- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.061
:)) işte ben de devlette bundan korkuyorum seyyalcim
ama benim bi arkadaşım z.kamile gidiyor çokkk memnun
bu işler hastaneye değil de doktoruna göre de değişiyor işte
Allah doktorumuzu rast getirsin inş.
Dilacım, Angaralılar uyusss çıktı biraz, hepsinin içi geçmiş bunların anacım, şimdilik sen, ben, sinpac ve fty gelecek olan kişileriz, diğerlerinden hiç ses seda çıkmadı, saatini belirler buluşuruz artık, saat için önerilerini bekliyorum..
hımm şimdi gata ya mı devam ediyorsun peki, haydarpaşa araştırma hast dimi burası?
araştıracağım ama karar vermek çokk zor
:)) işte ben de devlette bundan korkuyorum seyyalcim
ama benim bi arkadaşım z.kamile gidiyor çokkk memnun
bu işler hastaneye değil de doktoruna göre de değişiyor işte
Allah doktorumuzu rast getirsin inş.
Göz göre göre de sezeryana razı olmak istemiyorum ya, ilk doğum öyle olursa dönüşü yok çünkü bu sezeryanın..Benim de devlet hastaneleri ile ilgili en büyük korkum bu kötü muamele konusu... O yüzden hiç cesaret edemiyorum ve özel hastane ile devam etmeyi düşünüyorum. İçim ferahlıyor gittiğim zaman :)
Bundan önce özel bir üniversitenin hastanesine gidiyordum ben, orada bile bulamadım istediğim ilgiyi...
ya olmazsa ben de özel muayenehanesine giderimewt canım haydarpaşa gata eğtm.arşt. hast. orada önerilen doktorun özel muayenehanesine gidicem onun hastası olunca daha iyi ilgileniyorlarmış bende öyle yapıcam ne yapıyım
yengenle arkadaşının doğum yaptığı hastaneden memnun kaldılarsa hangi doktora gitmişlerse sende denemek için bi kere git fikir edinmiş olursun ssen bilirsin tabii
güzel mart anneleriii oğluşları olanlar bu yeni doğan sünnetiyle ilgili ne düşünüyor?
Göz göre göre de sezeryana razı olmak istemiyorum ya, ilk doğum öyle olursa dönüşü yok çünkü bu sezeryanın..
Karar vermek ne zor yaa mafoldumben
Aslında düşünülebilir ama şu da var, ileride sünnet merasimi yapamamanın eksikliğini duyabiliriz CADIARZU
göz göre göre de sezeryana razı olmak istemiyorum ya, ilk doğum öyle olursa dönüşü yok çünkü bu sezeryanın..
Karar vermek ne zor yaa mafoldumben
Selkie resimdeki senmisin bacım? Göbeğin maşallahhh
aaaa ne bu ya bebeği altın olarakmı çıkardılar 6000tl memlekette herkesi zengin sanıyorlar insanlar iyice soyguncu olmuş yaaaklava:
canım peki ne kadr ödedin bu ayrıntılı için bana hemen ayzarsan çok sevinirim birde mesela cd 4 boyutlu resm elan veriyromu yoksa onalrada ayrı ücret mi istiyor. hisar gerçekten çok pahalı bir hastane biz baştaki doktordan çok şanssızdık ondan sonra buraya tavsiye üxerine gitik doktoru beğenince de değiştiremedik ama zorlamaya başladı tabi daha bi çorap almadığım yavrum için hstaneye şimdiye kadr 1500 lira ödemişim. ve 280 lira bu çarşamba ayrıntılı için ödeyeceğim bakalım ne akdr bakacak her muayenede 110 ödüyroum 20 dakikalık seanslar için. aslında çok güsel ilgileniyor ama çok para işte eğer aynı hizmeti daha ucuza alıyorsam neden olmasın değil mi ?
