2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım bu konu hakkında bi fikrim yok bu aylarda mı aşlıyormuş bu e gebelikten baksana bi

canım baktım ama ne zaman gececek yazmıyor.yoruldum valla..yatakta dönmek bile işkence oldu.neyse siz yaşamayın kötü bişey...

valla çaytı ağrısını bşlmem ama felaket belim ağrıyor..oturduğum yerden kalkmak istemiyorum...

canım beliminki kronikleşti:))saymıyom onu artık.bi de bu çıktı başıma...

iyi geceler arkadaslar opuyorumnanaktan
bir selam verip cıkıyoruuum.. hepiniz iyisinizdir umarımm bebislerinzle birlikte keyifli bir gece dilerimm

iyi geceler arkadaslar opuyorumnanaktan
bir selam verip cıkıyoruuum.. hepiniz iyisinizdir umarımm bebislerinzle birlikte keyifli bir gece dilerimm

iyiyiz tatlım sen nasılsın,beni sorma ben inanılmaz açım ah annemin yanında olsamda bana şöyle çeşit çeşit yemekler pişirse diye hayaller kuruyorum şimdi,o kadar açım ki bi bardak süt içip yatmak gelmiyor işimeakannehir

yok dedemanı geçiyorsun.laura avm var yanında da she mall sonra da medicalpark geliyor.
unutuyorsun demi:))antalya zor şehir valla 4 yıla yaklaşıyo biz geleli hala kaybolabiliyoruzkaydirigubbakcemile3

yok dedemanı geçiyorsun.laura avm var yanında da she mall sonra da medicalpark geliyor.
unutuyorsun demi:))antalya zor şehir valla 4 yıla yaklaşıyo biz geleli hala kaybolabiliyoruzkaydirigubbakcemile3

ne çok yakınsınız bize dolmuşla en fazla 10 dak sürmez hehe iyi oldu valla ha
biz de eskiden afraydı orsı ama şimdi değişmiş
onun arkasında kalıyor baya yeni siteler yapılı ordayız

haaa anladım makro oldu orası oraları iyi biliyorum ev bakmıştık o sitelerden:))
maşallah asinaz sen uykusuzluğa geliyorsun ben sallanmaya başladım gündüz de uyuduğum halde bu hafta izin almasaydım ne olurdu halim bilmiyorum..
fırsat olursa görüşürüz canım
ohh mis gibi ana kucağı benim yerime de ye iç anne yemeklerinden:))

tamam tatlım iyi geceler sana gel beraber yiyelim tatlım,ama insan annesini özlüyor di mi,neyse tatlım Allah rahatlık versin bebişinle sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…