2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yağmur hoşgeldin tuzlu yeme hatta sıfırla mümkünse canım yüksek tansiyon çok zararlı bildiğim kadarıyla
ben çok tuzlu yerim mesela ama hamile olduğumdan beri ekstra tuz işini bıraktım
lmaz:

off pofffff...
çok sıkıldım beeee...ankaradaki hatunlar sesiniz çıkmıyo kaçta buluşuyoz yaaaaa?nabıyoz kaç kişiyiz bişi deyin.

içimize şeytan mı kaçıyor nekaydirigubbakcemile3alkisalkisalkissırnaşık şeydelikafadulden ayyy çok güldüm cnm sabah sabah
süppppersin

Günaydın güzel anneler, geçmişi oku oku anca bitirebildim, hepimize hayırlı cumalar diliyorum..

Asinaz, ne yaptın böyle anacım yaa, frenle biraz kendini, yazık bebeğinde üzülmüştür, eşinde, hepimizde var bu durum ama bazılarımız şiddetli yaşıyor işte, sakin olmaya çalış, olumlu düşün, gelecek kaygısı bizlerde de var yalnız değilsin..

Seyyalcim, çok üzüldüm senin adına, olumlu tarafından bakmaya çalış, biliyorum zor ama her işte bir hayır vardır diye düşün, neyseki bayrama az kaldı..

Hijyenim dualarım arkadaşınla olacak, umarım çabuk atlatır ve yeniden bir meleği olur..

Pınarcım, herşeyin yolunda olmasına sevindim, maşallah bebişe..

Geçmiş olsun Yağmurcum, dikkatli ol, yüksek tansiyon iyi değil, Allah kourusun seni ve meleğini..

anım artık hiç tuzlu yeme..aman allah korusun yüksek tansiyon bebeğin düşük kilolu doğmasına sebebiyet veriyormuş...aman aman..çok dikkat et...

:)) ama haklı standart yorganlar küçük oluyor ve bebek biraz büyüdümü sarmıyor...ordAN burdan açılıyor üstleri...olsun büyük olsun varsın...daha iyi...bende büyük yaptırmıştım ilkinde yorganını...ölçülerini bilmiyorum ama yapan büyük yaptı...

ayyy kıyamam ben sana tatlım ya,işin zor gerçekten ama boşver ayrılık böyle bi ayrılık versin,Rabbim ölüm ayrılığı vermesin gelir geçer günler bak merak etme ,dua edicez senin için hemnecik geçsin diye

Dilacım günaydın, şu an için 5 kişiyiz, saat 12:00 dedik buluşma saatine, niye canın sıkılıyor senin bakiiiimm...?

oki bende sadece senin telefonun var diğerleri nası bulcak bizi?
yaa bende çok tuzlu yiyorum yaa...
ee işim çokta ondan canım sıkılıyo bebişimmm...

hadi gözün aydın tatlım,hem bol bol görmüşsün bebikini
ben de haftaya görcem inşallah ama ayrıntılıya ne zaman alıcak bilmiyorum

ballarım günaydın ve hayırlı cumalar güzel bir gün diliyorum hepinizea.s.
geçmişe fazla bakamadım anneme gidicem bugün o yüzden bi taraftan yemek yapıyorum akşama evi toparlıyorum hafta sonu eşim evde yapamam çünkü
seyyalcim, çok üzüldüm tatlım Allah kavuştursun ne diyim canımcımŞeniz
yağmurcum, doktora gidicekmişsin ertelenmiş ama tuzlu yeme tatlım zararlı çünkü

pınarcım sen de doktordan gelmişsin sanırım yanlış hatırlamıyorsam gözün ayın güzel haberler almışsın maşallah bebişine
hijyenim arkadaşına Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda atlatır ve yeniden bir bebeği olur onu sevindirir çok zor yaşadığı Rabbim kimseye yaşatmasın

atladığım birşey olmuşsa kusuruma bakmayın dediğim gibi hızlı hızlı geçmek zorunda kaldım geçmişiopuyorumnanaktan

oki bende sadece senin telefonun var diğerleri nası bulcak bizi?
yaa bende çok tuzlu yiyorum yaa...
ee işim çokta ondan canım sıkılıyo bebişimmm...

Canım diğer arkadaşların bende, benimde onlarda numaramız var, buluruz birbirimizi meraklanma.. Tuzlu yeme sakın dikkatli ol, benimde işim çok, canım çalışmak istemiyor hiçç...

canlarım çıkıyorum ben hepinizi öpüyorum tontişlere ve kendinize iyi bakım görüşmek üzere anacığıma gidiyorumopuyorumnanaktan

2o.haftadayım
20 hafta 4 gün

normal cnm demekki senin deri baya kalın bnce manadalina ye we sırt üstü uzanıp dinle elini koyarak, bnmki mandalina yiyince oynuyor hep:) bir haftaya falan hissetmeye başlarsın bu döönemde kemikleri yeni gelişmeye başlıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…