2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anadolu liselerine öğretmen alınacakmış....ben de sınava girsem mi diye düşünüyordum aralığın 27sine kadar biraz çalışabilir miyim ay da 110dk sınav salonunda oturabilir miyim acaba???

sorun olmaz herhalde canım işyerindede bazen2-3 saat kalkmadığımız oluyor napalım şansını dene bebğin uğurlu gelir ne öğretmenisin?

kızlar sağolun..ya hakikaten bosna sancı giriyor resmen karnıma...

mafoldumben

selkie çok geçmiş olsun, kendini tutma hapşırırken oyüzden ağrıyabilir

Selkiecim, hele yatarken hapşırırsam vay halime...
Canım acıyor...
Tırsıyorum biraz, cumartesiye kadar daha beter olmazsam, cumartesi sorucam doktora.

çok geçmiş olsu canım sanada

frambuaz devlet sorumluluğu üstünden atacak çünkü sen raporunu verip çalışabilir raporu alıyorsun o zamana kadar kış günü bu domuz gribide varken çalışmasak daha iyi olur bence

yağmur isteyen istediğini söylesin eğer yalan yanlış şeyler söylüyorlarsa kes alakayı görsünler nasıl oluyor yalan konuşmak bebeğide göremeyiz diye belki doğru dürüst davranırlar

frambuaz devlet sorumluluğu üstünden atacak çünkü sen raporunu verip çalışabilir raporu alıyorsun o zamana kadar kış günü bu domuz gribide varken çalışmasak daha iyi olur bence

Canım zaten 32. haftam sömestr tatilinden 2 hafta önceye geliyo. Zaten yarıyıl tatili öne çekilecek diye bir söylenti de var.
Her durumda çalışabilir raporunu aldıktan sonra topu topu 2 hafta daha okula gidicem. Sonra tatile giricez.
2. dönemi de inşallah son bi kaç haftası dışında izinli geçiricem..

canim ya lutfen uzme kendini. kaynana iste cekemez o. oglunu kiskaniyordur senden. bosver hehe de gec. sen ne oldugunu bilmiyor musun? kimse seni demedigin birsey icin yargilayamaz. senin esinle arana kimsenin girmesine ve bebegine zarar vermesine izin verme.

kızlar yeni bi toppic açtım çatlaklara karşı ne önlem aldık die yazın bakeem nelr yapıyosunuz yoksa yan gelip yatıp çatır çatır çatlamayımı bekliosunussslmaz:

kızlar aklıma bişey takıldı. bu ücretli izin aldığımızda devlet bize işgörmezlik parası verecek. Bu parayı nasıl ve nereden ne zaman alacağımızı bilen var mı? aslında biraz arştırdım ama konuyu tam bilen arkadaşlar varsa açıklarsa çok sevinirim. Bir diğeride bu işgörmezlik parası ödenen primin günü üzerinden yapılıyormuş.
""""Bir sigortalının, işsizlik sigortası ödeneğinden yararlanabilmesi için kendi istek ve kusuru dışında işsiz kalması, son üç yıl içinde 600 gün prim ödemesi ve işsiz kalmadan önceki 120 gün içinde de kesintisiz prim ödemiş olması gerekir. Kanunda işsizlik ödeneği alabilmek için öngörülen şartları taşıyanlara, 600 gün prim ödemiş olanlar için 180 gün, 900 gün prim ödemiş olanlar için 240 gün, 1080 gün ve daha fazla prim ödemiş olanlar için 300 gün süre ile bu ödenek ödenecektir. """
benim 1510 günlük primim ödenmiş nasıl hesaplayacağım lütfen yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa yazsın canlarım...

aynen öyle...sorun çıkmaz canım dert etme...benimkiler söylene söylene kabul ettiler çünkü mecbur olduklarını biliyorlardı...ne olursa olsun seninkiler de kabul ederler...

