2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hijyenim biz yakın oturuyoruz galibaaa,birsen hanıma gidicem yazmışsın umut hastanesine kararını verdinmiii,belki seninle orada karşılaşırızz ...

Hijyenim popom haricinde acıyan bir yerim olmadı ama... Kendimi çok aciz hissettim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

CANIM geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan
agırlastıkca daha da dıkkat etmelıyız kendımıze hareketlerımıze....

niye aciz hissediyorsun ki tatlım selkie ne dedi ilerleyen aylarda desteksiz koltuktan bile kalkamayacağız bizim ki geçici bir durum hemde minik bir mucize için acizlik yok lmaz:

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

Ah canım yaa, çok geçmiş olsun...
Allah korusun, başka bir yerine birşey olmamış ya, önemli olan o...
Bu aylarda denge problemi olurmuş, aman dikkat et.
Aciz falan da hissetme sakın, hamilesin sen, millet oturduğu sandalyeden zor kalkıyor, kolay mı düştükten sonra kalkmak :)

Ben bir kere Beşiktaş'ta düşmüştüm yüzüstü, hamile değilken. Sonra da kalkamadım, köpekler gelip koklamıştı beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sagol sımenaycım ama web sitesi acılmıo mafoldumben

dün gece aklıma ne hikmetse bulgur kısırı geldi,üşendim yapmaya,.şöyle bol limonlu,.nasipse akşama gidince bi yapayım,afiyetle yiyeyim bari,.cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

aşkolsun be nilüfer...sayfayı yeniledim ne gördüm.zaten öğlen yediğim kabak tatlısında kaldı aklım bi de bu kısır....neyse akşamı bekliycez çare yok:)opuyorumnanaktan

hijyenim biz yakın oturuyoruz galibaaa,birsen hanıma gidicem yazmışsın umut hastanesine kararını verdinmiii,belki seninle orada karşılaşırızz ...

canım ben maltepede oturuyorum sen nerdesin ?

ben kartal umut son çare yazdım perşembe günü maltepe üniversite hastanesine gidiyorum ilk kez hemde ayrınlı usg için eğer doktoru sevmezsem kartal umuta geleceğim bende hayırlısı inş..

Hijyenim popom haricinde acıyan bir yerim olmadı ama... Kendimi çok aciz hissettim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

saçmalama manyak niye aciz hissediyosunki hem önceliğimiz var nolucak herkes bize yer versin herkes yardım etsin allah allah..çanak kırılmadan doğurmak yok mart anneleriyiz kolay değil karı vaar kışı varr daha çok düşüces.hem onun hava yastığı var zaten sen üsülme totonu düşün hem bişi olmaz o koca totoya öhö öhö...
bide toto üstü düşmen iyi olmuş karnına dikkat et ha.

Ben de en çok Kraft'ın modellerini beğendim. 2-3 hafta içinde almayı düşünüyorum, hala yürüyebiliyorken. bu bel ağrısı korkutuyor beni...

Yapmış kadar oldun canım benim, çok teşekkür ederim.

hehehe kendime telefon aldırdım ceza olarak :umursamaz:

Allah iyiliğini versin senin kaydirigubbakcemile3
Ben de sesi soluğu çıkmıyor, ne oldu acaba diyordum...

hijyenim ben küçükyalıda oturuyorum senin kaç haftalık,birsen hanıma gelirsen belki aynı gün randevulaşırız sıra beklerken laflarız :))
cumartesileride oluyor birsen hanım çalıştıgım için genelde cumartesileri gidiyorumm.

hoooooppppppp noluyor burda ya
iki dakka ayrılmayalım itiraflar başlamış :mymeka:

meğer ne çok gereksiz şeyler yeniyormuşta haberimiz yokmuşş
off offf ben napim dikkat ettiğim halde bu hafta tam 1 kg almışım mafoldumben
ya sizin yediklerinizi yesem :umursamaz:

mesela bugün yediklerimi yazayım bakalım nasıl yorumlıcaksınız, çok mu ?
sabah ; çeyrek ekmek kaşarlı tost+şekersiz ıhlamur
ara öğün ; elma
ara öğün ; 1 avuç ceviz
öğle yemeği ; 1,5 kepçe çorba+ıspanak+yoğurt+1 dilim ekmek

ıvır zıvır yok arkadaşlar, teşvik yok kötükedihüso

aferin kujucummm opuyorumnanaktan
sen de olmasan kimsenin aklına geleceği yok kilonun falan kötükedihüso
tatlım yaa
geçmiş olsun, çok hızlı düşmedin inş.
üstünü değiştirmen gerekti mi? onu nasıl yaptın?
aşkolsun be nilüfer...sayfayı yeniledim ne gördüm.zaten öğlen yediğim kabak tatlısında kaldı aklım bi de bu kısır....neyse akşamı bekliycez çare yok:)opuyorumnanaktan
off off kabak tatlısı mıı akannehir -tatlicadiarzu-

s.aleyküm arkadaşlar
biz yeni geldik doktordan.....maşallah tosuncuk kızım 570 gr olmuş boyu da 28 cm omuş iki hafta önce 450grdı şaşırdım walla doktor bundan sonra hızla kilo alır dedi....her şeyi iyi yolunda maşallah...hatta dün bahsettiğim raporumu da yazdı...24 haftalıktır nöbet tutamaz diye...şeker yüklemesi için bayramdan sonra gelmemi söyledi...ben de mutlu mesut eve geldim...tuv. gittim ama idrarım rengi pembemsiydi....korktum walla...diğer tahlillerini bayramdan sonra şekerle beraber yaparız dedi...ama idrar yolu enf. var galiba...bol su içmeye çalışıyorum...aynı durumda olan var mı başka ne yapabilirim?

Hiç bişey yememişsin diyebilirim, kendime kıyasla...
Afiyet şeker olsun, yarasın kuzuna...

Canım gözün aydın, maaşallah bebeğine, kocaman olmuş geröekten.
Allah nazardan korusun.
Doktora söyledin mi idrar yollarındaki durumu?
İdrar tahlili yapmaları gerekebilir, mikrobik birşey mi diye...

hehehe kendime telefon aldırdım ceza olarak :umursamaz:

Sessizliğinden belliydi bir hınzırlık peşinde olduğun, maşallah, dediğinide yaptırıyon kocana haa, güle güle kullan telefonunu..

sagol sımenaycım ama web sitesi acılmıo mafoldumben

BEBEK ARABALARI - BOTTİ BEBEK , Bebek rnleri ocuk Hamile Emziren Anne İhtiyaları , Kraft Chicco Nuk Nike Kids Avent Milupa Maxi Cosi Similac Mama buradan girmeyi dene birde, ben açtım sayfayı..

Gözünaydın canımcım, maşallah kızına, tosuncuk hakkaten, hep böyle sağlıklı olur inşallah annesi, bol su iç, enfeksiyon varsa gider... geçmiş olsun..

camın ben de kartalda oturuyorum ve ben nene hatun hastanesine gidiyorum neslihan lan a süper bi dr kim gittiyse memnun kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…