- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.041
İlahi Bosnacım yaa, hakkaten şu hormonlar insanı rezil ediyor bence, bende çok güçlü, kolay kolay ağlamayan, gururlu ve inatçı biriyim ama hamile kaldığımdan beri en olmadık şeyleri yapıyorum, çok zayıf düştüm bu ben değilim diye üstüne bir daha ağlayıp kendime kızıyorum, böyle sürüp gidiyor işte, sanırım biraz daha mantığımızı devreye sokmak lazım, eşlerimize de yazık valla, doğumdan sonra acısını çok fena çıkaracaklar gibi geliyor bana :))
arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum
ben şimdiye kadar özelde kontrollerimi, takibimi yaptırdım
daha önce özel hastanede çalışmış biri olarak, şimdi ise özellere pek güvenmediğim için (istanbuldaki arkadaşlar bilir) çapa üniversite hastanesine geçmeyi düşünüyorum
bir arkadaşım ve yengem orada doğum yaptılar, memnun kaldılar ..
ama ben yine de karar veremiyorum, dr.dan memnunum şimdilik ama özelde doğum yapanların büyük oranı sezeryan !!
ve ben mecbur kalmadıkça sezeryan istemiyorum :1no2:
desteğin için teşekkür ederim canım benim sağol bu arada doktor değiştirme işi epey bi hasas iş bence acele karar vermelisin yani uzun gibi görünsede az vaktimiz kaldı eşinin gelmesini beklerken geç kalma canım anca sekizinci ayda burda olucaklar onlarda sona denk geliyor ben değiştirme derim ama yinede sen bilirsin bende biara çok ikilemde kaldım ama değiştiremedim hayırlısı olsun hakkınızda canım
kuju_25canımcım bunları üzerine alma sakın sen memnunsan niye değiştireceksin dr.unu benim söylediklerim bunu kullanan hastanelere biz mecburuz bi şekilde gidicez doktora herkes imkanı neyi el veriyorsa onu yapmak zorunda hiçbirşey bebeklerimizden ve sağlığımızdan önemli değil sonuçda
dimplehawk arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum
ben şimdiye kadar özelde kontrollerimi, takibimi yaptırdım
daha önce özel hastanede çalışmış biri olarak, şimdi ise özellere pek güvenmediğim için (istanbuldaki arkadaşlar bilir) çapa üniversite hastanesine geçmeyi düşünüyorum
bir arkadaşım ve yengem orada doğum yaptılar, memnun kaldılar ..
ama ben yine de karar veremiyorum, dr.dan memnunum şimdilik ama özelde doğum yapanların büyük oranı sezeryan !!
ve ben mecbur kalmadıkça sezeryan istemiyorum
hepinize günaydın anneler ve güzel bebekleri.güzel bir hafta geçiririz umarım hepimizopuyorumnanaktan.
SELKİE DİLAA PANCUBEN gözünüz aydın arkadaşlar bebeklerinizi görmüşsünüz ve güzel haberler getirmişsiniz.doktora gidecek arkadaşlarda inşaaallah güzel haberlerle dönerler.
selkie şubatta da doğursan bizim topicimizde kal biz seni yollamıyoruzkaydirigubbakcemile.
bosnacım üzme kendini canım.bizde dün akşam tartıştık ve çok ağladım.ahh bu hormonlar yazık oldu kocalara...akannehir
canlarım ya ben çok kararsızım işte ne yapacağımı bilemiyorum doktor değiştirmek için evet o tarih geç ama doğumu orda yapmam da imkansız eee bu durumda hiç bilmediğim bi hastanede doğrum yapmış oalcağım hisarda yapsam 3500 normal doğum tutuki bide bişiler çıktı dünya para özel sigortada yok: devlet hastanesine gelince ben güvenemiyorum çünki zeynep kamil mesela en çok tavsiye edilen bi kez gittim gece rahatsızlandım yakında idik hemen oraya gittik doğum masasıdna ki kadını enrdeyse dövecekti doktor içeri seni bi çuval gibi attıyorlar ve gerisi allah kerim bağıs çağır iş yapıyorlar kaçtım resmen ordan ve bidaha giremm diyorum devletler korkutuyor beni ben çok hassasımdır bağırşlara felan hiç gelemem özellerde deiyi doktor ve kazıklamayacak bi ahstane aıyorum aslıdna özet olarak :):):
hepinize günaydın anneler ve güzel bebekleri.güzel bir hafta geçiririz umarım hepimizopuyorumnanaktan.
