- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.361
Hijyenim popom haricinde acıyan bir yerim olmadı ama... Kendimi çok aciz hissettim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Herkese Merhaba,
Öğle yemeğinde yemekhane de popo üstü düştüm... Pantolonum, üstüm başım, her yerim çorba oldu:a015:
Allahım, oturduğum yerden kalkamadım da.... Benim bölümün uzman yard. kızları kaldırdı beni yerden...
Kendimi çok kötü aciz hissediyorum... Onlar yardım etmese çorbalar içinde debelenip duracaktım...:çok üzgünüm:
Popom acıdı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Botti bebek diye bir mağaza var, sanırım internet siteside var, oraya bir bakın, kraft ın çok güzel travel olan modelleri vardı, üstelik öyle çok pahalı da değil, ben mağazada yakından gördüm, bebek arabalarını hem hafif, taşıması kolay, hemde kaliteliydi..
hijyenim biz yakın oturuyoruz galibaaa,birsen hanıma gidicem yazmışsın umut hastanesine kararını verdinmiii,belki seninle orada karşılaşırızz ...
Hijyenim popom haricinde acıyan bir yerim olmadı ama... Kendimi çok aciz hissettim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Botti bebek diye bir mağaza var, sanırım internet siteside var, oraya bir bakın, kraft ın çok güzel travel olan modelleri vardı, üstelik öyle çok pahalı da değil, ben mağazada yakından gördüm, bebek arabalarını hem hafif, taşıması kolay, hemde kaliteliydi..
Yakın olsak, akşama bana gel derdim, kızartırdım sana, ne koku hassasiyeti ne bişey, bulantılardan kurtulduğumdan beri, tam gaz iştahla devam ediyorum valla, frenlemesem kendimi, sevmediğim yiyecekleri bile yiyecem, ama kilo almıyorum Allah tan, şimdi kilo sorunu olanlar bana kızacak belki ama, ben yiyip yiyip kilo almayanlardanım hehehehe...
hehehe kendime telefon aldırdım ceza olarak :umursamaz:
aferin kujucummm opuyorumnanaktandimple burda olsa yemişitin dayağı:mymeka: kızcağız boşunamı yaptı o kilo kontrolü topikini cokacimcoookyasakkelime yok abur cubur yasakk hele bize hepten yasak bende şişkoyum yememem lazım sende yeme olurmu
bu arada sohbet çok tatlı gidemiyorum bi türlü yaww neyse kaçtım ben hadi
tatlım yaaHerkese Merhaba,
Öğle yemeğinde yemekhane de popo üstü düştüm... Pantolonum, üstüm başım, her yerim çorba oldu:a015:
Allahım, oturduğum yerden kalkamadım da.... Benim bölümün uzman yard. kızları kaldırdı beni yerden...
Kendimi çok kötü aciz hissediyorum... Onlar yardım etmese çorbalar içinde debelenip duracaktım...:çok üzgünüm:
Popom acıdı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
off off kabak tatlısı mıı akannehir -tatlicadiarzu-aşkolsun be nilüfer...sayfayı yeniledim ne gördüm.zaten öğlen yediğim kabak tatlısında kaldı aklım bi de bu kısır....neyse akşamı bekliycez çare yok:)opuyorumnanaktan
hoooooppppppp noluyor burda ya
iki dakka ayrılmayalım itiraflar başlamış :mymeka:
meğer ne çok gereksiz şeyler yeniyormuşta haberimiz yokmuşş
off offf ben napim dikkat ettiğim halde bu hafta tam 1 kg almışım mafoldumben
ya sizin yediklerinizi yesem :umursamaz:
mesela bugün yediklerimi yazayım bakalım nasıl yorumlıcaksınız, çok mu ?
sabah ; çeyrek ekmek kaşarlı tost+şekersiz ıhlamur
ara öğün ; elma
ara öğün ; 1 avuç ceviz
öğle yemeği ; 1,5 kepçe çorba+ıspanak+yoğurt+1 dilim ekmek
ıvır zıvır yok arkadaşlar, teşvik yok kötükedihüso
s.aleyküm arkadaşlar
biz yeni geldik doktordan.....maşallah tosuncuk kızım 570 gr olmuş boyu da 28 cm omuş iki hafta önce 450grdı şaşırdım walladoktor bundan sonra hızla kilo alır dedi....her şeyi iyi yolunda maşallah...hatta dün bahsettiğim raporumu da yazdı...24 haftalıktır nöbet tutamaz diye...şeker yüklemesi için bayramdan sonra gelmemi söyledi...ben de mutlu mesut eve geldim...tuv. gittim ama idrarım rengi pembemsiydi....korktum walla...diğer tahlillerini bayramdan sonra şekerle beraber yaparız dedi...ama idrar yolu enf. var galiba...bol su içmeye çalışıyorum...aynı durumda olan var mı başka ne yapabilirim?
hehehe kendime telefon aldırdım ceza olarak :umursamaz:
sagol sımenaycım ama web sitesi acılmıo mafoldumben
s.aleyküm arkadaşlar
biz yeni geldik doktordan.....maşallah tosuncuk kızım 570 gr olmuş boyu da 28 cm omuş iki hafta önce 450grdı şaşırdım walladoktor bundan sonra hızla kilo alır dedi....her şeyi iyi yolunda maşallah...hatta dün bahsettiğim raporumu da yazdı...24 haftalıktır nöbet tutamaz diye...şeker yüklemesi için bayramdan sonra gelmemi söyledi...ben de mutlu mesut eve geldim...tuv. gittim ama idrarım rengi pembemsiydi....korktum walla...diğer tahlillerini bayramdan sonra şekerle beraber yaparız dedi...ama idrar yolu enf. var galiba...bol su içmeye çalışıyorum...aynı durumda olan var mı başka ne yapabilirim?
canım ben maltepede oturuyorum sen nerdesin ?
ben kartal umut son çare yazdım perşembe günü maltepe üniversite hastanesine gidiyorum ilk kez hemde ayrınlı usg için eğer doktoru sevmezsem kartal umuta geleceğim bende hayırlısı inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?