2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydıon annişler..bugün tetanoz asısı vurulucam..insallah yan etki yapmaz hepinizi cook öpüorum..

yaa ben onu sordum doktora sen bilirsin ben sağlıksız koşullarda doğum yapacaklar için iğne istiyorum oda düşün takside dışarda doğurma ihtimalin yüzde kaç haa olur ogün allah korusun deprem olur bişi olur evde doğurursun ama ben tetenoz olan hiiç kimseyi görmedim hayatımda sen gördünmü dedi?
birde tetenoz aşısından sonra bir iki ay hiç aşı vurulamıyomuşuz bu arada grip aşısı yada bizde var kan uyuşmazlığı aşısı yapmamız gerekebilir bence şansını zorlama dedi siz bilirsiniz ben yaptırmicam...

aaaa ne bu ya bebeği altın olarakmı çıkardılar 6000tl memlekette herkesi zengin sanıyorlar insanlar iyice soyguncu olmuş yaaaklava:

canım peki ne kadr ödedin bu ayrıntılı için bana hemen ayzarsan çok sevinirim birde mesela cd 4 boyutlu resm elan veriyromu yoksa onalrada ayrı ücret mi istiyor. hisar gerçekten çok pahalı bir hastane biz baştaki doktordan çok şanssızdık ondan sonra buraya tavsiye üxerine gitik doktoru beğenince de değiştiremedik ama zorlamaya başladı tabi daha bi çorap almadığım yavrum için hstaneye şimdiye kadr 1500 lira ödemişim. ve 280 lira bu çarşamba ayrıntılı için ödeyeceğim bakalım ne akdr bakacak her muayenede 110 ödüyroum 20 dakikalık seanslar için. aslında çok güsel ilgileniyor ama çok para işte eğer aynı hizmeti daha ucuza alıyorsam neden olmasın değil mi ?

aaaa ne bu ya bebeği altın olarakmı çıkardılar 6000tl memlekette herkesi zengin sanıyorlar insanlar iyice soyguncu olmuş yaaaklava:

şekerim öyle orası sürekli özel sigortalı insnalar geliyor biizm gibi ssk lı larda öyle ödüyor işte ama ben dediğim gibi ilk doktorum çok kötü idi ordan sonra hisar cennet gibi geldi bizde verdik o paaalrı ama şimdi ne yalan söyliyim zorluyor ve doğumu ordayapmam imkansız keşke olsa nedne vermeyeyim meleğim için ama durumalr işte askeriz biz askerrrrr :):)

çok fena ya bi doğuma 6000 TL verilirmi yuh ya resmen soygun ssk'lı olunca özel anlaşmada olmayınca işte soyuyorlar böyle bide ssk olmasa allah muhafaza valla bebişlerin sağlığı için en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama bu kadarda çok allah herkesin kesesine yardım etsin :Saruboceq:

Günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız ben dün sayıyorum Allahın izniyle cuma günü bebeğimi görmeye gitcemmmm inşallah bir sorunu yoktur... dualarınızı beklerim... kızlar Çok Özledim Bebişimi:ecrin_bebek:

canımcım tabiki bebeklerimize feda olsun ama insanlar artık abartıyor bu kadar acımasızlık olmazki bebeği doğurmakla bitmiyorki allah korusun vermesin bi rahatsızlığı birşeyi olsa komşumuzun bebeği sigortalı olduğu halde 58 gün küvezde kaldı kendi arabalarını sattılar ailesinin dükkanını ipotek edip kredi aldılar ancak ödediler Allah vermesin sağlık bu tabiki paranın hiç kıymeti yok ama ya olmayanların o yüzden kızıyorum bende biliyorum özele gidiyim herşeyi dört dörtlük olsun ama bana şimdiden çok doğum daha önemli geliyor çünkü herşey insanlar için o yüzden birikimimi doğum için yapıyorum gata ya gidiyorum
çok konuşmuşum yinee baydım dimiakannehir

:Saruboceq: annesi inşallah güzel haberler alırsın hepsi Rabbime emanetler

canım biliyorum herşey nasılda batıyor birde hamilelikte çok zor geliyor herşey duygusallık hat safhada dua edeceğiz bu dönem bol bol inançalrına sığın canım inşallah herşey onarlın sağlıkla döünşü ile yoluna girecek bebeklerimiz bize şans getirecek kısmet geitrecek düşün koca göbeklerimzile bizde eşimizin elinden tutup yürüyeceğiz. birlikte alışverişler yapacağız eksileri halletmeye çalışacağız apar topar :):) yani aslında hem telaşlı hemde çok güsel günler biiz bekliyor ne olur bebeğinin hareketleri ile neşelenmeye çalış üzülme bebeğinide üzme . biz telefonda konuşurken daha çok hareketleniyor mesela sanki babsına bişiler anlatmaya çalışıyor diyoruz önceleri çok üzülmüştüm o hisedemiyor ben herlşeyi tek yaşıyorum diye hatta bu gibi sıkıntıların depresyonu ile kavga bile ettik biliyorsun ama şimdi herşey iyi bakayım ki onada iyi nerji vereyim diyorum ne olur üzme kendini kıyamam gerçekten :

selam canlar bebeklerini görenlerin gözleri aydın göreceklerden de güzel haberler inşallah tickerlar gelmiş geri bi sevindirik oldum :dance: öpüyorum herkesi bugün pek giremem kendinize iyi bakın...

yokc anım benim estağfirullah ya ben hafta içi çıkma imkanım yok o yüzden özele gitmem şart gibi oluyor ya bilemiyorum kafam ço kakrışık eşim hiç istemiyor değiştirmemei ben bi geleyim öyle bakalım diyor şimdilik bense sadece araştırma yapıyorum bakalım hayırlısı inşallah

çanım sağol,,kovsanızda gitmem zaten.çok alışım ben size....
bende arabada çok fena olmaya başladım...hemen midem bulanıyor...kafamçokkarıştı
canım hayırlı haberlerle gel inşallah....
tabiiki.. ben de çok alıştım sizee :1hug:

inşaallah opuyorumnanaktan

Günaydın sevgili Mart anneleri, güzel bir gün diliyorum hepinize..

