2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

at bende düzenli yiyemiyorum ya aynen...

canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun

Aramıza hoşgeldin canım, kaç haftalık bebeğin? Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizler hergün buradayız, bende çalışıyorum, işlerden fırsat buldukça yazıyorum, sende sohbete katılabilirsin elbette..

Hoşgeldin...
Bebeğini sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
Umarım güzel zaman geçirirsin burada, bizlerle...

tabiki alırız cnm
sen gel yeterki
hoşgeldina.s.

narinnaz kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Bende kısmetse Mart/2010 annesi olacağım sizler gibi. Bu forumda sohbet işlerinden de pek anlamıyorum açıkcası:) akşama kadar Pc başında işyerindeyim ancak bir türlü girmeye fırsatım olamıyor Benimle aynı heyecanı ve benzer duyguları yaşayan anneler ile tanışıp, sohbet etmek, birçok konuda fikir paylaşımında bulunmak istiyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim:))

Narinnaz hoş geldin.... Hayırlı olsun Kaç haftalıksın?
dert etme bende çok sık katılamıyorum muhabbete ama arada takip etmeye çalışıyorum

Arkadaşlar tşk.ler hepinize:) 25+1. haftadayız. Kızımız olacak inşallah ve ilk gebeliğim:) Çok şükür gayet sağlıklı ilerliyor..Bakalım haftaya kontrolüm olacak:) Kafam bugünlerde çok dolu.. Bebek hazırlıkları ile ilgili. Gerçi kendimi anneliğe hazırlamak konusunda bir eğitim programına katıldım. ancak şimdi bebeğin hazırlıkları ile ilgi kafamda birçok soru işareti var.. Sizce bu durum erken mi? yoksa artık bebek için hazırlıklara başlaka lazım mı? ne dersiniz???

tatlım biz 20+4 olduk
henüz hazırlığa başlamadım,ama biz 5 ay bitsin öyle demiştik hep eşimle
bu haftasonu başlıyoruz artık almaya,gerçi diiğer arkadaşlarda san bu konuda fikirlerini söyliceklerdir,ama bence erken değil
artık başlamalısın
birçok arkadaşımız başlamışdurumda
hem birden olmasından ise 5. aydan sonra başlamak en mantıklısı benim fikrim cnmvereliniortak

ki sen çok şükür 6 ayı bitirmişsin,Rabbim vermesin tabi ama bebek 7 aylıkkende olabilir belki,hayırlısı tabi ama hiç belli olmaz,6 ay bitmiş gönlün rahat başla bence

Kızlar,

ben henüz hatta 7. aya kadar birşey almayayım diyorum. Ama şu seminerlere katılmak isterim ama nerde nasıl onu araştırmam lazım. Biraz daha zaman geçsin az alayım öz alayım diyorum. Ama içim tabikide kıpır kıpır her gördüğüme elimi atıyorum...

hoşgeldin canım aramıza dilerim sağlıkla kucaklarsın bebeğini.opuyorumnanaktan
maşşallah erkekimize hayatım böyle giderse unut sen zaten normal doğumu baksana tosun olacak belli tekrar maşşallah diyelim.

Canım, maşallah kızına, bizden biraz öndesin sen, ben 23. haftadayım şu an, erken olduğunu düşünüyorum açıkçası, doğum şubat sonunda olacaksa, ocak ayında hazırlık yapmayı düşünüyorum, hazırlık derken, bebek odasından bahsediyorum, kıyafet, battaniye, hastane çıkış setimiz v.s. falan hazır şu an zaten.. Bebek hazırlığı derken neleri kastediyorsun mesela konuyu aç biraz daha..

