- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.081
kızlar bana bi akıl verin...
biz bebişin ismini elvin koyacaktıkya...
kocam tutturdu melis olsun lütfen söylemesi çok güsel diye...
onun istediği isim olcak sadece ben üzülücem diyede elvin melis koyalım nolur dedi.
ama gözleri parlıyodu melis derken.
bende iki isim koymak istemiyorum ileride zorlanmasın diye...
melis elvin kötü oldu söylenmesi zor...
napim şimdi ben melisin yanına başka bişi bulayımmı yoksa sadece melismi olsun ne dersiniz hade bi el atın konuya bakem...
onun istediği isim olcak sadece ben üzülücem diyede elvin melis koyalım nolur dedi.
napim şimdi ben melisin yanına başka bişi bulayımmı yoksa sadece melismi olsun ne dersiniz hade bi el atın konuya bakem...
Merhaba Arkadaşlar,
ben bu cumartesi doktora gittim. Oğluşumuz gayet sağlıklı Allah'a şükür. yAlnız bir sorun var benim sağ tarafımda olan bebeğe giden damarımda çentiklenme varmış. Bu yüzden corasprin verdi doktor... Sizce önemli bir şey mi çentiklenme olması ne demek yada coraspirin kullanan birileri var mı aranızda? Acil cevap lütfen çok merak ediyorum
Merhaba Arkadaşlar,
ben bu cumartesi doktora gittim. Oğluşumuz gayet sağlıklı Allah'a şükür. yAlnız bir sorun var benim sağ tarafımda olan bebeğe giden damarımda çentiklenme varmış. Bu yüzden corasprin verdi doktor... Sizce önemli bir şey mi çentiklenme olması ne demek yada coraspirin kullanan birileri var mı aranızda? Acil cevap lütfen çok merak ediyorum :Saruboceq:
merhaba güzel anneler,,,
size bir şey soracağım haftaya renkli ultrasona gireceğim bu 4 boyutlu dedikleri kaç liraya mal oluyor??
beni bilgilendirirseniz sevinirimm,teşekkür ederim
canim hayirlisolsun. 41 kere masallah ogluna..... Asagida yazan yazidan anladigim olagan birseymis gibi geldi. cok telaslanmana gerek yok canim. Allah bebislerimize sagliklar versin.
Gebelik boyunca rahme giden kan akımı 10 kat artmaktadır.Bu kan akımı için yeni damar oluşmamakta,sağ ve solda mevcut olan damarların esnekliği artan kan akımını sağlamaktadır.Dopplerde end diyastolik çentik olarak tanımlanan çentiklenme damarda esnekliğin yeterli olmadığını,kan akımında ilerleyen haftalarda gerekli olacak artışa uyum sağlanamayacağını gösterir.20. gebelik haftası civarında yapılan doppler USG’de bu çentiklenmenin büyük bölümü fizyolojik olup 26. gebelik haftasında kaybolmaktadır.Çentiklenme saptanırsa doppler 32. gebelik haftasında tekrarlanabilir.
herkese merhaba.ben biraz grip olmuşum allahtan sadece burun akıntısı var okadar.mandalin nar ve pekmezle idare ediyorum.kızımdan bulaştı.sizler umarım iyisinizdir.
Biçoğumuz bebişlerini görmüş hepsinin gözü aydın.
Merhaba Arkadaşlar,
ben bu cumartesi doktora gittim. Oğluşumuz gayet sağlıklı Allah'a şükür. yAlnız bir sorun var benim sağ tarafımda olan bebeğe giden damarımda çentiklenme varmış. Bu yüzden corasprin verdi doktor... Sizce önemli bir şey mi çentiklenme olması ne demek yada coraspirin kullanan birileri var mı aranızda? Acil cevap lütfen çok merak ediyorum :Saruboceq:
herkese merhaba.ben biraz grip olmuşum allahtan sadece burun akıntısı var okadar.mandalin nar ve pekmezle idare ediyorum.kızımdan bulaştı.sizler umarım iyisinizdir.
merhaba güzel anneler,,,
size bir şey soracağım haftaya renkli ultrasona gireceğim bu 4 boyutlu dedikleri kaç liraya mal oluyor??
beni bilgilendirirseniz sevinirimm,teşekkür ederim
teşekkür ederim kuju ama yüksek bi miktar bu ya....testlere para yetiştirmekden bebeğe bişey alamaz olduk :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?