Allah herkesin gönlüne göre verir sen sıkma güzel canını da yavrunu da.....

kızlar yeni bi toppic açtım çatlaklara karşı ne önlem aldık die yazın bakeem nelr yapıyosunuz yoksa yan gelip yatıp çatır çatır çatlamayımı bekliosunussslmaz:

Ben 2. sini yapıyorum!! delikafadulden
En çatlak 2010 Mart annesi ünvanını kimseye kaptırmamak için çok çalışıyorum.. :lepi:

ohh işleri bitirdim yemekdi tatlıydı derken saat 5 olmuş
hasta olan arkadaşlardan iyi haberler gelmiş sevindim ama yeni hastalanan arkadaşlarım var geçmiş olsun kızlar hepinize acil şifalar
yağmurcum canım benim boşvereceksin başka yolu yok şu an biliyorumki ne söylesek boş sinirlisin çünkü ama olmamış gibi yap eşinle bunun konusunu bile konuşma bırak çatlasınlar anlasınlarki yaa biz ne yaparsak yapalım bizi takmıyo keyfine bakıyo desinler bazen hiç tepki vermemek tepki vermekten çok daha iyidir

bende 1 aydır artık hiç birşey demiyorum ses çıkarmdığımiçin bunu yapıyor görümcelede aram iyi aslında ama sırf ara bozmak için yapıyor ya. bende erkek annsi olacam ama ben böyle olmayacam...

eşim saolsun benden yana söyeldim sen ne yapıyorsun hem kendine hem bebeğe zarar veriyorsun sana yada ona birşey olsa kim üzülecek kimse dedi ama insan bu kdar açımasız olamaz ama akşama konuşacam...

adigenur arkadaşım işgöremezlik ödeneğinden girmiş, işsizlik ödeneğinden çıkmışsın
sen bu işi biraz karıştırmışsın sanırım :))
ikisi farklı kavramlar a.s

işgöremezlik ödeneği doğumdan 8 hafta önce açılan ve doğumdan 8 hafta sonra kapanan istirahat ile ilgili
istirahate ayrılmadan son 90 gün içindeki yatan brüt primlerimiz üzerinden hesaplanır

test yapmadan nasıl teşhis koymaya başlamışlarki?aman sen uzak dur hayatım...

kıskanıyorlardır güzelim sen takma onları ama yanlarınada bırakma...eşin ne diyor bu yaptıklarına...sende gidip gelme onlarla bundan sonra...

selkie çok geçmiş olsun, kendini tutma hapşırırken oyüzden ağrıyabilir

yok canım hiç tutmuyorum kendimi ama yinede ağrı giriyor...

çok geçmiş olsu canım sanada

yağmur isteyen istediğini söylesin eğer yalan yanlış şeyler söylüyorlarsa kes alakayı görsünler nasıl oluyor yalan konuşmak bebeğide göremeyiz diye belki doğru dürüst davranırlar[/QUOTE]

canım sağol

selamlar hepinize arkadaşlar.daha yeni geldim evev direk size yazıyorum.

bugün babasıyla bebeğimizi görmeye gittik.maşşallah erkeğim büyümüş.600 gr olmuş.doktorumuz ultrasonunu değiştirmiş buyüzden görüntü falan önceye göre daha netti özelliklede pipisiiiikaydirigubbakcemile3.eli kafasında yatıyor meleğim.doktorumuz herşey yolunda dedi Allaha çok şükür:Saruboceq:.
sonrada babamızı doktora götürdük grip olmuş doktor rapor verdi.inşaallah çabucak iyileşir.bide doktor bolbol c vitamini alın dedi.

yağmurcum insan sevdiğinin sözlerinikafaya takarmış o dşüncesiz insanlar yüznden ndn kendini ve bebeğiniüzyosunki senin için bebişin en değerli varlığın olduğuna göre onu üzmeye hakkın yok:teselli:
sende benim gibi yap benimkiler bişey dediği zaman tınnnnnnnnnnnnnn diyorum tınlıyorum :)umursamaz davranıyorum daha çok deliriyorlarkaydirigubbakcemile2
kendine ve bebişine ii bakopuyorumnanaktan
tümgüzel annişere iyi akşamlarrrrrrr sizide kocamaaaaaaaaaanopuyorumnanaktan

hoşgeldin...gözün aydın..maşallah paşaya...eşine de çook geçmiş olsun..inş. sana bulaştırmdan çabucak iyileşir...

cnm çok sevindim prensinle hasret giderdin demek maşallah kilosuda güzelmiş
Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.
bende bu c.tesi prensesimi görücem inş.

artık öyle yapacağım takmayacam ama mecbur suratlarını laflarını duymak zorundayım... Alalhım bebeğime sağlık versin yeter herkeze çok tşk ederim şimdiden hayrılı akşamlar karnıma ağrılar giriyor eve gidip dinlencem :gitme:

gözün aydın canım maşallah bebişine
eşinede geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…