- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.001
mevlam kimseye ayrılık vermesin helede hamile iken ... neyseki az günümüz kaldı çok şükür 7. ayımız bitiğinde geliyor o zaman bende böyle neler yapacağım onaaaa yedinci aydan sonra aşeren ilk hamile olacağım mesela :):):):):)
mevlam hepimiizn kocacığını başından eksk etmesin iyi kötü günler onlarla güsle geçiyor onalrsız genede hayatın tadı çıkmıyor kızdırsaalrda yerleri ayrı işte sen genede atma adamcağınzı yataktan sonra bak hiç getireemzsin o olur allah korusun :):):)
günaydın kıslarr..
biz cumartesi doktordaydık...45 dk kızımızı isledik bide yüzünü tam gösterseydi süper olacaktı ama napalım utangaç benim kızım hiç anasına çekmemiş...
380 gr.olmuşuz teyzoşlar.
günaydınnnn
mersi canım kaydirigubbakcemile5
Olabilir işte ben de onu düşünüyorum
Tüm belirtiler var bende -tatlicadiarzu- Buşantılar özellikle yemeklerden sonra şiddetleniyor
O ilacın ismini verebilir misin bugün dr.uma sorayım
gözün aydın dilacım
maşaallah bebişine
kaydirigubbakcemile3 ayyy cnm gülüyorum kusura bakma çünkü bu tarz şeyleri ben de yaşıyorum bazen ve yazdıkların o kadar tanıdık geldiki bana,eşimde napsın hiç ses çıkartmıyo,arada geliyor öyle deliliklerkaydirigubbakcemile3
kıyamamki zaten ama mecbur ayrı yatmamız lazım eşim çok deli yatıyo uykusunda vuruyo bilmeden geçen karnımdan bi çekti beni sabaha kadar uyuyamadım rüyasında hırsız kovalıyo onun yerine bana vuruyo:mymeka:uykusuda ağır yanlışlıkla vurur zarar verecek bişey olur diye kendide korkuyo mecburusss yanii
Allah razı olsun canım, gerçekten çok zor akannehiray hadi inşallah bi çözüm olur çok zor mevlam yardımcın olsun ben azıcık üşüttüğümde bile başlıyor da o günümü mahfediyor çok iyi anlıyorum seni inşallah geçer çabucak...
sağolasın canımmcnm benim inşallah tertemiz,sağlıklı,hayırlı haberlerle dönersin,iyi hadi minnoşunu görücen az kalmış,bu arada ben o mide bulantısını 1,5 ay çektim hem de çok şiddetli şekilde üç günde bir serum yedim,felakettei seni çok iyi anlıyorum inşallah bir an önce geçer cnm
Maaşallah maaşallah, kocaman olmuş :)
Özelden yazdım canım...
Benim eşim bir ara delirdi, o da bağırdı, ama ben baskın çıktım, kendimi arabadan attım :) Sonra peşimden geldi tabi, özür diledi bu sefer de. Yazık bir suçu da yoktu aslında, ama ben delirince çareyi özür dileyip sakinleştirmekte buldu sanırım. İşe yaradı ama kaydirigubbakcemile3
kıyamamki zaten ama mecbur ayrı yatmamız lazım eşim çok deli yatıyo uykusunda vuruyo bilmeden geçen karnımdan bi çekti beni sabaha kadar uyuyamadım rüyasında hırsız kovalıyo onun yerine bana vuruyo:mymeka:uykusuda ağır yanlışlıkla vurur zarar verecek bişey olur diye kendide korkuyo mecburusss yanii
Birçok gece biz de ayrı yatıyoruz. Hamile olan benim, gram gram kilo alıyorum ama eşim epey kilo aldı. Kilo alınca horlamaya başladı. Ben zaten çok zor uyuyorum, bir onun horladığı zamanlarda uyanırsam, bir daha asla dalamıyorum uykuya. Onu da uyutmuyorum tabi dürte dürte. Çoğu zaman, sen rahat rahat uyu deyip, gidip oturma odasında yatıyor...
günaydın güzel annişlerrr opuyorumnanaktan mutsuzummmm hep ağlamak istiyorum bugün :gitme: kendimi zor avutuyorum şuan iş yerinde of allahımm sen yardım ettt :gitme: kocişte çok kötü grip olmuş aklımda hep onda geçmez bugün banaaaa senağlama
Günaydın anne adayları;
Nasılsınız diyeceğim ama görüyorum ki yine rahatsızlıkları devam edenler bunaltı,kusma,eşiyle kavga edenler(Bosna sana yakıştıramadı özellikle) ,ayrıntılı ultrasona gire Selkie'cim gözün aydın ne güzel maşallah olmaz biz seni MART annesi olarak kabul ediyoruz ....:CüvCüv: Dila 45 dk çok güzel bir dilim ama bende kalmak isterdim ancak 10 dk kaldım meleğimle....
Cumartesi günü doktorumuzla buluştuk şuanda 21 hafta 4 günlük olduk ve herşey yolunda 450 gr ve 22 cm olduğumuzu söyledi doktor ve 1,5 haftada ben ben var ya ben 67,4 gr olmuşum ve doktorum 5 ayında bitti 6 ayına girmek üzeresin ama bu 1,5 kilo fazla dikkat et dedi bende aşırı yemediğimi söyledim pilav ve makarna çok az ye dedi ekmeği de azalt dedi.
23 KASIMDA renkli ultrasonumuz var hersey yolunda bakalım ...Ferrum Fort ve Magnezyum verdi ,eleviti alamadım sürem bitmemiş Eczacı dedi bide bu çıktı başımıza...
