2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızalr biri beni durdursun ne olur yaa oburluğumdan duramıyorum.sırf canım istedi diye kalktım kek börek yaptım.şimdiye kadar 10 kilo aldım böyle ne yapacağım benmafoldumben yemeden duramıyorum doğuma kadar kaç kilo olacağım tahmin edemiyorum.mafoldumbenmafoldumben

ohhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsun,kızım her zaman mı hamile olcan kaç ay kaldı zaten şurda ye ye ama çok abartmalaelaelaelaelae

selam oyun düşkünü anneler,
ben bilgilerimi güncellemek istiyorum.
23+3 günlük 557 gr 28 cm kilo mu sölemiyecemmm utanıyorummm :))))

ıYı AKŞAMLARa.s.
canlarım herkes iyidir umarım bugün annemdeydim bayramda burada değilim vedalaşmaya gittim geçmişi okuyamadım kusura bakmayın işim çok çünkü merhaba demek için uğradım valiz hazırlıycam banyo falan derken iş çok yani
yarın sabah erkenden hastaneye gideceğim öğleden sonrada uçağa biniyoruz birdaha yazma fırsatım olmayacak o yüzden
HEPıNıZıN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle hepinizi çooooook öpüyorum sizi seviyorum nasipse bir hafta sonra görüşürüzz iyi akşamlar :1hug:

canım sana da iyi bayramlar dikkat et kendine olur mu opuyorumnanaktan

hayırlı yolculuklar tatlım,sağsalim gidin gelin inşallah,iyi bakın kendinize,şeker yüklemeside iyi çıkar inşallah

iyi akşamlar herkesee
eşim off daydı bakamadım bi kaçgündür herkes iyi umarım:)) ben de iyiyim şükür. bugün 100 gr glikoz testine gittim sonuçları bekliyom umarım iyi gelir.zordu ama saat te kanaldılar filan..
sonra da ilk alışverişimizi yaptık kızlar beşiğimizi ve hastane çıkışımızı aldık:)) gelsin ekliycem inş.
geçmişte problem yok umarım okuyamadım..özledim valla siziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…