çok fena ya bi doğuma 6000 TL verilirmi yuh ya resmen soygun ssk'lı olunca özel anlaşmada olmayınca işte soyuyorlar böyle bide ssk olmasa allah muhafaza valla bebişlerin sağlığı için en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama bu kadarda çok allah herkesin kesesine yardım etsin :Saruboceq:
Günaydın sevgili Mart anneleri, güzel bir gün diliyorum hepinize..
Selkiecim, gözünaydın, maşallah oğluşuna, hep böyle sağlıklı olur inşallah, sende benim gibi şubat annesi olacan demek, olsun yine de mart anneside sayılırız :)) Hem bakarsın bebişler şubatta değilde bekleyip martta doğarlar..
ılahi Bosnacım yaa, hakkaten şu hormonlar insanı rezil ediyor bence, bende çok güçlü, kolay kolay ağlamayan, gururlu ve inatçı biriyim ama hamile kaldığımdan beri en olmadık şeyleri yapıyorum, çok zayıf düştüm bu ben değilim diye üstüne bir daha ağlayıp kendime kızıyorum, böyle sürüp gidiyor işte, sanırım biraz daha mantığımızı devreye sokmak lazım, eşlerimize de yazık valla, doğumdan sonra acısını çok fena çıkaracaklar gibi geliyor bana :))
Dimplehawk, geçmiş olsun, umarım bir an evvel geçer bulantıların, ne çektiğini iyi anlıyorum, belki hatırlarsın bende çok çektim bulantılardan, ama şimdi yok çok şükür, doktorunla konuş bu konuyu, bir çaresi vardır mutlaka, yoksa çekilir gibi değil..
Dilacım, gözün aydın canım, maşallah kızına, senin kızda benimki gibi utangaçmış, benimkide ne doğru düzgün yüzünü gösteriyor nede cinsiyetini, ben hala şüpheliyim kız olduğundan açıkçası :)) neyse sağlıkla doğsunlar da, yüzlerini de kukularını da bol bol göürürüz artık :))
Pancubencim, maşallah senin kıza da, hep böyle kıpır kıpır olur, sağlıklı olur inşallah, bende eczaneden en son vitamin ilacımı almaya gittiğimde, bir öncekinde b.sayara yanlış girmişler tarihini, elimde 2 kutu varmış gibi görünüyordu ve alamadım, daha doğrusu para ile satın almak zorunda kaldım, birde bu çıktı başımıza hakkaten... ne sinir bir durum yaa..
Dilacım, Angaralılar uyusss çıktı biraz, hepsinin içi geçmiş bunların anacım, şimdilik sen, ben, sinpac ve fty gelecek olan kişileriz, diğerlerinden hiç ses seda çıkmadı, saatini belirler buluşuruz artık, saat için önerilerini bekliyorum..
Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var ama benim doktorum bana hiç, tetanoz aşısı ile ilgili bişey demedi, ben sordum yaptır dedi, bende yaptırdım aşıyı, acaba bana doğumda mı yapacaklar uyuşmazlık aşısını anlamadım ki, kafam karıştı en iyisi arayıp sorayım bir doktoruma, sana ne zaman yapılacak uyuşmazlık için aşı..?
hepinize günaydın anneler ve güzel bebekleri.güzel bir hafta geçiririz umarım hepimizopuyorumnanaktan.
SELKıE DıLAA PANCUBEN gözünüz aydın arkadaşlar bebeklerinizi görmüşsünüz ve güzel haberler getirmişsiniz.doktora gidecek arkadaşlarda inşaaallah güzel haberlerle dönerler.
selkie şubatta da doğursan bizim topicimizde kal biz seni yollamıyoruzkaydirigubbakcemile.
