- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.421
İstanbullu anneler, buluşma yeriniz olan alışveriş merkezinin projelerini ben çizmiştim, genelde alışveriş merkezlerini şimdi hep böyle yapıyorlar, oraya gelen insanlar her yeri gezmeden çıkamasınlar diye :)) Biraz yorulacaksınız gezerken yani :)) Şaka bir yana buluşmanız da iyi eğlenin, Ankaralı hamişlerin yerine de bol bol gezin, yiyin, için ...
mutlucum öyle bir ağrı ki sancılı 3-5 dk.lık ağrılar batma tarzında
bazen sırtımdan vuruyor kasıklarıma bazen sadece kasıklarımda böyle sürse insanı süründürecek bir ağrı gibi
mesela bu gece tuvalete kalkarken 1-2 kere oldu çok fena :1no2:
biz drdan geldik,drumuz muayene etmedi sadece uçuş için rapor verdi ama herşey yolunda çok şükür,harektelrini sordu,zaten geçen pazartesi hem normal kontrol hem de ayrıntılı usg miz yapılmıştı,yalnız kızlar 61.20 olmuş kliom,geçen haftadan bu yana 1 kilo almışım,maşallah diyim kendime aynaya bakıyorum sadece göbüşüm var zarif ve kibar bir hamileyim 9 kilo almama rağmen hah
banada beebğin kafası yukarıda dedi doğuma doğru döner dediCanım ya bu konu benide çok tedirgin ediyordu 16 sında gittiğimde doktoruma sordum bası nerede diye asagıda demişti bır sorun yartırmı bu dedim hayır yaratmaz cok asagıda değil cunku demişti ama ben yinede tedirgindim ama cevabınla rahatladım bıraz .Teşekkür ettim asınazcım
canan bende magnezyum tozunu içmezsem hemen o gece ağrıyor özellikle baldırmda oluyorBu arada geceleri benim ellerim ve kollarım uyuşuyor, ağrıyla uyanıyorum. Biirkaç gündür de el parmaklarım ağrıyor. Geçenlerde de sol bacağıma kramp girdi, ondan beri bacağım kalçam ve belimin sol tarafı ağrıyor. Her şey normal giderken bunlar canımı sıkıyor. Szice hamilelikle mi ilgili? Doktorun yanına gidince soracağım her şey unutuyorum ben. :) Dün kan idrar ve şeker sonuçlarımı aldım, doktorum sonuçların çok güzel dedi. Hayatımda hiç bu kadar normal olmamştım sanırım. :)
nerde oluyor bu hijyenKoyarız inşallah koca göbeklerimizle herkesler bize bakacak
şaşıp kalırlar galiba bugün hamileler günü heralde falan diye alkisalkisalkis
İstanbullu anneler, buluşma yeriniz olan alışveriş merkezinin projelerini ben çizmiştim, genelde alışveriş merkezlerini şimdi hep böyle yapıyorlar, oraya gelen insanlar her yeri gezmeden çıkamasınlar diye :)) Biraz yorulacaksınız gezerken yani :)) Şaka bir yana buluşmanız da iyi eğlenin, Ankaralı hamişlerin yerine de bol bol gezin, yiyin, için ...
selam arkadaşlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir....okul oldukça yorucuydu bugün...çıkışta da tetanozun ikinci dozunu vurdurdum...ilkine göre biraz daha fazla ağrı var gibi....diğeri daha kısa sürede geçmişti ve hiç ağrımamıştı ama bu hala hissettiriyor kendini....gerçi ben bi de iğnenin üsütne markete uğrayıp bir şeyler aldım ....yoruldum iyice...bi de somon aldım hamileler için en çok önerilen balık bu diye ama ilk defa aldım şimdi netten tarif bakacağım ama önceden pişirmiş olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum....
Simenaycığım sıcak sütün içine bir iki tutam karabiber ve 1 tatlı kaşığı bal katıp içersen öksürüğüne iyi gelir bunu bana doktor söylemişti bana çok iyi geldi bir dene istersen
vayyy sımenaycımmm sositososito
cok havalı :kedi:
bizde orada gezerken kulaklarını cınlatacagız...zemuszemus
İkea da öyle, Allah bilir orayı da sen çizmişsindir :)
naber simenay ankarada buluşma oldumu?
