- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.141
hayırlı olsun semacımkızlar dün beşiğimiz geldi ama acayip boya kokuyo eğer mobilya almayı düşünüyosanız biran önce alın derim kokusu tamamen kaybolması için akşam fotoğraf çekip yarın koyarım inşallah resmini
kızlar dün beşiğimiz geldi ama acayip boya kokuyo eğer mobilya almayı düşünüyosanız biran önce alın derim kokusu tamamen kaybolması için akşam fotoğraf çekip yarın koyarım inşallah resmini
kizlar sagolun.
dustukten sonra 1 saat bebegim hic hareket etmedi biraz da o korkuttu beni. onu da korkuttum sanirim. neyseki hareket etmeye basladi. bende daha rahatladim.
hepimiz ayni duygulari yasadigimiz icin burasi gercekten cok moral oluyor insana.
canım valla eşm iki gündür ciddi ciddi böyle teklifler ile geliyor hazır yeni düzen kuracakken orda mı kursak burada meganne alana kadar orda son model mercedes alırız benim orada alacağım maaş daha iyi çocuğun çifte vatandşlık hakkı doğar ise daha iyi imkanlarda eğitim görür orada kazanıp burada aytırım yaparız istemez isen beş yılda geri döneriz gibi ama ben hepsinede hayır diyorum. birincisi benim yabancı dilim yok hadi öğrendim diyelim buradan oraya gelin gitmiş olacağım çocuğuma iyi bir gelecek derken huzursuz bir yuva mı verelim diyorum bilmiyorum haksız mıyım ama ben türkiyede kazanıp yaşamayı daha cazip görüyorum eşimin emsleği kötü değil yazılım uzmanı gitmeden önce koçnette çalışıyordu döndüğünde de kötü bir firmaya girmez herhalde en çok 2 sen sıkıntımız olur yeni düzend erken sonrasıdna gene mercedes e binmesemde iyi bir yaşam standardı tutturuuz yani :):)::):) benim oralarda kimsem yok sadce eşim kayınvalidemlerin evi ve lokantaları var bizimde kira vermeden oturabilecğimiz bir evleri var ama hiç görmedim nasıl bir ev nasıl bir ortam hiç bilmediğim şeyler olacak çok zorlanırım gibi geliyor sizler olsanız ne yapardınız .
süpersin şeker he sağol valla ya beğenmenize sevindim,antalyadan dönimde hemen verim siparişini
anım korkma bişey olmamıştır...ben oğluma hamileyken 7,5 aylık hava karlıydı kaydım merdivenlerden düştüm aynı senin gibi...bişey olmadı kalbini ferah tut...kizlar kendimi su an cok kotu hissediyorum moralim cok bozuk. Kalbim kut kut atiyor. Tuvalete gitmeye korkuyorum. Yarim saat once is yerine gelirken ayagim takildi ve 2 merdiven yere kapaklandim. Duserken agzimdan ilk cikan cumle bebegim oldu. Allahtan orda 2 kisi vardi hemen yardima kostular. Gozumde yildizlar ucustu anlamadim ya o kadar da dikkat ediyorum yolda yururken dusmeyeyim diye. Duserken tam bebegimin ustune dusuyordum ama nasil anlik bir hareketse hemen ellerimle ve dizlerimin uzerine dustum.
Allahim nolur bebegime bisi olmasin. Sizde dua edin nolur.
kızlar facebookta çiftlik mi ne bi youn vardı biriniz eni komşu yapacktınız noldu o,ve nerden giriliyor söyleyinde ben de girim
kızlar dün beşiğimiz geldi ama acayip boya kokuyo eğer mobilya almayı düşünüyosanız biran önce alın derim kokusu tamamen kaybolması için akşam fotoğraf çekip yarın koyarım inşallah resmini
tüp beee gitti hediyeler kaydirigubbakcemile3
fly çok geçmiş olsun için rahat değilse doktoruna git bende geçen düştüm galiba bundan sonra sakarlıklarımız başlayacak
sagol canim. moralim duzeldi gibi. bebegimde hareket ediyor. o yuzden biraz daha rahatim. vallahi ne yapcaz dusmemek icin bilmiyorum.
canımmm sen düştün müü geçmiş olsunn dur geçmişi bi okuyayım neyse şimdi iyisin allahtan ya insna nasıl korkuyor sabah aynı korkuyu bende yaşadım ama şükür iyiyim şimdi doktorumalada konuştum bi sorun yok mevlam korsun hepimizi
ya ben istemezdim...almanyadakilerde çok rahat yaşamıyor..çouklara türk kültürünü vermek çok zor oluyor..benim yiğenlerim (4 tane var)hiç biri doğru düzgün türkçe konuşmayı bilmiyor..ya ben sıçak bakmıyorum..hem gurbet çok zor yaa....ama maddi açıdan eşinin işi güzel olduğu için size güzel getiri getirebilir...bu açıdan mantıklı..beim eşimde merikaya yerleşme derdinde..ben istemiyorum...
anım korkma bişey olmamıştır...ben oğluma hamileyken 7,5 aylık hava karlıydı kaydım merdivenlerden düştüm aynı senin gibi...bişey olmadı kalbini ferah tut...
çanım ben ekledim ama sen varmısın bilmiyorum komşularımda..farmville oyunun adı...niçkleri karışırıyorum kim kimdi açıkçası tam çıkaramadım...bir kaç kişiyi biliyorum sadee...
çanım ilk geldiğinde öyle oluyor.2-3 gün sürüyor kokunun gitmesi.hergün sil ,çekmeçelerini falan açık bırakki kokusu çabuk gitsin..güle güle kullan...opuyorumnanaktan
ya ben istemezdim...almanyadakilerde çok rahat yaşamıyor..çouklara türk kültürünü vermek çok zor oluyor..benim yiğenlerim (4 tane var)hiç biri doğru düzgün türkçe konuşmayı bilmiyor..ya ben sıçak bakmıyorum..hem gurbet çok zor yaa....ama maddi açıdan eşinin işi güzel olduğu için size güzel getiri getirebilir...bu açıdan mantıklı..beim eşimde merikaya yerleşme derdinde..ben istemiyorum...
:lepi:
anım korkma bişey olmamıştır...ben oğluma hamileyken 7,5 aylık hava karlıydı kaydım merdivenlerden düştüm aynı senin gibi...bişey olmadı kalbini ferah tut...
çanım ben ekledim ama sen varmısın bilmiyorum komşularımda..farmville oyunun adı...niçkleri karışırıyorum kim kimdi açıkçası tam çıkaramadım...bir kaç kişiyi biliyorum sadee...
çanım ilk geldiğinde öyle oluyor.2-3 gün sürüyor kokunun gitmesi.hergün sil ,çekmeçelerini falan açık bırakki kokusu çabuk gitsin..güle güle kullan...opuyorumnanaktan
hayırlı olsun semacım
iyi günlerde kullanın inş.
nasıl birşey?
bu cafe world nasıl bişiy ya nasıl oynıcam napcam ben burda kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni komşunuz yapın çabuk
ben de oynuyorum kızlar ekleyin beni de komşuluk edelim para kazanalım hehe
yemek yapıp servis ediyon ben oynuyom hepsini çok eğlenceli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?