- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.121
Merhaba güzel anneler
Bugün şeker yüklemesi yaptık biz de, 2.30 da sonuçlar çıkacak. Grip nedeniyle bir hafta tatil var burada. Bir hafta evden çıkmadan yatacağız. Umarım keyifler yerindedir. Dünden beri bebeğimi çok az hissediyorum, tedirginim ama inşallah bir sorun yoktur.
Ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum.
çoook teşekkürler :kedi:
aynen bende bosna yemekten sonra fenayım ellerimde artık devamlı karnımdaElim karnımda, oğlumun hareketlerini dinliyorum :)
Bir yandan da yemek sonrası rehavetinin geçmesini bekliyorum :1closedeyes:
işyerinde oturuyorumm , iş yok cok durgun ve nezle oldum burnum akıp duruyor habire onu cekiyorum ve burnumu sılıyorumm mafoldumben:umursamaz:
yarasın bizim yerimizede yeeeeeee:icecream: :icecream:iş yerindeyim patron nar getirmiş onu yiyorum kaydirigubbakcemile3
kız o ne hasret ??(cafe worldümde)herzamanki gibi wiwaldi dinliyorumtelefonla sipariş alıyorum yazıyorum yolluyorum ne yesem die düşünüyorum, yemekler yapıorum:)
bebefixilk defa duydum ama hepsiburada.com güvenli kızlar.bend ealmayı düşünüyorum ordan birşeyler.
çok büyük ama yaa 1,80 yazıo bnmde yerim olmadığından yatak odamda kalacak zaten olsada ben bebişimden ayrı odada yatamam en azından 2 yaşına kadar falan, bnce çok büyük yani ayrı bir oda açamayacaklar için.
EDEBİYATÇI CERENOVAcicişler geldimi yoksa tatilde evdemisiniz?
biz evdeyiz canım burnumuzu çıkarmayı düşünmüyoruz kaydirigubbakcemile3
fatoşş ah canım yaaa inşallah bişi olmaz korkma bn kıç üstü düşmüştüm 3,4 merdiwen daha 2 aylıktım allaha şükür bişey olmadı sıkma canını sancın kanaman yoksa bebeiş hareketliyse sorun yoktur haberdar et bizi. ması düştün ya derlerya sakınan göze çöp batar ben çok inanıyorum o yüzden çok rahat dawranıyorum walla
fty canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca... dualarım seninle.. imkanın varsa tatlım dinlen bu gün yarın...doktorunuda ara....
canım çok geçmiş olsun merak etme annesi bişey olmamıştır bebişine bende 2 defa düştüm birincisinde çok kötü düştüm kendime hamileyim diye spor ayakkabı almaya gidiyodum sivri burun ayakkabı giymiştim o gün ayakkabının burnu taşa takıldı çarşının ortasında yüzümün ve karnımın üstün e düştüm bende hemen karnıma daldım çok korkmuştum ama bebişim anne bişey olmamış der gibi birazdan hareket etti bende çok korkmuştum hiçbişey olmamıştır canını sıkma...
o da olabilir aslında
onlar nasıl birşey, link verebilir misin bakayım vereliniortak
inşaallah tatlım sağolasın
gittigidiyor dan alışveriş yaptım, pek sorun yaşamadım
ama orada daha pahalı değil miydi fiyatı ?
EDEBİYATÇI CERENOVAcicişler geldimi yoksa tatilde evdemisiniz?
biz evdeyiz canım burnumuzu çıkarmayı düşünmüyoruz kaydirigubbakcemile3
tüp beee gitti hediyeler kaydirigubbakcemile3
kizlar sagolun.
dustukten sonra 1 saat bebegim hic hareket etmedi biraz da o korkuttu beni. onu da korkuttum sanirim. neyseki hareket etmeye basladi. bende daha rahatladim.
hepimiz ayni duygulari yasadigimiz icin burasi gercekten cok moral oluyor insana.
fly çok geçmiş olsun için rahat değilse doktoruna git bende geçen düştüm galiba bundan sonra sakarlıklarımız başlayacak
kızlar facebookta çiftlik mi ne bi youn vardı biriniz eni komşu yapacktınız noldu o,ve nerden giriliyor söyleyinde ben de girim
asi bebiş mart 30 gibimi doğacak aramızda 1 ay var sanırım
tatlım sat 22 haziran,tahmini doğum tarihi 29 mart diyorlar ama genelde bir hafta önce doğuyorlar martın ortalarına doğru artık beklemeye başlarız gibime geliyor
gerçekten çok harika olmuş, tebrik etmek lazımhttp://www.kadinlarkulubu.com/dekor...bilyalarini-yapiskanli-folyoyla-kapladim.html
bir arkadaş yapmış baya beğendim ben alkisalkisalkis
a.sçok bi fark yok tatlım,ama belli de olmaz bi araştıralım da
benimde 23 mayıs sat ama şubat 28 çekiyor bana 27 şubat dedi seninde 29 mart gibi düşündüm tam bahar bebeği
çok bi fark yok tatlım,ama belli de olmaz bi araştıralım da
Ama o senin seçtiğin kaplamaya göre değişiyor... gerçi daha çok zaman var o zamana neler olur neler ....... belki seninki "anne ben yarış arabası yatak istiyorum" der kaydirigubbakcemile3
selam kızlar, ben de tüm öğretmen arkadaşların gününü kutluyorum....
aranızda bebek telsizi alan var mı? çok gerekili oluyormuş.
kızlar dün beşiğimiz geldi ama acayip boya kokuyo eğer mobilya almayı düşünüyosanız biran önce alın derim kokusu tamamen kaybolması için akşam fotoğraf çekip yarın koyarım inşallah resmini
hayırlı olsun canım güle güle kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?