2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günayın kızlar hepinizize güzel günler diliyoru janlarım,ben birazdan dra gidicem yolculuk için izin alıcam uçak için,belki kızçemide görürüm

günaydın herkese
kızlar iş bırakan varmı aramızda?
Bosna senmi ekledin beni?

Ekledim canım...
İş bırakma deyince, bizim burda işler karmakarışık.
Doğuma kadar bir işim olur mu bilmiyorum.
Doğumdan sonra olur mu, onu hiç bilmiyorum :)
Tamam çalışmak istemiyorum demiştim ama kastettiğim böylesi değildi kaydirigubbakcemile3

Günaydın anne adayları;
Ben hiç iyi değilim dün ablamın kontrolü vardı ordan döndük ve eşimin yanına gidecektim otobüse bineyim derken kaldırım taşı ve logar arasındaki yüksekliği görmeyince sokak lambasıda yoktu durakta düştüm.
Çok şükür meleğim iyi doktora gitmedim ama hareketlerini hissediyorum.Diz kapaklarımın üstüne düştüm ve burnum yere değdi sürtüldü biraz.Onun dışında iyiyim.Kanamam yok ağrım yok akıntım yok çok şükür..Eşim çok ama çok kızdı ama yapacak bisey yoktu çok sinirlendi bana ama iyiyim desemde bende çok ama çok korktum.Yaa bisey olsydı ne yapardım ben?
Rabbim her anne adayına böyle bir sınama verir miş o yüzden daha dikkatli,yavaş adımlarda yürüyeceğim ve yavaş hareket edeceğim bu bana çok iyi ders oldu:gitme::gitme::gitme:a.s.a.s.

tamam seni kabul edeyim ,
sen özeldemi çalışıyordun ? sen işi bilen elemansın geri girersin işine ücretli izin olmuyormu sende?

Günaydın arkadaşlarrrr a.s.

pancubencim geçmiş olsun sen de mi düştüm (
neyse şükür birşeyin yok :teselli:

günaydın kıslar..öğlen yine kızımı görücem doktorum aradı yine sağolsun tekrar gel rahim ağzında açılma varmı yine bakıcam huzursuz oldum dedi...

pancuben;çok geçmiş olsun canım böyle şeyler başımıza gelmeye başladı hareketlerimizde dikkat etmek gerek bebeğin üstne düşmemişsin Allah'a şükür

sema çok güzel uyku setine bayıldım inşallah güle güle kullanırsın.opuyorumnanaktan

semacım beşiğiniz çok nazif, çok şeker
ben de böyle sade beşiklere bayılırım
uyku setini de çokk beğendim
hayırlısıyla kullanmak nasip olur inş.

biz de dün akşam aldığımız park yatağı kurup bi görelim dedik
ama kurana kadar canımız çıktı :))
resimler şuan yanımda değil, görümcem mail atacak
o zaman paylaşırım inş. sizlerle a.s

kızlar günaydın beşiğimiz fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri becerebildimmi bilmiyorum ama
http://img230.imageshack.us/img230/9953/img0661a.jpg

amann canım yaa çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine yok ya bize kesin nazar değdi kızlar söylüyorum bakın...
semahamit hayatım çok güzel içinde görmeyi nasip etsin allah bize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…