2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar 5 ay bittiama hala bebeği hissetmiyorum lütfen ya normal mi artık oturup düşünmeye başladım
bana hiç normalmiş gibi gelmiyor

canım benim bende 21+5 günlüğüm 20 haftalıkken bende hissetmiyordum çok endişelendim doktora gittim normal dedi bir kaç haftaya kadar hissedersin dedi, bir hafta sonra oynamalarını hissetmeye başladım çok hareketli degiliz ama yemeklerden sonra tatlı yiyeceklerden sonra hareketleri belirginleşiyor merak etme canım

asinaz dunde yazmıstım ama tekrarlayım
kimimizde oyle oluyor.. bende cok hafif hissediyordum hissedince bazende 1-2 gun boyunca hic..
gecen hafta doktorada gittim 22 haftalıkken yani.. sorun yok dedi dr
o gun bugun yani sadece 1 haftadır gunluk hissediyorum oda cok siddetli degil
pıt pıt pıt yapıyo karın derime dogru.. gun gectikce kuvvetleniyor ama tekme midir bilemicem:)

yani normal di mi cnm
hep sağdan soldan duyuorum hissetmen lazım dediklerinde ben de 20 hafta bitti niye acaba diye takılıyorum valla ya

sağolasın tatlım,bi arim doktorumu

geçmiş olsun yağmurcum ama üzülme olurmu bende 4 aylıkken yüksek tansiyon çıktı ve doktorum her sabah ve akşam tansiyonumu ölçüp not alıyorum tuzlu yememeye gayret ediyorum eve teknosadan tansiyon aleti aldık eşimle kalp atışlarııda takip edbiliyorum dikkat ettiğin taktirde aşılıyor bu sorun banada ilaç tedavisini söyledi ama ben kendi düzenimi kurdum ve şimdilerde hiç bir problemim yok

bazıları geç hissedio bn 19 haftada başladım hissetmeye bir iki pıt olarak 22. haftamda patır patır başladı şimdi hergün belli sattlerde düzenli hissediorum mesela her sabah 8de başlıyo babasıyla uyanıp yatakta konuşmaya başladığımızda:)

güzel anneler günadınn,hayırlı cumalar.....geçmişi oku oku bitmediii...bende sabah dahiliyeye gittim.günlerdir gripmidir nezlemidir neyse bi türlü geçmedi.benim en büyük sorunum terleme ama ööle böyle degil..inanın evde giyecek bişey kalmadı soguk soguk terle sonrada üşü beni bitirdi..bu arada eger bu tarz sikayetleriniz varsa hem doktora danışın hemde ateşinize çok dikkat edin zira en tehlikeli olan bizim için ateşmiş..bi de zaten su kötü gribi hepimiz ya geçiriyormuşuz yada geçirecekmişiz...beslenme ve dinlenme bol sıvı alma ççok önemliymiş...

canım çok üzüldüm alah yardımcın olsun sen o kadar beklenti içine gir..bekle.. sinir oldum adama yaa.. ne bencillik alah ıslah etsin bekleyeni yokturda anlamıyordur...sayılı gün insallah bitecek...

yani normal di mi cnm
hep sağdan soldan duyuorum hissetmen lazım dediklerinde ben de 20 hafta bitti niye acaba diye takılıyorum valla ya

normal canım normal sıkma canını herkesin bünyesi çok farklı doktorum hareket ediyor ama sen hissedemiyorsun demişti, düşün benim karnım çok yok beni gören herkes aaa hiç belli olmuyor sağlıklımı, diye , doktorum bıktı benden ssürekli sorularımdan gayet sağlıklısın bebeğin sağlıklı ayrıntılı ultrasonda da herşey yolunda 3 lü testimde de yani millete bakma onlar sadece aklını karıştırmak dışında bir şeye yaramıyorlar bir hafta daha bekle ondan sonra zaten hissedeceksin

Asinaz, bende 20. haftadan itibaren hissettim, doktora sormuştum, normal demişti, panik yapma, sende hissedersin 1-2 güne kalmaz..

hepinize selam canlarım.hayırlı cumalar.opuyorumnanaktan

doktordan güzel haberler getiren arkadaşlar gözünüz aydın.doktora gidecek arkadaşlar sizde güzel heberlerle gelin inşaallah.atlamamak için genel yazıyorum.

sağol tatlım beni rahatlattınız gerçekten,burayı ve sizleri seviyoru,siz olmasanız tek başıma napardım bu istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…