- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.241
Allah Allah olur bazen öyle sıkmayın kendinizi madem ağlayın
rahatlayın beni de ağlatacaksınız şimdi :gitme:
selam kızlar uzun zamandır bu topiki takip ediyorum inşallah bende mart sonu yada nisan başı anne olacam allahın izniyle..benim size sormak istediğim 22 haftalık benim bebeğim son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı çekiyorum dr idrar tahlilerimi yaptırdı ve baktı temiz dedi ama bu ağrılar için bişey bulamadı bu yüzden bana pre-par diye bir hap verdi erken doğum önleyicisi haliyle bende biraz korktum yani sizde bu haftalarda olup kasık ağrısı çeken varmı arada kramp şeklinde giriyor ve sadece yatınca hafifliyor....
az önce kaynnam görümcemi doldurmuş bana salmış saolsun bende tam tansiyon ölçtürmeye gidiyorudm bir gittim doktor bune dedi sen nasıl ayakta duruyorsun dediyaa.. öyle yüksek çıkmış ki anltamam ya ya bu kadın en sonunda beni katil edecek görümcemde 5yıllık evli çocuk yok bir konu açılmış bende" kellin ilaçı olsa kendi başına sürer demişim " demediğim şeyi dedi diye çıkarmış deli odlum sinirlendim bebeğimde çok kötü oldu hatta içimde ne ses geliyor ne birşey ya bu kadın benden ne istiyor anlamış değilimm kzıalr ya ağlamaktan gözlerim şişti belki doktor beni hastaneye yatıracak bunların yüzünden ...Dayanacak gücüm kalmadı artık yaa
az önce kaynnam görümcemi doldurmuş bana salmış saolsun bende tam tansiyon ölçtürmeye gidiyorudm bir gittim doktor bune dedi sen nasıl ayakta duruyorsun dediyaa.. öyle yüksek çıkmış ki anltamam ya ya bu kadın en sonunda beni katil edecek görümcemde 5yıllık evli çocuk yok bir konu açılmış bende" kellin ilaçı olsa kendi başına sürer demişim " demediğim şeyi dedi diye çıkarmış deli odlum sinirlendim bebeğimde çok kötü oldu hatta içimde ne ses geliyor ne birşey ya bu kadın benden ne istiyor anlamış değilimm kzıalr ya ağlamaktan gözlerim şişti belki doktor beni hastaneye yatıracak bunların yüzünden ...Dayanacak gücüm kalmadı artık yaa
Ben de öyleyim son bir-iki saattir .. Ağlamak istiyorum senağlama
kaynanaların topuna allah ahyırlı bir ölüm wersin dilerimmm bizlerden uzak...
kaynanaların topuna allah ahyırlı bir ölüm wersin dilerimmm bizlerden uzak...
ana kızlar ne bu stres bu celal bugün millette kendinize gelin bebeişleri düşünün.ASıNAZ ve YAĞMURCUM gözünüz aydın.SıMENAY ve DıLADA bayağı iyiymiş çok sevindm buna.
Valla bizde bebişimle iyiyiz yarın tetanoz aşısı olucaz yarın görüşürüz millet iyi geceler.
iyi akşamlar kızlar yarın bizde doktora gidiyoruz ayrıntılıya giricez dua edin teyzeleri bizde güzel haberler alalım Allahın izniyle:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?