- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.321
yaa ben çok acıktımm kıslarr acıkınca da gözüm dönüyo az yiyorum ama hemen yeme ihtiyacı duyuyorumm tıkınıp geliyorum cokacimcoook
Ben de karnım aç olmasa bile sürekli yemek istiyorum.
Üstelik evden getirdiğim yemekleri beğenmeyip, muzur şeyler yemek istiyorum. Ama yapmıyorum neyse ki...
Bütün gün meyve yiyerek idare ediyorum, küçük bir manav dükkanı gibi geliyorum valla işe :)
Canım benim bilgilerimide günceller msin lütfen.
17+4 günlük bebiş 500 gr. hamile kaldığım kilo 59,5 şuan 66 kiloyum.
kaydirigubbakcemile5
aynenönceden hiç meyveyle aram olmazdı,.şu sıralar bi poşet mandalinayı bi oturuştu yiyorum,.hayırdır inşallahcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
hee ya bende çok acıkıyorum meyve falan yiyerekten idare ediyorum laelaelaelaelae
bıraksam kendimi ooooooo canım herşeyi yemek istiyor :jeyyar:
bende meyve yiyorum ama bazen kesmiyoo cokacimcoookcokacimcoook
18 hafta we 500gr ? o nası bi bebekmiş be öle dew bebeklaelaelaelaelae
hepimiz mandalina delileriyiz desenize opuyorumnanaktan
kesmiyor tabi yaaa..
şöyle börekler, kurabiyeler istiyor insan cokacimcoook
Allahtan benim canım hamur işi çekmiyor daha çok böle değişik salatalar meze türü şeyler istiyorumm hamur işi çekse zaten şişkoyum artık ne olurum bilmiyorumm denize at beni duba diye
merhaba kızlar şeker yükleme testine girdim geldim.merak eden arkadaşlar için söyliyeyim hiç beklediğim kadar zor olmadı.aç karnına gittim açlık şekeri için kan aldılar ardından bana glikozlu su içirdiler Allahtan yanımda sıkıp götürdüğüm limon suyu vardı onla karıştırıp içtim tadı hiç fena olmadı şekerli su işte.sonra 1 saat bekledim yine kan aldılar ve eve gelip birşeyler yedim öğleden sonra sonuçlarımı almaya ve bebişimi görmeye gideceğim.umarım değerlerim normal çıkar.
günaydın janlarım,umarım hepiniz iyisinizdir,
yağmurcum geçmiş olsun tez zamanda iyileşrisin inşallah
dilacım,sen de kendini üzme olan olmuş artık eşinde napsın bu kocalar böyle eşlerini düşünüp,hamiledir rahata edemez diye düşünmezlerikarşısındaki kişiye de hayır diyemezler,arkadaşına yani,tez zamanda adamda gider sen de rahatlarsın inşallah
pazar ankaralılar buluşuyormuşsunuz hadi size iyi eğlenceler
ben dün akşam inanılmaz kötüydüm yediğim bişi dokundu sanırım üst üste üç kere çıkardım,ölüyorum sandım,
Canım benim bilgilerimide günceller msin lütfen.
17+4 günlük bebiş 500 gr. hamile kaldığım kilo 59,5 şuan 66 kiloyum.
kaydirigubbakcemile5
deme öyle be kaydirigubbakcemile3
ben de sıskayım, balon yutmuş ünlem işareti gibi görünüyorum.
ama hipoglisemim var diye bana da yasak hamurişi...
arada götürüyorum :kedi:
hmm aslında öyle salata gibi şeyler de olur, bundan sonra onlardan da isteyeyim :)
dışarda salata yiyememek kötü oluyor bu bakımdan, evde bazen üşeniyorum ben.
bende o yüzden sakın bırakma kendini yoksa kilolardan kurtulmamız çok zor olucakk
Nilüfer kudurtucan mı sen bizi cokacimcoook
Ben de bayılırım, geçenlerde teyzem yapmış, oturup koca kasenin yarısını yedim.
Sonra bütün gece deli gibi dolaştım, gazdan şişkinlikten nefes alamadım.
Olsun ama çok güzeldi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?