- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.201
off kızlar acaip derecede karnım kasılıyor.dün temizlik yaptım yoruldum galiba:)acıyo karnımın içi resmen.çok da kıpırdamadı benim kız bugün.korktum walla.
off kızlar acaip derecede karnım kasılıyor.dün temizlik yaptım yoruldum galiba:)acıyo karnımın içi resmen.çok da kıpırdamadı benim kız bugün.korktum walla.
bilgisayarı kapatıcaktım bi bakayım dedim canım
oh ne güzel hazırlıklara başladın benim daha iki günüm var
Allah kavuştursun hayatım öpüyorum seni çok dikkat et kendine bebekine iyi geceler ben kaçıyorumopuyorumnanaktan
tatlım öncelikle teşekkür ederim
bu numarayı arayıp netteki sayfa aını söylicem di mi ona göre mi vericekler,bu arada sen de beğendin mi odayılaelaelaelaelae
Canım,
O numara üretici firmanın numarası, istanbul daki semtini söylersen, gidip görebileceğin ve satın alabileceğin bayilerini söyleyebilirler...
Ben birkaç ay önce Ankara daki bayilerini sormuştum... Konya Sokakta... Hani 1-2 yıl kullanıp atarım diyorsan bence iyi ama daha uzun vadeye dayanır mı bilmiyorum....
Ben pek karar veremedim yani...
Birkaç ay önce ben de bu takıma hastaydım.. ama yakın fiyata başka ürünler de olduğunu gördüm... Bakalım, şimdilik karasızım...
Bence sen de takımı görmeden dokunmadan karar verme... Alması kolay ama bu tür şeylerin iadesi binbir eziyet...
yok mu bilen(
asinazcım ne haber ben sık giremiyorum geldiğimde de kimseolmuyor..sende mi bilmiyorsun ne zaman gececek bu ağrı yürüyemiyorum artıkın..
herkesler uyumuş sanırım(
kızlar gezerkene gözüme çarptı çatı ağrısı diye bişey varmış..sanırım benim kaç zamandır başka şey sandığım oymuşş:))feci bişey sizde de oluyo mu??nezaman gececek biliyormusunz...
kızlar bişi sorcam ben ya biz bugün kızlarla facebook için msn adreslerini yazdık uzaklaştırılıcaklar diye bi kural varmış tırstım ben de
valla çaytı ağrısını bşlmem ama felaket belim ağrıyor..oturduğum yerden kalkmak istemiyorum...
canım o mesalaı edit yazan yerden sil...mail adresi vermek yasak...
canım asi...hani kendi yolladığın mesajların sağ alt kısımlarında edit yazan yer var..oraya tıkla..sonra çıkan yerde yazıları sil... yerine noktalar koy kaydet de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?