- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.101
evet, yeriniz varsa gayet yerinde bir karar olur kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 benn de kulplarına bayıldım. ben de kendi odamıza portatif beşik alıp bunu da çalışma odasına koyucam. aslında ben ayrıca şifonyer almayı düşünüyordum. benim istediğim şifonyer 400 liraydı. bana da bu yatağı alıp hem de şifonyer niyetine kullanmak çok mantılı geldi. hem bebek 3-4 yaşına kadar rahat yatar baya geniş bir karyola kaydirigubbakcemile2
evet, yeriniz varsa gayet yerinde bir karar olur kaydirigubbakcemile5
ben de size gösterdiğim park yatak ve aşağıdaki şifonyeri almayı düşünüyorum a.s
178 tl
yatak odama koyacağım için mobilyalarımla da bir bütün olacak
ayrıca kulplarını da şu mobilya kulplarıyla süslemeyi düşünüyorum zemuszemus
bebefix değil miydi orası :uhm:sağolasın cnm,biz aralık sonunda sipariş vermek istiyoruz ancak o zaman müsait olucaz ama o zamana kadar gittigidiyorda kalır mı orasını bilmiyorum işte
evet, yeriniz varsa gayet yerinde bir karar olur kaydirigubbakcemile5
ben de size gösterdiğim park yatak ve aşağıdaki şifonyeri almayı düşünüyorum a.s
178 tl
yatak odama koyacağım için mobilyalarımla da bir bütün olacak
ayrıca kulplarını da şu mobilya kulplarıyla süslemeyi düşünüyorum zemuszemus
ceronoracım canım geçmiş olsun atlamışım seni sen sürekli kontrol ettir tansiyonunu ebe falanda takma uzak dur onlardan...kızlar bu arada bişey sorucam benim idrarla ilgili sorunlarım oluyor tuvalte gidip tam bitti diyorum kalkıyorum 5 dak sonra tekrar yola düşüyorum sanki hiç yapmamışım gibi...prostatlı adamlara döndüm..sizde yasıyormusunuz?
bebefix değil miydi orası :uhm:
canım üzülme ya neyse ki üzerine düşmemişsin bir şey olmaz ona onun içeride hava yastığı var korkma.
çok geçmiş olsun tatlım kaza geliyorum demez işte ama çok şükür karnın üzerine düşmemeişsin tatlım bence bi drunu ara derim işini şansa bırakma bence
geçmiş olsun canımya inşallah önemli birşey yoktur.eğer imkanın varsa yat dinlen canım Allaha emanet...
fty çok geçmiş olsun
benim de en çekindiğim şeylerden biri düşmek :gitme:
ama birşey olmamıştır inş. merak etme sen a.s
Canıımmm, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm...
Ama korkma nolur, hiç birşey olmaz bebeğine, hamileyken düşen bir sürü insan var.
Hem karnını da çarpmamışsın...
Hatırlasa Sinpac de düşmüştü, çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı.
Karın büyüdükçe vücudun ağırlık merkezi değişiyor tabi, o yüzden hepimizin başına gelebilir, dikkat etmek lazım. Biraz uzanma imkanın varsa işyerinde, çok iyi olur.
Dualarım seninle, hiç birşey olmayacak Allah'ın izniyle...
canım benim sakın korkma allahım korusun.birşey olmamıştır allahın izniyle bebeğine.ama genede içinin rahatlaması için bir dr ara istersen.
kizlar sagolun. hala gelemedim kendime. 1 saat gecti ama kalp atislarim hala hizli. cok korktum. saniyorum bugun benim icin kabus gibi gececek. umarim bugunu sag salim atlatabilirm. Allahim sizlerin basina vermesin bu dehset anini.
o da olabilir aslındaGüzel seçim alkisalkisalkis . ayrıca mobilya kaplamak için özel kağıtlar var ya ileride yerin genişleyince bebğin odasına koymak istersen şifonyeri kaplayabilirsin de
inşaallah tatlım sağolasıntatlım yatak odana koyacağın için çok uygun bence güzel günlerde kullanmak nasip olru inşalah
gittigidiyor dan alışveriş yaptım, pek sorun yaşamadımhem bebefix.com da hem de gittigidiyorda var ama ben teslimat açısından gittgidiyor daha garantidir diye düşündüm ama yanlışsam düzeltin lütfen
o da olabilir aslında
onlar nasıl birşey, link verebilir misin bakayım vereliniortak
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...bilyalarini-yapiskanli-folyoyla-kapladim.html
bir arkadaş yapmış baya beğendim ben alkisalkisalkis
o da olabilir aslında
onlar nasıl birşey, link verebilir misin bakayım vereliniortak
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...bilyalarini-yapiskanli-folyoyla-kapladim.html
bir arkadaş yapmış baya beğendim ben alkisalkisalkis
super olmuss :lepi:
cook begendim,, ne kadar tasarruflu birsey yapmış bayıldım vallaaa alkisalkisalkis
kizlar kendimi su an cok kotu hissediyorum moralim cok bozuk. Kalbim kut kut atiyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum. Yarim saat once is yerine gelirken ayagim takildi ve 2 merdiven yere kapaklandim. Duserken agzimdan ilk cikan cumle bebegim oldu. Allahtan orda 2 kisi vardi hemen yardima kostular. Gozumde yildizlar ucustu anlamadim ya o kadar da dikkat ediyorum yolda yururken dusmeyeyim diye. Duserken tam bebegimin ustune dusuyordum ama nasil anlik bir hareketse hemen ellerimle ve dizlerimin uzerine dustum.
Allahim nolur bebegime bisi olmasin. Sizde dua edin nolur.
hangi bebek odası yaaa bi daha tekrarlayında bakalım sayfaları geziorum bulamıyorum nerde o takım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?