2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya çatlada patla bayadır yok gerçekten inşallah herşey yolundadır

Jalecim gözün aydın...
Allah nazardan saklasın, maaşallah oğluna...
İyi yolculuklar...

kızlar balık konusu açılmışke ben çipurayı hep fırında folyoda yapıyorum çok ta güzel oluyor ama
bugün taktım kafaya acaba tavada yağda mı kızartsam ama hiç tavada yapmadım bilen varsa tariflere açığımcokacimcoook

ben geldimmm...
biras kasılmalarımız var erken gelicek galiba benim sıpa...rahim ağzında açılma falan yok
yine kontrol altındayız kanamanın tekrar olmayacağı kesin değilmiş dikkat edicez haftada bir kızımızı görmeye gidicez korkucak bişi yok sanırım galiba heraldeyse...

off kızlar herkese selam özledim sizi dün akşam misafirler geldi eşimin arkadaşı we onun eşi bizde kaldılar gece 3.30a kadar otrduk bugünde 12.30a kadar uyumuşumkaydirigubbakcemile3 şimdi onlar gitti we ben temizlikle başbaşa kaldım dükkanada çıkmadım ewdeyim yani süpür, sil, yıka işleriyle uğraşcam nevresim değiştrcem falan filan işte:) hadi bana kolay gele burdayım ama laptop açık arada bi bakarım sizeopuyorumnanaktan

Mutlucum 12 Aralık da İstanbul Göztepe Optimumda buluşacağız inşallah
ne güzel iyi buluşmalar size :içelim:

göbüşler iyice büyümüş olacak süperrrr :CüvCüv:

ben tavaya sıvı yağı döküp kapak örtüyorum harlı ateşte iki yüzünü kızartıyorum istavritide tavada kızartıyorum hamsiyi domatesleri, soğanları küçük doğrayıp fırına veriyoruz annemin usul

hosgeldin canım benim opuyorumnanaktan
cok dıkkat et artık kendine, hareketlerine falan da dikkat et, umarım zamanında gelir yegenimizzz zemuszemus
yaramaz fırlamagamyoncuiremsu

bence dikkat et nevresim takımlarını eşine değiştittir sonra karnın kasılır sertleşir yavaş yavaş hallet

,
gözün aydın bebeişin iyiymiş canım kasılmalar nasıl oluyor tarif edermisin?ne kadar erken doğma ihtimali var?

asinaz balık konusnda deneyimliyimdir ,
cuprayı sakın yagda kızartma guzel olmaz, ya ızgara yiyceksin yada fırın buyuk balıgın kızartması guzel olmuyor cnaımkaydirigubbakcemile5

tatlım dr mu erken gelebilir dedi
ama haftada bir kontrol iyi olmuş en azından ihmal edilmez
ama içini ferah tut herşey yolunda gidicek inşallah

kolay gelsin tatalım ama lütfen fzla yorma kendini sakın

İyi haberlerle gelmişsin ama dikkat et kendine 7 aylık mı olacak senin meleğin çok sabırsız dediğin gibi sende biraz dikkat ette bisey olmasın oldu mu?

ahh be canım o ne anlar allah aşkına ben hallediyorum öle yawaş yawaş işte napalım kimseden kimseye fayda yok o ancak yesin içsin gezsin(çok üzgünüm:

oy canlarım sağolun...
kesin bişey söylemedi bu kız fazla durmayacak galiba dedi...
kasılmaları ben hissetmiyorum hayatım ultrasonda görünüyo böyle dağ gibi bebeği gördüğün yerde minik tepecik düşün sıkıştırmış onu kıyamam yaa...
bir iki saat ayaklarını uzat geçer oturduğun için çocuk kasılıyor dedi amma hassasız yaa...ayy bide ayağının birini yukarı kaldırdı sonra ağzına götürdü yaa şaka gibiydi...

Dilacım, tekrar geçmiş olsun, senin kız tam fırlama olacak desene, şaka bir yana, dikkat et canım kendine, inşallah yeniden kanama falan olmaz, hayırlısı ile bir doğuraydık, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…