2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

off kızlar acaip derecede karnım kasılıyor.dün temizlik yaptım yoruldum galiba:)acıyo karnımın içi resmen.çok da kıpırdamadı benim kız bugün.korktum walla.

off kızlar acaip derecede karnım kasılıyor.dün temizlik yaptım yoruldum galiba:)acıyo karnımın içi resmen.çok da kıpırdamadı benim kız bugün.korktum walla.

cnm ya neden bu kadar yoruyorsunuz kendinizi dilimde tüy bitti söylemekten,şurda kaç ay kaldı sabredin diye,tatlım drunu aradın mı arayıp bi sorsaydın da için rahat etseydi ama korkma bence

ıki gündür giremiyorum umarım herkes iyidir.Artık bayram geldi iş güç kardeşimde okuldan geldi bayağı bir meşkuldüm.Umarım bebişler ve siz anneler iyisinizdir ilk defa geçmişe bakmadım çünkü çok birikmiş herkese iyigeceler.

herkesler uyumuş sanırım(
kızlar gezerkene gözüme çarptı çatı ağrısı diye bişey varmış..sanırım benim kaç zamandır başka şey sandığım oymuşş:))feci bişey sizde de oluyo mu??nezaman gececek biliyormusunz...

yok mu bilen(
asinazcım ne haber ben sık giremiyorum geldiğimde de kimseolmuyor..sende mi bilmiyorsun ne zaman gececek bu ağrı yürüyemiyorum artıkın..

tatlım öncelikle teşekkür ederim
bu numarayı arayıp netteki sayfa aını söylicem di mi ona göre mi vericekler,bu arada sen de beğendin mi odayılaelaelaelaelae

Canım,
O numara üretici firmanın numarası, istanbul daki semtini söylersen, gidip görebileceğin ve satın alabileceğin bayilerini söyleyebilirler...
Ben birkaç ay önce Ankara daki bayilerini sormuştum... Konya Sokakta... Hani 1-2 yıl kullanıp atarım diyorsan bence iyi ama daha uzun vadeye dayanır mı bilmiyorum....
Ben pek karar veremedim yani...
Birkaç ay önce ben de bu takıma hastaydım.. ama yakın fiyata başka ürünler de olduğunu gördüm... Bakalım, şimdilik karasızım...

Bence sen de takımı görmeden dokunmadan karar verme... Alması kolay ama bu tür şeylerin iadesi binbir eziyet...

kızlar bişi sorcam ben ya biz bugün kızlarla facebook için msn adreslerini yazdık uzaklaştırılıcaklar diye bi kural varmış tırstım ben de

tatlım sen nerelerden bakıyorsun gördün mü,kaliitesiz mi uruyordu,ve de nerelerde aratırma yapıyorsun

valla çaytı ağrısını bşlmem ama felaket belim ağrıyor..oturduğum yerden kalkmak istemiyorum...

kızlar bişi sorcam ben ya biz bugün kızlarla facebook için msn adreslerini yazdık uzaklaştırılıcaklar diye bi kural varmış tırstım ben de

canım o mesalaı edit yazan yerden sil...mail adresi vermek yasak...

canım asi...hani kendi yolladığın mesajların sağ alt kısımlarında edit yazan yer var..oraya tıkla..sonra çıkan yerde yazıları sil... yerine noktalar koy kaydet de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…