2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Arkadaşlar,
ben bu cumartesi doktora gittim. Oğluşumuz gayet sağlıklı Allah'a şükür. yAlnız bir sorun var benim sağ tarafımda olan bebeğe giden damarımda çentiklenme varmış. Bu yüzden corasprin verdi doktor... Sizce önemli bir şey mi çentiklenme olması ne demek yada coraspirin kullanan birileri var mı aranızda? Acil cevap lütfen çok merak ediyorum :Saruboceq:

melis guzel bir isim. yanina ek isme gerek yok bence.......

herkese merhaba.ben biraz grip olmuşum allahtan sadece burun akıntısı var okadar.mandalin nar ve pekmezle idare ediyorum.kızımdan bulaştı.sizler umarım iyisinizdir.
Biçoğumuz bebişlerini görmüş hepsinin gözü aydın.

Merhaba Arkadaşlar,
ben bu cumartesi doktora gittim. Oğluşumuz gayet sağlıklı Allah'a şükür. yAlnız bir sorun var benim sağ tarafımda olan bebeğe giden damarımda çentiklenme varmış. Bu yüzden corasprin verdi doktor... Sizce önemli bir şey mi çentiklenme olması ne demek yada coraspirin kullanan birileri var mı aranızda? Acil cevap lütfen çok merak ediyorum

Dilacım, Melis bence de güzel bir isim...
Bizimki gibi aile geleneği mecburiyeti falan yoksa, çift isimle yormayın prensesi derim ben de...

canım hoşgeldin oğluşuna maşallahh
ilk defa duyuyorum nette biraz araştıralım bende merak ettim şimdi ?

canim hayirlisolsun. 41 kere masallah ogluna..... Asagida yazan yazidan anladigim olagan birseymis gibi geldi. cok telaslanmana gerek yok canim. Allah bebislerimize sagliklar versin.

Gebelik boyunca rahme giden kan akımı 10 kat artmaktadır.Bu kan akımı için yeni damar oluşmamakta,sağ ve solda mevcut olan damarların esnekliği artan kan akımını sağlamaktadır.Dopplerde end diyastolik çentik olarak tanımlanan çentiklenme damarda esnekliğin yeterli olmadığını,kan akımında ilerleyen haftalarda gerekli olacak artışa uyum sağlanamayacağını gösterir.20. gebelik haftası civarında yapılan doppler USG’de bu çentiklenmenin büyük bölümü fizyolojik olup 26. gebelik haftasında kaybolmaktadır.Çentiklenme saptanırsa doppler 32. gebelik haftasında tekrarlanabilir.

merhaba güzel anneler,,,
size bir şey soracağım haftaya renkli ultrasona gireceğim bu 4 boyutlu dedikleri kaç liraya mal oluyor??
beni bilgilendirirseniz sevinirimm,teşekkür ederim

merhaba güzel anneler,,,
size bir şey soracağım haftaya renkli ultrasona gireceğim bu 4 boyutlu dedikleri kaç liraya mal oluyor??

canımcım bende araştırdım bi kaç hastaneye sordum 110 dan başlıyor fiyatları hastaneye göre değişiyor bebişim biraz daha büyüsün bende giricem bi kere

Çok teşekkür ederim fty... Yazıyı bende okudum ama önemli birşey mi acaba sonucu ne gibi şeylere neden olur çok canım sıkkın çok taktım kafaya ... :çok üzgünüm:

canım bence melis şahane bir isim :lepi:

Coraspin, kanı sulandırmak için kullanılıyor, senin o damarlardan kan daha kolay geçsin diye vermiş olabilir doktor, zararlı bişey değil Coraspin, bağırsakta çözünüyor ve mideyi ağrıtmıyor, bence telaşlanmanı gerektirecek bir durum değil, doktoruna güven, oğluşuna da maşallah, Allah hep böyle sağlık sıhhat versin..

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...

merhaba güzel anneler,,,

Canım ben Ankara dayım, özel bir hastaneye gidiyorum, ssk lıyım, ben 100 tl fark ödedim, ama genel olarak burada 100-300 arası bir ücret ödeniyor..

oyy canlarım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız...doğuma kadar eşim başka bir isim tutturmazsa melis olsun ozaman kulağa hoş geliyor..allahtan karışanımız yok bu konuda...gerçi kayın validem melis demediyse kocamın aklına geldiyse güzel öbür türlü olduğunu öğrenirsem kıyamet kopar hehe...

şimdi doktorumu aradımm renkli doopler 119 tl dedilerr üstelik cd de verilmiyormuş resim sadece..(
acaba başka hastanedemi yaptırsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…