- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.221
tatlım bu konu hakkında bi fikrim yok bu aylarda mı aşlıyormuş bu e gebelikten baksana bi
valla çaytı ağrısını bşlmem ama felaket belim ağrıyor..oturduğum yerden kalkmak istemiyorum...
canım beliminki kronikleşti:))saymıyom onu artık.bi de bu çıktı başıma...
cnm orayı tıkladım sonra bi sayfa çıkıyoryazımla ilgili nerde nokta koup silcem yaw
canım baktım ama ne zaman gececek yazmıyor.yoruldum valla..yatakta dönmek bile işkence oldu.neyse siz yaşamayın kötü bişey...
valla çaytı ağrısını bşlmem ama felaket belim ağrıyor..oturduğum yerden kalkmak istemiyorum...
ilk bebebğimde o bel ağrısından son iki ay çok eziyet çekmiştim inanılmaz ağrıyordu..sonrasındada geçmedi kolay kolay...çektirdi bana baya bi..bir senedir yaşamıyordum o ağrıyı yine başladı..(((((((((
tamam yaptım canım sağolasın
diğer arkadaşlarıda uyarsak ya
canım baktım ama ne zaman gececek yazmıyor.yoruldum valla..yatakta dönmek bile işkence oldu.neyse siz yaşamayın kötü bişey...
canım o kadar kötü mü ağrıyor ya,druna sordun mu hiç hemen geçer inşallah tatlım
yaralım canımda yoklar ki burda........neyse özellerine yaz istersen canım...yada ben yazayım....tam olarak kmler vermişti adreslerini bilmiyorumda ben...
canım o kadar kötü mü ağrıyor ya,druna sordun mu hiç hemen geçer inşallah tatlım
sordum canım yorma kendini ters hareket yapma dedi..işte de cok yoruluyorum dosyalar falan cok ağır onunda etkisi varmış..ev işleri filan..kötü bişey yok şükür ama ağrı kötü hareket ederkene daha cok..
kızlar beko dan haberiniz var mı seker testi nasıl cıkmışş..
sordum canım yorma kendini ters hareket yapma dedi..işte de cok yoruluyorum dosyalar falan cok ağır onunda etkisi varmış..ev işleri filan..kötü bişey yok şükür ama ağrı kötü hareket ederkene daha cok..
kızlar beko dan haberiniz var mı seker testi nasıl cıkmışş..
ah cnm var ya siz çalışan hamiş arkadaşlarıma Allah yardım etsin valla siz bizden daha kıymetlisiniz iki canla hem çalışıp hem de ev derdi
bu arada antalyada mı yaşıyorsun ben ordan gelin geldim buraya lara dan,cuma akşam ordayım inşallah anneciğimi ve herşeyi çok özledim
ah cnm var ya siz çalışan hamiş arkadaşlarıma Allah yardım etsin valla siz bizden daha kıymetlisiniz iki canla hem çalışıp hem de ev derdi
bu arada antalyada mı yaşıyorsun ben ordan gelin geldim buraya lara dan,cuma akşam ordayım inşallah anneciğimi ve herşeyi çok özledim
sağol asicim:))opuyorumnanaktanhepimize kolaylık versin rabbim..
ayy bak heyecanlandım şimdi:))antalya da yaşıyorum lara tarfında:))) kazasız gel inşallah
laranın neresinde annenler komşu çıkarız belki:))
sağol asicim:))opuyorumnanaktanhepimize kolaylık versin rabbim..
ayy bak heyecanlandım şimdi:))antalya da yaşıyorum lara tarfında:))) kazasız gel inşallah
laranın neresinde annenler komşu çıkarız belki:))
sen nerde oturuyorsun tatlım hele bi söyle bilirim belki,kimbilir görüşürüz kısmet olursa eşim benden önce dönücek ben ondan sonra bi 4 gün daha kalıcam
iyi geceler arkadaslar opuyorumnanaktan
bir selam verip cıkıyoruuum.. hepiniz iyisinizdir umarımm bebislerinzle birlikte keyifli bir gece dilerimm
sen nerde oturuyorsun tatlım hele bi söyle bilirim belki,kimbilir görüşürüz kısmet olursa eşim benden önce dönücek ben ondan sonra bi 4 gün daha kalıcam
canım medcal park hastanesini biliyorsan onun az ilerisindeyim ben.fener mahallesi.
bayramda burdayız biz kısmetse görüşürüz tabe:)
canım medcal park hastanesini biliyorsan onun az ilerisindeyim ben.fener mahallesi.
bayramda burdayız biz kısmetse görüşürüz tabe:)
medical park hastanesi dedeman tarafında mı kalıyor
yok dedemanı geçiyorsun.laura avm var yanında da she mall sonra da medicalpark geliyor.
unutuyorsun demi:))antalya zor şehir valla 4 yıla yaklaşıyo biz geleli hala kaybolabiliyoruzkaydirigubbakcemile3
haaa anladım makro oldu orası oraları iyi biliyorum ev bakmıştık o sitelerden:))
maşallah asinaz sen uykusuzluğa geliyorsun ben sallanmaya başladım gündüz de uyuduğum halde bu hafta izin almasaydım ne olurdu halim bilmiyorum..
fırsat olursa görüşürüz canım
ohh mis gibi ana kucağı benim yerime de ye iç anne yemeklerinden:))
tamam tatlım iyi geceler sana gel beraber yiyelim tatlım,ama insan annesini özlüyor di mi,neyse tatlım Allah rahatlık versin bebişinle sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?