- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.161
teşkürler canımcım,nidemek görevimiz:1hug:Nilüferşahh, takip konusunda bu kadar uğraştığın için seni tebrik ediyorum. Ellerine sağlık.Süper bir tablo.
günaydın arkadaşlar,.aman aman yeni hamilelerimizde varmış.liste baya kalabalıklaştı.inşallah kimse eksilmez,:Saruboceq: :Saruboceq: mart ayı uğurlu geldi,tütütütü maşallah:teytey: :teytey: hihoyyyt
arkadaşlar .. bu arada ben her gun 30 dk 4km hızla kosu bantında yuruyorum ... kanamam yok .. kılo almamak ve kan dolasımını hızlandırmak için abartıya kacmadan yuruyorum .. hamıle kalmadan evvel 50 dk yuruyordum 10 dk agırlık calısıyordum .. bır sakıncası olur mu .. persembe dr a gıdecegım .. o zaman soracagım .. sızce yurumek zararlı olur mu ? ozellıkle ılk haftalarda ...
gunaydın arkadaşlar ...
.. yenı gelen arkadaşlara hoşgeldınız dıyoruma.s... aslında kendımızı şanslılar kervanı içinde saymamız için o kadar sebep var kı ... şu an hamıleyız... bence dunyanın en guzel hedıyesıne sahıbız .. tıpkı unlu bır dusunurun dedegı gıbı '' cocuklar bıze tanrının bır armanagıdır '' ...gunluk hayatın kosturmacası içinde farkına varmadıgımız bazı duygular zamanı geldıgınde gercekleşmedıgınde oyle yakıcı ve arzulanan hale gelır kı .. hayal bıle etmek ımkansızdır .. bu duyguyu ancak bu duyguyu yasayanlar anayabılır .. beklemek ... ıstemek ... umut etmek ...
...... inşallah hiç bırımız bu halkadan kopmayız ve en guzel hedıyeye sahıp oluruz ...
arkadaşlar .. bu arada ben her gun 30 dk 4km hızla kosu bantında yuruyorum ... kanamam yok .. kılo almamak ve kan dolasımını hızlandırmak için abartıya kacmadan yuruyorum .. hamıle kalmadan evvel 50 dk yuruyordum 10 dk agırlık calısıyordum .. bır sakıncası olur mu .. persembe dr a gıdecegım .. o zaman soracagım .. sızce yurumek zararlı olur mu ? ozellıkle ılk haftalarda ...
heyyyyyyyyyy :teytey:
merhaba arkadaşlarr
ben de geldim ben deeeeeeee
benimde bebişim olacak inşaallahh
aranızda bulunmaktan çok mutluyumm
hepinizi tanımal için sabırsızlanıyorum :1hug:
inşaallah kelebecikk opuyorumnanaktankocaman amınn dıyorum cans
rabbımın bır hedıyesı
bulantılarım var onunla bıle mutluyum bulantım var bebegımd var ıyıkı hamıleyım dıyorum
sonunda gececek
anne oomayı dusunmek bıle heycanlandırıyor
ınsdalalh buraka herkesın bebeısının fotolarını gormek nasıp olur herkes kucagına alır
hoşbuldum tatlımhosgeldın canım
kac haftalık hamılesın
heyyyyyyyyyy :teytey:
merhaba arkadaşlarr
ben de geldim ben deeeeeeee
benimde bebişim olacak inşaallahh
aranızda bulunmaktan çok mutluyumm
hepinizi tanımal için sabırsızlanıyorum :1hug:
hoşbuldum tatlım
4+5 inş. :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?