bosnacım üzme kendini canım.bizde dün akşam tartıştık ve çok ağladım.ahh bu hormonlar yazık oldu kocalara...akannehir
canlarım ya ben çok kararsızım işte ne yapacağımı bilemiyorum doktor değiştirmek için evet o tarih geç ama doğumu orda yapmam da imkansız eee bu durumda hiç bilmediğim bi hastanede doğrum yapmış oalcağım hisarda yapsam 3500 normal doğum tutuki bide bişiler çıktı dünya para özel sigortada yok: devlet hastanesine gelince ben güvenemiyorum çünki zeynep kamil mesela en çok tavsiye edilen bi kez gittim gece rahatsızlandım yakında idik hemen oraya gittik doğum masasıdna ki kadını enrdeyse dövecekti doktor içeri seni bi çuval gibi attıyorlar ve gerisi allah kerim bağıs çağır iş yapıyorlar kaçtım resmen ordan ve bidaha giremm diyorum devletler korkutuyor beni ben çok hassasımdır bağırşlara felan hiç gelemem özellerde deiyi doktor ve kazıklamayacak bi ahstane aıyorum aslıdna özet olarak :):):
Dün gece ben de bu soruyu sorayım sizlere diye içimden geçirdim...
Ben yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum.
Yaptıran arkadaşlarım var, hiç bir problem yaşamadıklarını söylüyorlar.
Yaptırmayanlarınsa bazılarında idrar yolu rahatsızlıkları oluştu, bebek büyüyünce yaptırmak zorunda kaldılar ve zor oldu. Bir de oğlu büyüyenler var, onlar kara kara düşünüyor napıcaz diye :)
kizlar gozunuz aydin. bebisleriniz kocaman olmuslarr... Allah nazarlardan saklasin hepsini.... tu tu tu 41 kere masallah.
canim hic sikma canini. bence esninin o tepkisi kendi ailesine. onlara birsey diyemedigi icin en yakini olarak seninle ugrasiyor iste. sen esinle arani hic bozma aman. yeri zamani geldiginde hafiften dokundurusun.
kızlar bana bi akıl verin...
biz bebişin ismini elvin koyacaktıkya...
kocam tutturdu melis olsun lütfen söylemesi çok güsel diye...
onun istediği isim olcak sadece ben üzülücem diyede elvin melis koyalım nolur dedi.
ama gözleri parlıyodu melis derken.
bende iki isim koymak istemiyorum ileride zorlanmasın diye...
melis elvin kötü oldu söylenmesi zor...
napim şimdi ben melisin yanına başka bişi bulayımmı yoksa sadece melismi olsun ne dersiniz hade bi el atın konuya bakem...
ya olmazsa ben de özel muayenehanesine giderim
takiplerimi üniv.de yapar, daha mantıklı
Biz bebişin ismini elvin koyacaktıkya...
Kocam tutturdu melis olsun lütfen söylemesi çok güsel diye...
Onun istediği isim olcak sadece ben üzülücem diyede elvin melis koyalım nolur dedi.
Ama gözleri parlıyodu melis derken.
Bende iki isim koymak istemiyorum ileride zorlanmasın diye...
Melis elvin kötü oldu söylenmesi zor...
Napim şimdi ben melisin yanına başka bişi bulayımmı yoksa sadece melismi olsun ne dersiniz hade bi el atın konuya bakem...
saat onerileriniz bana uyar cok erken olasin yeter ki esim o gun calisiyor ve 10:30 da evden cikiyor. o saatten sonra ben uygun olurum.
saatini ve yerini biz belirleyelim kim gelmek istiyorsa gelir.
biz bebişin ismini elvin koyacaktıkya...
kocam tutturdu melis olsun lütfen söylemesi çok güsel diye...
onun istediği isim olcak sadece ben üzülücem diyede elvin melis koyalım nolur dedi.
ama gözleri parlıyodu melis derken.
bende iki isim koymak istemiyorum ileride zorlanmasın diye...
melis elvin kötü oldu söylenmesi zor...
napim şimdi ben melisin yanına başka bişi bulayımmı yoksa sadece melismi olsun ne dersiniz hade bi el atın konuya bakem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?