- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.441
kızlar kuju dan haberi olan var mı , merak ettim kac gundur gözukmuorr CADIARZU
Kuju, bayram için başka bir şehire gitmeyecek miydi, ben öyle hatırlıyorum..
Çatladapatla dan haberi olan var mı, bende onu merak ettim, geçen haftada yoktu topikte, bu hafta da yok, ev arıyordu, acaba buldu da taşınma işiyle falan mı ilgileniyor, umarım sorun yoktur..
Selam kızlaaar ben geldiiim geçmişe bakmadım herkes iyidir umarım. a.s.
Ben de dün oğlumu gördüm kocaman olmuş minik sıpam opuyorumnanaktan 692 gr dedi dr 'umuz. Boyunu söylemedi ama ben internetten ufak bi araştırma yaptım FL 'yi 7 ile çarpınca boyu çıkıyomuş bilmiyordum ben . Ona göre de boyu 31.6 cm Nilüfercim bilgilerimizi yenilersin artık yerimseniben haftamız da 24+3
Şeker testimiz de yapıldı sonucunu bugün aldım çok şükür onda da bi problem yok. hihoyyyt
Bu akşam Allah izin verirse memlekete gidiyoruz bayramı orda geçircez dönüşte görüşürüz artık inşallah
ne güzel iyi buluşmalar size :içelim:Mutlucum 12 Aralık da İstanbul Göztepe Optimumda buluşacağız inşallah
Canım , akşam bir deneyeyim, inşallah iyi gelir, teşekkür ederim.
Evet çınlatın kulaklarımı, bekleyecem o gün haa..
Yok canımcım, ikea yi ben çizmedim ama çizmek isterdim :))
Ne olsun Mutlucum, yuvarlanıp gidiyoruz işte, sende iyisin umarım, buluşma olmadı, ertelendikten sonra tekrar buluşma için ses çıkmadı Ankaralılardan, bayramdan sonra yapsak iyi olur aslında, kar-kış olmadan, bu sürede de hastalar iyileşmiş, düşenler toparlanmış olur :))
kızlar balık konusu açılmışke ben çipurayı hep fırında folyoda yapıyorum çok ta güzel oluyor ama
bugün taktım kafaya acaba tavada yağda mı kızartsam ama hiç tavada yapmadım bilen varsa tariflere açığımcokacimcoook
ben geldimmm...
biras kasılmalarımız var erken gelicek galiba benim sıpa...rahim ağzında açılma falan yok
yine kontrol altındayız kanamanın tekrar olmayacağı kesin değilmiş dikkat edicez haftada bir kızımızı görmeye gidicez korkucak bişi yok sanırım galiba heraldeyse...
off kızlar herkese selam özledim sizi dün akşam misafirler geldi eşimin arkadaşı we onun eşi bizde kaldılar gece 3.30a kadar otrduk bugünde 12.30a kadar uyumuşumkaydirigubbakcemile3 şimdi onlar gitti we ben temizlikle başbaşa kaldım dükkanada çıkmadım ewdeyim yani süpür, sil, yıka işleriyle uğraşcam nevresim değiştrcem falan filan işte:) hadi bana kolay gele burdayım ama laptop açık arada bi bakarım sizeopuyorumnanaktan
,ben geldimmm...
biras kasılmalarımız var erken gelicek galiba benim sıpa...rahim ağzında açılma falan yok
yine kontrol altındayız kanamanın tekrar olmayacağı kesin değilmiş dikkat edicez haftada bir kızımızı görmeye gidicez korkucak bişi yok sanırım galiba heraldeyse...
ben geldimmm...
asinaz balık konusnda deneyimliyimdir ,
cuprayı sakın yagda kızartma guzel olmaz, ya ızgara yiyceksin yada fırın buyuk balıgın kızartması guzel olmuyor cnaımkaydirigubbakcemile5
off kızlar herkese selam özledim sizi dün akşam misafirler geldi eşimin arkadaşı we onun eşi bizde kaldılar gece 3.30a kadar otrduk bugünde 12.30a kadar uyumuşumkaydirigubbakcemile3 şimdi onlar gitti we ben temizlikle başbaşa kaldım dükkanada çıkmadım ewdeyim yani süpür, sil, yıka işleriyle uğraşcam nevresim değiştrcem falan filan işte:) hadi bana kolay gele burdayım ama laptop açık arada bi bakarım sizeopuyorumnanaktan
ben geldimmm...
bence dikkat et nevresim takımlarını eşine değiştittir sonra karnın kasılır sertleşir yavaş yavaş hallet
,
gözün aydın bebeişin iyiymiş canım kasılmalar nasıl oluyor tarif edermisin?ne kadar erken doğma ihtimali var?
ahh be canım o ne anlar allah aşkına ben hallediyorum öle yawaş yawaş işte napalım kimseden kimseye fayda yok o ancak yesin içsin gezsin( çok üzgünüm:
ben geldimmm...
oy canlarım sağolun...
kesin bişey söylemedi bu kız fazla durmayacak galiba dedi...
kasılmaları ben hissetmiyorum hayatım ultrasonda görünüyo böyle dağ gibi bebeği gördüğün yerde minik tepecik düşün sıkıştırmış onu kıyamam yaa...
bir iki saat ayaklarını uzat geçer oturduğun için çocuk kasılıyor dedi amma hassasız yaa...ayy bide ayağının birini yukarı kaldırdı sonra ağzına götürdü yaa şaka gibiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?