2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dilacım, şimdiye kadar en yaramaz bıdık seninki çıktı valla, bak sen fırlamaya...
En güzel haber haftada bir görecek olman bence :)
İnşallah tekrarı olmaz, ikinizin de hiç bir sıkıntısı olmaz bundan sonra...
Zamanında gelse iyi olur ama erken de gelse sağlıklı olsun yeter...

dilacım sağlıcakla gelsinde birazda erken gelsin neyse ama sen ne yapmayı düşünüyosun işi yani çalışmaya dewam edecekmisin?

[COLOR="Magenta]asinazcım[/COLOR] onun kulakları çekmekle uzamaz:) ona newresim değiştir desem annen gelir değiştirir boşwer sen der yani aile çok önemli anası eğitememişki işte oğlunu biz bu yaştan sonramı yol yordam öğretcez ahhhh ahhh:gitme:

hepinize iyi akşamlar güzel anneler.ben yine eve yeni girdim.kendime bişeyler bakmaya gittim ve hiçbişey bulamadım.tabiki yok değil var ama tarz meselesi işte:1no2: sonunda lcw da bir bluz gömlek karışımı bişey gördüm akşam denemeye gideceğim.

bide oğlumun odasını beğendik arkadaşlar.bu odanın sadece kremi olacak ve birde beşiğindeki çekmeceler kullanışlı olduğundan şifonyerine ihtiyaç duymuyorum.onun yerine temizlik malzemelri ve kremleri falan için duvara raf yapacağım.nasılllll?

Son düzenleme:

dilacım tekrar geçmiş olsun canım.iyi olmanıza çok sevindim.dilerim ikiniz içinde nezaman hayırlı ise ozaman kavuşursun bebeğine.

odanız güzel tatlım krem düşündüm de bence çok güzel olucak ama bence şifonyer çok işine yarıcak arkadaşımdan biliyorum
iyi düşün derim

pembe siyah çizgili bluzmu? cnm lc de çok hüzel hamile tshirtleri, bluzleri war hamile koleksiyonuda çıkarıyo artık bnce onlara bak
beşik çok hoş gayet kullanışlı bncekaydirigubbakcemile2

evet tatlım aile gerçekten çok önemli benimki Allahtan biraz düzenliydi bana geldğinde ama gerçekten Alllah var bana evliliğimizn başından beri çok yardımcı oluyor ancakkkkkkkkkkk
kayınvalidemler çocuklarını çok rahat büyütmüşler nerde ne nasıl yapılır oturulur pek bilinmezdi
ama şimdi bunlar düzeldi
düzelmekte zorunda böyle şeylere asla gelemem pat diye ortamda bozarım valla saygı var edep var di mi

bir de eşim çocuklarını hep et ve hamur işine alıştırmış evlendim adama baktım 1 sene sürdü nerdeyse etten başka bişi yemiyor kaynanamlara gidiyoruz kaynanam dayıryo adama eti hamuru baktım olmuyor ben de sağlıklı beslenmeyi çok severim ailemden gelen bişi
çok şükür artık herşeye çeki düzen verdim sebzeyede alıştırdım alışma zorunda çünkü ben bir aile kurmak için evlendim ve istediğim gibi bir aile olmalıydım oluyorumda çok şükür,bunlara var ya böyle yapmak lazım

:lepi: ANLADIM canım benim,, bebislerimiz dogdugunda arakdas olurlar bırbırlerıne gıdıp gelırız bırbırımıze.. opuyorumnanaktan

ne güzel olur yaa...

gerek kalmadı adamı paralamaya... :)))))))))a4radı telle söyledi git istediğini al diye... :))

bu da yangına korukle gıdıyorrr kaydirigubbakcemile3
gaza getirme kız kuzuyuuu :hulya:
bu gazla gdip bugun alır valla supurgeyi kaydirigubbakcemile3
dogru ıkıncı plana atmasın kocası ama , oda duzgun duzgun konussun :lepi::kedi:[/QUOTE]

