2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)) işte ben de devlette bundan korkuyorum seyyalcim
ama benim bi arkadaşım z.kamile gidiyor çokkk memnun

bu işler hastaneye değil de doktoruna göre de değişiyor işte
Allah doktorumuzu rast getirsin inş.

Benim de devlet hastaneleri ile ilgili en büyük korkum bu kötü muamele konusu... O yüzden hiç cesaret edemiyorum ve özel hastane ile devam etmeyi düşünüyorum. İçim ferahlıyor gittiğim zaman :)
Bundan önce özel bir üniversitenin hastanesine gidiyordum ben, orada bile bulamadım istediğim ilgiyi...

saat onerileriniz bana uyar cok erken olasin yeter ki esim o gun calisiyor ve 10:30 da evden cikiyor. o saatten sonra ben uygun olurum.
saatini ve yerini biz belirleyelim kim gelmek istiyorsa gelir.

ewt canım haydarpaşa gata eğtm.arşt. hast. orada önerilen doktorun özel muayenehanesine gidicem onun hastası olunca daha iyi ilgileniyorlarmış bende öyle yapıcam ne yapıyım
yengenle arkadaşının doğum yaptığı hastaneden memnun kaldılarsa hangi doktora gitmişlerse sende denemek için bi kere git fikir edinmiş olursun ssen bilirsin tabii

Göz göre göre de sezeryana razı olmak istemiyorum ya, ilk doğum öyle olursa dönüşü yok çünkü bu sezeryanın..
Karar vermek ne zor yaa mafoldumben

ya olmazsa ben de özel muayenehanesine giderim
takiplerimi üniv.de yapar, daha mantıklı

güzel mart anneleriii oğluşları olanlar bu yeni doğan sünnetiyle ilgili ne düşünüyor?

Bizde yaptırmayı düşünüyoruz..Allahın izniyle . hemen değil yaşından önce olsun bitsin istiyotuz sonra düğününü yine yaptırırz çocukta korkuda olmaz düğününde hayırlsıı olsun bakalım

Göz göre göre de sezeryana razı olmak istemiyorum ya, ilk doğum öyle olursa dönüşü yok çünkü bu sezeryanın..

Özel hastanede olunca sezeryan kesin gibi görünüyor haklısın. Ben doktorumla çok detaylı olmasa da konuştum biraz. Şimdilik normal doğumdan yana gibi görünüyor. Zaten herşeyin doğalından yana bir adam :) Bir arkadaşıma normal doğum yapabilirsin demişti, bizimki tırstığı için sezeryan istedi, yaptı da ama doktor hiç gerek yoktu diyor mesela...
Ama yine de zamanı geldiğinde biliyorum ki, o neye yönlendirirse ben onu kabul etmek zorundayım. Sezeryan dediğinde tıbbi bir nedeni var mı yoksa hastane menfaatleri için mi böyle söylüyor anlamak mümkün değil tabi...
Amaaan zor çok zor...

göz göre göre de sezeryana razı olmak istemiyorum ya, ilk doğum öyle olursa dönüşü yok çünkü bu sezeryanın..

birde ben sezeryandan çok korkuyorum ay kat kat kesiyorlar karnını sona doktor elini dokup çaıyor çıakrtıyor sonra dikiyorlar
hadi o an duymuyoruz okey ama sonra o yaraalr ansıl iyileşir o vücut ne olur normal doğumda hiç değilse mevlanın bi hikmeti rahim esneyip geri topluyor kendini ve vucut çabuk iyileşiyor böylece de daha sağlıklı oluyor herşey yan, normal işte mevlanın verdiği hikmet . Eğer zorda kalmaz isem mevlam hepimize ayrdımcı olsunda herkes gönlünden geçen gibi yapsın doğumunu . Bu arad bunlar benim düşüncelerim elbette sezeryanı daha mantıklı bulan arkadaşalrımız yada mecbur aklan arkadaşalrımız vardır onarlada mevlam kolay doğumalr nasip etsin inşalalh ..

