- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.101
Merhaba Arkadaşlar,
ben bu cumartesi doktora gittim. Oğluşumuz gayet sağlıklı Allah'a şükür. yAlnız bir sorun var benim sağ tarafımda olan bebeğe giden damarımda çentiklenme varmış. Bu yüzden corasprin verdi doktor... Sizce önemli bir şey mi çentiklenme olması ne demek yada coraspirin kullanan birileri var mı aranızda? Acil cevap lütfen çok merak ediyorum
oyy canlarım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız...doğuma kadar eşim başka bir isim tutturmazsa melis olsun ozaman kulağa hoş geliyor..allahtan karışanımız yok bu konuda...gerçi kayın validem melis demediyse kocamın aklına geldiyse güzel öbür türlü olduğunu öğrenirsem kıyamet kopar hehe...
şimdi doktorumu aradımm renkli doopler 119 tl dedilerr üstelik cd de verilmiyormuş resim sadece..(
acaba başka hastanedemi yaptırsammm
canım takma kafana bende aynı sorun vardı doktorun dediği 26 haftaya kadar normal ama eğer gene düzelmesse kafana takma dedi çünkü sağ tarafta bebeğe giden kan %60 ını sol taraftan alıyomöuş o yüzden önemsenecek bişe yokmuş tek taraflı olmasıda önemi azaltıyomş ben dedim eğer geçmesse ne olur en kötüsü bebeşin 3500 doğacağı yerde 2700 doğar başkada bi şe olmaz dedi
Coraspin, kanı sulandırmak için kullanılıyor, senin o damarlardan kan daha kolay geçsin diye vermiş olabilir doktor, zararlı bişey değil Coraspin, bağırsakta çözünüyor ve mideyi ağrıtmıyor, bence telaşlanmanı gerektirecek bir durum değil, doktoruna güven, oğluşuna da maşallah, Allah hep böyle sağlık sıhhat versin..
simenay bilgi için teşekkür ederim... İnşallah sağ salim hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz.
opuyorumnanaktan
inşallah kendi fikridir canım tahmin ettiğin gibiyse iş çok fena bende çıldırıyorum aynı şekilde laelaelaelaelae aynı konu hakkında bende hafsonu çıldırdım kimse ilgilenmez aramaz sormaz bide ismi şu olsun diyolar olduuu başka lülülülülülü
CANIM YA BANA GÖDNERDİĞİN MESAJ GELMEMİŞ BİLGİ VEREYİM DEDİM :):)
BU ARADA EVET BÖYLE NUMARALARA BENDE DAYANAMAM HİÇ....
ALLAHTAN BİİZMKİLER ARAR SORAR HATTA FAZLA ARARALR BİZ KAYNANMLA ÇOK LAK LAK EDERİZ MESELA DÜN ARAMADIM YA BUGÜN KESİN O ARRA ARAMAZSAM ERTESİ GÜN BANA SİTEM EDER HEMEN NOLDUUU BİŞEYE Mİ KIRILDIN DA ARAMADINNNN :):):) BENİM KAYNANAM PARA KONUSUNDAN BAŞKADA BİŞEYE KARIŞMAZ ŞU ÜLKENİN BAŞLINA GEÇSE ÜLKEDE NE İŞSİZLİK NE AÇLIK SORUNU KALIR O KONUYADA BURNUNU SOKMADN EDEMEZ VAR PARAMIZ PULUMUZ ÇOK ŞÜKÜR DEDİKÇE KEYİFLENİR AMA BEN BİLİYORUM BİR AY SONRA KALAMDI DİYECEĞİM BAKA ANSIL BAŞLAYACAK E NOLDU NEDNE KALMADI DEMEYE :):):) ŞİMDİDEN YOLUNU YAPMAYA BAŞLADIM PARA İSTEYECEĞİM BAKALIM NELER YAAPCAK ... GİT DOKTORA GİT YAPTIR TAHLİLLERİNİ BİŞEY OLMAZ BULUNUR Bİ ÇARESİ DİYORDU GÖRELİM ÇARELERİ :):):)klava: klava: klava:
bende bebeğimin adını GÖKALP koymak istiyorum,ama bazıları bu nasıl isim falan diye moralimi bozuyorlar sizce nasıl isimm.....?????
bende bebeğimin adını GÖKALP koymak istiyorum,ama bazıları bu nasıl isim falan diye moralimi bozuyorlar sizce nasıl isimm.....?????
vermeye gönüllülerse ne güzel canım iste işte düşünmeden neden dert ediyorsunki masrafları anlat güzelce ohh mis gibi hastane değiştirmenede gerek kalmaz sen niye düşünüyorsun onlar düşünsün amannn kaydirigubbakcemile2 bizimkilerde allaha emanet varlarmı yoklarmı bilmiyorum sen şanslın varken kullan canım
çanım bençe güzel bi isim..sen boşver milleti....sende eşinde beğendiyseniz problem yokbende bebeğimin adını GÖKALP koymak istiyorum,ama bazıları bu nasıl isim falan diye moralimi bozuyorlar sizce nasıl isimm.....?????
