgitler yaşıyoruz....

gözün aydın canım...hele bi doğsun açarız onu biz... :kaydirigubbakcemile3 maşallah prensese

selkie, dila
gözünüz aydın canlarım maşallah bebişlerinize Allah nazarlardan korusun minik kuzularınızıkaydirigubbakcemile2

canım sağol..darısı başına inşallah..

canım sağol..darısı başına...gitmem zaten bir yere....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…