SELKİE DİLAA PANCUBEN gözünüz aydın arkadaşlar bebeklerinizi görmüşsünüz ve güzel haberler getirmişsiniz.doktora gidecek arkadaşlarda inşaaallah güzel haberlerle dönerler.
selkie şubatta da doğursan bizim topicimizde kal biz seni yollamıyoruzkaydirigubbakcemile.
bosnacım üzme kendini canım.bizde dün akşam tartıştık ve çok ağladım.ahh bu hormonlar yazık oldu kocalara...akannehir
Günaydın sevgili Mart anneleri, güzel bir gün diliyorum hepinize..
Pancubencim, maşallah senin kıza da, hep böyle kıpır kıpır olur, sağlıklı olur inşallah, bende eczaneden en son vitamin ilacımı almaya gittiğimde, bir öncekinde b.sayara yanlış girmişler tarihini, elimde 2 kutu varmış gibi görünüyordu ve alamadım, daha doğrusu para ile satın almak zorunda kaldım, birde bu çıktı başımıza hakkaten... ne sinir bir durum yaa..
Yaa sorma canım yaa benim 2 gün daha varmışta ondan bende de 1 tablet daha vardı 23 de renkli ultrasona gittiğimde yazdırırım artık ne yapayım...
canımcım benim yönlendirmem ne derece doğru olur bilemiyorum ama ümraniye çakmak da erdem hastanesi var benim ablam la kardeşim orada estetik ameliyat oldu bizim aile devamlı ne rahatsızlıkları olursa olsun oraya giderler kadın dğm,kbb,vs. bende gittim daha önce ilgi alaka çok iyi orada da ama doğum yapan bi yakınım olmadı ama doğum ücreti normal 750tl bi gece kalıyorsun sezeryan 1150 tl diye biliyorum yani benim gördüğüm ilgisi alakası iyi ama sen bilirsin sadece bi fikir
güzel mart anneleriii oğluşları olanlar bu yeni doğan sünnetiyle ilgili ne düşünüyor?
hımm şimdi gata ya mı devam ediyorsun peki, haydarpaşa araştırma hast dimi burası?canımcım bu iş okadar hassaski bende başından beri hep kafa karışıklığı yaşıyorum dediğine katılıyorum özel hastaneler de yapılan doğumların çoğu sezeryan oluyo "nedense" bende son anıma kadar sezeryanı istemiyorum inşallah gerek olmaz
gata ya her gidişimde daha önce orada doğum yapmış bayanlarla komşularımda var orada doğum yapan herkes memnun olduğunu söyledi ve bi doktor önerdiler buna göre karar verdim yoksa bende özelmi devletmi diye çok düşündüm iyice araştırmak lazım
yengenle arkadaşın memnun kalmış yönlendirmek ne kadar doğru olur bilemem canım ama çok iyi araştır
:)) işte ben de devlette bundan korkuyorum seyyalcimcanlarım ya ben çok kararsızım işte ne yapacağımı bilemiyorum doktor değiştirmek için evet o tarih geç ama doğumu orda yapmam da imkansız eee bu durumda hiç bilmediğim bi hastanede doğrum yapmış oalcağım hisarda yapsam 3500 normal doğum tutuki bide bişiler çıktı dünya para özel sigortada yok: devlet hastanesine gelince ben güvenemiyorum çünki zeynep kamil mesela en çok tavsiye edilen bi kez gittim gece rahatsızlandım yakında idik hemen oraya gittik doğum masasıdna ki kadını enrdeyse dövecekti doktor içeri seni bi çuval gibi attıyorlar ve gerisi allah kerim bağıs çağır iş yapıyorlar kaçtım resmen ordan ve bidaha giremm diyorum devletler korkutuyor beni ben çok hassasımdır bağırşlara felan hiç gelemem özellerde deiyi doktor ve kazıklamayacak bi ahstane aıyorum aslıdna özet olarak :):):
kızlar iyi akşamlar.bugün doktorumuza gittik.ooğlumu gördüm büyümüş meleğim.ölçümlerimiz yapıldı bebişimin göbeği haftasından önde gidiyor maşşallahdoktorum doğumu son aylarda gündeme alıcaz ama nasıl istersen öyle olur dedi bende normal dedim.oda bana normal doğum içinde gün verdiklerini ve suni sancı ile doğumu yaptırdıklarını söyledi.büyük ihtimal bu yolla doğum yapacağım yani hayırlısı olsun bakalım.
