- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.521
valla bende aynıyım ya herseye sinir oluyorum herseyi kafama takıyorum yahamilelikten kaynaklanan bisey. sonrakı yazdıklarınızıda okudum sımdı cok tatlısın ya :))
Günaydın Güzel anneler doktora gidiyorum benim için Dua Edin Alalh razı olsun şimdiden... hayırlı günler
Asinazcım sen de benim pazar günkü halim gibi olmuşsun...
İçimize şeytan mı kaçıyor ne, anlamadım valla :)
Almışsın işte eşinin gönlünü, çok üzülme.
Ama tekrarının da olmamasına çalışmak lazım tabi, hem biz hem eşlerimiz hem de bebişler hırpalanıyor...
kızlar offfffff ya çok can sıkıcı bişi yaşadık eşimle,sabahtan beri zaten bi snir var üzerimde,herşeyi kafaya taktım bugün,borçlar,geçim sıkıntısı,eş,dost,çevre,eşimin ailesi,kendi ailem herşeyi düşün düşün çıldırdım sabahtan beri,nerden geldiyse bu düşünceler,akşam eşim geldi,yemek yedik,anladı canımın sıkkın olduğunu,adam bi de sürpriz yapmış bana uğur böcekli pasta almış,sen içerde otur sana bi sürprizim var gözlerini kapat,ve işteeeeeeeee modundaydı adam,neyse bunlardan sonra bi an da geldiler bana bağırdım çağırdım,incittim,ağzıma ve aklıma ne geldiyse söylendim durdum,çıldırmak üzereydim,sonra eşimden habersiz çıktım dışarıya,en az yarım saat dolaştım,yalnız dışarı dediğim,özel güvenlikli bi sitede oturuyoruz,sitenin içinde yani,ama bizim site koca bir köy kadar varr,telefonudayanıma almadım,eşim beni aramış durmuş,telde yok,bizim sitede arkadaşlar var onları aramış sormuş beni,sonra ben saf saf dolaşırken sitde geldi buldu beni ama adam korkudan ölmüş,sadece napıyorsun sen burda dedi,ben de hiç cvp vermdeim sessizce eve geldik,tabi eşim benim dırdırımdan ve korkudan uyudu kaldı şimdi ben de size bunları yazıyorum,bu hamilelik benim sinirleimi alt üst ettiherşeyi takar düşünür, oldum,noldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
canım yaa bu akşam gelecekti ya eşim komutanı imzaladığı iizn kağıdını elinden almış ben haftasonu cezalıyım şubede beni yanlız bırakamzsın herhalde havalarda kötü söyle eşine almaya gelmesi nseni demiş ve kağıdı yırtıp atmış çok ağladım çok üzüldüm dün akşam oda çok kötü oldu tam son anda gece vakti eşim çok yalvarmış eşim hamile görmem lazım diye ama dinlememiş bayramda görüşürsüüz özleyin biraz felan diye ukalalık yapmış ama beni ne hale koydu bi iblse ne akdar heves etmiştim hareketlerini birlikte hissedeceğiz diye düşün ehrkese daha hissedilmiyro dıaşrdan diye kimseye dokundurmuyroum akrnıma eşim gelsin önce o hissetsin istiyorum o çok heves ediyrodu bende gelecek ansılsa diye hissedildiğini söyledim ona şimdi çok kötü olduk yaamevlam sizede sabır versin ama ebn çok büyük hayal kırıklığına uğradı mbirden ve çok kötü oldum bitsin artık şu 67 gün : :gitme::gitme::gitme::gitme:
günaydın canlar hayırlı cumalar herkese
canımdan çok sevdiğim dostum,kardeşim, herşeyim 2 aylık hamileydi fakat bugün büyük ihtimalle kürtaj olacak bebeği ona tutunamadı...
moralim sıfır oldu sabah sabah dua edin ona n'olur :gitme:
kıslar bi günaydın diim bari demi lop die daldım geçmişide bitiremedim atlaya atlaya okudum anca son sayfalarıda bıraktım.napim bitmio bi türlü.
dün randevum vardı dr ile ve çok gzl geçti.herbişeyine baktı dr.kalbinin odacıklarına kdr.1hafta önde dedi.normalde 23+2yim bebekim24+2imiş 650gr civarındaymış.ayrıntılı usg gerekiomu dedim.bu ztn ayrıntılıymış.ama yenede beni 2hafta sonraya başka bi dr a yönlendirdi.maşallah bi sorun yok fkt ikinci bi göz değerlendirsin dedi.her hastasına da böle yapıomuş.25inde prof görecek bizi.tetanoz aşısını sormayı unuttum dr bişi demedi yaptırmıcam demezsede banane
burnu ağzı dudakları hepsi belli 2elini birleştirip çenesinin altına koymuş.babamız yok die bol bol usg çıktısı verdi cd sormadım unuttum yene.renkli çıktıda verdi.bi ara 3boyutluya geçti ama ben ayırt edemiom onu.ztn babasıda 3boyutlu resmi ayırt edemedi.2boyutluya alışmışız daha rahat görebiliom siyah beyazda bi tuhafım yani:))ya burnunun delikleri bile var.ne deişik bişi.2hafta sonra tekrar görecem yuppy.şükür sağlığımızda yerinde.darısı tüm hamişlerin başına
Ben Geldim Arkadaşlar Ulturasyon günü Dolu olduğu için PAzartesiye verdiler bebeğimi görmeden geldim bir de tansiyon sorunum var.. yüksek çıkıyor. tuzlu yemeceksin dedi 2 hafta boyunca tansiyon ölçtürecekmişim sağlık ocağında eğer öyle devam ederse ilaç la tedavi yapacakmış.. o kadar yemiyorumda eşimide söyledim yersem tuzlu elime vur diye ...
off pofffff...
