2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım usg:ultrason demek kısatlması usg oluyor yani,
ayrıntılı ultrason demek istemiştim:roflol:

hmm ok o zaman ben tr de hıc doktora gıtmedıgım ıcın terımlerı bılmıyorum pardon ya. hayırlısı hadı bakalım iyi dusun iyi olsun canım. bı problemın falan var mı nasıl gecıyo hamılelık?

haklısın cnm,
şimdilik bi sorun yok cnm,sadece 1 haftadır artık neden bebeğimi hissetmeye başlamadım diye bazen sıkıntı yapıyorum kendime 20+4 olduk

ama 21-22 de ancak hissseden arkadaşlar olmuş burda biraz rahatladım bu yüzden

hmm bende 22+5 im ama ben bıle tam hıssedemıyorum cok nadır hıssedıyorum hareketlerını kızlar bıraz daha gec hareket eder dıyolar erkekler daha cabuk baslarmıs. onlar guclu oluyo ya heralde ondankaydirigubbakcemile3 bence onun ıcın hıc canını sıkma. bende herzaman hısssetmek ıstıyorum valla ya cok harıka bı duygu ıcınde hareket etmesı:ecrin_bebek:

eminim öyledir tatlım,aslında bazen bişiler oluyor ama bebek mi değil mi anlıyamıyorum,
peki senin hamileliğin nasıl gidiyor

Arkadaşımın bebeği kürtajla alındı canlar...
Allah ona sabır versin...

Sizlerede dualarınız için çok teşekkür ederim...
Allah hepinizin evlatlarını size sizleri de evlatlarınıza bağışlasın...

Huzurlu geceler...

eminim öyledir tatlım,aslında bazen bişiler oluyor ama bebek mi değil mi anlıyamıyorum,
peki senin hamileliğin nasıl gidiyor

evet ayırt etmek zor oluyor cunku sendede aynı bılmıyorum ama cok gaz oluyor mıdemde benım. ya cok sukur benımde hıcbı zorunum yok doktorumuzda hersey ıyı dedı ama bu ay ben bıraz fazla kılo almısım bıraz frenlemem gerekıyormus:bbo: bebısımde 540 gram olmus 28 cm de boyu varmıs cımcımemın zemuszemus

sanırım sabah bahsettiğin arkadaşın,gerçekten çok üzüldüm,Rabbim tez zamanda,sağlıklı,hayırlı bir bebek nasip etsin ona da tüm isteyenlerede inşallah,gerçekten çoz zor bi durum Allah sabır versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay cok uzuldum Allah sabır versın gercektende.kac haftalıkdı? sızede huzurlu geceler

oy maşşallah kızçeme
benim kaç gram olmuş boyu ne kadar olmuş bilmiyorum valla,en son 4 hafta önce gittik
çok uzun geliyor bu kontrol zamanları
en son 160 gr dım sanırım kızçem
bakalım ne kadar olmuş
bu önemli olan ayrıntılı ultrasonda temiz,sağlıklı geçerde inşallah

amin canım insallah hıcbır sorun yoktur:Saruboceq:.en azından sız ne guzel orda her ay gorebılıyorsunuz ben her gıdısımde goremıyorum bebısımı malesef burda sokmuyolar herzaman ultrasona ( bu arada sen kac kılo aldın???

51 kg ile başladım gebeliğe
en son iki hafta önce 5 kg almıştım,iki haftadırn tartılma şansım olmadı,ama en 6 kg olmuşumdur
fakat beni görenler:yüzün toparlanmış ve de sadecegöbekten almışsın diyorlar
sadece karnım var yani
ben zaten boyuma göre zayıftım zayıf başladım gebelie,çokta almam gibi geliyor bana

hmm ıyı demekkı aynıyız hemen hemen bende 7 kılo almısım toplamda 5 haftada 5 kılo almısım ama ben bu sefer nasıl aldım bende hıc bılmıyorum ınsan fark etmıyor bıle. ama benımde sadece karnım var nereme aldım 7 kıloyu acabakaydirigubbakcemile3

aynen ben de diyorum bu kilolar nerde diye ama iyi boşver belli olmasın kilolarımız işte
bebeiklerimiz iyi sağlıklı olsun yeter

aynen ben de diyorum bu kilolar nerde diye ama iyi boşver belli olmasın kilolarımız işte
bebeiklerimiz iyi sağlıklı olsun yeter

evet canım ya o yeter tabikide. kilolar sonra verilirde insan strese giriyo onlarıda dusununce :uhm: neyse 2010 mart annelerının cevrımıcı olduguna bakabılıyomuyuz sadece ? ben daha yenı oldugum ıcın herseyı ogrenemedım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…