- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.181
merabalar güzel anneler
hoşbulduk nilüfercimmm :lepi:hoşgelmişsin meslektaşım,a.s.
hemde nasılkeseyı 5. hafta gorursun ınsalalh sımdı heycanlısındır
amin aminnn inşaallahhh opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar,
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...
canscım ben de akşamları düzenli olarak yürüyüş yapıyordum, doktorum fazla yol yürüme dedi. düşük tehlikesi yok ama hassas zamanlar bunlar, bol bol dinlen dedi. sor bakalım, senin doktorun ne diyecek...
hafif bulantılarım devam ediyor, akşam 9 da sızıp kalıyorum, sabahları yataktan çok zor kalkıyorum. ben de o kadar mutluyum ki bu belirtilerle... korkularım tabi ki var, ama sevgisiyle hepsinin altından kalkacağız. dileklerinize katılıyorum, Allah hiçbirimizi bu listeden koparmasın, birbirimize hep güzel haberler müjdeler verelim inşallah...
progesteron ne için veriliyor ?tesekkurler arkadaşlar .. ben en ıyısı persembeye kadar sabredeyım .. alında spor o kadar alışkanlık yapıyor kı yapmadıgın zaman rahatsız oluyorsun .. zaten spor yaparken endorfin ( mutluluk hormonu ) salgılandıgı için yaptıktan sonra kendını ıyı hıssedıyorsun .. ama ılk aylar gercekten sorunlu ... ben progesteron kullanmıyorum . ilk hamılellık testınde beta hcg ıle bırlıkte progesteron da bakılmıstı .. 34 cıkmıstı .. guzel bır deger demıstı dr um .. 20 ın altında olursa bıraz sorunlu olabılıyormuş .. zaten 10 .cu haftadan ıtıbaren plasenta bu harmonu kendısı salgılamaya baslıyacakmış ..
geçen sene bu zamanlarda aynı şeyleri yaşıyordum, o günlerim geldi aklıma...meleğim 28 martta geldi ve şu an kollarımda uyuyor.darısı hepinize kızlar...
süperr opuyorumnanaktan Allah bağışlasın evladını inş. :ecrin_bebek:geçen sene bu zamanlarda aynı şeyleri yaşıyordum, o günlerim geldi aklıma...meleğim 28 martta geldi ve şu an kollarımda uyuyor.darısı hepinize kızlar...
tinselcim aslında benim planım şöyleydi:kızlarrrr.....eşlerinizin ilk tepkisi ne olduuu.ilk ben öğrendimm....ona süpriz yaptımmmm..... :))
Günaydın herkese.
Nilufersahh cnm listeyi güncelleyebilir misin?
Cuma günü kalp atışını duyduk miniğimizin....
4mm olmuş kaydirigubbakcemile3
canlarım günaydın şimdi hastaneden geldim dün yazmıştımya çok halsizim diye gece fena oldum acile gittim çok şükür ters bi durum yokmuş dr sıcaklardan dedi sizler nasılsınız
kızlarrrr.....eşlerinizin ilk tepkisi ne olduuu.ilk ben öğrendimm....ona süpriz yaptımmmm..... :))
Klasik ama çok etkileyicii :lepi:süper olmuşş...bende yaptığım testi hediye paketi yaptım dedimki sana öle bir hediye vereceğimki böyle bir hediyeyi sana kimse vermemiştir....paha biçilemez bir hediye dedim şaşırdı.. o kadar ufak kutuda ne olurki o kadar dedi...açınca havalara uçtuuuu........nasıl yapmışım ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?