- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.201
Anadolu liselerine öğretmen alınacakmış....ben de sınava girsem mi diye düşünüyordum aralığın 27sine kadar biraz çalışabilir miyim ay da 110dk sınav salonunda oturabilir miyim acaba???
kızlşar bende grip olmuşum hapşırıp duruyorum burnumda akıyor..gıçık!sabahtan beri mandalina yiye yiye midem kalktı...öff yaa...oğlum gripti tam iyileştirdim geçen hafta dün yine tekrarlamıştı..sanırım ondan bulaştı banada..hapşırırken karnım acıyor yaaa(((((((((
kızlar sağolun..ya hakikaten bosna sancı giriyor resmen karnıma...
mafoldumben
Selkiecim, hele yatarken hapşırırsam vay halime...
Canım acıyor...
Tırsıyorum biraz, cumartesiye kadar daha beter olmazsam, cumartesi sorucam doktora.
Bu idarecilerin hepsi böyle... İnşallah benimkinde bi sorun çıkmaz..
Bi de 32. haftamızda doktordan belge getirmemiz gerekiyomuş. Doğuma şu kadar hafta kalana kadar çalışması uygundur. Doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktaracak diye.
Bu devletin ne çok kırtasiye formalitesi var ya..
frambuaz devlet sorumluluğu üstünden atacak çünkü sen raporunu verip çalışabilir raporu alıyorsun o zamana kadar kış günü bu domuz gribide varken çalışmasak daha iyi olur bence
az önce kaynnam görümcemi doldurmuş bana salmış saolsun bende tam tansiyon ölçtürmeye gidiyorudm bir gittim doktor bune dedi sen nasıl ayakta duruyorsun dediyaa.. öyle yüksek çıkmış ki anltamam ya ya bu kadın en sonunda beni katil edecek görümcemde 5yıllık evli çocuk yok bir konu açılmış bende" kellin ilaçı olsa kendi başına sürer demişim " demediğim şeyi dedi diye çıkarmış deli odlum sinirlendim bebeğimde çok kötü oldu hatta içimde ne ses geliyor ne birşey ya bu kadın benden ne istiyor anlamış değilimm kzıalr ya ağlamaktan gözlerim şişti belki doktor beni hastaneye yatıracak bunların yüzünden ...Dayanacak gücüm kalmadı artık yaa
İnternetten Funna baby diye aratırsan halı, perde takım çok güzel kombinasyonlar var. Ama fiyatları pek uygun değil.
Biz Atlantik'ten seri sonu mağazasından yarı fiyatına halı aldık bebek odasına. Perdemiz de zaten halıya uyumluydu..
Bu idarecilerin hepsi böyle... İnşallah benimkinde bi sorun çıkmaz..
Bi de 32. haftamızda doktordan belge getirmemiz gerekiyomuş. Doğuma şu kadar hafta kalana kadar çalışması uygundur. Doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktaracak diye.
Bu devletin ne çok kırtasiye formalitesi var ya..
az önce kaynnam görümcemi doldurmuş bana salmış saolsun bende tam tansiyon ölçtürmeye gidiyorudm bir gittim doktor bune dedi sen nasıl ayakta duruyorsun dediyaa.. öyle yüksek çıkmış ki anltamam ya ya bu kadın en sonunda beni katil edecek görümcemde 5yıllık evli çocuk yok bir konu açılmış bende" kellin ilaçı olsa kendi başına sürer demişim " demediğim şeyi dedi diye çıkarmış deli odlum sinirlendim bebeğimde çok kötü oldu hatta içimde ne ses geliyor ne birşey ya bu kadın benden ne istiyor anlamış değilimm kzıalr ya ağlamaktan gözlerim şişti belki doktor beni hastaneye yatıracak bunların yüzünden ...Dayanacak gücüm kalmadı artık yaa
sorun olmaz herhalde canım işyerindede bazen2-3 saat kalkmadığımız oluyor napalım şansını dene bebğin uğurlu gelir ne öğretmenisin?
inşallah canım...İngilizce öğretmeniyim ben...