gökalp benim eski sevgilimin adı bence çok güsel hatta harikaaaa :lepi:
AHH BE GÜSLEM BUNLAR ISIRMADAN HAVLAYANALRDAN DESEM ÇOK MU AYIP OLUR ACEP :):):) SÜREKLİ ALIRIM YAPARIM DEYİP SON ANDA SULAR KESİLDİ ELİKTİRİK DİREKLERİ DÜŞTÜ DİYE DÖNEN CİNSTEN Bİ GÜVENE BİLSEM DELİMİYİM DÜŞÜNEYİM ... KOCAM DA BİLİYOR HUYLARINI ARABA ALACAĞIM AYRDIM EDER BABAM DİYOR ÖNCE SONRA TABİ İNŞALLAH DİYOR :):):):)
BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ AY DENEMİŞ OALCAĞIM MESELA HALA BANA DÜĞÜNÜMDEN BU YAAN ÇAMAŞIR MAKİNASI ALACAKLAR ÖNCE KIZ ALIR DEDİELR BİZDE BEN ALAMAYACAĞIM DEDİM ÇÜNKİ ÇOK ŞEY BANA KALMIŞTI VE ARTIK ENAYİ GİBİ HİSSETMEYE BAŞLAMIŞTI MKENDİMİ AMA Bİ BAKTIM Kİ BEN BUGÜN OLDU HALA EŞİMİN ÖĞRENCİLİKTEN KALMA MAKİNASINI KULLANIYORUM VE HER SEFERİNDE BAŞLARINA AKAKIYORUM O LAALNA AKDARDA ALMAYACAĞIM HALA ALACAĞIM SÖZ DİYOR UTANMADAN :):):
YANİ DOĞUMDA DA VERECEĞİM SÖZ DER BENİ ORALARA REHİN BIRAKIRLAAR BEN EŞŞEĞİMİ SAĞLAMA BAĞLAYYAIM ..
AY ÇOK SİNİRLENDİM YİNE AKLIMA GELDİklava: klava: klava:
NEYSE ŞEKERİM ÇOK YADIM AĞRITMAYAYIM HAYIRLISI OLSUN SEN HİÇ KAFANA TAKMA BEN DELİ GELİNİM VALLA KAFAMA GÖRE LAK LAK EDER SÖYLEYECEĞİM BİŞEY VARSA SÖYLER ONALRA GEÇERİM AMA ASLADA GÜVENİM SIRT DAYAMAM ÇOK CİDDİ MANADA BİŞEYİME AKRIŞTIRMAM EŞİMDE BENİMLE AYNI TARAF VE DÜŞÜNCEDEDİR ÇOK ŞÜKÜR SENDE ÖYLE YAP BOŞVER GÜL GEÇ HALLERİNE..
AHH BE GÜSLEM BUNLAR ISIRMADAN HAVLAYANALRDAN DESEM ÇOK MU AYIP OLUR ACEP :):):) SÜREKLİ ALIRIM YAPARIM DEYİP SON ANDA SULAR KESİLDİ ELİKTİRİK DİREKLERİ DÜŞTÜ DİYE DÖNEN CİNSTEN Bİ GÜVENE BİLSEM DELİMİYİM DÜŞÜNEYİM ... KOCAM DA BİLİYOR HUYLARINI ARABA ALACAĞIM AYRDIM EDER BABAM DİYOR ÖNCE SONRA TABİ İNŞALLAH DİYOR :):):):)
BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ AY DENEMİŞ OALCAĞIM MESELA HALA BANA DÜĞÜNÜMDEN BU YAAN ÇAMAŞIR MAKİNASI ALACAKLAR ÖNCE KIZ ALIR DEDİELR BİZDE BEN ALAMAYACAĞIM DEDİM ÇÜNKİ ÇOK ŞEY BANA KALMIŞTI VE ARTIK ENAYİ GİBİ HİSSETMEYE BAŞLAMIŞTI MKENDİMİ AMA Bİ BAKTIM Kİ BEN BUGÜN OLDU HALA EŞİMİN ÖĞRENCİLİKTEN KALMA MAKİNASINI KULLANIYORUM VE HER SEFERİNDE BAŞLARINA AKAKIYORUM O LAALNA AKDARDA ALMAYACAĞIM HALA ALACAĞIM SÖZ DİYOR UTANMADAN :):):
YANİ DOĞUMDA DA VERECEĞİM SÖZ DER BENİ ORALARA REHİN BIRAKIRLAAR BEN EŞŞEĞİMİ SAĞLAMA BAĞLAYYAIM ..
AY ÇOK SİNİRLENDİM YİNE AKLIMA GELDİklava: klava: klava:
NEYSE ŞEKERİM ÇOK YADIM AĞRITMAYAYIM HAYIRLISI OLSUN SEN HİÇ KAFANA TAKMA BEN DELİ GELİNİM VALLA KAFAMA GÖRE LAK LAK EDER SÖYLEYECEĞİM BİŞEY VARSA SÖYLER ONALRA GEÇERİM AMA ASLADA GÜVENİM SIRT DAYAMAM ÇOK CİDDİ MANADA BİŞEYİME AKRIŞTIRMAM EŞİMDE BENİMLE AYNI TARAF VE DÜŞÜNCEDEDİR ÇOK ŞÜKÜR SENDE ÖYLE YAP BOŞVER GÜL GEÇ HALLERİNE..
:roflol::roflol::roflol::roflol: DİLAAAAA :roflol::roflol::roflol: SÜPERSİN KISIM SEN :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?