2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim tokluk kan şekerim düşük çıkıyor normalde.
tam dediğin gibi, şeker, hamurişi yemiyorum. tatlı olarak da sadece sütlü tatlı, haftada bir. tatlı çok seven biri değilim, zorlanmıyorum.
bakalım şeker tahlilinde ne çıkacak...
görüşürüz canım...

NILUFERSAHH;

dün gece aklıma ne hikmetse bulgur kısırı geldi,üşendim yapmaya,.şöyle bol limonlu,.nasipse akşama gidince bi yapayım,afiyetle yiyeyim bari,.cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

aşkk olsunn yaaaaaaaaaaaa...konurmu bu resimm.. aklımıza düşürdün...:

dimple burda olsa yemişitin dayağı:mymeka: kızcağız boşunamı yaptı o kilo kontrolü topikini cokacimcoookyasakkelime yok abur cubur yasakk hele bize hepten yasak bende şişkoyum yememem lazım sende yeme olurmu

bu arada sohbet çok tatlı gidemiyorum bi türlü yaww neyse kaçtım ben hadi

dün gece aklıma ne hikmetse bulgur kısırı geldi,üşendim yapmaya,.şöyle bol limonlu,.nasipse akşama gidince bi yapayım,afiyetle yiyeyim bari,.cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Yaaaa Nilü yapma böyle şeyler amaaa, benim canım çekti şimdi ne olacak, zaten bayılırım, çok severim kısırı, burda yemeklerden konuşmayı yasaklamak lazım :)) Bir seferinde de karnıbahardan bahsetmiştiniz, daha çıkmamıştı o zaman, araya araya buldum, kızartıp yediydim, hatta herkes biz bulamadık diye konuşuyordu burada ama ben buldum ve yedim diye yazmadım burda sizinde canınız çeker diye :))

kızmaaa yaaaa senağlama,
tamam yemicem, en azından yememeye calıscam vereliniortak soz bakkkk:içelim:
hadi git bisiler yeee ama gel sonra :icecream:cokacimcoook

Karnıbahar da istiyorum şimdi cokacimcoook
Kim derdi ki mide bulantısından ağzını açamayan ben bu hallere gelecektim kaydirigubbakcemile3
Offf, gideyim iki mandalina daha yiyeyim bari yaaa :)

ben gecen ay bir ayda tam 5 kilo almıstım cokacimcoook sositososito,
bu ay daha bılmıyorumm bakalım cumartesi gorucez, umarım cok almamısımdır :Saruboceq:

Alın bir şişko da burada cokacimcoook geçen sezonun sonunda bir kaban almıştım seneye giyerim diye ama içine sığamıyorum mafoldumben böyle şişmeye devam edersem doğumdan sonra da giyemeyeceğim kaydirigubbakcemile

Hepimiz aynı durumdayız heralde iyiki mandelin mevsimindeyiz ben bir ara ayva delisi olmuştum... ama şimdi hem girp olduğum için mandalin muz falan öyle şeyler yiyorum... ama arada kendime ziyafette veriyorum mesela az önce donas yedim.... üff yaaa amma kilo aldım yaa

kızlarrrr bebeğime gaz önleyici chıcco dan biberon aldım şu egri olanlardan piyasadan ucuza buldum bir yerde kaçırmadan aldımmm..şimdi puset alıcam internette fink atıyorummm..

Karnıbahar da istiyorum şimdi cokacimcoook
Kim derdi ki mide bulantısından ağzını açamayan ben bu hallere gelecektim kaydirigubbakcemile3
Offf, gideyim iki mandalina daha yiyeyim bari yaaa :)

Off, kaş yaparken göz çıkardım bende, güya Nilüye kızıyorum, benimki de üstüne çok güzel gitti şimdi valla, hadi herkes karnıbahar ve kısır aramaya çıksın.. :)))

kızlarrrr bebeğime gaz önleyici chıcco dan biberon aldım şu egri olanlardan piyasadan ucuza buldum bir yerde kaçırmadan aldımmm..şimdi puset alıcam internette fink atıyorummm..

bende aldım o biberondan chicco magazalarında bakım urunlerınde 25 % indirim var, bende puset almak ıstıyorum, haftasonundan beri esimle puset bakıyoruz, buyuk ihtimalle traveller set alıcas, su arabayla birlikte ana kucagı olanlardan ıstıyorumm... fıkırlerınızı paylasın lutfen, ucuz yer bılıyorsanız egter...delikafadulden

Off, kaş yaparken göz çıkardım bende, güya Nilüye kızıyorum, benimki de üstüne çok güzel gitti şimdi valla, hadi herkes karnıbahar ve kısır aramaya çıksın.. :)))

Kısır kolay da, ben karnıbahar kızartamam, koku hassasiyetim hala tüm şiddetiyle devam ediyor. O yüzden bu talebimi, ismin eşliğinde anneme ileticem kaydirigubbakcemile3

Herkese Merhaba,
Öğle yemeğinde yemekhane de popo üstü düştüm... Pantolonum, üstüm başım, her yerim çorba oldu:a015:
Allahım, oturduğum yerden kalkamadım da.... Benim bölümün uzman yard. kızları kaldırdı beni yerden...
Kendimi çok kötü aciz hissediyorum... Onlar yardım etmese çorbalar içinde debelenip duracaktım...:çok üzgünüm:
Popom acıdı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Botti bebek diye bir mağaza var, sanırım internet siteside var, oraya bir bakın, kraft ın çok güzel travel olan modelleri vardı, üstelik öyle çok pahalı da değil, ben mağazada yakından gördüm, bebek arabalarını hem hafif, taşıması kolay, hemde kaliteliydi..

Kısır kolay da, ben karnıbahar kızartamam, koku hassasiyetim hala tüm şiddetiyle devam ediyor. O yüzden bu talebimi, ismin eşliğinde anneme ileticem kaydirigubbakcemile3

Yakın olsak, akşama bana gel derdim, kızartırdım sana, ne koku hassasiyeti ne bişey, bulantılardan kurtulduğumdan beri, tam gaz iştahla devam ediyorum valla, frenlemesem kendimi, sevmediğim yiyecekleri bile yiyecem, ama kilo almıyorum Allah tan, şimdi kilo sorunu olanlar bana kızacak belki ama, ben yiyip yiyip kilo almayanlardanım hehehehe...

İlahi Sinpac yaaa, güldürdün beni, nasıl düştün öyle bacım, duyanda karnı burnunda kendini taşıyamayan biri sanacak seni, şimdiden böyle isen, son aylarda ne yapacan, şaka bir yana, geçmiş olsun, tansiyonun mu düştü ne oldu hayırdır..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…