2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

önceden hiç meyveyle aram olmazdı,.şu sıralar bi poşet mandalinayı bi oturuştu yiyorum,.hayırdır inşallahcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

yaa ben çok acıktımm kıslarr acıkınca da gözüm dönüyo az yiyorum ama hemen yeme ihtiyacı duyuyorumm tıkınıp geliyorum cokacimcoook

Ben de karnım aç olmasa bile sürekli yemek istiyorum.
Üstelik evden getirdiğim yemekleri beğenmeyip, muzur şeyler yemek istiyorum. Ama yapmıyorum neyse ki...
Bütün gün meyve yiyerek idare ediyorum, küçük bir manav dükkanı gibi geliyorum valla işe :)

bende meyve yiyorum ama bazen kesmiyoo cokacimcoookcokacimcoook

Allahtan benim canım hamur işi çekmiyor daha çok böle değişik salatalar meze türü şeyler istiyorumm hamur işi çekse zaten şişkoyum artık ne olurum bilmiyorumm denize at beni duba diye

deme öyle be kaydirigubbakcemile3
ben de sıskayım, balon yutmuş ünlem işareti gibi görünüyorum.
ama hipoglisemim var diye bana da yasak hamurişi...
arada götürüyorum :kedi:
hmm aslında öyle salata gibi şeyler de olur, bundan sonra onlardan da isteyeyim :)
dışarda salata yiyememek kötü oluyor bu bakımdan, evde bazen üşeniyorum ben.

canım şekerlerim tembellik etmiyimm hemen yemeğimin malzemesini hazırlayım bi yürüyüş yapıp geleyim hazır hava güzelken sonra yine görüşürüzz hepinizi öpüyorummmmopuyorumnanaktan

Ezgicim, hoşgeldin, bende bu hafta sonu yaptıracağım şeker yükleme testini, umarım senin sonuçlarında iyi çıkar, bebeişi de görecekmişsin, hadi bakalım, güzel haberlerle ge inşallah...

Asinaz, geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda düzelir miden, üşütünce de yada yemeği biraz fazla kaçırınca da çıkarabiliyor insan, belki de yediğin dokunmuştur, tekrar geçmiş olsun, dikkat et kendine..

Canım benim bilgilerimide günceller msin lütfen.
17+4 günlük bebiş 500 gr. hamile kaldığım kilo 59,5 şuan 66 kiloyum.
kaydirigubbakcemile5

Adigenur, 17+4 bebiş 500 gr. çok fazla değil mi, benim 20 haftalıkken 490 gr. dı, doktor çok tombul bu bebek, haftasına göre dedi, sana da dedi mi doktorun merak ettim?

dün gece aklıma ne hikmetse bulgur kısırı geldi,üşendim yapmaya,.şöyle bol limonlu,.nasipse akşama gidince bi yapayım,afiyetle yiyeyim bari,.cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

hipoklisemi bende de var ama benim şekerim sınırdaydı kilo yaptı bana şekeri bıraktım iki yıldır şeker kullanmıyorum tatlıyı çok severdim ama çok nadir yiyorum şeker seviyem düştü Allahtan
çok şükürki canım öyle aşırı tatlıda istemiyor neyse gidiyorum şimdilik ciciler öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan

dün gece aklıma ne hikmetse bulgur kısırı geldi,üşendim yapmaya,.şöyle bol limonlu,.nasipse akşama gidince bi yapayım,afiyetle yiyeyim bari,.cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Nilüfer kudurtucan mı sen bizi cokacimcoook
Ben de bayılırım, geçenlerde teyzem yapmış, oturup koca kasenin yarısını yedim.
Sonra bütün gece deli gibi dolaştım, gazdan şişkinlikten nefes alamadım.
Olsun ama çok güzeldi kaydirigubbakcemile3

bende o yüzden sakın bırakma kendini yoksa kilolardan kurtulmamız çok zor olucakk

VALLA kızlar bende cok kotu yıyorummm hihoyyyt
karnım acıktıgında gozum donuo ve karnımda 2 saat te bı acıkıo
hjep seytan durtuo kötükedihüso hadi git biisler ye diye
bende meyveyı bı tek aksamları yıyorum, genelde hep abur cubur yıyorum aslında yememem lazım hemde kıloluyum ne olacak beole bılmıyorummmm :sm_confused:senağlama

offfff canım cektı yaaaaaa,

nilufer naptın sennn kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…