2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet, yeriniz varsa gayet yerinde bir karar olur kaydirigubbakcemile5

ben de size gösterdiğim park yatak ve aşağıdaki şifonyeri almayı düşünüyorum a.s
178 tl
yatak odama koyacağım için mobilyalarımla da bir bütün olacak

ayrıca kulplarını da şu mobilya kulplarıyla süslemeyi düşünüyorum zemuszemus

fty'cim geçmiş olsun canım korkma canım bebişin seninle inşallah :Saruboceq: karnını çarpmamışsın canım allah korusumuş dualarımız seninle :Saruboceq:

FTY canım çok geçmiş olsun.birşey olmaz inşaallah hayatım zaten karnının üstüne düşmemişsin Allahtan.sen içini ferah tut arkadaşım.:Saruboceq:

Güzel seçim alkisalkisalkis . ayrıca mobilya kaplamak için özel kağıtlar var ya ileride yerin genişleyince bebğin odasına koymak istersen şifonyeri kaplayabilirsin de

tatlım yatak odana koyacağın için çok uygun bence güzel günlerde kullanmak nasip olru inşalah

Bekocum sağol. şu anda tansiyonumu sürekli ölçüyorum en yüksek 12 falan çıkıyor maaşallah ben doktora gideyim hayırlı haberlerle döneyim göstericem gününü o cadaloza Çok üzgünüm çoook

canım üzülme ya neyse ki üzerine düşmemişsin bir şey olmaz ona onun içeride hava yastığı var korkma.

çok geçmiş olsun tatlım kaza geliyorum demez işte ama çok şükür karnın üzerine düşmemeişsin tatlım bence bi drunu ara derim işini şansa bırakma bence

geçmiş olsun canımya inşallah önemli birşey yoktur.eğer imkanın varsa yat dinlen canım Allaha emanet...

fty çok geçmiş olsun
benim de en çekindiğim şeylerden biri düşmek :gitme:
ama birşey olmamıştır inş. merak etme sen a.s

canım benim sakın korkma allahım korusun.birşey olmamıştır allahın izniyle bebeğine.ama genede içinin rahatlaması için bir dr ara istersen.

kizlar sagolun. hala gelemedim kendime. 1 saat gecti ama kalp atislarim hala hizli. cok korktum. saniyorum bugun benim icin kabus gibi gececek. umarim bugunu sag salim atlatabilirm. Allahim sizlerin basina vermesin bu dehset anini.

kizlar sagolun. hala gelemedim kendime. 1 saat gecti ama kalp atislarim hala hizli. cok korktum. saniyorum bugun benim icin kabus gibi gececek. umarim bugunu sag salim atlatabilirm. Allahim sizlerin basina vermesin bu dehset anini.

aman kardeş sakın stres yapıp da tansiyonunu yükseltme benim gibi tansiyon delisi olursun sonunda. kolumda aletle geziyorum yaaaa kaydirigubbakcemile3

fatoşş ah canım yaaa inşallah bişi olmaz korkma bn kıç üstü düşmüştüm 3,4 merdiwen daha 2 aylıktım allaha şükür bişey olmadı sıkma canını sancın kanaman yoksa bebeiş hareketliyse sorun yoktur haberdar et bizi. ması düştün ya derlerya sakınan göze çöp batar ben çok inanıyorum o yüzden çok rahat dawranıyorum walla

Güzel seçim alkisalkisalkis . ayrıca mobilya kaplamak için özel kağıtlar var ya ileride yerin genişleyince bebğin odasına koymak istersen şifonyeri kaplayabilirsin de
o da olabilir aslında
onlar nasıl birşey, link verebilir misin bakayım vereliniortak
tatlım yatak odana koyacağın için çok uygun bence güzel günlerde kullanmak nasip olru inşalah
inşaallah tatlım sağolasın
hem bebefix.com da hem de gittigidiyorda var ama ben teslimat açısından gittgidiyor daha garantidir diye düşündüm ama yanlışsam düzeltin lütfen
gittigidiyor dan alışveriş yaptım, pek sorun yaşamadım
ama orada daha pahalı değil miydi fiyatı ?

fty canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca... dualarım seninle.. imkanın varsa tatlım dinlen bu gün yarın...doktorunuda ara....

hangi bebek odası yaaa bi daha tekrarlayında bakalım sayfaları geziorum bulamıyorum nerde o takım?

canım çok geçmiş olsun merak etme annesi bişey olmamıştır bebişine bende 2 defa düştüm birincisinde çok kötü düştüm kendime hamileyim diye spor ayakkabı almaya gidiyodum sivri burun ayakkabı giymiştim o gün ayakkabının burnu taşa takıldı çarşının ortasında yüzümün ve karnımın üstün e düştüm bende hemen karnıma daldım çok korkmuştum ama bebişim anne bişey olmamış der gibi birazdan hareket etti bende çok korkmuştum hiçbişey olmamıştır canını sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…