- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.601
hosbuldukk kızlarr,
ozledik sizleriii opuyorumnanaktan
yaaa mektubu okuyunca cok kotu oldum ben mafoldumben
cok agladımmm...
Hoşgeldin
sende hoşgeldin jale
aman bizde küçüçük odada 8 kadınız :hulya: benim çalışma arkadaşım izinle tüm işler bana bakıyor
kzılar birde hıdırelelzde saçlarınızı bağalrsanız bebeğinizin bir yerinde saç bağı olurmuşş benim görümce dinelmemiş saçına lastik toka takmış çocuğun bacağında sanki bi lastikle bağlamış gib bir iz var aklınızda bulunsun çok luzumlu olamyan şeyleri yapmayıverin tehlike yani sonuçta :):):):) kafamçokkarıştı
benim yerimede uyu belki benim belimdeki ağrıda biraz olsun geçer
Mutlucuğum, sen nerede çalışıyordun?
Bu arada pazar geliyorsun di mi?
Armada da nerde buluşuyoruz...
kıyamam cnm sana ya,yok uyumak için değil sırtım ağrıdıda ondan uzandım yemek yapıcam şimdi de birazdan yani sizden kopabilirsem:enbuyukkk:
hoşbulduk kızlarr opuyorumnanaktan
ben de bazen raimond lap dinletiyorum oğluma bebek müziklerinde ödül almış birisi bilgisayarıma indirdim dinliyoruz miniğimle.
vivaldi de çok iyi oldu bunu da sık kullanılanlara ekledim hemen
yaa bi de emin olamadım face de bi bebek resimli var ama başkasıysa diye eklemek istemedim 2010 mart anneleri grubuna katıl da emin olalım bari
ben geliyorum hepinizi hakkından gelirim merak etmeyin bajılar...
çok öpüyom hepinizi accık işim var.saat 3 gibi ilkokuldabn arkadaşlar buluşma ayarlamışlar duruma bakayım belki onlarada yetişirim..her yeri idare ediyorum yaw.
hımmm bizde raimnd dinleyelim bakalım kızım sewecekmi, vivaldi dinleye dinleye sıkılmıştır belki birzda buna bakalım:)
kızlar selam nerdesinizzzzzzzzzzzzz
Vivaldi Four Seasons Müzik Dinle & Mp3 Dinle Müzikmatik
şu anda vivaldiden bebek müzikleri dinliyoruz bebiş pıt pıt atıyr
bu arada beni afceden funda tan olarak ekleyebilirsiniz bebek resimli olan benimkisi
herkese selam hayırlı cumalar Şeniz
hosbulduk nasılsınız bakalım?
ben yenı katıldım gecmısıde okuyorum ama ne nerde ogrenmeye calısıyorum henuz bıraz karısık geldı ama kafamçokkarıştı
hoş geldin cnma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?