- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.561
lülülülülülüulan çikolata yedim,yattım sırt üstü bebeği hissedim diye sakız çiğiniyordum onuda çıkartttım araya karışmasın diye,yine ok yine yok:gitme:
ben dün bi arkadaşımın adını unuttum şuan ama (malum hormonlardan unutkanlık normal kusura bakmasın) onun fikrini çalarak oğluşum adına bi mail adresi alıp oraya kopyalayıp attım eşimin mail adresine şimdi yarın internete girdiğinde sürpriz olucak sırnaşık şey biraz erken ama dayamadım :1hug:
lülülülülülüulan çikolata yedim,yattım sırt üstü bebeği hissedim diye sakız çiğiniyordum onuda çıkartttım araya karışmasın diye,yine ok yine yok:gitme:
farmbuazhani bana selam vereliniortak
asinazcım sakız çiğneme bebeğin çok bez kirletirmiş :))) ananem öyle dedi geçen bana bi saat güldüm ne alakaysa:roflol:
asinazcım sakız çiğneme bebeğin çok bez kirletirmiş :))) ananem öyle dedi geçen bana bi saat güldüm ne alakaysa:roflol:
bana da birisi demişti çok sakız çiğneme bebeğin boklu olur diye,eşim telefon açıyor bazen napıyosun diyor sakız çiğniyorum kızçemiz boklu olsun diye diyorum :sm_cool:
Bizim durum çok vahim o zaman... -tatlicadiarzu-
bilmiyorum valla ben o günden beri sakız çiğnemiom şeker yiyom ne olur ne olmaz diye :CüvCüv:
Şimdi yazıyodum inanki canım yaa..
Verdiğin linki dinliyoruz bizim oynak kızla...
Pek hoşuna gitti bizimkinin. Zaten kapı gıcırtısına göbek atıyo bu kız.. sırnaşık şey
aynen valla,ben ayvayı yedim bez dayandırmamam,çünkü benim mide şekersiz sakız çiğneyince yatışıyor napcez bilmiyorum
açamadım ki yaw
çok mu beceriksizim:a015:
Ben söylemiştim canım..
Zaten onu yolladıktan bi saat sonra telefon etti babamız..Çok duygulanmış.. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?