Somonu 1 kere yedim ve gerçektende çok güzel tavsiye ederim.Alimunyum folyoda pişen bir tarif var sana onu yolluyorum çok sağlıklı kendi yağında pişmesi hele .Afiyet olsun size
Malzemeler:
Her dilim başına:
* 2 adet Somon dilimi (kişi sayısına göre arttırabilirsiniz)
* 4-5 sap dere otu yada maydanoz
* 1 diş sarımsak
* 2 yemek kaşığı zeytinyağı
* tuz
* karabiber
Yapılışı:
* Balıkçıda ayıklatıp dilimlettiğimiz balıklar güzelce yıkanır. Fırın 200 dereceye ayarlanır,
* Aliminyum folyo fırça yardımı ile yağlanır. Folyo, fırın tepsisine serilir ve ortasına 1 dilim balık konulur, üzerine sıvıyağ, dövülmüş sarımsak ve diğer malzemeler ilave edilerek folyo ile paketlenir.
* 25-30 dk. fırınlandıktan sonra, folyo açılarak servis tabağına alınır. Taze soğan, dere otu isteğe göre limon ve taze karabiber ile renklendirilerek servis yapılır.
kızlar kuju dan haberi olan var mı , merak ettim kac gundur gözukmuorr CADIARZU
SnowWhiteQueen, Canım ben vejetaryenim belki buradan okumuşsundur ama ben bile somon balığını yiyebiliyorum, sana kendi yaptığım tarifi yazayım, çok hafif oluyor ve bıkmadan yenilebiliyor.
Balıkçıdan aldığım ayıklanmış somonları bir güzel yıkıyorum, sonra üzerine tuz serp, balıklar tuzu tolere edebiliyor, ama fazla tuz dökme sakın..
Sonra fırının tepsini hafif yağlıyorum, yada pişirme kağıtları var ya, onlardan seriyorum tepsiye, temizlemesi de kolay oluyor hem.
Tepsiye halka şeklinde doğranmış kuru soğanları diziyorum, üzerlerine balıkları diziyorum, balıkların üzerine de yine halka şeklinde doğranmış limonları diziyorum, fırını 200-225 dereceye ayarlayıp 50-60 dakika pişiriyorum..
Ne bir koku nede kötü görüntü yok, afiyetle yenebilir, pişirmesi çok basit.. Yerken limonları üzerinden al, ama altta kalan kuru soğanlar çok lezzet veriyor, ben onları da yiyorum :))
İYİ AKŞAMLARa.s.
canlarım herkes iyidir umarım bugün annemdeydim bayramda burada değilim vedalaşmaya gittimgeçmişi okuyamadım kusura bakmayın işim çok çünkü merhaba demek için uğradım valiz hazırlıycam banyo falan derken iş çok yani
yarın sabah erkenden hastaneye gideceğim öğleden sonrada uçağa biniyoruz birdaha yazma fırsatım olmayacak o yüzden
HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle hepinizi çooooook öpüyorum sizi seviyorum nasipse bir hafta sonra görüşürüzz iyi akşamlar :1hug:
Selam kızlaaar ben geldiiim geçmişe bakmadım herkes iyidir umarım. a.s.
Ben de dün oğlumu gördüm kocaman olmuş minik sıpam opuyorumnanaktan 692 gr dedi dr 'umuz. Boyunu söylemedi ama ben internetten ufak bi araştırma yaptım FL 'yi 7 ile çarpınca boyu çıkıyomuş bilmiyordum ben . Ona göre de boyu 31.6 cm Nilüfercim bilgilerimizi yenilersin artık yerimseniben haftamız da 24+3
Şeker testimiz de yapıldı sonucunu bugün aldım çok şükür onda da bi problem yok. hihoyyyt
Bu akşam Allah izin verirse memlekete gidiyoruz bayramı orda geçircez dönüşte görüşürüz artık inşallah
Selam kızlaaar ben geldiiim geçmişe bakmadım herkes iyidir umarım. a.s.
Ben de dün oğlumu gördüm kocaman olmuş minik sıpam opuyorumnanaktan 692 gr dedi dr 'umuz. Boyunu söylemedi ama ben internetten ufak bi araştırma yaptım FL 'yi 7 ile çarpınca boyu çıkıyomuş bilmiyordum ben . Ona göre de boyu 31.6 cm Nilüfercim bilgilerimizi yenilersin artık yerimseniben haftamız da 24+3
Şeker testimiz de yapıldı sonucunu bugün aldım çok şükür onda da bi problem yok. hihoyyyt
Bu akşam Allah izin verirse memlekete gidiyoruz bayramı orda geçircez dönüşte görüşürüz artık inşallah
handeciğim kujunun dün yazdığı mesaj burada buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?