Ultrasonda kızımız kıpır kıpırdı o yüzden kalp atışlarını bile iyi duyduk.Cuma gecesi de resmen tekmeler ve hareketler dışarıdan benlli oluyordu .Doktorum artık böyle duyacaksın dedi ve fazla masa başında durma dolaş dedi..
yaa bosnacım yazık yaa adamada üzüldüm şimdi bebişinede...ben çok rahatım hasta olmadan bir hafta önce yapıyodum onları neyseki artık geçti krizlerim...
üüüüü yapınca hemen gözlerim doluyo o ayrı...üüü yüde kocama yapıyom aradabir ilgilensin benle diye bakıyorum ağlicam hemen susuyorum hehe nası bi psikolocidir yaw...
eee angaralılar kaçta buluşuyos buluşuyosmu?
gözün aydın arkadaşım, maşaallahGünaydın anne adayları;
Nasılsınız diyeceğim ama görüyorum ki yine rahatsızlıkları devam edenler bunaltı,kusma,eşiyle kavga edenler(Bosna sana yakıştıramadı özellikle) ,ayrıntılı ultrasona gire Selkie'cim gözün aydın ne güzel maşallah olmaz biz seni MART annesi olarak kabul ediyoruz ....:CüvCüv: Dila 45 dk çok güzel bir dilim ama bende kalmak isterdim ancak 10 dk kaldım meleğimle....
Cumartesi günü doktorumuzla buluştuk şuanda 21 hafta 4 günlük olduk ve herşey yolunda 450 gr ve 22 cm olduğumuzu söyledi doktor ve 1,5 haftada ben ben var ya ben 67,4 gr olmuşum ve doktorum 5 ayında bitti 6 ayına girmek üzeresin ama bu 1,5 kilo fazla dikkat et dedi bende aşırı yemediğimi söyledim pilav ve makarna çok az ye dedi ekmeği de azalt dedi.
23 KASIMDA renkli ultrasonumuz var hersey yolunda bakalım ...Ferrum Fort ve Magnezyum verdi ,eleviti alamadım sürem bitmemiş Eczacı dedi bide bu çıktı başımıza...
Ultrasonda kızımız kıpır kıpırdı o yüzden kalp atışlarını bile iyi duyduk.Cuma gecesi de resmen tekmeler ve hareketler dışarıdan benlli oluyordu .Doktorum artık böyle duyacaksın dedi ve fazla masa başında durma dolaş dedi..
ben de :1closedeyes:valla aynen bende çok almadım eşim sabah bi dilim börek kalmış al ye dedim yok çok kilo aldım rejime başladım bugün dedi yemedi:umursamaz:
zaten anlamadım ben bu işi benmiyim hamile omu bilmiyorum sürekli canı bişeyler istiyo geliyo eve ne tatlı yaptın kısır yapsana şunu yapalımmı bunu alalımmı bende de tık yok hiç aşermedim dahakafamçokkarıştı
canımmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana ağlama ne olur sakin ol ve güsel şeyler düşün bak az kaldı gelecek eşlerimiz yanımıza gerçi zaman azaldıkça artık sabırda azalıyor daha çok özlemeye başlıyoruz ve mesela kıpırdıalrını onunla paylaşammak gibi dertlerimiz oluyor ama mevlam sağlıkla onları yanımıza kavuştursun da bi daha da ayrlık vermesin . eşinede çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer öyle ciddi birşey olmaz sen üzülüp bebeğinide üzme bizlerin görevi biliyorsun bebeğimize iyi bakmak onalrda vatai görevlerini tamamalyıp sağlıkla yanımıza kavuşmak herkes görevini iyi yapacak şekerim başka çare yok :):):)
biz bütün arkaşdaların yanındayız bol bol yazmaya çalış sıkıldıkça canımmm
gözün aydın cnmm Rabbim sağlıkla kavuştursun
CANIM GÜNAYDINN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA VE LÜTFEN SAKIN DA DEĞİŞTİRME TOPİĞİNİ.. BU ARADA BENDE MEDİCANADA DOĞUMU DÜŞÜNENELERDENİM ŞİMDİ HİSARA GİDİYORUM ULTRASONU ÇOK İYİ DİYE AMA DOĞUM ÇOK PAHALI ORDASEN BURADA HABERLERİ BİZE YAZ BELKİ BİRLİKTE DEĞİŞTİRİRZ DOKORUMUZU EĞER SEN MENUN KALIRSAN BANADA BİLDİR LÜTFEN CANIM .... BEBEĞİNİN SAĞLIĞI İNŞALLAH SONUNA KADAR DEVAM EDER CANIM....:Saruboceq::lepi::lepi::lepi:
merhaba arkadaşlar, günaydın hepinize
bu mide bulantısı beni mahfedecek yaa mafoldumben
selkiecim gözün aydın maşaallah kocaman olmuş bebişin.. tabiki de burdan gitmeyeceksin opuyorumnanaktan
ben de kısmetse öğlende ayrıntılı için gideceğim, bebişimi görücez inş., O'nu çookkk özledim :asigim:
Selkiecim şimdi gördüm mesajını, çok güzel haberlerle gelmişsin, tosuncuk olmuş oğlun, gözün aydın.
Allah nazardan korusun ikinizi de...
günaydın kıslarr..
biz cumartesi doktordaydık...45 dk kızımızı isledik bide yüzünü tam gösterseydi süper olacaktı ama napalım utangaç benim kızım hiç anasına çekmemiş...
380 gr.olmuşuz teyzoşlar.
selkie, dila
gözünüz aydın canlarım maşallah bebişlerinizeAllah nazarlardan korusun minik kuzularınızıkaydirigubbakcemile2
Günaydın anne adayları;
selkiecimgözünaydııın cokj sewişndimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?