:))))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kesinlikle
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güzel ve kullanışlı bişeye benziyo cnm,inşallah memenun kalırsın

sağol canım,benimde hoşuma gitti,bakalım nasıl bişeymiş kullanınca göreceğiz...

ya hakketen bi gün ya birimizizn evinde ya da dışarda bi yerde kararlaştırıp buluşalım yaw hijyenim cnm noldu şimdi yer kesin mi

kızşar benim adam süpürgeye izin verdide,,ardından bir müjde daha verdi..biz bayramda gitmeyeceğiz ya bir yere,onunkiler geleçekmiş bize..1 ay bizde kalmayı düşünüyorlarmış,,,onlar bende kalırlarsa eğer dedikleri gibi öyle ben gelemem......hatta bir yere çıkamam.......:sinifsinif::sinifsinif:

yarın gidip alcam canım..hapimiz rahatlıçaz yarın ,,ha sabır :)))))

Çatladapatla kaç gündür benim de aklımda, iki haftadır falan görünmüyor.
Herşey yolundadır inşallah...

bende merak etiim onu,kaç gündür yok ortalıkta..herhalde ev taşıma işleriyle uğraşıyor..umarım kötü bişey yoktur...

canım geçmiş olsun tekrar..umarım tekrarlamaz bir daha.........

yok be canım bizimki semtin abisi delikanlılıkta isim yapmışmış:roflol: ağır abi yani işimi zorlaştırmasa ondan yardım etmesini bekleyen yok arada bi et sote menemen falan iyi yapar mesela bide akşamları bana meywe suyu sıkar sırtıma falan masaj yapar, saçlarımı tarar ama ew işinin lafı bile olmaz öyle yani olsun ben onu öyle kabul ettim:jeyyar::jeyyar:

odanız güzel tatlım krem düşündüm de bence çok güzel olucak ama bence şifonyer çok işine yarıcak arkadaşımdan biliyorum
iyi düşün derim
canım öylede odada birde tekli yatak duracak alanı daraltmamak adınada böyle düşündüm birde doğum yapan arkadaşlarım kıyafetlerin küçücük olduğu için çok yer tutmadığını söylüyor.evet kremi çok hoş netten bulur öylede eklerim.
pembe siyah çizgili bluzmu? cnm lc de çok hüzel hamile tshirtleri, bluzleri war hamile koleksiyonuda çıkarıyo artık bnce onlara bak
beşik çok hoş gayet kullanışlı bncekaydirigubbakcemile2

kareli olan canım.burda işte öyle bir sıkıntı var o koleksiyon burdaki lcw larda yok hamile giyim satan pek yerde yok oyüzden sıkıntı oluyor benim için.oda benimde hoşuma gitti beşikte 3-4 yaşına kadar yatar dolabı zaten yeterli.ilerdede genç odası yaparız kısmet olursa.

yerim onun ağır abiliğini,sen de ağır abla ol,tabi bunlar şaka cnm sakın beni yanlış anlamayın ha ben biraz muzip bir tipim yaramazım yani
o saç tarama işine ben de bayılıyorum eşim banyodan sonra alır önüne havluyu açar benim saçları tabi bu adam böyle değildi aşkım canım cicim nolurrrr derken bebek gibi oldumlaelaelaelaelae

çanım çok güzelmiş takım..güle güle kullansın şimdiden...

kızlar benim kız maşşallah sürekli oynuyor şu an bile oynuyor artık dışardan net belli oluyor
şimdi o oynadıkça benim çok tatlı bir şekilde idrarım geliyor acayip bişi,idrar yok ama vurdukça sanki saatlerdir gitmiyormuşum gibi

Herkese merhaba.Bosna umarım iş yerinde herşey düzelir.
DıLACIM iyi olduğuna sevindim.
PANCUMEN büyük geçmiş olsun canım yine allah korumuş bebeişini.
Umarım diğer annişlerde iyidir.Bizde gayet iyiyiz bebeiş kıpır kıpır.
ÇATLADAPATLAYA neoldu acaba bende merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…