- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.021
herkese günaydıon annişler..bugün tetanoz asısı vurulucam..insallah yan etki yapmaz hepinizi cook öpüorum..
Üz beni üz de yine ağlıyım senağlama
Pancubencim valla ben be hayret ettim kendime, içimde bir şeytan varmış meğer...
Ama cidden çok üzüldüm sonra, bir daha izin vermicem, söz...
Sen de çok güzel haberlerle gelmişsin, gözün aydın...
O kıpırtıları hissetmek harika gerçekten :)
Allah nazardan korusun minik kızını...
Walla canım benim birseyi yaptıktan sonra pişman olsan ne yazar kızdırayım seni biraz da kıymetini bil kocanın yaaa bebeğiniz için ikiniz ortak karar aldınız ve şuan oğlun bile üzülüyor değer mi.?Eşim benim bana süpriz yapmış LCW dan kıyafet almış ve çok güzel ama bir beden küçüm almış hemen gideyim değiştireyim dedi bende saat 9:00 aksam kapanmıştır dedim. Bedenimi bilir ama artık kiloda aldık göbekte çıktı ne yapalım dedim...Kramplarıma üzülüyor oda yaa işte benimle oda hamileliği geçiriyor ...Biraz sabır oldu mu?:1hug::1hug:
canım sağol....opuyorumnanaktan
canım sağol...evet hisarda 6000 tl yi bulmuş normal doğum..benim bir arkadaşım orda doğum yaptı...1 gece kaldılar....gece yanında kalan kşi için bile yatak üçreti almışlar...içtiği sudan tut herşeye....kadın çok sinir olmuştu böyle olaçağını bilsem hayatta gitmezdim oraya demişti...medicana temiz bir hastahane..ben orda oğlumu genizeti amaliyatı yaptırdım çok memnun kaldım....çok güzel ilgilenmişlerdi.orda ali sal bey var çocuk doktoru erayıda ona götürüyorum.aynı zamanda alerji uzmanı...çok yi bir dr ,,,ilerde bebeğiniz için tavsiye ederim...
bende bugün kendi dr mden gidip dosyamı alaçağım...bayan dr olarak sibel hanımdan sonra zehra hanımı tavsiye ediyorlar genelde....ben ayrıntılı için mustafa özbeğe gittim...oda çok iyidi ama benim normal olduğu için erkek dr istemiyorum:kedi: ofda ilk önce normal ultrasonda yarım saat bi bebeği inçeledi...sonra yarım saat beni 4 boyutluya aldı orda inçeledi iyiçe...çok güzel bilgiler verdi bana...vücüdümüzda şişlik olması çok sakınçalıymış,,özellikle yüzde,,hemen dr ye gitmek gerekiyormuş...benim oğlanda olmuştu ve benim dr hiç ilgilenmemişti....sonra beni radyolojiye sevk etti...ordada yine ultrasona girdim yarım saat,orda rapor verdi bebeğin sağlıklı olduğuna dair bana...toplam 1,5 saat görmüş oldum bebeğimi....ben bi bayramdan sonra 1-2 hafta sonra gideceğim zehra hanım'a ,bakalım nasıl geçeçek sanada haber veririrm....sende ona göre gidersin...sibeli çok övüyorlar ama çok yağun ve 3 -4 hafta sonraya veriyorlar randevu...
