- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.261
slm hanımlar bende 2010 nisan annesiyim insallah allahım nasıp ederse sizlere bir sorum olacak ıcınızde amnio sentez yaptıranınız varmı bizden bir ay onde oldugunuz ıcın sormak ıstedım benım 4lu testıım malesef 1/35 cıktı ve yarın yaptıracam ama duygularım oyle karısıkkı allah herkesın bebegını kucagına almayı nasıp eylesın
selam kızlar uzun zamandır bu topiki takip ediyorum inşallah bende mart sonu yada nisan başı anne olacam allahın izniyle..benim size sormak istediğim 22 haftalık benim bebeğim son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı çekiyorum dr idrar tahlilerimi yaptırdı ve baktı temiz dedi ama bu ağrılar için bişey bulamadı bu yüzden bana pre-par diye bir hap verdi erken doğum önleyicisi haliyle bende biraz korktum yani sizde bu haftalarda olup kasık ağrısı çeken varmı arada kramp şeklinde giriyor ve sadece yatınca hafifliyor....
selkie inşallah bir an önce iyileşirsin tatlım,hapşururken kendini sıkma rahat ol yeter
kaynanaların topuna allah ahyırlı bir ölüm wersin dilerimmm bizlerden uzak...
slm hanımlar bende 2010 nisan annesiyim insallah allahım nasıp ederse sizlere bir sorum olacak ıcınızde amnio sentez yaptıranınız varmı bizden bir ay onde oldugunuz ıcın sormak ıstedım benım 4lu testıım malesef 1/35 cıktı ve yarın yaptıracam ama duygularım oyle karısıkkı allah herkesın bebegını kucagına almayı nasıp eylesın
kaydirigubbakcemile3 geçti hijyeniim şükür, arada geliyorlar işteAllah Allah olur bazen öyle sıkmayın kendinizi madem ağlayın
rahatlayın beni de ağlatacaksınız şimdi :gitme:
Teşekkürler jalecim:1hug:, bu sabah izleyebildim videoyuyooookk ağlamak yok kimseler ağlamasın hasret dimple ve herkesler şu videoyu izleyin de accık gülün bakemm
tıklayın buraya
inşaallah inşaallahh :hulya: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytgünaydın herkese , bugün hastalıkalrdan ve endişelerden kurtulmuş kaynana görümce dertlerini aşmış onalrı inadına sallamayan bir gün olamasını diliyorum
bütün güzel mart annelerine neşeli günler ..... :hulya::hulya:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
çanım sağol!
QUOTE]
canım sen hastamısın çok geçmiş olsun dikkat et kendine.lmaz:
kızlar gene rüyamda bebeğim olmuş ve onu emzirdiğimi gördüm yine çok hızlı büyüyoyrdu ... ya ben sevgilimi kocamı bu kadr görmüyorum rüyamda yaa :))::) bu ne büyük bir aşktır :):):)
hayır olsun canım.bir ara bende gördüm ama geçti sonra.sabırsızlıkla bekliyoz ya beynimiz de bizi idare etmeye çalışıyo sanırım:))artık hepten duygularla yaşıyoz..
günaydın herkese , bugün hastalıkalrdan ve endişelerden kurtulmuş kaynana görümce dertlerini aşmış onalrı inadına sallamayan bir gün olamasını diliyorum
tatlım aynen katılıyorum sana....
hasta olan tüm arkadaslara acil şifalar...
bi kaç gündür çok sıkıntıdaydım kızlar seker mevzu idrar kültüründe cıkan bi bakteri troid doktorun gıcıklıgı derken epey bi gerildim.önce sınırda gebelik sekeri çıktı ...doktorum ölecekmişim gibi davrandı sürekli risk r,isk diye diye beni bunalıma soktu.. felaket senaryolarıyla mahvetti diyebilirim sanki tek bende cıktı ve en sonda bende cıkacak... yani kızlar tamam titizlenmelerini önemsemelerini takdir ediyorum ama insan bide demezmiki ewet bu bi risk ama dikkat edersen diyete uyarsan düzelir su bu.. yok... kan veriyorum 3 saat boyunca her gördüğünde boynunu büküyo ... işte efendim idrar kulturundede bi şey çıktı aslında normalde kadınlarda vajende olan bişey ama idrarda çıkınca tam ne olduguna karar veremedik vajendende bulaşmış olabilir sınırda.. ama antibiyotiklere dirençli.. ilaç vermemiz lazım vermezsek erken dogum riski yaratır.. verirsek hastanede yatırarak vermeniz lazım.... kızlar daha neler neler.. kesin olmayan bişey için dünyamı kararttı... basladım aglamaya...yuhhh bide iiyi bişey söyle yani her yol morg...bende kakltım diğer doktoruma gittim..prof olana adam baktı.. nasıl seker...kızım canını sıkma ewet seker cıkmış ama dikkat et... diğer mevzuda yanma varmı dedi çok sınırda ne oldugu belirsiz ben ilaçda vermem zaten dedi ama git bi dadaha yaptır bakalım dedi... işte kızlar yaklasım bu yaa...şimdi 11 de sonuç bekliyorum bakalım inşalah bişey çıkmaz tekrar.. sekerimi de ölçüyorum bi alet verdiler diyet verdiler.. diyettede hersey var..saatler daha düzenli bakalım simdiye kadar hep sınırlar içinde cıktı bakalımm... sabah sabah basınızı agrıttım:))
hepatitcim sen ne yaptın nasıl çıktı sonucun?
günayydın kızlarr.... güzel bir gün olsun hayırlı haberler alalım inşallah..kujucum güzel haberler al gel ...
