2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinize maşallah canım. Eşine de geçmiş olsun. Dikkat et sana da bulaşmasın...

Bebeğinize maşallah. Eşine de çok geçmiş olsun. Dikkat et sana da bulaşmasın canım.

yazcığım gözün aydın tontiş olmuş ufaklık maşallah.........

Arkadaşlar bu arada dila ve simenaydan hala haber yok
ve az önce dikkatimi çekti dila nın üyeliği banlanmış, neden ki acaba ya :uhm:

Yağmur'cum yazışmalarınızı okudum demin ama katılamadım yoğunluktan.. Çıkmışsın Sende...
Bu mevzu ben dahil maalesef birçoğumuzun başında var.. ınan bana bu konuda tek değilsin.. Allah herkese merhamet versin başka ne denir ki!

Sadece şunu unutma! Senin bu denli dedikodunu yapan veya günahını alan insanların muhakkak bir takım kompleksleri vardır. Böylesi kişiler içinde asla kendini ve bebeğini üzmeye değmez. Bende bugünlerde hep geçmişde bana yaşatılanlara dönüyorum, yüzlerine bile bakmak istemiyorum ama sonra eşim geliyor aklıma, kendim geliyorum ve herşeyden önemlisi bebeğim geliyor. ınan bana en çok kuzucuk etkileniyor. Sevmediğin kişilerin seni yıpratmasına izin verme.. ızin verme ki! Kendinden bile daha değerli olan bu kuzucuk etkilenmesin.. Önemli olan O, sen ve Eşin.. Ve seni sevenler.. Gerisi inan bana önemli değil.. Konuşan konuşsun. Sen yücelirsin, Onlarsa batar..

Ben toparlanıyorum kızlar.. Hepinize iyi akşamlar..

grip ve başdönmeleri için dr ile konuştum ıhlamur falan içebilirsin dedi abartmadan...öyle bilinmedik bitkierden olanları içme ama dedi...şu karışımlar satılıyor ya onları kast etti...birde kan sayımı yaptırmamı istedi...kanın değeri düştüyse o nedenlede tansiyonun düşer dedi...

hoşgeldin...gözün aydın..maşallah paşaya...eşine de çook geçmiş olsun..inş. sana bulaştırmdan çabucak iyileşir...

cnm çok sevindim prensinle hasret giderdin demek maşallah kilosuda güzelmiş
Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.
bende bu c.tesi prensesimi görücem inş.

gözün aydın canım maşallah bebişine
eşinede geçmiş olsun

Bebeğinize maşallah canım. Eşine de geçmiş olsun. Dikkat et sana da bulaşmasın...

yazcığım gözün aydın tontiş olmuş ufaklık maşallah.........

Yaz cım bebişin baya büyümüş, maşaallah :lepi:
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım.bebeğimi ekranda görünce bende "aaa nasıl da büyümüş" dedim.Allahım korusun onu ve sizlerin meleklerini:Saruboceq:.
eşimde inşaallah dediğiniz gibi bana bulaştırmadan atlatır sağolun kızlar.

çok gerginim bugünn neden kızlar yaa wücudum kasıldı sinirden sebebinide bilmiyorum ama hüngür hüngür bağıra çağıra ağlamak istiyorum deliricem.. birine patlicam şimdi elemanlara ters dawranıyorum, kötü oluyo yaa ne yapmam lazım rahatlıyamıyorum bi türlü((((((((((((((

Ben de öyleyim son bir-iki saattir .. Ağlamak istiyorum senağlama

aaa noluyo kıızz sakin ol bebişi strese sokma müzik falan dinle ama damardan olmasın sakın lmaz: böyle neşeli müzikler falan hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: :teytey: :dance:

selam kızlar uzun zamandır bu topiki takip ediyorum inşallah bende mart sonu yada nisan başı anne olacam allahın izniyle..benim size sormak istediğim 22 haftalık benim bebeğim son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı çekiyorum dr idrar tahlilerimi yaptırdı ve baktı temiz dedi ama bu ağrılar için bişey bulamadı bu yüzden bana pre-par diye bir hap verdi erken doğum önleyicisi haliyle bende biraz korktum yani sizde bu haftalarda olup kasık ağrısı çeken varmı arada kramp şeklinde giriyor ve sadece yatınca hafifliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…