gunaydın kızlarrrrr delikafadulden
bende isteim ne yazıkki , ve aksam 6 ya kadar buradayım mafoldumben
hatırlarsanız dun 4 boyutlu ultrasona girdim , rabbim hersey yolundaymıs, bu arada oglum oluyormussss sonunda ogrenebildim, zemuszemus
hepımızı sasırttı , hep kız sanıyorduk bu kdar zamandır gostermedıgı ıcın kaydirigubbakcemile3
saglıgının ıyı olmasına cok sevındım ama kaydirigubbakcemile2
kızlar nasılınız...ben ayrıntılya girdim...herşey çok iyi çıktı.....660 gr olmuş bebişim...23 hafta 4 günlük....beklenen doğum tarihide değişti...25 şubatta bekleniyor kızlarr.ben mart annesi olamayağım sanırım......ama burdan ayrılmaya niyetim yok! :))))))
günaydın kıslarr..
biz cumartesi doktordaydık...45 dk kızımızı isledik bide yüzünü tam gösterseydi süper olacaktı ama napalım utangaç benim kızım hiç anasına çekmemiş...
380 gr.olmuşuz teyzoşlar.
Günaydın anne adayları;
Nasılsınız diyeceğim ama görüyorum ki yine rahatsızlıkları devam edenler bunaltı,kusma,eşiyle kavga edenler(Bosna sana yakıştıramadı özellikle) ,ayrıntılı ultrasona gire Selkie'cim gözün aydın ne güzel maşallah olmaz biz seni MART annesi olarak kabul ediyoruz ....:CüvCüv: Dila 45 dk çok güzel bir dilim ama bende kalmak isterdim ancak 10 dk kaldım meleğimle....
Cumartesi günü doktorumuzla buluştuk şuanda 21 hafta 4 günlük olduk ve herşey yolunda 450 gr ve 22 cm olduğumuzu söyledi doktor ve 1,5 haftada ben ben var ya ben 67,4 gr olmuşum ve doktorum 5 ayında bitti 6 ayına girmek üzeresin ama bu 1,5 kilo fazla dikkat et dedi bende aşırı yemediğimi söyledim pilav ve makarna çok az ye dedi ekmeği de azalt dedi.
23 KASIMDA renkli ultrasonumuz var hersey yolunda bakalım ...Ferrum Fort ve Magnezyum verdi ,eleviti alamadım sürem bitmemiş Eczacı dedi bide bu çıktı başımıza...
Ultrasonda kızımız kıpır kıpırdı o yüzden kalp atışlarını bile iyi duyduk.Cuma gecesi de resmen tekmeler ve hareketler dışarıdan benlli oluyordu .Doktorum artık böyle duyacaksın dedi ve fazla masa başında durma dolaş dedi..
nilüferr , benimde bilgileir güncellermiisn
22 haftada boyu 28 cm kilosu 567 gr idi ayrıntılıyada girdik maşallah hiç bi sorun yok çok kilo almam dışında
selam anneşiler nasılsınız kimseler yok heralde benden başka hafta başından beri cumartesini bekliyordum annemle beraber kızıma alışverişe gideceğiz die çok keyifliydim taki eşim akşam eve gelipde moralimi bozana kadar hiç heves falan bırakmadı ben neden daha önce ona annemlerde olcağımızı söylemedim die amaaa asıl sebep o falan deiil hemen dedi bak sen bunları bena saymıcan demi benimkiler aldı seninkiler almadı die dedi çünkü ananemiz aldıda hıhhh sayarım tabii hemde senin burnundan öle getircemki almasınlar zaten amannnn ananemiz yeter bize UUUFFFFF çokkk canım sıkıldı yaaaaaa sinir oldum yaaaaklava:kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
Dün gece ben de bu soruyu sorayım sizlere diye içimden geçirdim...
Ben yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum.
Yaptıran arkadaşlarım var, hiç bir problem yaşamadıklarını söylüyorlar.
Yaptırmayanlarınsa bazılarında idrar yolu rahatsızlıkları oluştu, bebek büyüyünce yaptırmak zorunda kaldılar ve zor oldu. Bir de oğlu büyüyenler var, onlar kara kara düşünüyor napıcaz diye :)
Aslında düşünülebilir ama şu da var, ileride sünnet merasimi yapamamanın eksikliğini duyabiliriz CADIARZUDün gece ben de bu soruyu sorayım sizlere diye içimden geçirdim...
Ben yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum.
Yaptıran arkadaşlarım var, hiç bir problem yaşamadıklarını söylüyorlar.
Yaptırmayanlarınsa bazılarında idrar yolu rahatsızlıkları oluştu, bebek büyüyünce yaptırmak zorunda kaldılar ve zor oldu. Bir de oğlu büyüyenler var, onlar kara kara düşünüyor napıcaz diye :)
güzel mart anneleriii oğluşları olanlar bu yeni doğan sünnetiyle ilgili ne düşünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?