Selkie resimdeki senmisin bacım? Göbeğin maşallahhh

evet ba.ım benim o hatun.... :))

aaaa ne bu ya bebeği altın olarakmı çıkardılar 6000tl memlekette herkesi zengin sanıyorlar insanlar iyice soyguncu olmuş yaaaklava:

ya bençede çok fiyatlı...

seninki hakikaten çok pahalı yaaa...anım ben ssk lıyım...ssklı olarak vereyim rakamları sana...muayene kesiyorlar orda gitmiyoran normalde dr ye..ssk lı muayene üçreti benden mustafa bey için 25 tl aldılar...benim dr ye söylemeniler 4d ye girmek istediğimi o nedenle ilk öne normalde baktı iyiçe...sonra ben söyledim dedim..4 boyutluda girmek istiyordum ben arkadaşlar söylemedi sanırım dedi,,,sonra beni o zaman 4 boyutluya geçelim birde orda bakalım dedi...ordada inçeledi,,sonra beni radyolajiye sevk etti...kağıt veriyor bir tane onunla yolluyorlar...ordaki çihazda 4 boyutluydu ,onun için benden ssk lı üçret 114 tl aldılar...birde daha farklı olanı varmış bunun oda 150 tl miş...

bençe dr ni değiştireçeksen şimdiden değiştir derim...doğuma kadar dr ni tanımış olursun...

şok olmuştum bende duyunça!çouk doğunça altınla kundaklıyorlar herhalde.

sapol çanım..belli olmaz tabi bu bebek kısmına..belki bizi daha fazla bekletirler... :))

anım sağol darısı başına inşallah...

yok bençe sen şimdidedn değiştir dr ni...bende devletlerden korkuyorum...içaçıçı olmayan şeyler duydum...ne kadar doğru bilemem tabi...

çanım ben düşünmüyorum...yaptırıpta memnun olanlar var ama ...benim büyüğüde sünnet olaçak bu yaz..ikisini beraber çıkaraçağım ben...

çanım sağol.. :))

kızlar bana bi akıl verin...
biz bebişin ismini elvin koyacaktıkya...
kocam tutturdu melis olsun lütfen söylemesi çok güsel diye...
onun istediği isim olcak sadece ben üzülücem diyede elvin melis koyalım nolur dedi.
ama gözleri parlıyodu melis derken.
bende iki isim koymak istemiyorum ileride zorlanmasın diye...
melis elvin kötü oldu söylenmesi zor...
napim şimdi ben melisin yanına başka bişi bulayımmı yoksa sadece melismi olsun ne dersiniz hade bi el atın konuya bakem...

dilaçığım bençe melis te tek başına gayet güzel bir isim...

ya olmazsa ben de özel muayenehanesine giderim
takiplerimi üniv.de yapar, daha mantıklı

ben aynen öyle yapıcam işte canım çünki ben doğum ve sonrasını çok düşünüyorum Allah vermesin herşey bizler için birikimi doğum ve sonrası için yapmaya çalışıyorum gerekmedikçe özele gitmiyorum çünki biz tsk lı olduğumuz için özel hastaneye gittikmi hiçbir indirim alamıyoruz maaleseff:umursamaz:

dilacım anladığım kadarı ile elvin öyle çokta istediğin bi isim değil bence eşinide kırma melis gerçekte söylemesi çok güsel hatta melisa da çok hoş geliyor bana bende kocacığımın istediği isimi koyacağım bişey olmaz babalar kızlarına hevesli olur iki simle yorma çocuğu bizde şimdilik beril de takıldık kaldık babası istiyor ben karışmıyorum erkekte söz hakkı bend eoalcak . Tekrar söyliyeyim melis çok şeker bi isim eminim kızına da çok yakışır..

kendi doktorumu aradım..yokmuş,dosyamı almak için gideçektim ya sekreteri yok...yarın birde muayehanede olaçaklarmış o zaman alabilirmişim dosyamı...

Son düzenleme:
dila melis isminin anlamına baktım da

1. Bal, tatlı şey, sevgili, can.
2. Bal arısı.
3. Çayır, çayırlık.
4. Oğul otu.

Bence anlamı çok hoş bende iki ismi sevmiyorum sonuçta tek isimle hitap ediliyor her zaman
Seninde kafana yatıyorsa sadece melis güzel

saat onerileriniz bana uyar cok erken olasin yeter ki esim o gun calisiyor ve 10:30 da evden cikiyor. o saatten sonra ben uygun olurum.
saatini ve yerini biz belirleyelim kim gelmek istiyorsa gelir.

Tamam Fty, haklısın, saatini belirleyelim, sanırım öğlen 12:00 gibi olur, gelmek isteyen arkadaşlar olursa da buna göre gelirler artık...

Dilacım, MELİS çok güzel, söylemesi kolay bir isim ve tek başına gayet güzel olur, bende melis istedim bi ara ama eşim, İKLİM diye tutturdu, benim eşime göre de iklim söylemesi kolay yumuşacık, pozitif bir isimmiş, bende eşimi kıramadım mesela bu konuda, yoksa iklim bana anlamsız geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…