- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.541
canlarım çıkıyorum ben hepinizi öpüyorum tontişlere ve kendinize iyi bakım görüşmek üzereanacığıma gidiyorumopuyorumnanaktan
ya kızlar 5 ay bittiama hala bebeği hissetmiyorum lütfen ya normal mi artık oturup düşünmeye başladım
bana hiç normalmiş gibi gelmiyor
canım benim bende 21+5 günlüğüm 20 haftalıkken bende hissetmiyordum çok endişelendim doktora gittim normal dedi bir kaç haftaya kadar hissedersin dedi, bir hafta sonra oynamalarını hissetmeye başladım çok hareketli degiliz ama yemeklerden sonra tatlı yiyeceklerden sonra hareketleri belirginleşiyor merak etme canım
asinaz dunde yazmıstım ama tekrarlayım
kimimizde oyle oluyor.. bende cok hafif hissediyordum hissedince bazende 1-2 gun boyunca hic..
gecen hafta doktorada gittim 22 haftalıkken yani.. sorun yok dedi dr
o gun bugun yani sadece 1 haftadır gunluk hissediyorum oda cok siddetli degil
pıt pıt pıt yapıyo karın derime dogru.. gun gectikce kuvvetleniyor ama tekme midir bilemicem:)
Ben Geldim Arkadaşlar Ulturasyon günü Dolu olduğu için PAzartesiye verdiler bebeğimi görmeden geldim bir de tansiyon sorunum var.. yüksek çıkıyor. tuzlu yemeceksin dedi 2 hafta boyunca tansiyon ölçtürecekmişim sağlık ocağında eğer öyle devam ederse ilaç la tedavi yapacakmış.. o kadar yemiyorumda eşimide söyledim yersem tuzlu elime vur diye ...
canım yaa bu akşam gelecekti ya eşim komutanı imzaladığı iizn kağıdını elinden almış ben haftasonu cezalıyım şubede beni yanlız bırakamzsın herhalde havalarda kötü söyle eşine almaya gelmesi nseni demiş ve kağıdı yırtıp atmış çok ağladım çok üzüldüm dün akşam oda çok kötü oldu tam son anda gece vakti eşim çok yalvarmış eşim hamile görmem lazım diye ama dinlememiş bayramda görüşürsüüz özleyin biraz felan diye ukalalık yapmış ama beni ne hale koydu bi iblse ne akdar heves etmiştim hareketlerini birlikte hissedeceğiz diye düşün ehrkese daha hissedilmiyro dıaşrdan diye kimseye dokundurmuyroum akrnıma eşim gelsin önce o hissetsin istiyorum o çok heves ediyrodu bende gelecek ansılsa diye hissedildiğini söyledim ona şimdi çok kötü olduk yaamevlam sizede sabır versin ama ebn çok büyük hayal kırıklığına uğradı mbirden ve çok kötü oldum bitsin artık şu 67 gün : :gitme::gitme::gitme::gitme:
herkese günaydın hadi bebişleri oynatalım.. nasıl mı? walla ben denedim we şuan o da seslere tepki weriyor denemelisiniz bencesositososito
Duyma yeteneği iyi gelişmiştir; sizin sesinizin çeşitli tonlarını,kalp atışlarınızı ve karnınızın gürlemesini ayırt edebilmektedir.Rahim içinde duyduğu gürültülü seslerden(komşunun köpeği ya da elektrik süpürgesi gibi...) pek zevk almayabilir. Çeşitli araştırmalar bebeklerin tercihinin daha çok klasik müzik ve özellikle Vivaldi olduğunu gösteriyor.
Mesela ‘Dört Mevsim’ parçasını çalıp bebeğin hareketlerini takip ediniz. Sakin bölümlerinde hareketsiz hızlı bölümlerinde heyecanlandığını fark edebilirsiniz.
ben denedim gerçekten ööle:))
günaydın canlar hayırlı cumalar herkese
canımdan çok sevdiğim dostum,kardeşim, herşeyim 2 aylık hamileydi fakat bugün büyük ihtimalle kürtaj olacak bebeği ona tutunamadı...
moralim sıfır oldu sabah sabah dua edin ona n'olur :gitme:
canım çokk üzüldüm allah yardımcısı olsun.. kimseyi evladıyla sınamasınn...
kıslar bi günaydın diim bari demi lop die daldım geçmişide bitiremedim atlaya atlaya okudum anca son sayfalarıda bıraktım.napim bitmio bi türlü.
