2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lülülülülülüulan çikolata yedim,yattım sırt üstü bebeği hissedim diye sakız çiğiniyordum onuda çıkartttım araya karışmasın diye,yine ok yine yok:gitme:

Asinaz canım sıkma canını... Stresle de alakalı olabilir... İnşallah bi sorun çıkmaz..
Yağmur çok tuzlu yemek vücutta ödem de yapıyo..Hiç kımıldayamayabiliyosun canım..Aman dikkat..
Pınar çok sevindim. Gözünaydın. İnsan bi tuhaf oluyo di mi??
Hijyenim geçmiş olsun.. Dualarım sizinle..
Hasret ben bebeğime hamilelik dergilerinden birinin verdiği bi CD vardı onu dinletiyorum. İçinde Vivaldi de var. Gerçekten de dediğin gibi bi süre sonra bebek sesleri tanımaya başlıyor. Özellikle Mozart'ın müzikleri de inişli çıkışlı olduğu için onu da tavsiye ediyorlar. Bi de ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri Yasin dinletiyorum. Geçen haftalarda dinlerken artık ona da tepki verdiğini keşfettim.
Hatta bu dinlettiklerimizi bebek doğduktan sonra da huzursuzken dinletirsek, anne karnındaki günlerini hatırlayıp sakinleşebiliyomuş sıpalar!!
Bekocum geçmiş olsun. Doğru diyosun. Biz 2 kat risk altındaymışız. Dün TV de uzmanlar nar yiyin diyosu. Bağışıklık sistemi için çok faydalıymış...

Ben söylemiştim canım..
Zaten onu yolladıktan bi saat sonra telefon etti babamız..Çok duygulanmış.. kaydirigubbakcemile5

yagmurcum bekocum gecmiş olsun kızlarr dikkat edin kendini,ze..ınarcım gözünaydın bebişine cok sewindim..off benim daha 20 gün var bebitoyu görmeye..

Şimdi yazıyodum inanki canım yaa..
Verdiğin linki dinliyoruz bizim oynak kızla...
Pek hoşuna gitti bizimkinin. Zaten kapı gıcırtısına göbek atıyo bu kız.. sırnaşık şey

bende dinlettin tepki vermeye başladı arkadaşlar dayanamadı evde dinle dediler şimdi nez dinliyor bizim oğlan gamyoncuiremsu

aynen valla,ben ayvayı yedim bez dayandırmamam,çünkü benim mide şekersiz sakız çiğneyince yatışıyor napcez bilmiyorum

oda önemli yapamazada sorun valla :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…