2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

talım,öncelikle hoşgeldin ve de kendini üzme burda bi kaç arkadaşımız amiyosentez yaptırdı,onlarında testlerinde sorun vardı sanırım,ama amiyosentez tertemiz çıktı,boşuna arkadaşlarımız üzüldü günlerce,bence sen kalbini ferah tut,herşey yolunda olur,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inaşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

önelikle bebeğin hayırlı olsun....kasık ağrıları bendede oluyor ara ara ama çok sık değil...geçmiş olsun inşallah..sık bir şekilde tekrarlamaz yine...

selkie inşallah bir an önce iyileşirsin tatlım,hapşururken kendini sıkma rahat ol yeter

çanım sağol!

kaynanaların topuna allah ahyırlı bir ölüm wersin dilerimmm bizlerden uzak...

:Saruboceq::Saruboceq: Allah iyiliğini versin emi?

anım amniyosentez yaptıran arkadaşlar var..sonuçları temiz çıktı..sende içini ferah tut..inşallah seninkide temiz çıkar...

günaydın herkese , bugün hastalıkalrdan ve endişelerden kurtulmuş kaynana görümce dertlerini aşmış onalrı inadına sallamayan bir gün olamasını diliyorum

bütün güzel mart annelerine neşeli günler ..... :hulya::hulya:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Günaydın millett opuyorumnanaktan
Allah Allah olur bazen öyle sıkmayın kendinizi madem ağlayın
rahatlayın beni de ağlatacaksınız şimdi
:gitme:
kaydirigubbakcemile3 geçti hijyeniim şükür, arada geliyorlar işte
yooookk ağlamak yok kimseler ağlamasın hasret dimple ve herkesler şu videoyu izleyin de accık gülün bakemm
tıklayın buraya
Teşekkürler jalecim:1hug:, bu sabah izleyebildim videoyu
inşaallah inşaallahh :hulya: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar gene rüyamda bebeğim olmuş ve onu emzirdiğimi gördüm yine çok hızlı büyüyoyrdu ... ya ben sevgilimi kocamı bu kadr görmüyorum rüyamda yaa :))::) bu ne büyük bir aşktır :):):)

kızlar gene rüyamda bebeğim olmuş ve onu emzirdiğimi gördüm yine çok hızlı büyüyoyrdu ... ya ben sevgilimi kocamı bu kadr görmüyorum rüyamda yaa :))::) bu ne büyük bir aşktır :):):)

hayır olsun canım.bir ara bende gördüm ama geçti sonra.sabırsızlıkla bekliyoz ya beynimiz de bizi idare etmeye çalışıyo sanırım:))artık hepten duygularla yaşıyoz..

hayır olsun canım.bir ara bende gördüm ama geçti sonra.sabırsızlıkla bekliyoz ya beynimiz de bizi idare etmeye çalışıyo sanırım:))artık hepten duygularla yaşıyoz..

haklısın galiba bi olsun yiyeceğim onun heryerini sabırsızlıkla bekliyorum artık kocam şimdiden kıskanmaya başladı her muhabbet ona bağlanıyor bu ne yaa diyor delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günayydın kızlarr.... güzel bir gün olsun hayırlı haberler alalım inşallah..kujucum güzel haberler al gel ...

günaydınnn güzel annişlerrrr opuyorumnanaktan seyyalcim hayır olsun inşallah zaman daraldıkça özlem ve merak hat safhada bende çok görüyorum rüyamda kime benzicek nasıl olucak çok ağlıcakmı sütümüz yeticekmi allahım hayırlısıyla gelsin şu martttttt :lepi:

haklısın galiba bi olsun yiyeceğim onun heryerini sabırsızlıkla bekliyorum artık kocam şimdiden kıskanmaya başladı her muhabbet ona bağlanıyor bu ne yaa diyor delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hehe azcık böyle gitsin de değerimizi anlasınlar değil mi ama:))kız sakın çok abartma haa.ben bi gaz veriyom eşim işe gitmeden evmizin babası işe gidiyo bebişim hadi bye de filan diye oo benimkini gör havada geziyokaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnn canım aminnnn önce ocak gelsin aşkım gelsin sonra mart gelsin yeni aşkım gelsinnnn :):):): kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooo sen onu bide bana sor hani ynur cuğumun yazdığı mektup varya onu ben bir değiştirdim bir eklemeler yaptım böyle babacığı msne benim sığınacak limanımsın annemle benim koruyucu meleğimsin hayatı sendne öğreneceğim herdaim senden güç alacağım felan diye adamcağız internette resmen akrşımzıda ağladı :):):) ama biizmki ben gibi kıskanç :)))) geçen futboldan konuşuyorzu ben fenerli o cimbomlu maç sonucunu konuşuyoruz hani yendik ya onalrı :):):) dedim kızında teselli ediyro abbacığım üzülmesin biz hep galip geleceğiz diyro dedim bu muhabbete bari sokma çocuğu dedi :):):) hafif hafif kıskançlık kokualrı gelmeye başladı yani burnuma :):):)

hepatit seyyaltaner çok tesekkür ederim kızlar destekleriniz için... şimdi merakla saat 11.00 bekliyorum...tatlım evet hijyen konusunda çok haklısın..ama sırf hamile olmak bebegin idrar torbasına yaptıgı baskı seker riski bile enfeksiyon nedeni olabiliyomuş..zaten bende çıktığını düşündüğü bakteri normalde herkezde olan ama hamilelikte idrtarda cıkınca risk oluşturur diyor.. ama varsayım inşaalah şimdi ki sonuç iyi çıkar...

hepatit seyyaltaner çok tesekkür ederim kızlar destekleriniz için... şimdi merakla saat 11.00 bekliyorum...tatlım evet hijyen konusunda çok haklısın..ama sırf hamile olmak bebegin idrar torbasına yaptıgı baskı seker riski bile enfeksiyon nedeni olabiliyomuş..zaten bende çıktığını düşündüğü bakteri normalde herkezde olan ama hamilelikte idrtarda cıkınca risk oluşturur diyor.. ama varsayım inşaalah şimdi ki sonuç iyi çıkar...

amin cnaım inşallah benim çenem ço kdüştü herkese tek tek ço kcevap verdim şimdi kızacakalr bana ne çok yazmışsın sayfa akıyor diye o yüzden ben biraz dinlemeye geçsem iyi olacak :):)::) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepatit:
canım yaa ne diyeceğimi bilemedim.bazen böyle düşüncesiz oluyor dr lar çok kızdım vallaklava: ben daha gitmedim.1 hafta sonra gel dedi bana dr.bu hafta yediklerime dikkat edicem c.tesi düşünüyorum .ya ben de korktm ama rahat olmaya çalışıyorum...içini ferah tut çünkü stres yediklerimiz kadar artırıyomuş kan şekerini.bir de o gece yediklerimiz anlık heyecan falan da etkiliymiş.içini ferah tut canım.hayırlı haberler al inşallah.bana da haber ver merak ederim.opuyorumnanaktan[/QUOTE]

tatlım canını sıkma bana diyetisyen dogru sandıgım yanlışları gösterdi...su girip belası yüzünden dadandıgımız meyve sulaı başlıca neden kan sekerini arttıran.. eger ailende 1. derece seker hastasıda yoksa korkulacak pek bişey yok.. zaten büyük ölçüde dogumla kaybolan bişey neyi neyle tüketmen gerektiğini söylüyorlar..beyazlar rafine seker ve türevleri yasak.. düzenli bir beslenme .. aslına bakarsan çok da saglıklı.. bebişlerimiz için nelere katlanmadık ki bunun mu üstesinden gelemiyecez...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…