2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma Simenaycım ya, cumartesi pazar beni uzaktan seyreden biri manyak bu kadın derdi yani... Bütün dengem bozuldu sanki, laf geçiremedim kendime hiç. Ağlama rekorumu egale ettim zaten de, kendini arabadan atmak ne oluyor... Pazar pazar karnım burnumda, sokak ortasında, salya sümük kaldım öyle. Adam tepesi atıp da çekip gitse napıcaktım öyle zırlaya zırlaya bilmiyorum.
Eşim ha gayret, 4 ay kaldı diye diye dolaşıyor kaydirigubbakcemile3

canımcım bu iş okadar hassaski bende başından beri hep kafa karışıklığı yaşıyorum dediğine katılıyorum özel hastaneler de yapılan doğumların çoğu sezeryan oluyo "nedense" bende son anıma kadar sezeryanı istemiyorum inşallah gerek olmaz
gata ya her gidişimde daha önce orada doğum yapmış bayanlarla komşularımda var orada doğum yapan herkes memnun olduğunu söyledi ve bi doktor önerdiler buna göre karar verdim yoksa bende özelmi devletmi diye çok düşündüm iyice araştırmak lazım
yengenle arkadaşın memnun kalmış yönlendirmek ne kadar doğru olur bilemem canım ama çok iyi araştır

nilüferr , benimde bilgileir güncellermiisn
22 haftada boyu 28 cm kilosu 567 gr idi ayrıntılıyada girdik maşallah hiç bi sorun yok çok kilo almam dışında

canlarım ya ben çok kararsızım işte ne yapacağımı bilemiyorum doktor değiştirmek için evet o tarih geç ama doğumu orda yapmam da imkansız eee bu durumda hiç bilmediğim bi hastanede doğrum yapmış oalcağım hisarda yapsam 3500 normal doğum tutuki bide bişiler çıktı dünya para özel sigortada yok : devlet hastanesine gelince ben güvenemiyorum çünki zeynep kamil mesela en çok tavsiye edilen bi kez gittim gece rahatsızlandım yakında idik hemen oraya gittik doğum masasıdna ki kadını enrdeyse dövecekti doktor içeri seni bi çuval gibi attıyorlar ve gerisi allah kerim bağıs çağır iş yapıyorlar kaçtım resmen ordan ve bidaha giremm diyorum devletler korkutuyor beni ben çok hassasımdır bağırşlara felan hiç gelemem özellerde deiyi doktor ve kazıklamayacak bi ahstane aıyorum aslıdna özet olarak :):):

simenay canım 28.haftada yapabilirim dedi bir test varmış 5 aralıkta gidip şeker yüklemesi ve o testi yapacaklar o testten sonra karar vericem doğumdamı yoksa 28.haftadamı yapacağıma ama tetanoz aşısına mırın kırın etti zaten önemli bişey olsa mutlaka yaptır derdi hiç atlamaz öyle şeyleri benim doktorum...ya sen kime gidiyodun?

Hayırlı Bir Hafta diliyorum herkese... opuyorumnanaktan

Ben bu ay doktorumu ve hastanemi değiştiriyorum yeniden arkadaşlar

Şimdi perşembe gününe ayrıntılı ulturason için randevu aldım inşallah memnun kalırım

Zor iş bu doktor işi Allah yardımcımız olsun...

sağol yıvrımmmm....

canımcım benim yönlendirmem ne derece doğru olur bilemiyorum ama ümraniye çakmak da erdem hastanesi var benim ablam la kardeşim orada estetik ameliyat oldu bizim aile devamlı ne rahatsızlıkları olursa olsun oraya giderler kadın dğm,kbb,vs. bende gittim daha önce ilgi alaka çok iyi orada da ama doğum yapan bi yakınım olmadı ama doğum ücreti normal 750tl bi gece kalıyorsun sezeryan 1150 tl diye biliyorum yani benim gördüğüm ilgisi alakası iyi ama sen bilirsin sadece bi fikir

SAĞOL CANIM BENİM:lepi::Saruboceq:a.s.