aaaa ne bu ya bebeği altın olarakmı çıkardılar 6000tl memlekette herkesi zengin sanıyorlar insanlar iyice soyguncu olmuş yaaaklava:
şekerim öyle orası sürekli özel sigortalı insnalar geliyor biizm gibi ssk lı larda öyle ödüyor işte ama ben dediğim gibi ilk doktorum çok kötü idi ordan sonra hisar cennet gibi geldi bizde verdik o paaalrı ama şimdi ne yalan söyliyim zorluyor ve doğumu ordayapmam imkansız keşke olsa nedne vermeyeyim meleğim için ama durumalr işte askeriz biz askerrrrr :):)
Günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız ben dün sayıyorum Allahın izniyle cuma günü bebeğimi görmeye gitcemmmm inşallah bir sorunu yoktur... dualarınızı beklerim... kızlar Çok Özledim Bebişimi:ecrin_bebek:
herşey yoruyor artık canım hiç böyle bişey gelmemişti baştan beri başıma ama iki gündür resmen çıldırdım bu hormonal denge ilk defa etkiliyor beni ama resmen çöktüm bilinçli bi şekilde depresyon geçirmekte bu olsa gerek senağlama şuan gözümde herşey dert pozitif bakamıyorum hiçbirşeye herşeye ağlıyasım var kocalarıyla kavga edenleride esefle kınıyorum biz iki dakikalık telefon görüşmesine hasretken yapmayın arkadaşlar kıymetini bilin eşlerinizin bizi en iyi onlar anlayıp onlar çekiyorlar allah hiç birimizi ayırmasın :Saruboceq: allahım bian önce zaman geçsin gelsin şu mart artık :Saruboceq:
canımcım tabiki bebeklerimize feda olsun ama insanlar artık abartıyor bu kadar acımasızlık olmazki bebeği doğurmakla bitmiyorki allah korusun vermesin bi rahatsızlığı birşeyi olsa komşumuzun bebeği sigortalı olduğu halde 58 gün küvezde kaldı kendi arabalarını sattılar ailesinin dükkanını ipotek edip kredi aldılar ancak ödediler Allah vermesin sağlık bu tabiki paranın hiç kıymeti yok ama ya olmayanların o yüzden kızıyorum bende biliyorum özele gidiyim herşeyi dört dörtlük olsun ama bana şimdiden çok doğum daha önemli geliyor çünkü herşey insanlar için o yüzden birikimimi doğum için yapıyorum gata ya gidiyorum
çok konuşmuşum yinee baydım dimiakannehir
tabiiki.. ben de çok alıştım sizee :1hug:çanım sağol,,kovsanızda gitmem zaten.çok alışım ben size....
bende arabada çok fena olmaya başladım...hemen midem bulanıyor...kafamçokkarıştı
canım hayırlı haberlerle gel inşallah....
kızlar nasılınız...ben ayrıntılya girdim...herşey çok iyi çıktı.....660 gr olmuş bebişim...23 hafta 4 günlük....beklenen doğum tarihide değişti...25 şubatta bekleniyor kızlarr.ben mart annesi olamayağım sanırım......ama burdan ayrılmaya niyetim yok! :))))))
Günaydın arkadaşlar,
Mutlu haberlerle dolu, sağlıklı bir hafta diliyorum herkese...
Haftasonu İstanbul'da hava harikaydı, bugün de güzel güneşli ve sıcak, içi ferahlıyor insanın...
Hava harikaydı da, ben istediğim kadar güzel vakit geçiremedim ve geçirtemedim. Cumartesi sabahı başlayan bir huysuzluk ve öfke nöbeti taa dün akşam üzerine kadar aralıklarla devam etti. Yapmadığım delilik kalmadı. Eşime bağırdım çağırdım, yok yere kavga çıkardım, küstüm, ağladım. Sonra düzeldim, sonra aynı şeyleri en baştan yine yaptım. Öyle çok büyük bir suçu da yoktu garibimin... En son dün öğleden sonra arabayı terk ettim bir kırmızı ışıkta, sokaklarda ağladım, arabayı park edip peşimden koşmuş yazık, ben de o arada ne halt ettiğimin farkına vardım da düzeldik. Ama o arada içerde yavrum ne hale geldi bilinmez, hala çok vicdan azabı çekiyorum. Niye böyle oldum anlamadım, bir daha yapmayacağıma dair oğluma söz verdim :)
geçmedi bosnacım geçmediiiiiii akannehir
biliyorum bi dönem senin de ne kadar çektiğini :sinifsinif:
ben de biraz sinir ettim haftasonu kocamı, napalım bu bebiş işi o kadar kolay değil :dilcikar: biraz da onlar görsünler sıkıntısını :))
günaydın kıslarr..
biz cumartesi doktordaydık...45 dk kızımızı isledik bide yüzünü tam gösterseydi süper olacaktı ama napalım utangaç benim kızım hiç anasına çekmemiş...
