- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.241
günayın kızlar hepinizize güzel günler diliyoru janlarım,ben birazdan dra gidicem yolculuk için izin alıcam uçak için,belki kızçemide görürüm
gunaydin kizlar........
günaydın herkese
kızlar iş bırakan varmı aramızda?
Bosna senmi ekledin beni?
Ekledim canım...
İş bırakma deyince, bizim burda işler karmakarışık.
Doğuma kadar bir işim olur mu bilmiyorum.
Doğumdan sonra olur mu, onu hiç bilmiyorum :)
Tamam çalışmak istemiyorum demiştim ama kastettiğim böylesi değildi kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın beşiğimiz fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri becerebildimmi bilmiyorum ama
http://img230.imageshack.us/img230/9953/img0661a.jpg
günaydın asi inşallah sorun çıkmaz kızçeni görürsün zemuszemus
günaydın fly
Günaydın anne adayları;
Ben hiç iyi değilim dün ablamın kontrolü vardı ordan döndük ve eşimin yanına gidecektim otobüse bineyim derken kaldırım taşı ve logar arasındaki yüksekliği görmeyince sokak lambasıda yoktu durakta düştüm.
Çok şükür meleğim iyi doktora gitmedim ama hareketlerini hissediyorum.Diz kapaklarımın üstüne düştüm ve burnum yere değdi sürtüldü biraz.Onun dışında iyiyim.Kanamam yok ağrım yok akıntım yok çok şükür..Eşim çok ama çok kızdı ama yapacak bisey yoktu çok sinirlendi bana ama iyiyim desemde bende çok ama çok korktum.Yaa bisey olsydı ne yapardım ben?
Rabbim her anne adayına böyle bir sınama verir miş o yüzden daha dikkatli,yavaş adımlarda yürüyeceğim ve yavaş hareket edeceğim bu bana çok iyi ders oldu:gitme::gitme::gitme:a.s.a.s.
kızlar günaydın beşiğimiz fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri becerebildimmi bilmiyorum ama
http://img230.imageshack.us/img230/9953/img0661a.jpg
pancuben;çok geçmiş olsun canım böyle şeyler başımıza gelmeye başladı hareketlerimizde dikkat etmek gerek bebeğin üstne düşmemişsin Allah'a şükür
sağol canım benim evet düşmedim Allahtan önümde çantam da vardı o da korudu sanırırm......İyiyim çok şükür burnum ve diz kapaklarım haricinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?