günaydın herkese , bugün hastalıkalrdan ve endişelerden kurtulmuş kaynana görümce dertlerini aşmış onalrı inadına sallamayan bir gün olamasını diliyorum
bi kaç gündür çok sıkıntıdaydım kızlar seker mevzu idrar kültüründe cıkan bi bakteri troid doktorun gıcıklıgı derken epey bi gerildim.önce sınırda gebelik sekeri çıktı ...doktorum ölecekmişim gibi davrandı sürekli risk r,isk diye diye beni bunalıma soktu.. felaket senaryolarıyla mahvetti diyebilirim sanki tek bende cıktı ve en sonda bende cıkacak... yani kızlar tamam titizlenmelerini önemsemelerini takdir ediyorum ama insan bide demezmiki ewet bu bi risk ama dikkat edersen diyete uyarsan düzelir su bu.. yok... kan veriyorum 3 saat boyunca her gördüğünde boynunu büküyo ... işte efendim idrar kulturundede bi şey çıktı aslında normalde kadınlarda vajende olan bişey ama idrarda çıkınca tam ne olduguna karar veremedik vajendende bulaşmış olabilir sınırda.. ama antibiyotiklere dirençli.. ilaç vermemiz lazım vermezsek erken dogum riski yaratır.. verirsek hastanede yatırarak vermeniz lazım.... kızlar daha neler neler.. kesin olmayan bişey için dünyamı kararttı... basladım aglamaya...yuhhh bide iiyi bişey söyle yani her yol morg...bende kakltım diğer doktoruma gittim..prof olana adam baktı.. nasıl seker...kızım canını sıkma ewet seker cıkmış ama dikkat et... diğer mevzuda yanma varmı dedi çok sınırda ne oldugu belirsiz ben ilaçda vermem zaten dedi ama git bi dadaha yaptır bakalım dedi... işte kızlar yaklasım bu yaa...şimdi 11 de sonuç bekliyorum bakalım inşalah bişey çıkmaz tekrar.. sekerimi de ölçüyorum bi alet verdiler diyet verdiler.. diyettede hersey var..saatler daha düzenli bakalım simdiye kadar hep sınırlar içinde cıktı bakalımm... sabah sabah basınızı agrıttım:))
canım resmen doktoruna yuh diyorum şeker için bişey diyemem ama hamilelerde yüzde 50 duyuyoruz yani şekeri çok çıktı bilmem nesi ne oldu yani metabolizma acayip değişiyor biraz daha dikaktli yaklaşması lazım hayır sen şekerden değilde stresten erkekn doğum yapacaksın :):)
idraryolu enfeksiyonunuda buradakilerin bile yarısı geçirdi hele ben önceden çok ağır ilaçalar bile kullanmıştım ve daha 4 aylık hamile iken antibiyotik verdi doktorum bana çok şükür şimdilik geçti sen iç çamaşırını sık değiştir tuvalewtte çok aşırı su kullanmadan temizle ve önden arkaya doğru temizlik yap ayakalrını ve belini mutlaka özellikle bu dönemde sıcak tut benim sana tavsiyelerim bunlar hani kusura bakma çok açık yazdım aama doktorumun bana tavsiyteleri bunlardı aklımda kaldığı kadarı ile doğumdan sonra zaten daha iyi bir tedavi görürüz mevlam bebeklerimizi korusun ....
sakın hiç bişey içinde stres yapma canım
haklısın galiba bi olsun yiyeceğim onun heryerini sabırsızlıkla bekliyorum artık kocam şimdiden kıskanmaya başladı her muhabbet ona bağlanıyor bu ne yaa diyordelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günayydın kızlarr.... güzel bir gün olsun hayırlı haberler alalım inşallah..kujucum güzel haberler al gel ...
canım yaa ne diyeceğimi bilemedim.bazen böyle düşüncesiz oluyor dr lar çok kızdım vallaklava: ben daha gitmedim.1 hafta sonra gel dedi bana dr.bu hafta yediklerime dikkat edicem c.tesi düşünüyorum .ya ben de korktm ama rahat olmaya çalışıyorum...içini ferah tut çünkü stres yediklerimiz kadar artırıyomuş kan şekerini.bir de o gece yediklerimiz anlık heyecan falan da etkiliymiş.içini ferah tut canım.hayırlı haberler al inşallah.bana da haber ver merak ederim.opuyorumnanaktan
günaydınnn güzel annişlerrrr opuyorumnanaktan seyyalcim hayır olsun inşallah zaman daraldıkça özlem ve merak hat safhada bende çok görüyorum rüyamda kime benzicek nasıl olucak çok ağlıcakmı sütümüz yeticekmi allahım hayırlısıyla gelsin şu martttttt :lepi:
hehe azcık böyle gitsin de değerimizi anlasınlar değil mi ama:))kız sakın çok abartma haa.ben bi gaz veriyom eşim işe gitmeden evmizin babası işe gidiyo bebişim hadi bye de filan diye oo benimkini gör havada geziyokaydirigubbakcemile3
hepatit seyyaltaner çok tesekkür ederim kızlar destekleriniz için... şimdi merakla saat 11.00 bekliyorum...tatlım evet hijyen konusunda çok haklısın..ama sırf hamile olmak bebegin idrar torbasına yaptıgı baskı seker riski bile enfeksiyon nedeni olabiliyomuş..zaten bende çıktığını düşündüğü bakteri normalde herkezde olan ama hamilelikte idrtarda cıkınca risk oluşturur diyor.. ama varsayım inşaalah şimdi ki sonuç iyi çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?