2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım takma kafana bende aynı sorun vardı doktorun dediği 26 haftaya kadar normal ama eğer gene düzelmesse kafana takma dedi çünkü sağ tarafta bebeğe giden kan %60 ını sol taraftan alıyomöuş o yüzden önemsenecek bişe yokmuş tek taraflı olmasıda önemi azaltıyomş ben dedim eğer geçmesse ne olur en kötüsü bebeşin 3500 doğacağı yerde 2700 doğar başkada bi şe olmaz dedi

inşallah kendi fikridir canım tahmin ettiğin gibiyse iş çok fena bende çıldırıyorum aynı şekilde laelaelaelaelae aynı konu hakkında bende hafsonu çıldırdım kimse ilgilenmez aramaz sormaz bide ismi şu olsun diyolar olduuu başka lülülülülülü

Öylemiii. Söylediklerin gerçekten içimi rahatlattı. Zaten banada dediki hep sol tarafına yatacaksın. Gece sağ tarafıma döner dönmez vicdan azabı duyuyor hemen soluma dönüyorum vallahi...

CANIM YA BANA GÖDNERDİĞİN MESAJ GELMEMİŞ BİLGİ VEREYİM DEDİM :):)

BU ARADA EVET BÖYLE NUMARALARA BENDE DAYANAMAM HİÇ....

ALLAHTAN BİİZMKİLER ARAR SORAR HATTA FAZLA ARARALR BİZ KAYNANMLA ÇOK LAK LAK EDERİZ MESELA DÜN ARAMADIM YA BUGÜN KESİN O ARRA ARAMAZSAM ERTESİ GÜN BANA SİTEM EDER HEMEN NOLDUUU BİŞEYE Mİ KIRILDIN DA ARAMADINNNN :):):) BENİM KAYNANAM PARA KONUSUNDAN BAŞKADA BİŞEYE KARIŞMAZ ŞU ÜLKENİN BAŞLINA GEÇSE ÜLKEDE NE İŞSİZLİK NE AÇLIK SORUNU KALIR O KONUYADA BURNUNU SOKMADN EDEMEZ VAR PARAMIZ PULUMUZ ÇOK ŞÜKÜR DEDİKÇE KEYİFLENİR AMA BEN BİLİYORUM BİR AY SONRA KALAMDI DİYECEĞİM BAKA ANSIL BAŞLAYACAK E NOLDU NEDNE KALMADI DEMEYE :):):) ŞİMDİDEN YOLUNU YAPMAYA BAŞLADIM PARA İSTEYECEĞİM BAKALIM NELER YAAPCAK ... GİT DOKTORA GİT YAPTIR TAHLİLLERİNİ BİŞEY OLMAZ BULUNUR Bİ ÇARESİ DİYORDU GÖRELİM ÇARELERİ :):):) klava:klava:klava:

bende bebeğimin adını GÖKALP koymak istiyorum,ama bazıları bu nasıl isim falan diye moralimi bozuyorlar sizce nasıl isimm.....?????

vermeye gönüllülerse ne güzel canım iste işte düşünmeden neden dert ediyorsunki masrafları anlat güzelce ohh mis gibi hastane değiştirmenede gerek kalmaz sen niye düşünüyorsun onlar düşünsün amannn kaydirigubbakcemile2 bizimkilerde allaha emanet varlarmı yoklarmı bilmiyorum sen şanslın varken kullan canım

bende bebeğimin adını GÖKALP koymak istiyorum,ama bazıları bu nasıl isim falan diye moralimi bozuyorlar sizce nasıl isimm.....?????

Bence çok güzel bir isim, çevremizdeki herkesi memnun edemeyiz ki, önemli olan bizim beğenmemiz, çevredekilerin dediklerini fazla takmamak lazım, yoksa çocuğa koyacak isim bulamayız.. Eşin ve sen beğendiyseniz, başkalarına laf düşmez, en iyisi sormayacaksınız kimseye, yoksa karışan çok oluyor.. Adı ile yaşasın bebeğin, sağlıklı olsun inşallah..

bencede Gökalp güzel bir isim

kimsenin dediğini takma canım ben de tutturdum bir Eymen neler diyor duyanlar

yok öymen mi seymen mi beymen mi ... türkü söyleyenler deymen benim gamlı yaslı gönlüme...

kimseyi takmam vallahi benim çocuğum değil mi eşimle karar verdik mi bitmiştir olay o kaa...

canim bence guzel bir isim. lutfen etrafindakileri cok fazla dinleme. sen ne istiyorsun onu koy. benim esim kaan ismini dusundu. birbirleriyle samimi ayni kafadar 2 erkek arkadasimla farkli zamanlarda konustum. kaan ismini soyledim. biri hic begenmedigini soyledi ne bicim isim oyle dedi. digeri cok begendi cok iyi dusunmussunuz dedi. yani herkesin istedigini yapamayiz ve de yapmamaliyiz zaten. biz ne istiyoruz onemli olan o canim. insanlarin kafani karistirmasina izin verme. ismin anlamini arastir yeter.

