2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok büyük ama yaa 1,80 yazıo bnmde yerim olmadığından yatak odamda kalacak zaten olsada ben bebişimden ayrı odada yatamam en azından 2 yaşına kadar falan, bnce çok büyük yani ayrı bir oda açamayacaklar için.

çoook teşekkürler :kedi:

EDEBİYATÇI CERENOVA
cicişler geldimi yoksa tatilde evdemisiniz?

Elim karnımda, oğlumun hareketlerini dinliyorum :)
Bir yandan da yemek sonrası rehavetinin geçmesini bekliyorum :1closedeyes:
aynen bende bosna yemekten sonra fenayım ellerimde artık devamlı karnımda

işyerinde oturuyorumm , iş yok cok durgun ve nezle oldum burnum akıp duruyor habire onu cekiyorum ve burnumu sılıyorumm mafoldumben:umursamaz:

geçmiş olsun hala geçmedimi?

iş yerindeyim patron nar getirmiş onu yiyorum kaydirigubbakcemile3
yarasın bizim yerimizede yeeeeeee:icecream: :icecream:
herzamanki gibi wiwaldi dinliyorum telefonla sipariş alıyorum yazıyorum yolluyorum ne yesem die düşünüyorum, yemekler yapıorum:)
kız o ne hasret ??(cafe worldümde)

bebefixilk defa duydum ama hepsiburada.com güvenli kızlar.bend ealmayı düşünüyorum ordan birşeyler.

penboşşşşşşşş nerelerdesin sen hafta arkadaşım
:CüvCüv: :CüvCüv:

180 yatağın genç odası hali 70*130 karyolanın ölçüsü, aynı modelin büyümeyeni de var 4 çekmecewli

fty canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca... dualarım seninle.. imkanın varsa tatlım dinlen bu gün yarın...doktorunuda ara....

kizlar sagolun.
dustukten sonra 1 saat bebegim hic hareket etmedi biraz da o korkuttu beni. onu da korkuttum sanirim. neyseki hareket etmeye basladi. bende daha rahatladim.
hepimiz ayni duygulari yasadigimiz icin burasi gercekten cok moral oluyor insana.

selam kızlar, ben de tüm öğretmen arkadaşların gününü kutluyorum....
aranızda bebek telsizi alan var mı? çok gerekili oluyormuş.

kızlar dün beşiğimiz geldi ama acayip boya kokuyo eğer mobilya almayı düşünüyosanız biran önce alın derim kokusu tamamen kaybolması için akşam fotoğraf çekip yarın koyarım inşallah resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…