- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.121
hhhe nabiim çok yahuşukluydu ama benden küçüktü bir yaş....
aman seyyalçiğim boşver...benimkiler beni hamile kaldığımdan bu yana bir kez aramadılar bile..nasıl olduğumu merak edip..ramazanda biz gitmiştik onlara ..kaynanam ameliyat olçaktı ondan önçede ben aradım 1-2 defa başka hiç görüşmedik düşün...bende kızdım aramıyorum artık...,,ramazandan bu yana hiç telde bile konuşmadık..aramıçamda...karışmaya gelinçe herşeye karışıyorlar,tabi ben karıştırmıyorum hiç bir şeye...lmaz:
Ilk bebeğimdede hiç birşey yapmadılar bundada...aman karışmasınlar bişeyde yapmasınlar..hatta hayatımda hiç olmasınlar...allah onların eline baktırmasın beni....ben bakarım başımın çaresine...
ynur canım hep aynı hikayeler bizdede var aynısı yani resmen benim yaşadıklarımı anlatmışsın bu kadar olur çok güldüm hep yaparız ederiz deyip elini ceplerine bi atarlar ama maşallah dört yıldır cepten çıkmadı elleri neyse eşlerimizle anlaşıp onlarla mutluyuz allaha şükür bi katkıları olmamaları daha iyi en azından hiç birşey hakkında söz sahibi değiller
bugün 15:10
mesela kayınpederim bizi şikayet etmiş oğlum evlendi beni unuttu diye ben duydum önce kocama patladım nedne bizi böyle heryerde eliştiriyor diye sonra aradım bunalrı istedim kayınpederimi kaynanam yapsa anlayacağım ddikodumuzu da sena yakıştıramadım dedim ama bunuda sonunda aşkolsun abbacığıma bağladım yani ):)::)
ya bak aynı şeyi düşünüyoruz ama ben sadce o hani sorunlu hali yaşamak sitemediğimden araşırız sonuçta yılda bir kez almanyadan gelecekelr ve eşim ailesine sevgi bağı konusunda düşkün özlüyor onalrı bende eşimlede sorun yaşamamayım diye onalrla aramı hep iyi tutumaya çalıştım mesela ben sinirlenip eşime annesi hakkında bi sürü şey söylerim ama bana aç anneme söyle der hatta arar kaynanamada derim sana küsüm ben böyle böyle yaptın diye sırf içim rahatlasın yoksa biizmkileirnd daha ik isene oldu ama 12 sene olsa biliyroum ki o el o cepten çıkıpta o makine bana alınmayacak ):):):)
amaaaannn boşverin kızlar ben kocamı özledim yaaaaa:
dilaaaa
gökalp dedikçe oğluma seni hatırlıyacağım :))))
2 ci kız olursa onuda dila koyarımmm aşkınız ölümsüzleşir o zaman :))))))
Dİlaaaa
gÖkalp dedİkÇe oĞluma senİ hatırlıyacaĞım :))))
2 cİ kız olursa onuda dİla koyarımmm aŞkınız ÖlÜmsÜzleŞİr o zaman :))))))
benden çok özlememişsindir canım akannehir daha onbeş gün önce geldi eşin ve bu haftasonu tekrar gelicek çok şanslısın bizde özlem ve duygular şelale :asigim:
allah seni emi :teytey:
oğlun plurda adını gökalp koyarsan emin ol çok yakışıklı olur diyim ben sana..bi kere ne kadar asil söyleniyo bak gökalp eyt beee...
KIS BİŞİ DİYİM Mİ ÖYLE DAHA ZOR VALLAHA BAK HER GİTTİĞİNDE İLKKEZ GİTMİŞ GİBİ OLUYORUM AĞLAYIP AĞLAYIP UYUYAKLIYORUM SONUNDANE GÖRMEYE DOYABİLDİM NE GİTMESİNE ALIŞABİLDİM AMAANNN ZOR BE YAVRUM BİZDE SAFLIK NE DİYE NİŞANLI İKEN GÖDNERMEZSİN YAPSIN GELSİN BİDE ÜSTÜNE HAMİLE KALDIK BENİM ANAMDA BANA HAMİLE İKEN BABAM ASKERDE İMİŞ İLLE KIZ ANASININ KADERİNİ ÇEKECEK YANİ
YA SENİNKİ NİYE GELEMİYOR ÖYLE YAAAAHOŞ Bİ YANDAN DA DEDİM YA ÇOK ZOR HİÇ DEĞİLSE DÜZENİNE ALIŞIRSIN BELKİ AZ KALDI KIZ SABIR VALLA hihoyyyt BAK HARİTAYI BAYA Bİ KARALADIK YANİ
dila geçmişe gitti şuan alemsin canım yaaa öldüm gülmekten :roflol:
çokta eski değil yane şurda iki buçuk sene öncesi...
benim aşk hayatım karışık siz benimkilerden koymaya kalkmayın ha...ayy ama kocamı çok sebiyom ben ha yanlış anlaşılmasın bak kızımda vurdu aşağıdan...kıslar bu haftalarda birkaç gün hissetmezseniz korkmicakmışsınız haberiniz olsun olurmu?
dila sahimi söylüyorsun kızım iki günden beri hareket etmiyor mahvoldum korkudan.çoğu kişi normal diyor ama gelde bana sor.gerçektenmi normal hareket etmemsi birkaç gün.çokta eski değil yane şurda iki buçuk sene öncesi...
benim aşk hayatım karışık siz benimkilerden koymaya kalkmayın ha...ayy ama kocamı çok sebiyom ben ha yanlış anlaşılmasın bak kızımda vurdu aşağıdan...kıslar bu haftalarda birkaç gün hissetmezseniz korkmicakmışsınız haberiniz olsun olurmu?
dila sahimi söylüyorsun kızım iki günden beri hareket etmiyor mahvoldum korkudan.çoğu kişi normal diyor ama gelde bana sor.gerçektenmi normal hareket etmemsi birkaç gün.
merhaba kızlar
biz geldik doktordann
ayrıntılı ultrason sonuçlarımız iyi çok şükür
bebiş öyle hareketliydi ki maşaallah zor baktı dr. Opuyorumnanaktan
418 gr. Ama uzunluğunu sormayı unuttum
elimdeki kağıtta ölçülmüş bazı uzunluklar var, ama hangisi boy ölçüsü bilemiyorum tabii
işte böyleee.. Ama ayrıntılı usg de ben bişi göremedim karşımda ekran yoktu :1no2ysa ne umutlarla girmiştim.. Neyze kocacım bol bol izledi bebişi opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
biz geldik doktordann
bebiş öyle hareketliydi ki maşaallah zor baktı dr. opuyorumnanaktan
418 gr. ama uzunluğunu sormayı unuttum
elimdeki kağıtta ölçülmüş bazı uzunluklar var, ama hangisi boy ölçüsü bilemiyorum tabii
işte böyleee.. ama ayrıntılı usg de ben bişi göremedim karşımda ekran yoktu :1no2ysa ne umutlarla girmiştim.. neyze kocacım bol bol izledi bebişi opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
biz geldik doktordann
bebiş öyle hareketliydi ki maşaallah zor baktı dr. opuyorumnanaktan
418 gr. ama uzunluğunu sormayı unuttum
işte böyleee.. ama ayrıntılı usg de ben bişi göremedim karşımda ekran yoktu :1no2ysa ne umutlarla girmiştim.. neyze kocacım bol bol izledi bebişi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?