- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.461
ben geldimmm...
biras kasılmalarımız var erken gelicek galiba benim sıpa...rahim ağzında açılma falan yok
yine kontrol altındayız kanamanın tekrar olmayacağı kesin değilmiş dikkat edicez haftada bir kızımızı görmeye gidicez korkucak bişi yok sanırım galiba heraldeyse...
ben geldimmm...
biras kasılmalarımız var erken gelicek galiba benim sıpa...rahim ağzında açılma falan yok
yine kontrol altındayız kanamanın tekrar olmayacağı kesin değilmiş dikkat edicez haftada bir kızımızı görmeye gidicez korkucak bişi yok sanırım galiba heraldeyse...
oy canlarım sağolun...
kesin bişey söylemedi bu kız fazla durmayacak galiba dedi...
kasılmaları ben hissetmiyorum hayatım ultrasonda görünüyo böyle dağ gibi bebeği gördüğün yerde minik tepecik düşün sıkıştırmış onu kıyamam yaa...
bir iki saat ayaklarını uzat geçer oturduğun için çocuk kasılıyor dedi amma hassasız yaa...ayy bide ayağının birini yukarı kaldırdı sonra ağzına götürdü yaa şaka gibiydi...
hepinize iyi akşamlar güzel anneler.ben yine eve yeni girdim.kendime bişeyler bakmaya gittim ve hiçbişey bulamadım.tabiki yok değil var ama tarz meselesi işte:1no2: sonunda lcw da bir bluz gömlek karışımı bişey gördüm akşam denemeye gideceğim.
XSIDE XGARDIROP ikinci sırada pembe olan sizde bir fikir verseniz.
bide oğlumun odasını beğendik arkadaşlar.bu odanın sadece kremi olacak ve birde beşiğindeki çekmeceler kullanışlı olduğundan şifonyerine ihtiyaç duymuyorum.onun yerine temizlik malzemelri ve kremleri falan için duvara raf yapacağım.nasılllll?
Eki Görüntüle 29602
hepinize iyi akşamlar güzel anneler.ben yine eve yeni girdim.kendime bişeyler bakmaya gittim ve hiçbişey bulamadım.tabiki yok değil var ama tarz meselesi işte:1no2: sonunda lcw da bir bluz gömlek karışımı bişey gördüm akşam denemeye gideceğim.
bide oğlumun odasını beğendik arkadaşlar.bu odanın sadece kremi olacak ve birde beşiğindeki çekmeceler kullanışlı olduğundan şifonyerine ihtiyaç duymuyorum.onun yerine temizlik malzemelri ve kremleri falan için duvara raf yapacağım.nasılllll?
Eki Görüntüle 29602
dilacım sağlıcakla gelsinde birazda erken gelsin neyse ama sen ne yapmayı düşünüyosun işi yani çalışmaya dewam edecekmisin?
[COLOR="Magenta]asinazcım[/COLOR] onun kulakları çekmekle uzamaz:) ona newresim değiştir desem annen gelir değiştirir boşwer sen der yani aile çok önemli anası eğitememişki işte oğlunu biz bu yaştan sonramı yol yordam öğretcez ahhhh ahhh:gitme:
dilacım sağlıcakla gelsinde birazda erken gelsin neyse ama sen ne yapmayı düşünüyosun işi yani çalışmaya dewam edecekmisin?
