- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.341
hipoklisemi bende de var ama benim şekerim sınırdaydı kilo yaptı bana şekeri bıraktım iki yıldır şeker kullanmıyorum tatlıyı çok severdim ama çok nadir yiyorum şeker seviyem düştü Allahtan
çok şükürki canım öyle aşırı tatlıda istemiyor neyse gidiyorum şimdilik ciciler öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan
VALLA kızlar bende cok kotu yıyorummm hihoyyyt
karnım acıktıgında gozum donuo ve karnımda 2 saat te bı acıkıo
hjep seytan durtuo kötükedihüso hadi git biisler ye diye
bende meyveyı bı tek aksamları yıyorum, genelde hep abur cubur yıyorum aslında yememem lazım hemde kıloluyum ne olacak beole bılmıyorummmm :sm_confused:senağlama
dün gece aklıma ne hikmetse bulgur kısırı geldi,üşendim yapmaya,.şöyle bol limonlu,.nasipse akşama gidince bi yapayım,afiyetle yiyeyim bari,.cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
dimple burda olsa yemişitin dayağı:mymeka: kızcağız boşunamı yaptı o kilo kontrolü topikini cokacimcoookyasakkelime yok abur cubur yasakk hele bize hepten yasak bende şişkoyum yememem lazım sende yeme olurmu
bu arada sohbet çok tatlı gidemiyorum bi türlü yaww neyse kaçtım ben hadi
Yaaaa Nilü yapma böyle şeyler amaaa, benim canım çekti şimdi ne olacak, zaten bayılırım, çok severim kısırı, burda yemeklerden konuşmayı yasaklamak lazım :)) Bir seferinde de karnıbahardan bahsetmiştiniz, daha çıkmamıştı o zaman, araya araya buldum, kızartıp yediydim, hatta herkes biz bulamadık diye konuşuyordu burada ama ben buldum ve yedim diye yazmadım burda sizinde canınız çeker diye :))
Yemekten bahsetmeyin kızlar zaten kilolarla başım dertte bu ayda kilo alıorsam doktor kırcak kafamı yaaa
ben gecen ay bir ayda tam 5 kilo almıstım cokacimcoook sositososito,
bu ay daha bılmıyorumm bakalım cumartesi gorucez, umarım cok almamısımdır :Saruboceq:
Karnıbahar da istiyorum şimdi cokacimcoook
Kim derdi ki mide bulantısından ağzını açamayan ben bu hallere gelecektim kaydirigubbakcemile3
Offf, gideyim iki mandalina daha yiyeyim bari yaaa :)
kızlarrrr bebeğime gaz önleyici chıcco dan biberon aldım şu egri olanlardan piyasadan ucuza buldum bir yerde kaçırmadan aldımmm..şimdi puset alıcam internette fink atıyorummm..
Off, kaş yaparken göz çıkardım bende, güya Nilüye kızıyorum, benimki de üstüne çok güzel gitti şimdi valla, hadi herkes karnıbahar ve kısır aramaya çıksın.. :)))
bende aldım o biberondan chicco magazalarında bakım urunlerınde 25 % indirim var, bende puset almak ıstıyorum, haftasonundan beri esimle puset bakıyoruz, buyuk ihtimalle traveller set alıcas, su arabayla birlikte ana kucagı olanlardan ıstıyorumm... fıkırlerınızı paylasın lutfen, ucuz yer bılıyorsanız egter...delikafadulden
sinpac geçmiş olsun canım aman bi yerine bişey olmasında dert etme çorbalar içinde debelenmeyi
Kısır kolay da, ben karnıbahar kızartamam, koku hassasiyetim hala tüm şiddetiyle devam ediyor. O yüzden bu talebimi, ismin eşliğinde anneme ileticem kaydirigubbakcemile3
Herkese Merhaba,
Öğle yemeğinde yemekhane de popo üstü düştüm... Pantolonum, üstüm başım, her yerim çorba oldu:a015:
Allahım, oturduğum yerden kalkamadım da.... Benim bölümün uzman yard. kızları kaldırdı beni yerden...
Kendimi çok kötü aciz hissediyorum... Onlar yardım etmese çorbalar içinde debelenip duracaktım...:çok üzgünüm:
Popom acıdı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?