2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çanım maşallah bebişde... :)))

selkie sana sorayım.beşiğinin ölçüsü standartmı annem yorgan fln yapcak ölçü istio benden ama ben yılbaşında alacam odayı eğer standartsa nedir ölçüsü yardımcı olurmusun

pınarcım hadi gözün aydın burun delikleride war dio tabi olacak kocaman adam oldular artık:) bizim kızımızda wiwaldi dinliyo we kıpr kıpr karnımı acıtacak derecede:) yarın 24.haftayı bitiriyoruz artık haftalar çabucak akıp gitsede bir an önce gelse ewlerimizin melekleri...

standart değiller 70/110 80/120 falan değişiyo die biliorum ben:tomato:

şu vivaldiyi arkadaşa mail attım indir bana yolla die.işyerinde indiremiom evdede unutuom.bakalım görürse yolluck.mrk ettim valla:))

süpermi şcanım gözün aydın çok sevindim birde prof baksın oohhh ne güsel uzun uzuzn göreceksin bebeğini :):):):

masallah bebisine canim.

Allah onun yardimncisi olsun. insallah en kisa zamanda tekrar ayni duygulari yasar canim.

pınar gözün aydın canım hep güzel haberler verelim inşallah...
biz bir ay daha bekleyeceğiz görmek için sen yine göreceksin o arada

Seyyal canım insan çekmeden anlayamaz heralde ama bu kadar üzme kendini sağlık olsun...

canıma rkadaşın için inaan çok üzüldüm zaten bu araralr sürekli üzülmeye ağlamaya ahzırım ....

askerlik bitecek başka çaresi yok hep üzünütden yırtınsam göndermiyrolar ,,, dün komnutanına kzıdım ama ne yalan söyliyim görevde diyemeiyrou martık buna çünki sen imzaal sonra gece vakti tam şubeyi kapatıp yatackalr sormuş gideceğim diyince sen ver o kağıdı diyip yırtıp atmış bende yanlız kalmayayım birlitke zaman geçiririz diyerek sevgilisi sanki hayret bişi baştna ziizn evrmese anlayacağım görev diyede :

selkie sana sorayım.beşiğinin ölçüsü standartmı annem yorgan fln yapcak ölçü istio benden ama ben yılbaşında alacam odayı eğer standartsa nedir ölçüsü yardımcı olurmusun

anım benimki standart değil..büyük boy..140*80 ama standart beşikler karyolalı olanlar 130*80,normal beşikler 120*70 olçüler...ama beşiğini aldıktan sponra yapsa daha iyi olmazmı?yani içine koyaçağın yatağın kalınlığıda önemli...kalın bişey koyarsan çarşaf küçük gelebilir...

Ben Geldim Arkadaşlar Ulturasyon günü Dolu olduğu için PAzartesiye verdiler bebeğimi görmeden geldim bir de tansiyon sorunum var.. yüksek çıkıyor. tuzlu yemeceksin dedi 2 hafta boyunca tansiyon ölçtürecekmişim sağlık ocağında eğer öyle devam ederse ilaç la tedavi yapacakmış.. o kadar yemiyorumda eşimide söyledim yersem tuzlu elime vur diye ...

yok yatak deil yorgan yapacakmış.diomki standart nevresimlere göre yapalım olmaz dio geniş olması lazım onlar minicik dio.standart nevresimler100*150 bizimki anneme kalırsa150*150olcak galiba:))neymiş dönermiş açarmış.nevresim takımıda alamıcam onlarda dikilcekmiş.ee napalım anane çok bişmiş:))sanırım en iisi mobilyadan sonra yapılması haklısın

hevesini kursağında bırakmışlar :sinifsinif:

zaten hassas bir dönem bizi bizden başka kimse anlayamıyor sanırsam :umursamaz:

gelecek bayrama inş. hasret giderirsiniz bol bol

canim gecmis olsun. sen dikkat et bakalim duzelir insallah.

cnmm fazla yüksek deildir inş.ztn böle erken yolladılarsa eve bişi yoktur bence aman dikkat et mamalarına.

ya ben çok acıktıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…