- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.081
Ben de hep aynı şeyi düşünüyorum, ben de mi böyle kayınvalide olucam diye yaa... Ama bunun kayınvalide olmakla ilgisi yok gibi geliyor bana, tamamen insanın huyuyla, alışkanlıklarıyla, görgüsüyle ilgili canım yaa.. Yok yok biz böyle olmayız, olmamak için ne gerekiyorsa yapmalıyız :)
bencede olmayız inşallah benim anenmde kayın valide ama nerde annem gibi biri bazen diyorlar ya birde bana çektridiler ben çektirmeyecem diye deli oluyor e hani çektirmeyecektik... Allah hayırlı evlat versinde o günleride görürür inşallahh
selam kızlar neler yapıyorsunuz :hulya: ?
herkes şu anda ne yaptığını söylesin ??
Teşekkürler asinazcım inşaallahcnm çok şekr bişiy gerçekten güle gğüle kullansın minnoşsun inşallah,
peki bu saraçhane neresi oluyr ve ne kadara aldın acaba:kedi:
bir yandan ihracat işlemleriyle uğraşıpselam kızlar neler yapıyorsunuz :hulya: ?
tatlım sen aldın mı alıcan mı,ve de düz beyaz olmaması hoşluk mu katmış sedefli olması yani
alkisalkisalkis hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt alkisalkisalkis
turkbayragi Tüm fedakar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.. turkbayragi
kizlar kendimi su an cok kotu hissediyorum moralim cok bozuk. Kalbim kut kut atiyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum. Yarim saat once is yerine gelirken ayagim takildi ve 2 merdiven yere kapaklandim. Duserken agzimdan ilk cikan cumle bebegim oldu. Allahtan orda 2 kisi vardi hemen yardima kostular. Gozumde yildizlar ucustu anlamadim ya o kadar da dikkat ediyorum yolda yururken dusmeyeyim diye. Duserken tam bebegimin ustune dusuyordum ama nasil anlik bir hareketse hemen ellerimle ve dizlerimin uzerine dustum.
Allahim nolur bebegime bisi olmasin. Sizde dua edin nolur.
kizlar kendimi su an cok kotu hissediyorum moralim cok bozuk. Kalbim kut kut atiyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum. Yarim saat once is yerine gelirken ayagim takildi ve 2 merdiven yere kapaklandim. Duserken agzimdan ilk cikan cumle bebegim oldu. Allahtan orda 2 kisi vardi hemen yardima kostular. Gozumde yildizlar ucustu anlamadim ya o kadar da dikkat ediyorum yolda yururken dusmeyeyim diye. Duserken tam bebegimin ustune dusuyordum ama nasil anlik bir hareketse hemen ellerimle ve dizlerimin uzerine dustum.
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, hatta çok hoş bir hava katmış rengarenk kulplar :))canım ben maddi durumları ayarlayıp alacağım. bence düz beyaz olmasındansa sedefli olması çook güzel bir hava katmış.
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, hatta çok hoş bir hava katmış rengarenk kulplar :))
işte biz de bu karyolayı düşünüyorduk asinazcım
sonra bebek odası olmayacağı için ilk etapta daha kullanışlı olur diye parkyatağa karar verdik a.s
çok güzel bir takım gerçekten
dışarıda karyolasını sormuştuk 550-650 tl arası değişiyor
o sitede çok uygun gerçekten a.s
canım benim sakın korkma allahım korusun.birşey olmamıştır allahın izniyle bebeğine.ama genede içinin rahatlaması için bir dr ara istersen.kizlar kendimi su an cok kotu hissediyorum moralim cok bozuk. Kalbim kut kut atiyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum. Yarim saat once is yerine gelirken ayagim takildi ve 2 merdiven yere kapaklandim. Duserken agzimdan ilk cikan cumle bebegim oldu. Allahtan orda 2 kisi vardi hemen yardima kostular. Gozumde yildizlar ucustu anlamadim ya o kadar da dikkat ediyorum yolda yururken dusmeyeyim diye. Duserken tam bebegimin ustune dusuyordum ama nasil anlik bir hareketse hemen ellerimle ve dizlerimin uzerine dustum.
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, hatta çok hoş bir hava katmış rengarenk kulplar :))
işte biz de bu karyolayı düşünüyorduk asinazcım
sonra bebek odası olmayacağı için ilk etapta daha kullanışlı olur diye parkyatağa karar verdik a.s
çok güzel bir takım gerçekten
dışarıda karyolasını sormuştuk 550-650 tl arası değişiyor
o sitede çok uygun gerçekten a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?