380 gr.olmuşuz teyzoşlar.
Günaydın anne adayları;
Nasılsınız diyeceğim ama görüyorum ki yine rahatsızlıkları devam edenler bunaltı,kusma,eşiyle kavga edenler(Bosna sana yakıştıramadı özellikle) ,ayrıntılı ultrasona gire Selkie'cim gözün aydın ne güzel maşallah olmaz biz seni MART annesi olarak kabul ediyoruz ....:CüvCüv: Dila 45 dk çok güzel bir dilim ama bende kalmak isterdim ancak 10 dk kaldım meleğimle....
Cumartesi günü doktorumuzla buluştuk şuanda 21 hafta 4 günlük olduk ve herşey yolunda 450 gr ve 22 cm olduğumuzu söyledi doktor ve 1,5 haftada ben ben var ya ben 67,4 gr olmuşum ve doktorum 5 ayında bitti 6 ayına girmek üzeresin ama bu 1,5 kilo fazla dikkat et dedi bende aşırı yemediğimi söyledim pilav ve makarna çok az ye dedi ekmeği de azalt dedi.
23 KASIMDA renkli ultrasonumuz var hersey yolunda bakalım ...Ferrum Fort ve Magnezyum verdi ,eleviti alamadım sürem bitmemiş Eczacı dedi bide bu çıktı başımıza...
Ultrasonda kızımız kıpır kıpırdı o yüzden kalp atışlarını bile iyi duyduk.Cuma gecesi de resmen tekmeler ve hareketler dışarıdan benlli oluyordu .Doktorum artık böyle duyacaksın dedi ve fazla masa başında durma dolaş dedi..
yaa bosnacım yazık yaa adamada üzüldüm şimdi bebişinede...ben çok rahatım hasta olmadan bir hafta önce yapıyodum onları neyseki artık geçti krizlerim...
üüüüü yapınca hemen gözlerim doluyo o ayrı...üüü yüde kocama yapıyom aradabir ilgilensin benle diye bakıyorum ağlicam hemen susuyorum hehe nası bi psikolocidir yaw...
eee angaralılar kaçta buluşuyos buluşuyosmu?
yaa ben onu sordum doktora sen bilirsin ben sağlıksız koşullarda doğum yapacaklar için iğne istiyorum oda düşün takside dışarda doğurma ihtimalin yüzde kaç haa olur ogün allah korusun deprem olur bişi olur evde doğurursun ama ben tetenoz olan hiiç kimseyi görmedim hayatımda sen gördünmü dedi?
birde tetenoz aşısından sonra bir iki ay hiç aşı vurulamıyomuşuz bu arada grip aşısı yada bizde var kan uyuşmazlığı aşısı yapmamız gerekebilir bence şansını zorlama dedi siz bilirsiniz ben yaptırmicam...
yokc anım benim estağfirullah ya ben hafta içi çıkma imkanım yok o yüzden özele gitmem şart gibi oluyor ya bilemiyorum kafam ço kakrışık eşim hiç istemiyor değiştirmemei ben bi geleyim öyle bakalım diyor şimdilik bense sadece araştırma yapıyorum bakalım hayırlısı inşallah
Dimplehawk, geçmiş olsun, umarım bir an evvel geçer bulantıların, ne çektiğini iyi anlıyorum, belki hatırlarsın bende çok çektim bulantılardan, ama şimdi yok çok şükür, doktorunla konuş bu konuyu, bir çaresi vardır mutlaka, yoksa çekilir gibi değil..
yokc anım benim estağfirullah ya ben hafta içi çıkma imkanım yok o yüzden özele gitmem şart gibi oluyor ya bilemiyorum kafam ço kakrışık eşim hiç istemiyor değiştirmemei ben bi geleyim öyle bakalım diyor şimdilik bense sadece araştırma yapıyorum bakalım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?