2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben pazartesi günü doğumu yaklaşan ıKı arkadaşımla ssk ya gittim pendik devlete
onlar kontrole girmişken ben de hemen fırsat bulup bi girim dedim
dr bebek gayet iyi dedi
üzerinden 4 gün geçti
bebeğim iyiydir di mi yaw
hareketlerini hissedemiyorum ya ondan tırsıyorum bazen,ama dr normal demişti fakat ben takıldım kaldım
gerçi biraz daha aynı şeyi tekrarlar durursam hepiniz bana dalıcaksınız birazdan

bende arada hıssedıyorum ama pek degıl. kaygılanıyor ınsan hıssedemeyınce sızınkı kac haftalık??

Merhaba kızlar bende mart annesiyim arad sizlere bakıyorum inşallah sağlıkla doğurur büyütürüz bebişlerimizi.
Asinaz ben 24+1 günlüğüm 22. haftada hissetmeye başladım doktor a söledim normal dedi herkes aynı zamanlarda hissetmez dedi yakında hissedersin üzülme

hmm benimki 22+5 oldu ama sureklı hıssetmıyorum. benim cimcime biraz tembel galibakaydirigubbakcemile3

seninki yine tembel benim kızçede tık yok,hiç anasına çekmemiş,kocam diyorki gerçi çevrede öyle inşallah anneye çeker diye,ben normalde çok hareketli,kıpır kıpır çok neşeliyimdir,bu araları saymazsakkaydirigubbakcemile3hamilelik moduna girdimde,bunalımlar vs
ama baya çekerse yandık
otur sattlerce soru sorma konuşmaz deli adam,canım kocişim benim severim ama,amannnnnnnnnnnnnnn neyse gidimde yemeğime bakim
çok güsel bi yemek yaptım ama söylemicem canınız çeker,sonra siz hamilelerle uğraşamamlülülülülülü

hoşgeldin cnm
inşallah aramızda güsel zaman geçirirsin den de ama eminimki çok seviceksin burayı
ve de çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim rahatladım
22.hafta ha süpper ya yupppi
demekki hala zamanımız var merci:teytey:

daha anca annesi. ay valla benim kocamda aynı bazen hıc konusmadan aksamı bıle edıyor o kadar yani :)) bende aynıyım bunalıma soktu valla bu hamılelık benı bı an once bebism gelsede gorsem onu bı sarılsam herseyı unutacagım valla:Saruboceq:

arkadaslar bısey soracagım ya benım dıs etlerım hergun fırcaladıgım halde o kadar hassaalastı kı aksam fırcalayıp yatıyorum sabaha sısmıs oluyolar acıyolar. doktor olur dedı nette okuyorum ordada normal yazıyo ama sızdede oluyo mu acaba merak ettım:sm_confused:

az kaldı cnm inşallah alıcaz sağsalim kucaklarımıza bebeklerimizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım Yolla ben isterim çalamadım o siteden Vivaldileride yolla zahmet olmazsa....

canım vivaldi yüklemedim henüz bilgisayarıma yüklediğim zaman onu da yollarım

bu raimond lap müzikleri bebeklerin zeka gelişimine etkisi olduğu kanıtlanmış ve ödül almış müzikler

RapidShare Webhosting + Webspace

açılan sayfadan free ye basıp geri sayımı bekleyin ekranda çıkan kodu boş kutuya yazıp download'a basın

Son düzenleme:
az kaldı cnm inşallah alıcaz sağsalim kucaklarımıza bebeklerimizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım ya insallah berde ben burda yanlızım aılem yok yanımda o yuzden cok bunalıyorum kızım olunca bana arkadas yoldas olacak insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım ya insallah berde ben burda yanlızım aılem yok yanımda o yuzden cok bunalıyorum kızım olunca bana arkadas yoldas olacak insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inan seni çok iyi anlıyorum ben de burda çok yalnızım genelde haftasonuna kadar hep evdeyim haftasonu gelsinde eşimle bişiler yapalım dışarı çıkalım diye bekliyorum valla
bu bebekler derman olcaklar bize bir ömür inşallah

selam fıstıklar ben geldim:))
dr a gittim bugün şeker testi için kan verdim veee bebişimi gördüümmmm
kızlar gülüyodu benim sıpa hehe yapıyodu oyyy maşallah 786 gr olmuş hala iri dedi dr.bana sezaryen yolları göründü.neyse.tüm ağrım sızım yorgunluktanmış.eğilmek bişeyler taşımak yasak artık siz de dikkat edin..ayakkabılarını eşinin giydirme zamanı geldi dedi drkaydirigubbakcemile3
bir de artık bana da benzemey başlamış oğluşum babamız bozuldu biraz dr bana başlarda gaz verdi diye kızdı hehe benim genlerim baskın çktı ya.gözleri bari bana benzesin dedin en çok sana benzedi diye de bana çıkıştıkaydirigubbakcemile3 erkekler..
ee sizlerde iyisiniz umarım herkeşi öpeyrum yeğenlerimi de öpeyrum..opuyorumnanaktan

evet ya bende aynıyım.insallah :Saruboceq:sen kac senelik evlisin diye sorsam ayıp etmis olmam degil mi?birde nerelisin? bizim 3 yıl bitti nasıl gectı tek basıma bu yıllar valla anlamadım. bu arada ben denizliliyim

ay masallah kac haftalık bebisinz?

mutluuu facede bi sürü funda tan war bi sürüde bebek sen ekle hasretmadendere gelin damat resmi war:)

Maşallah oğluna Hepatit, tosuncuk olmuş annesi, herşeyin yolunda olmasına sevindim, darısı diğerlerinin başına olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…