2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah bebişinie
anasına mı benziyomuş tosun yerim onun ben tipini

çok iyi ya hadi gözün aydın cnm maşallah ne yedin içtinde 786gram yaptın çocuğu:) söle bizde yiyelim bnde pazartesi giiorum bakalım napıyo benim balım:Saruboceq:

mutlucum yolladım ama gözünden kaçtı heralde tekrar yollayım dedim

asinazcım zaten bir süredir takip ediyorum ama işlerim yoğun pek giremiyorum cnm sağol ama burada benimle aynı vakitlerde anne olucak arkadaşlarla birşeyler paylaşmak güzel. Benim tahmini doğumum 3 mart gibi gözüküyor

oh biz yemeğimizi yedik doyduk kızçemle yemeği bile pc başında yiyorum valla
biz kışın kütüphanemizde oturuyoruz,bilgisayar burda birde küçük tv var koyuyoruz buraya net tv herşey olmuş oluyor işimizede geliyor ve böylelikle çok zaman ayırabiliyorum buraya

ay masallah kac haftalık bebisinz?

sağol canım 23 hafta 3 gün dr hesabı.

Maşallah oğluna Hepatit, tosuncuk olmuş annesi, herşeyin yolunda olmasına sevindim, darısı diğerlerinin başına olsun..

sağolasın simenaycım.darısı senin ve arkadaşların başına sağlıkla inşallah:))

maşşallah bebişinie
anasına mı benziyomuş tosun yerim onun ben tipini

ya evet asinaaz bana da benzemeye başlamış önce babasının aynısı çıkcak sandım dili de ona benzerse yandık dedimkaydirigubbakcemile3 darısı başına bir de sen de çok telaş yapıyon sanırım hep hissetmemek normalmiş.sıradışı akıntı kanama ve kasıklarda sancı dışında telaş yok dedi dr rahat ol sende opuyorumnanaktan

çok iyi ya hadi gözün aydın cnm maşallah ne yedin içtinde 786gram yaptın çocuğu:) söle bizde yiyelim bnde pazartesi giiorum bakalım napıyo benim balım:Saruboceq:

kız ne yiyeyim.hala 4 kilo almış durumdayım.benimki sömürüyo beni anlıyacağn:)) darısı seninde başına hayırlı haberlerle gel inşallah:Saruboceq:

burada paylaşmak kesinlikle çok güzel tatlım,işlerinde rahatlar umarım biraz,benim de 27 mart gözüküyor şimdilik bakalım:sm_cool:

ay masallah valla hepatıtcım ben 22+5 im benımkı daha 540 grammıs ama ben 5 haftada 5 kılo almısım doktor frenle bıraz dedı. demekkı bebege daha faydalı seyler yıyorsun

oyy oyy oyyymaşaallah hepatitçimmm :lepi:
kocaman olmuşşş

hey maşallah...kız kaşı bir yerini nazar değeçek... :))))))))))) ne yiyip ne içiyorsun kız...maşallah tombike.. :)))))))))

hepatit
yok tatlım öyle çok şükür sancı,kanama akıntı gibi şeyler,Rabbim ermesinde kimseye inşallah
aman olmasın canım çok şükür..maşallahbi yerlerde hareketlerini hissetmiyorum diye yazmışın sanki aklımda öyle kalmış:)) ondan dedim.sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

ay masallah valla hepatıtcım ben 22+5 im benımkı daha 540 grammıs ama ben 5 haftada 5 kılo almısım doktor frenle bıraz dedı. demekkı bebege daha faydalı seyler yıyorsun

canım ben öğün atlamıyorum hiç ara öğünlerde de sadece meyve ve ara sıra ceviz.haftada 1 er gün balık, kırmızı et ve beyaz et bir de bakliyat..öyle çok bişiy yapmıyom yani..çok abur cubur ve kızartma yaramıyomuş bize pek ben deçok asılmıyorum canım da çekmiyo...maşallah senin de bebişine

delikafaduldenbir yere değil birçok yere yazdım cnm bi haftadır bunalttım kızları valla hareket hissetme diye diye:sm_cool:

tesekkur ederım.valla ne guzel ben hıc oyle duzenlı yemek yıyemem ogunde atlıyorum tabıkı abur cuburda cok yıyorum bu aralar ondan cok kılo aldım sanırım neyse dıkkat edecegız artık :))

ben cıkıyorum artık kendınıze ve bebıslere ıyı bakın Allah a emanet olun sonra gorusmek uzere hepınız cok tatlısınız yenı katıldım ama sıcak kanlılıkla cevaplar yazıyorsunuz cok tesekkur ederım hepınıze :)) a.s.opuyorumnanaktan

valla ben de öğle yemeği yemiyorum
sağlam kahvaltı yapıyorum
gün içinde de meyve bazen araya abur cuburda giriyor
akşam yemeği
ve akşam yemekten sonra meyve
iki günde bir sütlü tatlı
ama sabah akşam bol bol sütümü içiyorum

Arkadaşlar merhaba,
Bende kısmetse Mart/2010 annesi olacağım sizler gibi. Bu forumda sohbet işlerinden de pek anlamıyorum açıkcası:) akşama kadar Pc başında işyerindeyim ancak bir türlü girmeye fırsatım olamıyor Benimle aynı heyecanı ve benzer duyguları yaşayan anneler ile tanışıp, sohbet etmek, birçok konuda fikir paylaşımında bulunmak istiyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…