2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın arkadaşlar ...
.. yenı gelen arkadaşlara hoşgeldınız dıyoruma.s... aslında kendımızı şanslılar kervanı içinde saymamız için o kadar sebep var kı ... şu an hamıleyız... bence dunyanın en guzel hedıyesıne sahıbız .. tıpkı unlu bır dusunurun dedegı gıbı '' cocuklar bıze tanrının bır armanagıdır '' ...gunluk hayatın kosturmacası içinde farkına varmadıgımız bazı duygular zamanı geldıgınde gercekleşmedıgınde oyle yakıcı ve arzulanan hale gelır kı .. hayal bıle etmek ımkansızdır .. bu duyguyu ancak bu duyguyu yasayanlar anayabılır .. beklemek ... ıstemek ... umut etmek ...
...... inşallah hiç bırımız bu halkadan kopmayız ve en guzel hedıyeye sahıp oluruz ...

günaydın arkadaşlar,.aman aman yeni hamilelerimizde varmış.liste baya kalabalıklaştı.inşallah kimse eksilmez,:Saruboceq: :Saruboceq: mart ayı uğurlu geldi,tütütütü maşallah :teytey: :teytey: hihoyyyt

nılufercıgım canım lısteyı bırdaha yenıledıgın zaman
tırtıl kelebek
23 yasında
sat 9 hazıran
beklenılen dogum tarıhı:16 mart
hamıle kaldıgı kılo :62(bulantılardan 59 a dustum)

LİSTEMİZİN SON HALİ ARKADAŞLAR..

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |hemide iki kese görüldü
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52| |kese görüldü:ecrin_bebek:delikafadulden
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:teytey:
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70| |kese görüldü:teytey:
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
8|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5| |kese görüldü:ecrin_bebek:
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59| |kese görüldü:ecrin_bebek:
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65| |kese görüldühihoyyyt
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51| |kese görüldü:sm_cool:
13|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
14|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5| |kese görüldü
15|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
16|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75| |kese görüldü
17|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
18|sinannuray |24|1 Haziran|8 Mart|65| |kese görüldü:lepi:hihoyyyt
19|elitu |27|26 Mayıs|2 Mart|72| |kese görüldühihoyyyt
20|gulencim |22|29 Mayıs|4 Mart|54| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
21|misran |31|29 Mayıs|5 Mart|53| |kese görüldü:ecrin_bebek:
22|emine038 |22|5 Haziran|. ....|58|
23|edebiyatci222 |27|6 Haziran|13 Mart|80| |kese görüldü
24|blueangel42 |27|18 Haziran|25 Mart|52|
25|beyaz06 |28|19 Haziran|26 Mart|50|
26|xBettyx |31|11 Haziran|18 Mart|60|
27|rose3242 |..|30 Mayıs|
28|shivaree |..|4 Haziran|11 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:lepi:
29|tırtıl kelebek |23|9 Haziran|16 Mart|59| |kese görüldü:ecrin_bebek:
30|tinsel |..|13 Haziran|20 Mart|..|
31|elif_ba |22|22 Haziran|15 Mart|58|
[/table]

Son düzenleme:
arkadaşlar .. bu arada ben her gun 30 dk 4km hızla kosu bantında yuruyorum ... kanamam yok .. kılo almamak ve kan dolasımını hızlandırmak için abartıya kacmadan yuruyorum .. hamıle kalmadan evvel 50 dk yuruyordum 10 dk agırlık calısıyordum .. bır sakıncası olur mu .. persembe dr a gıdecegım .. o zaman soracagım .. sızce yurumek zararlı olur mu ? ozellıkle ılk haftalarda ...

ben de normalde hareketli bir insanım, yürüyorum her gün ve hızlı hareket ederim. Geçen hafta--5 haftalık iken--hızlı hızlı yürüdüm 30 dk. Gündüz..O gün iki kez akıntı oldu, kırmızı-kahverengi tonlarda. Ondan şüpheleniyorum. Daha sonra doktorum hiç kalkmadan 4 gün yatmamı söyledi--düşük tehlikesi vardı. Sonra düzeldi.Tabii ki doktoruna sor ama her bünye farklı. Belki sadece 30-40 dk normal yürüyüşün zararı olmayabilir.

kocaman amınn dıyorum cans
rabbımın bır hedıyesı
bulantılarım var onunla bıle mutluyum bulantım var bebegımd var ıyıkı hamıleyım dıyorum
sonunda gececek
anne oomayı dusunmek bıle heycanlandırıyor
ınsdalalh buraka herkesın bebeısının fotolarını gormek nasıp olur herkes kucagına alır

heyyyyyyyyyy :teytey:
merhaba arkadaşlarr
ben de geldim ben deeeeeeee

benimde bebişim olacak inşaallahh
aranızda bulunmaktan çok mutluyumm
hepinizi tanımal için sabırsızlanıyorum :1hug:

yavas yavas 30 dk yuruyebılırsın ama bılıyorsun pelvık kaslarının acılımına neden olur hamıleyken cok yuruyenlerın dogumu kolay olur denılıyor yaa
zaten ıse gıderken yuruyorsundur bence rıske atma progesteron kullanıyor musun? bıraz daha sık dısını 3. aydan sonra yurursun

inşaallah kelebecikk opuyorumnanaktan

bazı bünyelere fazla hareket iyi gelmeyebilir,oyüzden doktorunla görüşsen iyi olur arkadaşım.,.çünki ilk üç ay önemli derler herzaman hareketlerimize falan dikkat etmek gerekir.

günaydın arkadaşlar,

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...

canscım ben de akşamları düzenli olarak yürüyüş yapıyordum, doktorum fazla yol yürüme dedi. düşük tehlikesi yok ama hassas zamanlar bunlar, bol bol dinlen dedi. sor bakalım, senin doktorun ne diyecek...

hafif bulantılarım devam ediyor, akşam 9 da sızıp kalıyorum, sabahları yataktan çok zor kalkıyorum. ben de o kadar mutluyum ki bu belirtilerle... korkularım tabi ki var, ama sevgisiyle hepsinin altından kalkacağız. dileklerinize katılıyorum, Allah hiçbirimizi bu listeden koparmasın, birbirimize hep güzel haberler müjdeler verelim inşallah...

esteryacım nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…