2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin inşallah
bazen bende de oluyor kasık ağrıları genelde de ayaklarım üşüyünce oluyor belki sen de üşütüyosundur bazen de sertleşiyo karnımın alt tarafı 1 saatte 4 kez ya da daha fazla olmadığı sürece normalmiş rahim kendini doğuma hazırlarmış
amaaan işte acemilik böyle bişey mişş lerler mışşlarla geçiyo hamileliğimiz Rabbim sonumuzu hayır etsin :))

kıyamam yağmurcum sana,nan bana tek senin başında yok adı üstünde bizler geliniz ama ne olur üzme kendini nasıl olcak bu diceksin bana ama ,şöyle düşün ben üzülürsen bebeğimde üzülür de hemen başka şeylere odaklan ve de asla kimsenin lafının altında kalma,kimsenin seni üzmesine izin verme tatlım

şevvall arada bir kasık ağrısı hepimizi yaşıyoruz bi kaç kere çok şiddetli yaşamıştım bende ama böyle günlerce süren bişey değil 10-15 dk. falan inşallah bişey olmaz sıkma canını

jale sağol canım iyi geldi ama yazık kuzucuklara ya

kıyamam yağmurcum sana,nan bana tek senin başında yok adı üstünde bizler geliniz ama ne olur üzme kendini nasıl olcak bu diceksin bana ama ,şöyle düşün ben üzülürsen bebeğimde üzülür de hemen başka şeylere odaklan ve de asla kimsenin lafının altında kalma,kimsenin seni üzmesine izin verme tatlım

yaa kızlar noolursunuz takmayın yaa herkesin kendine göre derdi çok büyük tabii ki ama bakın elinizin altında internet denen bi fırsat var kafanızı dağıtacak bişeyler bulun bebeğiniz için yapın bunu
yağmurcum ve başkaları yüzünden kendini sıkıntıya sokan arkadaşlar benim hayat felsefemi söyleyim "DÜŞMANA İNAT BİR GÜN FAZLA YAŞAMAK" sevmediğiniz ya da sizi sevmediğini düşündüğünüz kişiler için canınızın parçasını üzmeye hakkınız yok diye düşünüyorum boşverin yaa kim ne derse desin açıklama yaptığınız halde aynı gerilim sürüyorsa yapacak başka bişey yok SALLAYIN GİTSİN

benim koca gelmek üzere hepinizi öpüyorum bebişlerinizle beraber huzurlu geceler

merhaba güzel anneler herkesin bir takım sorunları var anlaşılan ama şu dönemde kendimizin doktoru kendimiz olmalıyız kimsenin sözüne kulak asmayalım bence size en güzel rahatlatıcı bebeğinize bol bol örgüler örün o kadar rahatlıyorum ki...
şu domuz gribi belasındanda evde oturararak korunmaya çalışıyorum kont için hastaneye gitmek bile istemiyorum hatta markete bile gitmiyorum eşimide eve gelince bir güzel domeestosluyorum eve getirdiği ne varsa sirkeli suya koyuyorum kendi çapımda böle korunuyorum eğer dışarı cıkmam da gerekiyorsa eve gelip tuzlu suyla gargara yapıyorum burnuma tuzlu su cekiyorum..ve hergün 2 bardak limonlu mandalina suyu içiyorum ve sıcak içeçekler birde ialaçlarınızı düzenli alırsanız inanın(vitamin magnezyum ve kan)inanın kendinizi dinç hissedeceksiniz kafanıza kaynana görümce hiç birşeyi takmayın bence sadece karnınızdaki meleğin kapatışını tekmlerini dinleyin en büyük mutluluk o bence hepinize en güzel geceler mart anneleri 22 haftalık 1 günlüğüm bende zeynep kızımı sabırsızlıkla bekliyorum hoşçakalın:)

çok sağolun kızlar..
korkuyorum bazen fazlamı evham yapıyorum diyorum ama yok allahın izniyle bir kucağımaza sağ salim alsak başka bişey istemiyorum....

ana kızlar ne bu stres bu celal bugün millette kendinize gelin bebeişleri düşünün.ASıNAZ ve YAĞMURCUM gözünüz aydın.SıMENAY ve DıLADA bayağı iyiymiş çok sevindm buna.
Valla bizde bebişimle iyiyiz yarın tetanoz aşısı olucaz yarın görüşürüz millet iyi geceler.

sağol tatlım,simenay ve dila iyiler miymiş,nerden öğrendin,çok merak ediyorum onları ben gerçekten

iyi akşamlar kızlar yarın bizde doktora gidiyoruz ayrıntılıya giricez dua edin teyzeleri bizde güzel haberler alalım Allahın izniyle:Saruboceq:

slm hanımlar bende 2010 nisan annesiyim insallah allahım nasıp ederse sizlere bir sorum olacak ıcınızde amnio sentez yaptıranınız varmı bizden bir ay onde oldugunuz ıcın sormak ıstedım benım 4lu testıım malesef 1/35 cıktı ve yarın yaptıracam ama duygularım oyle karısıkkı allah herkesın bebegını kucagına almayı nasıp eylesın

iyi akşamlar kızlar yarın bizde doktora gidiyoruz ayrıntılıya giricez dua edin teyzeleri bizde güzel haberler alalım Allahın izniyle:Saruboceq:

inşallah tatlım,içini ferah tut sen çok güzel haberlerle geliceksin inşallah,bebeğini de uzun uzun görücen inşallah,bu arada forumda yavaşlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…