AHH BE GÜSLEM BUNLAR ISIRMADAN HAVLAYANALRDAN DESEM ÇOK MU AYIP OLUR ACEP :):):) SÜREKLİ ALIRIM YAPARIM DEYİP SON ANDA SULAR KESİLDİ ELİKTİRİK DİREKLERİ DÜŞTÜ DİYE DÖNEN CİNSTEN Bİ GÜVENE BİLSEM DELİMİYİM DÜŞÜNEYİM ... KOCAM DA BİLİYOR HUYLARINI ARABA ALACAĞIM AYRDIM EDER BABAM DİYOR ÖNCE SONRA TABİ İNŞALLAH DİYOR :):):):)

BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ AY DENEMİŞ OALCAĞIM MESELA HALA BANA DÜĞÜNÜMDEN BU YAAN ÇAMAŞIR MAKİNASI ALACAKLAR ÖNCE KIZ ALIR DEDİELR BİZDE BEN ALAMAYACAĞIM DEDİM ÇÜNKİ ÇOK ŞEY BANA KALMIŞTI VE ARTIK ENAYİ GİBİ HİSSETMEYE BAŞLAMIŞTI MKENDİMİ AMA Bİ BAKTIM Kİ BEN BUGÜN OLDU HALA EŞİMİN ÖĞRENCİLİKTEN KALMA MAKİNASINI KULLANIYORUM VE HER SEFERİNDE BAŞLARINA AKAKIYORUM O LAALNA AKDARDA ALMAYACAĞIM HALA ALACAĞIM SÖZ DİYOR UTANMADAN :):):

YANİ DOĞUMDA DA VERECEĞİM SÖZ DER BENİ ORALARA REHİN BIRAKIRLAAR BEN EŞŞEĞİMİ SAĞLAMA BAĞLAYYAIM ..

AY ÇOK SİNİRLENDİM YİNE AKLIMA GELDİ klava:klava:klava:

NEYSE ŞEKERİM ÇOK YADIM AĞRITMAYAYIM HAYIRLISI OLSUN SEN HİÇ KAFANA TAKMA BEN DELİ GELİNİM VALLA KAFAMA GÖRE LAK LAK EDER SÖYLEYECEĞİM BİŞEY VARSA SÖYLER ONALRA GEÇERİM AMA ASLADA GÜVENİM SIRT DAYAMAM ÇOK CİDDİ MANADA BİŞEYİME AKRIŞTIRMAM EŞİMDE BENİMLE AYNI TARAF VE DÜŞÜNCEDEDİR ÇOK ŞÜKÜR SENDE ÖYLE YAP BOŞVER GÜL GEÇ HALLERİNE..

aman seyyalçiğim boşver...benimkiler beni hamile kaldığımdan bu yana bir kez aramadılar bile..nasıl olduğumu merak edip..ramazanda biz gitmiştik onlara ..kaynanam ameliyat olçaktı ondan önçede ben aradım 1-2 defa başka hiç görüşmedik düşün...bende kızdım aramıyorum artık...,,ramazandan bu yana hiç telde bile konuşmadık..aramıçamda...karışmaya gelinçe herşeye karışıyorlar,tabi ben karıştırmıyorum hiç bir şeye...lmaz:

ilk bebeğimdede hiç birşey yapmadılar bundada...aman karışmasınlar bişeyde yapmasınlar..hatta hayatımda hiç olmasınlar...Allah onların eline baktırmasın beni....ben bakarım başımın çaresine...

kayanam kendi kızının 3 ççuğunuda bakıp büyüttü benimkine bir geçe bile bakmadı...hala eşim oğlumuzu çok seviyorlar beni sevdiklerinden daha çok seviyorlar der durur....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

canım hep aynı hikayeler bizdede var aynısı yani resmen benim yaşadıklarımı anlatmışsın bu kadar olur çok güldüm hep yaparız ederiz deyip elini ceplerine bi atarlar ama maşallah dört yıldır cepten çıkmadı elleri neyse eşlerimizle anlaşıp onlarla mutluyuz allaha şükür bi katkıları olmamaları daha iyi en azından hiç birşey hakkında söz sahibi değiller lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…