- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.221
selamlar hepinize arkadaşlar.daha yeni geldim evev direk size yazıyorum.
bugün babasıyla bebeğimizi görmeye gittik.maşşallah erkeğim büyümüş.600 gr olmuş.doktorumuz ultrasonunu değiştirmiş buyüzden görüntü falan önceye göre daha netti özelliklede pipisiiiikaydirigubbakcemile3.eli kafasında yatıyor meleğim.doktorumuz herşey yolunda dedi Allaha çok şükür:Saruboceq:.
sonrada babamızı doktora götürdük grip olmuş doktor rapor verdi.inşaallah çabucak iyileşir.bide doktor bolbol c vitamini alın dedi.
bugün babasıyla bebeğimizi görmeye gittik.maşşallah erkeğim büyümüş.600 gr olmuş.doktorumuz ultrasonunu değiştirmiş buyüzden görüntü falan önceye göre daha netti özelliklede pipisiiiikaydirigubbakcemile3.eli kafasında yatıyor meleğim.doktorumuz herşey yolunda dedi Allaha çok şükür:Saruboceq:.
sonrada babamızı doktora götürdük grip olmuş doktor rapor verdi.inşaallah çabucak iyileşir.bide doktor bolbol c vitamini alın dedi.
hoşgeldin...gözün aydın..maşallah paşaya...eşine de çook geçmiş olsun..inş. sana bulaştırmdan çabucak iyileşir...
cnm çok sevindim prensinle hasret giderdin demek maşallah kilosuda güzelmiş
Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.
bende bu c.tesi prensesimi görücem inş.
gözün aydın canım maşallah bebişine
eşinede geçmiş olsun
Bebeğinize maşallah canım. Eşine de geçmiş olsun. Dikkat et sana da bulaşmasın...
yazcığım gözün aydın tontiş olmuş ufaklık maşallah.........
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım.bebeğimi ekranda görünce bende "aaa nasıl da büyümüş" dedimYaz cım bebişin baya büyümüş, maşaallah :lepi:
Ben 2. sini yapıyorum!! delikafadulden
En çatlak 2010 Mart annesi ünvanını kimseye kaptırmamak için çok çalışıyorum.. :lepi:
Ben de öyleyim son bir-iki saattir .. Ağlamak istiyorum senağlamaçok gerginim bugünn neden kızlar yaa wücudum kasıldı sinirden sebebinide bilmiyorum ama hüngür hüngür bağıra çağıra ağlamak istiyorum deliricem.. birine patlicam şimdi elemanlara ters dawranıyorum, kötü oluyo yaa ne yapmam lazım rahatlıyamıyorum bi türlü((((((((((((((
çok gerginim bugünn neden kızlar yaa wücudum kasıldı sinirden sebebinide bilmiyorum ama hüngür hüngür bağıra çağıra ağlamak istiyorum deliricem.. birine patlicam şimdi elemanlara ters dawranıyorum, kötü oluyo yaa ne yapmam lazım rahatlıyamıyorum bi türlü((((((((((((((
bilmiyorum hijyenim ya inanılmaz bi ağlama potansiyeli oluştu :gitme:hooop kızlar ne oluyor
bebiklerinizi düşünün bakiyim ne bu ağlama modu
hadi bakiyim gülün gayri ne var ki ağlayacak :1hug: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?