2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:asigim:

herzamanki gibi wiwaldi dinliyorum telefonla sipariş alıyorum yazıyorum yolluyorum ne yesem die düşünüyorum, cafe worldümde yemekler yapıorum:)

cnm çok şekr bişiy gerçekten güle gğüle kullansın minnoşsun inşallah,
peki bu saraçhane neresi oluyr ve ne kadara aldın acaba:kedi:
Teşekkürler asinazcım inşaallah
Saraçhane Fatih merkezin bir durak ilerisinde altgeçidin altında a.s
Henüz almadık ama 200-250 tl arası bişey olacak sanırım
selam kızlar neler yapıyorsunuz :hulya: ?
herkes şu anda ne yaptığını söylesin ??
bir yandan ihracat işlemleriyle uğraşıp
bir yandan da neden hala midem bulanıyor diye düşünüyorum :bbo:

kizlar kendimi su an cok kotu hissediyorum moralim cok bozuk. Kalbim kut kut atiyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum. Yarim saat once is yerine gelirken ayagim takildi ve 2 merdiven yere kapaklandim. Duserken agzimdan ilk cikan cumle bebegim oldu. Allahtan orda 2 kisi vardi hemen yardima kostular. Gozumde yildizlar ucustu anlamadim ya o kadar da dikkat ediyorum yolda yururken dusmeyeyim diye. Duserken tam bebegimin ustune dusuyordum ama nasil anlik bir hareketse hemen ellerimle ve dizlerimin uzerine dustum.
Allahim nolur bebegime bisi olmasin. Sizde dua edin nolur.

Bizim işyerinde facebook açılmıyordu bugün baktım açılıyor saldırdım hemen cafe, çiftlik vesaire....
İşler sakin henüz bir yoğunluğum yok birkaç haftaya çok yoğum olucam sipariş alınca Bizde böyle 1-2 ay boş sonra deli gibi yoğunluuukk.

canım üzülme ya neyse ki üzerine düşmemişsin bir şey olmaz ona onun içeride hava yastığı var korkma.

çok geçmiş olsun tatlım kaza geliyorum demez işte ama çok şükür karnın üzerine düşmemeişsin tatlım bence bi drunu ara derim işini şansa bırakma bence

geçmiş olsun canımya inşallah önemli birşey yoktur.eğer imkanın varsa yat dinlen canım Allaha emanet...

canım ben maddi durumları ayarlayıp alacağım. bence düz beyaz olmasındansa sedefli olması çook güzel bir hava katmış.
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, hatta çok hoş bir hava katmış rengarenk kulplar :))

işte biz de bu karyolayı düşünüyorduk asinazcım
sonra bebek odası olmayacağı için ilk etapta daha kullanışlı olur diye parkyatağa karar verdik a.s
çok güzel bir takım gerçekten
dışarıda karyolasını sormuştuk 550-650 tl arası değişiyor
o sitede çok uygun gerçekten a.s

fty çok geçmiş olsun
benim de en çekindiğim şeylerden biri düşmek :gitme:
ama birşey olmamıştır inş. merak etme sen a.s

Canıımmm, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm...
Ama korkma nolur, hiç birşey olmaz bebeğine, hamileyken düşen bir sürü insan var.
Hem karnını da çarpmamışsın...
Hatırlasa Sinpac de düşmüştü, çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı.
Karın büyüdükçe vücudun ağırlık merkezi değişiyor tabi, o yüzden hepimizin başına gelebilir, dikkat etmek lazım. Biraz uzanma imkanın varsa işyerinde, çok iyi olur.
Dualarım seninle, hiç birşey olmayacak Allah'ın izniyle...

kaydirigubbakcemile5 benn de kulplarına bayıldım. ben de kendi odamıza portatif beşik alıp bunu da çalışma odasına koyucam. aslında ben ayrıca şifonyer almayı düşünüyordum. benim istediğim şifonyer 400 liraydı. bana da bu yatağı alıp hem de şifonyer niyetine kullanmak çok mantılı geldi. hem bebek 3-4 yaşına kadar rahat yatar baya geniş bir karyola kaydirigubbakcemile2

canım benim sakın korkma allahım korusun.birşey olmamıştır allahın izniyle bebeğine.ama genede içinin rahatlaması için bir dr ara istersen.

sağolasın cnm,biz aralık sonunda sipariş vermek istiyoruz ancak o zaman müsait olucaz ama o zamana kadar gittigidiyorda kalır mı orasını bilmiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…