Canım zaten 32. haftam sömestr tatilinden 2 hafta önceye geliyo. Zaten yarıyıl tatili öne çekilecek diye bir söylenti de var.
Her durumda çalışabilir raporunu aldıktan sonra topu topu 2 hafta daha okula gidicem. Sonra tatile giricez.
2. dönemi de inşallah son bi kaç haftası dışında izinli geçiricem..
aynı durumdayız...doğum öncesi çok da anlamlı olmuyor maalesef...iki hafta daha gidip ikinci dönemin ilk günü ayrılırım diyorum ben de bir hafta için değmez...ama erkene alınsa tatil yaz dönemi okul uzayabilir biz de dönmek zorunda kalabiliriz....hayırlısı artık...
kızlar yeni bi toppic açtım çatlaklara karşı ne önlem aldık die yazın bakeem nelr yapıyosunuz yoksa yan gelip yatıp çatır çatır çatlamayımı bekliosunussslmaz:
ışyerinden bir arkadaş 3 gündür gripti.
Bugün doktora gitti. Artık test yapmıyorlarmış, doktor muayene etmiş, büyük ihtimalle domuz gribisin demiş.
Ateşim yok falan demiş arkadaş, her bünyede birebir aynı tepkileri vermez, ateşsiz de geçiriyor olabilirsin demiş doktor. Paniğe kapılmaya gerek yok, mevsimsel grip gibi atlatırsın geçer, ama çocuklardan ve hamilelerden uzak dursan iyi olur demiş.
Çıldırıcam valla ya...
ohh işleri bitirdim yemekdi tatlıydı derken saat 5 olmuş
hasta olan arkadaşlardan iyi haberler gelmiş sevindim ama yeni hastalanan arkadaşlarım var geçmiş olsun kızlar hepinize acil şifalar
yağmurcum canım benim boşvereceksin başka yolu yok şu an biliyorumki ne söylesek boş sinirlisin çünkü ama olmamış gibi yap eşinle bunun konusunu bile konuşma bırak çatlasınlar anlasınlarki yaa biz ne yaparsak yapalım bizi takmıyo keyfine bakıyo desinler bazen hiç tepki vermemek tepki vermekten çok daha iyidir
selamlar hepinize arkadaşlar.daha yeni geldim evev direk size yazıyorum.
bugün babasıyla bebeğimizi görmeye gittik.maşşallah erkeğim büyümüş.600 gr olmuş.doktorumuz ultrasonunu değiştirmiş buyüzden görüntü falan önceye göre daha netti özelliklede pipisiiiikaydirigubbakcemile3.eli kafasında yatıyor meleğim.doktorumuz herşey yolunda dedi Allaha çok şükür:Saruboceq:.
sonrada babamızı doktora götürdük grip olmuş doktor rapor verdi.inşaallah çabucak iyileşir.bide doktor bolbol c vitamini alın dedi.
bugün babasıyla bebeğimizi görmeye gittik.maşşallah erkeğim büyümüş.600 gr olmuş.doktorumuz ultrasonunu değiştirmiş buyüzden görüntü falan önceye göre daha netti özelliklede pipisiiiikaydirigubbakcemile3.eli kafasında yatıyor meleğim.doktorumuz herşey yolunda dedi Allaha çok şükür:Saruboceq:.
sonrada babamızı doktora götürdük grip olmuş doktor rapor verdi.inşaallah çabucak iyileşir.bide doktor bolbol c vitamini alın dedi.
yağmurcum insan sevdiğinin sözlerinikafaya takarmış o dşüncesiz insanlar yüznden ndn kendini ve bebeğiniüzyosunki senin için bebişin en değerli varlığın olduğuna göre onu üzmeye hakkın yok:teselli:
sende benim gibi yap benimkiler bişey dediği zaman tınnnnnnnnnnnnnn diyorum tınlıyorum :)umursamaz davranıyorum daha çok deliriyorlarkaydirigubbakcemile2
kendine ve bebişine ii bakopuyorumnanaktan
tümgüzel annişere iyi akşamlarrrrrrr sizide kocamaaaaaaaaaanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?