Canım,

Şuan ben Mustela Eğitim programına katıldım.. Medical park-Göztepe Op. Dr. Banu ÇİFTÇİ nin hastasıyım ve Medical Park-Göztepe'de mustela programları dönem dönem oluyor. Üstelik ücretsiz ve katılım için hastanenin hastası olman gerekmiyor. Bu programın düzenleyicisi MUSTELA... Üstelik Eğitim Sertifakası bile aldım:)

Kızlar,
eğer yakınsanız Medical Park-Göztepe'deki Bebeğim olacak seminerlerine katılmanızı hepinize öneririm. Çünkü çok eğitici... + Hamilelik Rehber eğitimini AYŞE ÖNER veriyor.. Takip ediyor musunuz bilmiyorum ama bu konuda Tr.nin AYŞE ANNE'sidir.. Ve Ünlülerin bile hazırlık sürecinde tonla para verip Ulus'taki adresinde eğitim aldıkları bir eğitmen....

Simenay,

Ben bebeğin kıyafetlerini bitirdim sayılır neydeyse.. Bebek odası düşündüğümüz odada kullanmak istediğim bir köşe koltuğum var o nedenle oda almayacağım. Park yatak çok kullanışlı olduğu için park yatak aldım sadece.. Ancak ona şık bir cibinlik, perde, halı ve şifonyer düşünüyorum. + Bebek şekerlerini filanda yapmak lazım veya almak lazım ama hepsinin de uyguna gelmesi adına şimdiden mi başlasam, yoksa bunlar için erken mi? Garip bir ruh hali ile panik oldum:) Daha doğum çantası filan hazırlacak.. Haliyle gecelik vs. vs eksikler var ÜFF.. bunlar arasında boğuluyorum işte..

hepatit kullanıcısından alıntı
selam fıstıklar ben geldim:))
dr a gittim bugün şeker testi için kan verdim veee bebişimi gördüümmmm
kızlar gülüyodu benim sıpa hehe yapıyodu oyyy maşallah 786 gr olmuş hala iri dedi dr.bana sezaryen yolları göründü.neyse.tüm ağrım sızım yorgunluktanmış.eğilmek bişeyler taşımak yasak artık siz de dikkat edin..ayakkabılarını eşinin giydirme zamanı geldi dedi dr
bir de artık bana da benzemey başlamış oğluşum babamız bozuldu biraz dr bana başlarda gaz verdi diye kızdı hehe benim genlerim baskın çktı ya.gözleri bari bana benzesin dedin en çok sana benzedi diye de bana çıkıştı erkekler..
ee sizlerde iyisiniz umarım herkeşi öpeyrum yeğenlerimi de öpeyrum..

CANIM BENIMMM MASALLAH BEBEGINE DE SANA DA....

Hepatit maşallah...
Bu arada ufaklık kaç haftalık?

tatlım ben de kıyafate konusunda inanılmaz tok gözlü oldum bebek için
az alıcam asıl ihtiyaçlarını yani,doğumdan 1 ay sonra gibi gelen hediyelere bakıcam eksik varsa o zaman gidip alıcam çünkü çok fazla hediye geliyor
boşa para vermek istemiyorum
ilk üç ay çok çabuk büyüyorlarmış

Kızlar az önce sitede kolay pizza tarifi gördüm sizle paylaşmak istedim canınız çekecek biliyorum ama çok kolay geldi ondan yaniii
Süre
30 dk
Zorluk Derecesi:
Kolay
Kaç Kişilik
N/A 1 su bardağı ılık su

1 tatlı kaşığı şeker

1 yemek kaşığı toz maya

3 su bardağı un

bir kaşık sıvı yağ

300gr rendelenmiş kaşar, salam, sucuk, sosis, zeytin, biber, domates, 4-5 tane mantar, salça

1 su bardaı ılık suda 1 yemek kaşığı toz maya ve bir tatlı kaşığı şeker karıştırılıp bekletilir...Bekletirken altına bir tabak falan koyun çünkü maya kabarıp taşıyor....
Hamur yoğuluyor ve dinlendirilir...

sonra dinlenmiş hamur yğlı tepsiye yayılır...

daha sonr yayılmış olan hamurun üzerine salçayı yayıyoruz....

Kaşarın 1/3'ünü salçanın üzerine yayıyoruz..

Malzemelerimii üzerine yerleştirp kaşarı en üstüne yayıyoruz...

Ve fırında pişiriyoruz....

Afiyet olsun....

[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…