- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.481
çanım çok güzelmiş takım..güle güle kullansın şimdiden...
sağol canımcımopuyorumnanaktan bu arada geçmişe göz atarken senin süpürge olayınıda biraz ucundan yakaladım ama alıyormuşsun hayırlı olsun.aa bide şimdiden Allah yardeımcın olsun misafirlerin açısından.kaydirigubbakcemile3
valla bol dua edin kızlar benim için...nasıl olçak bilmiyorum..kayınvalidem birde hasta bakım istiyor.yardımsız yürüyemiyor biryere çıkamıyor...ben kendime bakamıyorum..artık onlar burdayken onu görmeye gelenlerde olur..!!! ya kalsa işte oturduğu yerde.ne çıkıyor sanki yola hasta hasta...eşime dedim yorma onları sen git anneni gör...bak kadın hasta..oğlanı özlemişte o nedenle geleçekmiş..eminim çok özlemişlerdir...lülülülülülülülülülülülü
valla bol dua edin kızlar benim için...nasıl olçak bilmiyorum..kayınvalidem birde hasta bakım istiyor.yardımsız yürüyemiyor biryere çıkamıyor...ben kendime bakamıyorum..artık onlar burdayken onu görmeye gelenlerde olur..!!! ya kalsa işte oturduğu yerde.ne çıkıyor sanki yola hasta hasta...eşime dedim yorma onları sen git anneni gör...bak kadın hasta..oğlanı özlemişte o nedenle geleçekmiş..eminim çok özlemişlerdir...lülülülülülülülülülülülü
valla tatlım Allah yardımcın olsun hamile halin ile nasıl olucak bilmiyorum işin zor gerçekten
canım anlayabiliyorum seni.sen hamile halinle birde ona nasıl bakacaksın ki yaa?keşke eşin gitseydi.senin için hiçte kolay olmayan bir ay var önünde umarım badiresiz birşekilde atlatırsın ne olursa olsun stres ve üzüntü yapmamaya çalış.Allah kolaylık ve sabır versin sana arkadaşım.
kayınvalidem hastalığından beri kendi halinde bana pek bulaşmıyor,zaten kulakları falanda işitmiyor artık...ama işte dediğim gibi yardımsız falan yürüyemiyor..şeker hastası sık sık yemek yemesi gerekiyor...günde 3-4 kere sofra kuruyorum onlar burdayken.bende kolumu oynataçak halim olmuyor bazen.normal zamanda gelselerdi sorun olmazdı.inşallah sorunuz geçiririm..yarın geleçeklermiş...neyse kayınpederimde olaçak yanında..en azından o yardımçı olur herhalde...benim annemde gelmeyi düşünüyordu..o gelmez artık onlar gittikten sonra gelir..
kızlar benim kız maşşallah sürekli oynuyor şu an bile oynuyor artık dışardan net belli oluyor
şimdi o oynadıkça benim çok tatlı bir şekilde idrarım geliyor acayip bişi,idrar yok ama vurdukça sanki saatlerdir gitmiyormuşum gibi
ben geldimmm...
biras kasılmalarımız var erken gelicek galiba benim sıpa...rahim ağzında açılma falan yok
yine kontrol altındayız kanamanın tekrar olmayacağı kesin değilmiş dikkat edicez haftada bir kızımızı görmeye gidicez korkucak bişi yok sanırım galiba heraldeyse...
Aman canım dikkat et kendine magnezyum bu kasılmalarada iyi geliyor diye biliyordum kullanıyormusun sen sağlık ocagından gelen ebeye sormustum bende kasılmaları da engeller demişti.Surekli dinlen boşver işi mişi.Bak doktorum bu gebeliğinde risk yok artık korkma diyor ama ben dinlemiyorum surekli yatay durumdayım :) Sağlıkla gelsinler inşallah.
Dişim çok agrıyor.Ayy birde çook sinirlyimm biri var onu elime gecirsem sacını basını yolucam hatta yetmez sinirimi gecirmeyeklava:Çok üzgünüm çoook
canım sen bu dönemi olduğunca stresszi geçirmeye bak bebek etkilenmesin... hem ne olacak canım mevlam yadımcın olur aşınmayız yani biraz hareket etmekle sevaptır bile o haldeki kadıncağıza :) öyle düşün yani kendin ve bebeğin için doğrusu bu hem böylece eşin de sana daha çok yardım eder .... yeterki sen sres yapma gelin gibi değil bir yaşlıya yardım ediyormuş gibi düşün kendini :):)
Dişim çok agrıyor.Ayy birde çook sinirlyimm biri var onu elime gecirsem sacını basını yolucam hatta yetmez sinirimi gecirmeyeklava:Çok üzgünüm çoook
günaydın arkadaslar.. bizde bugun cıkıyoruz yola.. eşimin memleketine bayram icin
umarım iyi gecer.. üzerimde bir gerginlik..
simdiden hepinizin bayramını kutlarım.. cook cokk guzel gecer insallahhh a.s.
canım dilanın aksılmaları söylediğine göre böyle kramp şeklinde değil erken doğumla alakalı bişiler magnezyumla değilde yatarak dinlenmek iyi gelri herhalde birde dilanın doktoru maşşalah çok iyi söylemiştir ona neler yapacağını o da mutlaka uyguluyordur :)):
ve tabi sanada geçmiş olsun canım soğuk uygulamayı denedin mi iyi gelir .. seni kim kızdırdı bu kadar hayırdır kim üzmüş güzel mart annemiziiiiklava:
Eşimin işyerinde bir kız yaaa niye boyle dusuncesizler evli bir erkekle her zaman araların da bir sınır olması gerektiğini neden bilmiyorlr ama ben ogreticem onlara ya işn kotusu kavga bile edemiyorum eşimle bebeğime o sınırle bir şey olur diye ayyyyyyykim kim söylesene nolurrrr?benimde var öyle gıcık olduğum biri...eskiden daha bi sinirliydim şimdi annelik sabrı heralde eskisi kadar deli değilim
Merhaba Bayanlar,
dün kuzenime cok üzüldüm sizinlede paylasmak istedim.
Kuzenimde su anda hamile, Allah nasip ederse dogumu ocak sonuna aslina.
Dün hastaneye yatirdilar.
Doktor calisma yasgi vermisti, hamileligin basindan beri calismiyor.
Evde bos bos oturmaya aliskin olmadigi icin bu sefer kendini ev islerine felan verdi.
Yoruyordu durduk yere kendini.
Birde üstüne gecenlerde grip oldu, cok fazla öksürüyordu.
Dün aniden sancilanmis hemen hastaneye götürmüsler.
Yazik Kizcagiz artik Doguma kadar hastanede yatacak.
Tuvalete bile kalkmasi yasak, afedersiniz torba baglamislar idrari felan icin.
Kendini yordugu icin ve cok fazla öksürdügü icin bebek asagi inmis ve rahminde
bayagi bir acilma olmus.
Yapacagi her hareket bundan sonra ikisi icinde tehlikeli.
Nolur Bayanlar dikkat edelim, daha dikkatli davranalim kendimizi yormayalim.
Ben böyle seyler duydukca tuhaf oluyorum.
Allahim hepimizi ve yavrularimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?