SELKİE DİLAA PANCUBEN gözünüz aydın arkadaşlar bebeklerinizi görmüşsünüz ve güzel haberler getirmişsiniz.doktora gidecek arkadaşlarda inşaaallah güzel haberlerle dönerler.
selkie şubatta da doğursan bizim topicimizde kal biz seni yollamıyoruzkaydirigubbakcemile.
bosnacım üzme kendini canım.bizde dün akşam tartıştık ve çok ağladım.ahh bu hormonlar yazık oldu kocalara...akannehir[/QUOTE]

Yazcım sağol canım benim.
Kocam sağolsun, Allahtan tatlıya bağladık, yoksa bugün de komalıktım ben.
Bir de bu her tartışmadan sonra ağlama modası çıktı ki, sinir oluyorum.
Siz de hemen düzelirsin inşallah canımcım.

bence hastaneler herşey daihl paket fiyatlar çıakrtmalıalr anen adayları için :):):): aylık düzenli kontroller 2 li 3 lü 4 lü testler doplorinler şeker yükelemleri tahliler aşıalr ve doğum dahil şu fiyat ve ilk aydan itibaren taksit taksit alsınalr ::):):):

güzel mart anneleriii oğluşları olanlar bu yeni doğan sünnetiyle ilgili ne düşünüyor?

Dün gece ben de bu soruyu sorayım sizlere diye içimden geçirdim...
Ben yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum.
Yaptıran arkadaşlarım var, hiç bir problem yaşamadıklarını söylüyorlar.
Yaptırmayanlarınsa bazılarında idrar yolu rahatsızlıkları oluştu, bebek büyüyünce yaptırmak zorunda kaldılar ve zor oldu. Bir de oğlu büyüyenler var, onlar kara kara düşünüyor napıcaz diye :)

hımm şimdi gata ya mı devam ediyorsun peki, haydarpaşa araştırma hast dimi burası?

araştıracağım ama karar vermek çokk zor
:)) işte ben de devlette bundan korkuyorum seyyalcim
ama benim bi arkadaşım z.kamile gidiyor çokkk memnun

bu işler hastaneye değil de doktoruna göre de değişiyor işte
Allah doktorumuzu rast getirsin inş.

nilüferr , benimde bilgileir güncellermiisn
22 haftada boyu 28 cm kilosu 567 gr idi ayrıntılıyada girdik maşallah hiç bi sorun yok çok kilo almam dışında

kizlar gozunuz aydin. bebisleriniz kocaman olmuslarr... Allah nazarlardan saklasin hepsini.... tu tu tu 41 kere masallah.

canim hic sikma canini. bence esninin o tepkisi kendi ailesine. onlara birsey diyemedigi icin en yakini olarak seninle ugrasiyor iste. sen esinle arani hic bozma aman. yeri zamani geldiginde hafiften dokundurusun.

bende yaptırmak istiyorum canım ama işte kaygı duyuyorum bişey olurmu diye göbekle birlikte çabucak iyileşiyor diye okudum 20 dakikalık bi operasyonmuş ama karar vermek zor minnacık düşünsene nasıl kıyıcaz senağlama ama en sağlıklısıda bu

Aslında düşünülebilir ama şu da var, ileride sünnet merasimi yapamamanın eksikliğini duyabiliriz CADIARZU

güzel mart anneleriii oğluşları olanlar bu yeni doğan sünnetiyle ilgili ne düşünüyor?

ben yaptirmayi dusunuyorum hemen. en iyisi bence. hem ilerde herhangi bir sıkınti ile karsilasmayiz. hem de yeni doganlarda sunnet olunca gobek kordonundan bile cabuk iyilesiyormus diye duydum.
sunnet merasimi kismina gelincede istedigim ya da uygun olan zamanda yine mevlut okutturup o merasimi yapmayi dusunuyorum. Artik zaten hem sunnet hem de merasim ayni zamalarda olmuyor ki. once sunneti yaptiriyorlar sonra cocuk iyilesince toren kismini yapiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…