dün randevum vardı dr ile ve çok gzl geçti.herbişeyine baktı dr.kalbinin odacıklarına kdr.1hafta önde dedi.normalde 23+2yim bebekim24+2imiş 650gr civarındaymış.ayrıntılı usg gerekiomu dedim.bu ztn ayrıntılıymış.ama yenede beni 2hafta sonraya başka bi dr a yönlendirdi.maşallah bi sorun yok fkt ikinci bi göz değerlendirsin dedi.her hastasına da böle yapıomuş.25inde prof görecek bizi.tetanoz aşısını sormayı unuttum dr bişi demedi yaptırmıcam demezsede banane
burnu ağzı dudakları hepsi belli 2elini birleştirip çenesinin altına koymuş.babamız yok die bol bol usg çıktısı verdi cd sormadım unuttum yene.renkli çıktıda verdi.bi ara 3boyutluya geçti ama ben ayırt edemiom onu.ztn babasıda 3boyutlu resmi ayırt edemedi.2boyutluya alışmışız daha rahat görebiliom siyah beyazda bi tuhafım yani:))ya burnunun delikleri bile var.ne deişik bişi.2hafta sonra tekrar görecem yuppy.şükür sağlığımızda yerinde.darısı tüm hamişlerin başına
canım gözün aydınnn....
ya kızlar 5 ay bittiama hala bebeği hissetmiyorum lütfen ya normal mi artık oturup düşünmeye başladım
bana hiç normalmiş gibi gelmiyor
tatlım normal olabilir ancak şüpheleniyosan kaygı seni daha çok gerecegine git doktoruna danış bu daha zararlı bence...
]
Ben Geldim Arkadaşlar Ulturasyon günü Dolu olduğu için PAzartesiye verdiler bebeğimi görmeden geldim bir de tansiyon sorunum var.. yüksek çıkıyor. tuzlu yemeceksin dedi 2 hafta boyunca tansiyon ölçtürecekmişim sağlık ocağında eğer öyle devam ederse ilaç la tedavi yapacakmış.. o kadar yemiyorumda eşimide söyledim yersem tuzlu elime vur diye ...
canım tuz ve onun sonucunda tansiyon çokk tehlikeli allah korusun dr. lar preeklemsi için bizi uyarıyolar dikkat et tuza bol su iç...geçmiş olsun..
yani normal di mi cnm
hep sağdan soldan duyuorum hissetmen lazım dediklerinde ben de 20 hafta bitti niye acaba diye takılıyorum valla ya
güzel anneler günadınn,hayırlı cumalar.....geçmişi oku oku bitmediii...bende sabah dahiliyeye gittim.günlerdir gripmidir nezlemidir neyse bi türlü geçmedi.benim en büyük sorunum terleme ama ööle böyle degil..inanın evde giyecek bişey kalmadı soguk soguk terle sonrada üşü beni bitirdi..bu arada eger bu tarz sikayetleriniz varsa hem doktora danışın hemde ateşinize çok dikkat edin zira en tehlikeli olan bizim için ateşmiş..bi de zaten su kötü gribi hepimiz ya geçiriyormuşuz yada geçirecekmişiz...beslenme ve dinlenme bol sıvı alma ççok önemliymiş...
QUOTE]
geçmiş olsun canım çok çok dikakt et kendine aman sakın yani zten çok hassas bir dönem içerisindeyiz .... çok geçmiş olsun
güzel anneler günadınn,hayırlı cumalar.....geçmişi oku oku bitmediii...bende sabah dahiliyeye gittim.günlerdir gripmidir nezlemidir neyse bi türlü geçmedi.benim en büyük sorunum terleme ama ööle böyle degil..inanın evde giyecek bişey kalmadı soguk soguk terle sonrada üşü beni bitirdi..bu arada eger bu tarz sikayetleriniz varsa hem doktora danışın hemde ateşinize çok dikkat edin zira en tehlikeli olan bizim için ateşmiş..bi de zaten su kötü gribi hepimiz ya geçiriyormuşuz yada geçirecekmişiz...beslenme ve dinlenme bol sıvı alma ççok önemliymiş...
QUOTE]
geçmiş olsun canım çok çok dikakt et kendine aman sakın yani zten çok hassas bir dönem içerisindeyiz .... çok geçmiş olsun
canım cokk saol :)) sükür bu gün daha iiyim..elimde sürekli derece simdide buna taktım..
normal canım normal sıkma canını herkesin bünyesi çok farklı doktorum hareket ediyor ama sen hissedemiyorsun demişti, düşün benim karnım çok yok beni gören herkes aaa hiç belli olmuyor sağlıklımı, diye , doktorum bıktı benden ssürekli sorularımdan gayet sağlıklısın bebeğin sağlıklı ayrıntılı ultrasonda da herşey yolunda 3 lü testimde de yani millete bakma onlar sadece aklını karıştırmak dışında bir şeye yaramıyorlar bir hafta daha bekle ondan sonra zaten hissedeceksin
Asinaz, bende 20. haftadan itibaren hissettim, doktora sormuştum, normal demişti, panik yapma, sende hissedersin 1-2 güne kalmaz..
bekocum
geçmiş olsun tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?