Selkiecim, gözünaydın, maşallah oğluşuna, hep böyle sağlıklı olur inşallah, sende benim gibi şubat annesi olacan demek, olsun yine de mart anneside sayılırız :)) Hem bakarsın bebişler şubatta değilde bekleyip martta doğarlar..

İlahi Bosnacım yaa, hakkaten şu hormonlar insanı rezil ediyor bence, bende çok güçlü, kolay kolay ağlamayan, gururlu ve inatçı biriyim ama hamile kaldığımdan beri en olmadık şeyleri yapıyorum, çok zayıf düştüm bu ben değilim diye üstüne bir daha ağlayıp kendime kızıyorum, böyle sürüp gidiyor işte, sanırım biraz daha mantığımızı devreye sokmak lazım, eşlerimize de yazık valla, doğumdan sonra acısını çok fena çıkaracaklar gibi geliyor bana :))

Dimplehawk, geçmiş olsun, umarım bir an evvel geçer bulantıların, ne çektiğini iyi anlıyorum, belki hatırlarsın bende çok çektim bulantılardan, ama şimdi yok çok şükür, doktorunla konuş bu konuyu, bir çaresi vardır mutlaka, yoksa çekilir gibi değil..

Dilacım, gözün aydın canım, maşallah kızına, senin kızda benimki gibi utangaçmış, benimkide ne doğru düzgün yüzünü gösteriyor nede cinsiyetini, ben hala şüpheliyim kız olduğundan açıkçası :)) neyse sağlıkla doğsunlar da, yüzlerini de kukularını da bol bol göürürüz artık :))

Pancubencim, maşallah senin kıza da, hep böyle kıpır kıpır olur, sağlıklı olur inşallah, bende eczaneden en son vitamin ilacımı almaya gittiğimde, bir öncekinde b.sayara yanlış girmişler tarihini, elimde 2 kutu varmış gibi görünüyordu ve alamadım, daha doğrusu para ile satın almak zorunda kaldım, birde bu çıktı başımıza hakkaten... ne sinir bir durum yaa..

Dilacım, Angaralılar uyusss çıktı biraz, hepsinin içi geçmiş bunların anacım, şimdilik sen, ben, sinpac ve fty gelecek olan kişileriz, diğerlerinden hiç ses seda çıkmadı, saatini belirler buluşuruz artık, saat için önerilerini bekliyorum..

Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var ama benim doktorum bana hiç, tetanoz aşısı ile ilgili bişey demedi, ben sordum yaptır dedi, bende yaptırdım aşıyı, acaba bana doğumda mı yapacaklar uyuşmazlık aşısını anlamadım ki, kafam karıştı en iyisi arayıp sorayım bir doktoruma, sana ne zaman yapılacak uyuşmazlık için aşı..?

canımcım bunları üzerine alma sakın sen memnunsan niye değiştireceksin dr.unu benim söylediklerim bunu kullanan hastanelere biz mecburuz bi şekilde gidicez doktora herkes imkanı neyi el veriyorsa onu yapmak zorunda hiçbirşey bebeklerimizden ve sağlığımızdan önemli değil sonuçda

teşekkür ederim simenaycım, evet tabiki hatırlıyorum
sen, bosna, ben ve biri daha vardı bulantılardan çok çeken
şükür siz kurtuldunuz, ben miras kaldım ortada :gitme:
neyse inş. dediğin gibi bişeyler çözüm olur
Rabbim başka sıkıntı vermesin, çok şükür onun dışında herşey yolunda

desteğin için teşekkür ederim canım benim sağol bu arada doktor değiştirme işi epey bi hasas iş bence acele karar vermelisin yani uzun gibi görünsede az vaktimiz kaldı eşinin gelmesini beklerken geç kalma canım anca sekizinci ayda burda olucaklar onlarda sona denk geliyor ben değiştirme derim ama yinede sen bilirsin bende biara çok ikilemde kaldım ama değiştiremedim hayırlısı olsun hakkınızda canım

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum

ben şimdiye kadar özelde kontrollerimi, takibimi yaptırdım
daha önce özel hastanede çalışmış biri olarak, şimdi ise özellere pek güvenmediğim için (istanbuldaki arkadaşlar bilir) çapa üniversite hastanesine geçmeyi düşünüyorum
bir arkadaşım ve yengem orada doğum yaptılar, memnun kaldılar ..

ama ben yine de karar veremiyorum, dr.dan memnunum şimdilik ama özelde doğum yapanların büyük oranı sezeryan !!
ve ben mecbur kalmadıkça sezeryan istemiyorum :1no2:

hepinize günaydın anneler ve güzel bebekleri.güzel bir hafta geçiririz umarım hepimizopuyorumnanaktan.

SELKıE DıLAA PANCUBEN gözünüz aydın arkadaşlar bebeklerinizi görmüşsünüz ve güzel haberler getirmişsiniz.doktora gidecek arkadaşlarda inşaaallah güzel haberlerle dönerler.
selkie şubatta da doğursan bizim topicimizde kal biz seni yollamıyoruzkaydirigubbakcemile.
bosnacım üzme kendini canım.bizde dün akşam tartıştık ve çok ağladım.ahh bu hormonlar yazık oldu kocalara...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…