çok sıkıldım beeee...ankaradaki hatunlar sesiniz çıkmıyo kaçta buluşuyoz yaaaaa?nabıyoz kaç kişiyiz bişi deyin.
Ben Geldim Arkadaşlar Ulturasyon günü Dolu olduğu için PAzartesiye verdiler bebeğimi görmeden geldim bir de tansiyon sorunum var.. yüksek çıkıyor. tuzlu yemeceksin dedi 2 hafta boyunca tansiyon ölçtürecekmişim sağlık ocağında eğer öyle devam ederse ilaç la tedavi yapacakmış.. o kadar yemiyorumda eşimide söyledim yersem tuzlu elime vur diye ...
yok yatak deil yorgan yapacakmış.diomki standart nevresimlere göre yapalım olmaz dio geniş olması lazım onlar minicik dio.standart nevresimler100*150 bizimki anneme kalırsa150*150olcak galiba:))neymiş dönermiş açarmış.nevresim takımıda alamıcam onlarda dikilcekmiş.ee napalım anane çok bişmiş:))sanırım en iisi mobilyadan sonra yapılması haklısın
canım yaa bu akşam gelecekti ya eşim komutanı imzaladığı iizn kağıdını elinden almış ben haftasonu cezalıyım şubede beni yanlız bırakamzsın herhalde havalarda kötü söyle eşine almaya gelmesi nseni demiş ve kağıdı yırtıp atmış çok ağladım çok üzüldüm dün akşam oda çok kötü oldu tam son anda gece vakti eşim çok yalvarmış eşim hamile görmem lazım diye ama dinlememiş bayramda görüşürsüüz özleyin biraz felan diye ukalalık yapmış ama beni ne hale koydu bi iblse ne akdar heves etmiştim hareketlerini birlikte hissedeceğiz diye düşün ehrkese daha hissedilmiyro dıaşrdan diye kimseye dokundurmuyroum akrnıma eşim gelsin önce o hissetsin istiyorum o çok heves ediyrodu bende gelecek ansılsa diye hissedildiğini söyledim ona şimdi çok kötü olduk yaamevlam sizede sabır versin ama ebn çok büyük hayal kırıklığına uğradı mbirden ve çok kötü oldum bitsin artık şu 67 gün : :gitme::gitme::gitme::gitme:
Dilacım günaydın, şu an için 5 kişiyiz, saat 12:00 dedik buluşma saatine, niye canın sıkılıyor senin bakiiiimm...?
kıslar bi günaydın diim bari demi lop die daldım geçmişide bitiremedim atlaya atlaya okudum anca son sayfalarıda bıraktım.napim bitmio bi türlü.
dün randevum vardı dr ile ve çok gzl geçti.herbişeyine baktı dr.kalbinin odacıklarına kdr.1hafta önde dedi.normalde 23+2yim bebekim24+2imiş 650gr civarındaymış.ayrıntılı usg gerekiomu dedim.bu ztn ayrıntılıymış.ama yenede beni 2hafta sonraya başka bi dr a yönlendirdi.maşallah bi sorun yok fkt ikinci bi göz değerlendirsin dedi.her hastasına da böle yapıomuş.25inde prof görecek bizi.tetanoz aşısını sormayı unuttum dr bişi demedi yaptırmıcam demezsede banane
burnu ağzı dudakları hepsi belli 2elini birleştirip çenesinin altına koymuş.babamız yok die bol bol usg çıktısı verdi cd sormadım unuttum yene.renkli çıktıda verdi.bi ara 3boyutluya geçti ama ben ayırt edemiom onu.ztn babasıda 3boyutlu resmi ayırt edemedi.2boyutluya alışmışız daha rahat görebiliom siyah beyazda bi tuhafım yani:))ya burnunun delikleri bile var.ne deişik bişi.2hafta sonra tekrar görecem yuppy.şükür sağlığımızda yerinde.darısı tüm hamişlerin başına
ya kızlar 5 ay bittiama hala bebeği hissetmiyorum lütfen ya normal mi artık oturup düşünmeye başladım
bana hiç normalmiş gibi gelmiyor
çnım dr ne sor bençe bii.birde aaba hareketlerini gaz hareketleriyle karıştırıyor olabilirmisin?ya kızlar 5 ay bittiama hala bebeği hissetmiyorum lütfen ya normal mi artık oturup düşünmeye başladım
bana hiç normalmiş gibi gelmiyor
oki bende sadece senin telefonun var diğerleri nası bulcak bizi?
yaa bende çok tuzlu yiyorum yaa...
ee işim çokta ondan canım sıkılıyo bebişimmm...
çnım dr ne sor bençe bii.birde aaba hareketlerini gaz hareketleriyle karıştırıyor olabilirmisin?
2o.haftadayım
20 hafta 4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?