[COLOR="Magenta]asinazcım[/COLOR] onun kulakları çekmekle uzamaz:) ona newresim değiştir desem annen gelir değiştirir boşwer sen der yani aile çok önemli anası eğitememişki işte oğlunu biz bu yaştan sonramı yol yordam öğretcez ahhhh ahhh:gitme:
:lepi: ANLADIM canım benim,, bebislerimiz dogdugunda arakdas olurlar bırbırlerıne gıdıp gelırız bırbırımıze.. opuyorumnanaktan
kızım sen deli misin böyle bişi yapsa benim adam parçalarım ben onu beni ikinci plana atıcak ha,gebertirim lan onu sen de baskı uygulakaydirigubbakcemile3
cnm benim seni 1.plana alması için elinden ne geliyorsa yap,bi de ben telefon açıcam beni dinlemicek ya da başka bişeye kıkır kıkır gülcek heyyyyyyyyyytttttttttklava:
tatlım sen sana düeni yapmışsın git kafana göre al bence
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kesinlikle
güzel ve kullanışlı bişeye benziyo cnm,inşallah memenun kalırsın
ya hakketen bi gün ya birimizizn evinde ya da dışarda bi yerde kararlaştırıp buluşalım yaw hijyenim cnm noldu şimdi yer kesin mi
bende heveslendim walla ...Yaa bayramdan sonra İstanbul Buluşması yapsak yaaa Ekim ayında olmadı hep aksilikler filan bir buluşma planlayalım derim ben .Sizler ne dersiniz?Dün alışveriş merkezinde hamile bayan görünce acaba KK varmıdır ?Mart annesi olabilir mi diye düşünüp durdum walla
Merhaba güzeller...
Bugun şirketteki son günüm, bayram sonrası evde olacam artık, yarım kalan projelerimi de evden yürütecem, şirkete her gün gelmektense benim için böyle daha iyi olacak..
Bu sebeple biraz yoğunum, masamı ve işlerimi toparlıyorum..
Geçmişi çok fazla okuyamadım ama düşenler olmuş, FTY ve PANCUBEN çok geçmiş olsun canlarım..
SELKIE, daha iyi olmana sevindim canım, hastalık gelince zor gidiyor gerçekten, git al şu süpürgeyi de hepimiz rahatlayalım :))
SEMAHAMIT, yatak çok hoş, güle güle kullanın..
BOSNAcım, çalıştığın firma ile ilgili yazdıklarını okudum, umarım herşeyin hayırlısı olur ve kimse işsiz kalmaz, bu devirde iş bulmak ve o işte tutunmak çok zor..
Ben henüz tam iyileşemedim bu arada, öksürük olayını çözemedim hala..
Çatladapatla kaç gündür benim de aklımda, iki haftadır falan görünmüyor.
Herşey yolundadır inşallah...
ben geldimmm...
bir de eşim çocuklarını hep et ve hamur işine alıştırmış evlendim adama baktım 1 sene sürdü nerdeyse etten başka bişi yemiyor kaynanamlara gidiyoruz kaynanam dayıryo adama eti hamuru baktım olmuyor ben de sağlıklı beslenmeyi çok severim ailemden gelen bişi
çok şükür artık herşeye çeki düzen verdim sebzeyede alıştırdım alışma zorunda çünkü ben bir aile kurmak için evlendim ve istediğim gibi bir aile olmalıydım oluyorumda çok şükür,bunlara var ya böyle yapmak lazım
canım öylede odada birde tekli yatak duracak alanı daraltmamak adınada böyle düşündüm birde doğum yapan arkadaşlarım kıyafetlerin küçücük olduğu için çok yer tutmadığını söylüyor.evet kremi çok hoş netten bulur öylede eklerim.odanız güzel tatlım krem düşündüm de bence çok güzel olucak ama bence şifonyer çok işine yarıcak arkadaşımdan biliyorum
iyi düşün derim
pembe siyah çizgili bluzmu? cnm lc de çok hüzel hamile tshirtleri, bluzleri war hamile koleksiyonuda çıkarıyo artık bnce onlara bak
beşik çok hoş gayet kullanışlı bncekaydirigubbakcemile2
Selkie, hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım... :)
yok be canım bizimki semtin abisi delikanlılıkta isim yapmışmış:roflol: ağır abi yani işimi zorlaştırmasa ondan yardım etmesini bekleyen yok arada bi et sote menemen falan iyi yapar mesela bide akşamları bana meywe suyu sıkar sırtıma falan masaj yapar, saçlarımı tarar ama ew işinin lafı bile olmaz öyle yani olsun ben onu öyle kabul ettim:jeyyar::jeyyar:
Eki Görüntüle 29602
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?